PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ferrari 612 P4/5
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Αύγ 2006, 10:46:29    Θέμα δημοσίευσης: Ferrari 612 P4/5 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Arrow http://www.autoexpress.co.uk/news/motoringpreviews/202264/ferrari_612_p45.html

autoexpress έγραψε:
It’s the ultimate Ferrari! With a unique carbon fibre body designed by the world’s most famous styling house and a £2.5million price tag, this machine truly is a supercar – and what’s more, Auto Express has been granted exclusive access.

Called the 612 P4/5, the amazing creation mixes the artistic talents of legendary Italian design firm Pininfarina with the searing performance of the Ferrari Enzo. The stunning car will be officially unveiled to the public later this month at the famous Pebble Beach Concours d’Elegance event in California.

A year and a half in the making, the project is the dream of super-rich US movie mogul and Ferrari enthusiast James Glickenhaus. He took his Enzo to Pininfarina requesting a completely new body inspired by the P4 racing cars which competed in the Le Mans 24 Hours back in the Sixties.

As we revealed in our scoop story in Issue 902, the car was designed by Pininfarina stylist Ken Okuyama and his team – who also penned the Maserati Birdcage 75th Anniversary Concept and Ferrari’s new 599GTB. The P4/5 is a complete contrast to the sharply styled, Formula One-inspired Enzo on which it’s based. It has more than 200 completely new body parts, including a whole host of luscious curves, from the front wings to the tail.

But the most amazing feature of the P4/5 is the clear glass canopy. It extends from the windscreen over the roof and engine, all the way to the rear, and incorporates a pair of gullwing doors. At the front, the Enzo’s twin radiators have been replaced by a single unit to allow a shorter nose more in keeping with the P4 of the Sixties. In contrast, the LED headlamps and tail-lights, intricate 20-inch alloys and complex reprofiled venturi tunnels which help to provide downforce are bang up-to-date.

Mind you, that’s not to say all the details are easy on the eye. The white ceramic exhaust pipes which emerge from the rear deck may be authentic to the original P4 racer, but here they simply look like the kind of thing you’d see on an American truck.

Inside, the two racing seats feature unique fabrics and are designed specifically to fit owner Glickenhaus and his son, while the dashboard has been simplified with a digital display. Luxuries include a phone system that works anywhere in the world and a bespoke iPod dock on the centre console. In the fullness of time, the facia will also include passenger-operated sat-nav and a rally-style timing system.

The steering wheel features the same paddleshifters as the Enzo on which the P4/5 is based, and they’re connected to an identical six-speed gearbox. Power comes from the same 660bhp 6.0-litre V12, too, but thanks to that glass roof and new bodywork, weight has fallen by 55kg to 1,310kg.

Combined with wind tunnel-tested aerodynamics, that means the P4/5 has a potential top speed of 225mph, up from the Enzo’s 217mph. A wider track front and rear offer even higher cornering speeds, too. It should ensure an incredible response when the 612 P4/5 gets its official public launch at Pebble Beach on 20 August.

And if you want to see the car but can’t quite justify a flight to the US, the P4/5 is also set to appear a little closer to the UK, making an appearance at the Paris Motor Show in September.

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Αύγ 2006, 11:17:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με πόσα να περνάει στο Πικέρμι αυτό άραγε?

Cool Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Αύγ 2006, 11:24:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εννοείς την "πίστας της Μαραθώνος" Cool εεε...
...το γνωστό κατηφορικό κομμάτι...
το δικό μου όριο με full μαμά ανάρτηση + τα τελειωμένα F1 ειναι 170+... "πολύ οριακά"...
αυτό το "πράγμα" δεν θέλω να φανταστώ.....

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Αύγ 2006, 11:31:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κακάσχημο!!!!!!! Μοιάζει με κατσαρίδα από πάνω!!!!!! Silly Silly

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Αύγ 2006, 20:40:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μου αρέσει η πινακίδα στο πίσω μέρος... Silly Laughing Silly Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Αύγ 2006, 11:12:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε μ'αρεσει καθολου...
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Αύγ 2006, 14:14:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:
Δε μ'αρεσει καθολου...

Δέν σου αρέσει...ή ζηλευεις το χρωματάκι....έ????? Laughing Laughing Laughing

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Αύγ 2006, 14:20:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
Ghost Dog έγραψε:
Δε μ'αρεσει καθολου...

Δέν σου αρέσει...ή ζηλευεις το χρωματάκι....έ????? Laughing Laughing Laughing

Το χρωματακι ειναι το μονο που αξιζει πανω του... Shocked Afroman Devil Splat (αλλα το δικο μας ειναι καλυτερο Alien2 Razz )
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Αύγ 2006, 16:50:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

την full black οροφή ζηλεύει μιας και το δικό του θα είναι απλά "πασχαλίτσα look"
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Αύγ 2006, 17:36:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο το αμαξι αν και δεν ειναι ο ορισμος της ομορφιας ή της αγριαδας μου ξυπνα κατι wild μεσα μου...ενα πραμα σα τη τζουλυ αλεξανδρατου να ουμε...

(ετσι δε τη λενε τη ξανθια μοντελα που γυρνα τα καναλια)
Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Αύγ 2006, 17:46:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
αυτο το αμαξι αν και δεν ειναι ο ορισμος της ομορφιας ή της αγριαδας μου ξυπνα κατι wild μεσα μου...ενα πραμα σα τη τζουλυ αλεξανδρατου να ουμε...

(ετσι δε τη λενε τη ξανθια μοντελα που γυρνα τα καναλια)

Άραξε στα κυβικά σου και λίγα με την Τζούλυ... Cool

...(την είδα πρώτος...) Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Αύγ 2006, 10:29:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι αηδια ειναι αυτο το πραγμα!!!
Μανθο λιγα λογια για τις πασχαλιτσες μας Laughing Laughing Laughing
οπως ειπε και ο κ. Φυστικης το ΔΙΚΟ ΜΑΣ ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ Wink

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Αύγ 2006, 11:49:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η Enzo που την είδα κι από κοντά είναι σαφώς πιο όμορφη Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Αύγ 2006, 01:44:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κακασχημη.Ολο και το καταστρεφουν μου φαινετε.Οταν ειχε βγει η Enzo ειχα πει οτι δεν προκειτε να βγει αλλο πιο ασχημο αυτοκινητο.Τελικα δεν κερδισα το στοιχημα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Νοέ 2006, 11:53:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα μου αρέσει και είναι και λευκή...
αχαχαχαχαχ

http://videos.streetfire.net/category/Exotics/11/237e0cd9-c73c-4a35-bcd3-9812017caa1a.htm

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Νοέ 2006, 12:08:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Εμένα μου αρέσει και είναι και λευκή...
αχαχαχαχαχ

http://videos.streetfire.net/category/Exotics/11/237e0cd9-c73c-4a35-bcd3-9812017caa1a.htm

...κολλημένος με το λευκό.... Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Νοέ 2006, 18:01:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλη η λευκη κατσαριδα.
Ωραιο ηχο βγαζει.Αλλα το 307 βγαζει καλυτερο. Silly Silly Silly Silly Silly

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Νοέ 2006, 20:07:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:

...Ωραιο ηχο βγαζει.Αλλα το 307 βγαζει καλυτερο. Silly Silly Silly Silly Silly

Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Νοέ 2006, 09:25:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις Question Question Question

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Δεκ 2006, 16:20:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing

http://www.tuningfever.fr/Photos/u_10030/220736_max.jpg
http://www.tuningfever.fr/Photos/u_10030/220737_max.jpg

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης