PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Εντυπώσεις απο Αυτοκίνηση 2002

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Νοέ 2002, 01:57:19    Θέμα δημοσίευσης: Εντυπώσεις απο Αυτοκίνηση 2002 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την Πέμπτη επισκέφτηκα την έκθεση αυτοκινήτου Αυτοκίνηση 2002. Η έκθεση αυτή επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια στο χώρο που φιλοξενούνταν πριν δημιουργηθεί ο νέος στο στάδιο ΣΕΦ. Κατα γενική ομολογία, ήταν μικρή με σημαντικές μάλιστα απουσίες μιας και η έκθεση δεν ήταν διεθνής. Η Peugeot έδωσε για άλλη μια φορά το παρών με τα γνωστά μοντέλα. Δεν κατάφερε να τραβήξει, κατα την γνώμη μου πολλά βλέμματα, καθώς άλλα περίπτερα όπως πχ η Seat η οποία είχε παρατάξει μοντέλα βελτιωμένα από το τμήμα βελτιώσεων Seat Force με κορυφαίο ένα Leon Cupra (φόραγε 18άρες ζάντες παρακαλώ...), η Honda - Mitsubishi με τα Civic Type-R και Lancer EVO7 αντίστοιχα, το περίπτερο του Power με 2 πραγματικά "τέρατα" (την Deltona και ένα εξωπραγματικό Golf!!!) κ.α. Από αξεσουάρ, λίγα - πολύ λίγα πράγματα που σε συνδυασμό με την έκθεση Auto-Exelixis σημάδεψαν μια γενικά φτωχή εκθεσιακή χρονιά στον χώρο του αυτοκινήτου. Μέχρι και στα μοντέλα που έδιναν τα προσπέκτους κάνανε οικονομία!!! Crying or Very sad Ας περιμένουμε λοιπόν ένα χρόνο μέχρι την διεθνή (αν θα γίνει γιατί δεν υπάρχει πλέον χώρος)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Νοέ 2002, 02:41:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η προηγουμενη εκθεση ηταν ακομα πιο φτωχη.....
αξεχαστοι θα μου μεινουν οι.....ΚΑΡΥΔΟΘΡΑΥΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ!!!(στην προηγουμενη)
Καλουτσικη παντως ηταν η executive cars!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ghost Dog στις Σαβ 30 Νοέ 2002, 17:34:09, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Νοέ 2002, 04:25:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με 2 λεξεις μπορω να χαρακτηρισω την εκθεση ως-ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΦΑ

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Νοέ 2002, 08:12:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aπαράδεκτη.........................
Τα λεφτά μου πίσωωωωω!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Νοέ 2002, 10:55:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα με εκπροσωπησε ο θειος μου και την χαρακτηρισε μεγαλη μαπα

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Νοέ 2002, 13:22:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Aπαράδεκτη.........................
Τα λεφτά μου πίσωωωωω!!!!!!

Σιγα μην τους εδινα και λεφτα Wink
Ρε αυτοι με τετοια εκθεση επρεπε να μας πληρωνουν!
Το καλυτερο περιπτερο ηταν αυτο με τους καραμελομενους ξηρους καρπους κατα την εξοδο

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Δεκ 2002, 13:28:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και ρωτάω: χάθηκε να έχουν ένα αισθητικά βελτιωμένο 206,όπως είχε κάνει η opel με το astra?Τόσο ενδιαφέρον υπάρχει,θα ρωτούσαμε και 2-3 πραγματάκια....
Τελικά νομίζω ότι η opel είχε και το καλύτερο περίπτερο.
Καλό και το φτιαγμένο-κακό ibiza αλλά όταν πρόσεξα το 1.4 κάτω από το καπώ σκέφτηκα "δεν θα το πετύχω κάπου εκεί έξω..." Wink

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Δεκ 2002, 13:39:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Και ρωτάω: χάθηκε να έχουν ένα αισθητικά βελτιωμένο 206,όπως είχε κάνει η opel με το astra?Τόσο ενδιαφέρον υπάρχει,θα ρωτούσαμε και 2-3 πραγματάκια....
Τελικά νομίζω ότι η opel είχε και το καλύτερο περίπτερο.
Καλό και το φτιαγμένο-κακό ibiza αλλά όταν πρόσεξα το 1.4 κάτω από το καπώ σκέφτηκα "δεν θα το πετύχω κάπου εκεί έξω..." Wink

Σωστός!
καλό το Ι-Line corsa και astra ε?
Πολύ καλά τα body kit και σε φοβερές τιμές τα μοντέλα....

Οσο για το IBIZΑ και εγώ το ίδιο σκέφτηκα...έτρεξα να δω την μηχανή (γιατί από εξωτερική εμφάνιση ήταν χάρμα οφθαλμών) και μόλις είδα το 1.4 έβαλα τα γέλια.... Laughing Laughing Laughing

Επίσης μου άρεσαν και οι γκαραζόπορτες στον επάνω όροφο και τα περίπτερα τραπεζών... Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Δεκ 2002, 14:19:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η λογική της έκθεσης ήταν η εξής:
1. "Φτιάχνεσαι" με τα νέα μοντέλα που βλέπεις (και κυρίως με τα φτιαγμένα)
2. "Χτυπάς" ένα δανειάκι από τις τράπεζες που ακόλουθούν (και θα χρωστάνε ακόμα και τα εγγόνια σου)
3. Αναστατώνεσαι με τις ...όμορφες παρουσίες στα περίπτερα που σε προκαλόυν να αγοράσεις τα αξεσουαρ που σου προσφέρουν
4. Και τέλος ...γλυκαίνεσαι με τις καραμέλες στην έξοδο

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Δεκ 2002, 15:40:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Η λογική της έκθεσης ήταν η εξής:
1. "Φτιάχνεσαι" με τα νέα μοντέλα που βλέπεις (και κυρίως με τα φτιαγμένα)
2. "Χτυπάς" ένα δανειάκι από τις τράπεζες που ακόλουθούν (και θα χρωστάνε ακόμα και τα εγγόνια σου)
3. Αναστατώνεσαι με τις ...όμορφες παρουσίες στα περίπτερα που σε προκαλόυν να αγοράσεις τα αξεσουαρ που σου προσφέρουν
4. Και τέλος ...γλυκαίνεσαι με τις καραμέλες στην έξοδο

Δηλαδή, μένεις με το π.....ί στο χέρι, έτσι; Shocked Shocked Wink Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης