PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307cc - Tριγμοί/Θόρυβοι
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
manos (manos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 1.6 (2004)

Ένταξη: 15 Δεκ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιαν 2005, 17:28:54    Θέμα δημοσίευσης: 307cc - Tριγμοί/Θόρυβοι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...ως νέος στο club χαιρετιζω τα πιο παλαιά μέλη.
έχω 307cc 1.6 και με ταλαιπωρεί το παράθυρο του οδηγού: δεν κατεβαίνει όσο πρέπει όταν βάζω χέρι στην χειρολαβή. στο πρώτο σερβις μου είχε φάει το λάστιχο που φυσικά αλλάχθηκε (εγγύηση). το πρόβλημα παραμένει μετά από 2 ελέγχους. επιπλέον άλλαξα χειριστήριο ρ/cd στις 15 μέρες και έκανα ζυγοστάθμιση αφού το τιμόνι κούναγε σε φρενάρισμα πάνω από 140.
τέλος υπάρχουν ελάχιστοι τριγμοί από τα τζάμια.
κατά τα άλλα το αμάξι για τα δικά μου δεδομένα κρατάει φανταστικά αν και βαρύ για τον 1,6 κινητήρα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
celica (206cc 2.0)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 13 Μάϊ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2005, 01:58:46    Θέμα δημοσίευσης: Re: 307cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="manos"]...ως νέος στο club χαιρετιζω τα πιο παλαιά μέλη.
έχω 307cc 1.6 και με ταλαιπωρεί το παράθυρο του οδηγού: δεν κατεβαίνει όσο πρέπει όταν βάζω χέρι στην χειρολαβή. στο πρώτο σερβις μου είχε φάει το λάστιχο που φυσικά αλλάχθηκε (εγγύηση). το πρόβλημα παραμένει μετά από 2 ελέγχους. επιπλέον άλλαξα χειριστήριο ρ/cd στις 15 μέρες και έκανα ζυγοστάθμιση αφού το τιμόνι κούναγε σε φρενάρισμα πάνω από 140.
τέλος υπάρχουν ελάχιστοι τριγμοί από τα τζάμια.
κατά τα άλλα το αμάξι για τα δικά μου δεδομένα κρατάει φανταστικά αν και βαρύ για τον 1,6 κινητήρα.[/quote]

307cc 1.6 13000 ΚΜ
Καλησπέρα
Για το τιμόνι που κουνάει στο φρενάρισμα
έλεγξε το μήπως και έχεις στραβους δίσκους και άλλαξε τους με εγγύηση
το ίδιο προβλήμα είχα και εγώ τους άλλαξα
Η τριγμοί στα τζάμια θα τους έχουμε ενίοτε λόγω κατασκευής οροφής
μετα απο 1 μήνα απο την σιλικόνη που βάζουμε ξαναρχίζουν. άλλοτε και 15 ημέρες (αμα δεν βάλεις θα ακούς και απο αλλού θορύβους)
Δεν θα το έλεγα οτι κρατάει φανταστικα γιατί ενω φαίνεται ακλόνιτο
και σίγουρο φέρνει προδευτική υπερστροφή λόγω βάρους και όγκου (ευτηχός - υπάρχει και το esp και το σώζει) . Αλλα δεν υπάρχει λόγως να έρχεται στα όρια του ένα αυτοκίνητο τέτοιου είδους
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
manos (manos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 1.6 (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Φεβ 2005, 19:49:58    Θέμα δημοσίευσης: thanks Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε celica έπεσες μέσα!!!!!!
πήγα καλλιαντάση και αλλαξα δίσκους και τακάκια στην εγγύηση. μετά τους ζήτησα να το οδηγήσουν και φυσικά όλα καλά.
ήταν η 5η φορά που πήγα συνεργείο σε 7 μήνες!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
celica (206cc 2.0)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 13 Μάϊ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Φεβ 2005, 22:40:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχουμε γίνει καλητεροι και απο τους τεχνικούς της peugeot!!! εχουμε περάσσει απο ολα τα σταδια της σχιζοφρένειας, τι και αν θελήσεις στειλε προσωπικό μήνυμα (γιατι δεν μπαινω συχνά), σε προβλήματα που αντιμετοπίζεις ή αντιμετοπίζω! είμαι απο θεσσαλονίκη!
Επιστροφή στην κορυφή
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)

Ένταξη: 12 Μάρ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάρ 2005, 14:18:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω αλλάξει στο 206cc συνολικα σε 23.000 χλμ και σε 10 μήνες 5 φορές δίσκους τακάκια...

τι μου λέτε τώρα?!

όσο για το παράθυρό σου φίλε μου... απλά βάζε το χέρι σου στην λαβή και περίμενε να κατεβεί το τζάμι... αλλίως θα αλλάζεις λάστιχα και το χειμώνα θα έχεις βρεμένο τζάμι

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάρ 2005, 14:25:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οπου ακους πολλα κερασια ......(λεει μια παροιμια.λεω εγω τωρα....) Rolling eyes

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)

Ένταξη: 12 Μάρ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάρ 2005, 15:11:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δηλ?

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
LEFT 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Audi TTS

Ένταξη: 22 Φεβ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάρ 2005, 19:18:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να πω ρε παιδια φαινεται ειμαι και κωλοφαρδος αλλα και προσεκτικος....το αμαξακι μου εχει κανει 19.000 χλμ μεσα σε 9 μηνες και δεν εχει βγαλει το παραμικρο προβλημα,ουτε φρενα ,ουτε λαμπακια ,ουτε τοσο δα τριξιματα ουτε τιποτα!!!Και να σκεφτεις οτι του εχω πειραξει και την κονσολα και πολλα αλλα!Τι να πω...σε ολες τις επιχειρησεις υπαρχουν και ποσοστα αποτυχιας!
Χαιρετω!

Υ.Σ. Ολα φτιαχνονται αμα το ψαξεις...αρκει να μην τα αφηνεις καιρο και το ενα χειροτερευει το αλλο!
Επιστροφή στην κορυφή
_subasound_ (subas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206

Ένταξη: 19 Μάρ 2005
Τόπος: athina

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Μάρ 2005, 16:52:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gia to parathiro tou odigou pou den sou katebainei me tin afi tis xeirolabis ofiletai apo ton grylo tou parathirou.na pas na to doune kai na ton allaksoune-kai oi trigmoi apo'kei ofilontai. Idea Very happy

_SuBaSoUnD_
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
manos (manos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 1.6 (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Μάϊ 2005, 10:46:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307cc 1.6 15/6/2004 12.000 km
αγαπητοί συν-αγοραστές το cc δεν τα έχει πάει πόλύ καλά:
μεχρι σήμερα έχω αλλάξει χειριστήριο cd (lion hellas), το έχω παέι για επανέλεγχο στην μπροστινή ανάρτηση, 2 φορές στον καλλιαντάση γιατί το παράθυρο του οδηγού δεν κατεβαίνει, αυτόι το ρύθμισαν (δεν αλλάξαν τίποτα) και μου έβαλαν νεό λάστιχο στις πόρτεσ γιατι το παλίο φαγώθηκε και φυσικά εντυπωσιακή αλλαγή των μπροστινών δίσκων αφού το τιμόνι έτρεμε σε φρενάρισμα πάνω απο 120km.
στις 9/6/2005 πάω για θόρυβο απο εξάτμιση (μου είπαν οτι ειναι στην ένωση μηχανής - εξάτμισης), για θόρυβο απο κλειδαρία συνοδηγού και φυσικά για αλλάγη μηχανισμού παραθύρου. επίσης πάω να ανάψω κερί στην τήνο γιατί έχω μόνο 1 χρόνο εγγύηση ακόμα....
τώρα αν τα παραπάνω προβλήματα δεν θεωρούνται σοβαρά (επειδή δεν αναφέρονται στην μηχανή) σας λέω μόνο να αναλόγισθήτε τον χαμένο χρόνο και το κόστος του cc.
Επιστροφή στην κορυφή
bouboulis (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

307 1.4 XS

Ένταξη: 18 Φεβ 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Μάϊ 2005, 11:20:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τον θόρυβο από την εξάτμιση τον έκανε και δυστηχώς τον κάνει ακόμα και στο δικό μου που δεν είναι και cc. Μου είχαν αλλάξει το ελλατήριο-δακτυλίδι (όπως ακριβώς μου είχαν πει) που ενώνει την πολλαπλή με την υπόλοιπη εξάτμιση και μετά όντως δεν έκανε θόρυβο για περίπου έναν χρόνο. Εδώ και λίγο καιρό όμως ξανάρχισε. Δεν είναι κάτι ανησυχιτικό όμως ξέρω ότι είναι ψιλοσπαστικό αυτό το στρίγγλισμα κατά την εκκίνηση (και σένα το ίδιο φαντάζομαι κάνει). Το έχουν παρουσιάσει πάντως αρκετά 307. Αν βρω κάποια καλύτερη λύση θα σ'ενημερώσω.

Have Fun!!
Επιστροφή στην κορυφή
cretan_s (john)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307cc 1.6 (2005)

Ένταξη: 29 Ιούν 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούν 2005, 23:42:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδια!Είμαι νέο μέλος και κάτοχος ενός 307ψψ απο τον γενάρη 2005. Εκτός απο τουσ μικροτριγμούσ (που μάλλον είναι φυσιολογικοί) εμένα με εκνευρίζει αφάνταστα το γεγονός οτι τρίζει μόλις βάλω ταχύτητα και κινηθώ είται μπροσ είτε πίσω.Καμία ιδέα?Κι εμένα τρίζει σε φρενάρισμα πάνω απο 120Κμ σε λίγες μέρες θα το πάω για το δωρεάν σέρβις (στο εξάμηνο).Και κάτι άλλο.αξίζει να γραφτείς μέλλος στο forum, έχει θέματα για το αμάξι μας?
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιούν 2005, 08:20:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα John καλώς ήρθες στο Σύλλογο μας!!
cretan_s έγραψε:
εμένα με εκνευρίζει αφάνταστα το γεγονός οτι τρίζει μόλις βάλω ταχύτητα και κινηθώ είται μπροσ είτε πίσω.

Άν κατάλαβα καλά απο την περιγραφή σου,λογικά φταίει ή το Ζουάν ή το μεσαίο καζανακι,πές τους να το δούν στο Service.

Τώρα για αυτό...
cretan_s έγραψε:
Και κάτι άλλο.αξίζει να γραφτείς μέλλος στο forum, έχει θέματα για το αμάξι μας?

ουσιαστηκά θα το κρίνεις μόνος σου αυτό...αλλά υπάρχουν πολλές λύσεις για διαφορα προβλήματα μέσα στο forum σύν βέβαια τα πολλάπλά οφέλη που θα έχεις με την κάρτα μέλους.Μπορείς να διαβάσεις κάποια πράγματα εδώ...http://www.psclub.gr/portal/index.php?page=6&sid=7308e644e8e44ea4029f474e9cc53f24&PHPSESSID=e8684aaea51426201840779adabf47d5
και εδώ...http://www.psclub.gr/eshop/index.php?sid=7308e644e8e44ea4029f474e9cc53f24

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
akatanohtos 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

"Peugeot 307cc 1.6 2005

Ένταξη: 16 Φεβ 2005
Τόπος: patras

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιούν 2005, 19:28:45    Θέμα δημοσίευσης: εδω ειμαι και εγω Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω ενα 307cc 1,6 εδω και ενα χρονο και ενα μηνα εχει καινει 20000km και εχω αλλαξει και τους δυο γρυλους των παραθυρων μπροστα (χωρις δευτερη κουβεντα στην πεζω της πατρας) πολυ εξυπηρετικοι !!!!!και τωρα που ειδα και για το παιξιμο στο τιμονι αυριο κιολας θα παω αντιπροσωπεια για αλλαγη δισκων οσο για τα τριξιματα ακομα και στα πιο ακριβα cabrio δεν τα γλυτωνεις ομως ειναι θαυματουργο το σπρειυ σιλικονησ της wurth με το οποιο περναω καθε 15 μερες (γιατι ειμαι και λιγο τρελος) ολα τα λαστιχα και δεν ακουω σχεδον τιποτα
το αυτοκινητακι μαγκες ειναι μια χαρουλα και παει αρκετα καλα αν εξαιρεσουμε επιδοσεις αλλα τι περιμενεις απο ενα αυτοκινητο 1500 kg με 110hp
καλα και πολλα χλμ σε ολους Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
cretan_s (john)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307cc 1.6 (2005)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιούν 2005, 22:45:53    Θέμα δημοσίευσης: Ευχαριστώ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σ'ευχαριστώ φίλε stevon για την αμεση απάντηση και το καλοσώρισμα,σκέφτομαι σοβαρά κάποια στιγμή να περάσω απο το στέκι σας (αν μου θυμήσεις λίγο την διεύθυνση) να τα πούμε κ απο κοντά.Τώρα που θα το πάω για σερβισ θα τα κοιτάξω όλα.Πάντως το αμάξι είναι σούπερ!
Επιστροφή στην κορυφή
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)

Ένταξη: 13 Δεκ 2004
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Ιούλ 2005, 08:32:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

cretan_s έγραψε:
Και κάτι άλλο.αξίζει να γραφτείς μέλλος στο forum, έχει θέματα για το αμάξι μας?

Στέλνοντας ένα pm στον Ζαχαρία (shark_zak) έχεις την δυνατότητα να σε ξεκλειδώσει για κάποιες μέρες και να κρίνεις μόνος σου αν σε ενδιαφέρουν και τα υπόλοιπα κομμάτια του forum που τώρα δεν βλέπεις....
Πάντως όπως είπε και ο Σταύρος, επίσημο εγγεγραμένο μέλλος, δεν σήμαινει μόνο πρόσβαση στο forum....
Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά περισσότερα Idea

206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ... Sad

πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ???? Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιούλ 2005, 14:59:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γνωστή μου με 307cc 180hp έχει όλο προβλήματα με τα ηλεκτρονικά (ενδείξεις , λαμπάκια κλπ) ενω με το mx5 που είχε για 5-6 χρόνια δεν είχε αντιμετωπίσει τίποτα όπως ισχυρίζεται η ίδια.
Τώρα με πήρε απο το μέρος που κάνει διακοπές ότι δεν ανοίγει η οροφή !!!
(καταλαβαίνετε την απογοήτευση της) Crying or Very sad

Crying or Very sad Εγω στο 206 μου (εκτός των άλλων) έχω αλλάξει μέχρι και airbag λόγω βλάβης κάποιου αισθητήρα !!! Evil

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ...ΗΜΑΡΤΟΝ !!!!

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
manos (manos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 1.6 (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2005, 17:54:46    Θέμα δημοσίευσης: σταλμένη επιστολή Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φίλοι και συναγοραστές, σας δείχνω το 2ο email που έστειλα στην peugeot στις 26/8 και ακόμα δεν έχω πάρει απάντηση. τα 5 προβλήματα είναι: παραθυρό οδηγού (ναι - ναι πάλι, 5η φορά), καμένο φώς όπισθεν, κούνημα σε τιμόνι, πρίζα 12V και ξεφτισμένο χρώμιο χειρόφρενου, για ευνόητους λόγους έχω σβήσει τα όνοματεπώνυμα που αναφέρω, τα συμπεράσματα δικά σας:

αξιότιμε κε ____________,
ακολουθώντας τις οδηγίες σας έκλεισα ραντεβού στις 23/8/2005 με το κεντρικό συνεργείο της LION HELLAS A.E.. πήγα με μια λίστα 5 προβλήμάτων. τα 2 λύθηκαν την ίδια μέρα και μου είπαν να ξαναπάω την επόμενη 24/8/2005 για να διορθωθούν και τα υπόλοιπα 3 αφού για το ένα πρόβλημα (βαλβίδα όπισθεν) δεν υπήρχε το ανταλλακτικό. ξαναπήγα την επόμενη λοιπόν και σε περίπου 2,5 ώρες με ενημέρωσαν ότι όλα είχαν διορθωθέί και συγκεκριμένα μου έδειξαν την δική μου λίστα με τικαρισμένα ΟΚ ολά τα προβλήματα. τους χαιρέτησα και μπαίνοντας στο όχημα μου παρατήρησα ότι το ξέφτισμα του χρωμίου πάνω στο χειρόφρενο δεν είχε επιδιορθωθεί. ξαναγύρισα επιτόπου πίσω και τους το ανέφερα και μου είπαν ότι δεν το είχαν κοιτάξει (παρόλο που στην λίστα ήταν τικαρισμένο ΟΚ!!!!!!), μου είπαν μετά από έλεγχο ότι δεν έχουν ανταλλακτικό!!!! (άρα δεν είχαν κάνει έλεγχο) και μου είπαν σε μία εβδομάδα να κλείσω ξανά ραντεβού για την αντικατάσταση του χειρόφρενου!!!!
αν προσθέσω τις δύο τελευταίες φορές που πήγα στο σέρβις πρέπει να έχω πάει συνολικά σε σέρβις 12 φορές σε 14 μήνες!!!!!!!!!!!
με όλα τα παραπάνω δεν ξέρω αν το αυτοκίνητο μου χαλάει εύκολα (πρόβλημα ποιότητας) ή τα συνεργεία σας δεν δίνουν την απαραίτητη προσοχή (μήπως επειδή έιμαι ακόμα στην εγγύηση και δεν πληρώνω?). θέλω να σας ενημερώνω ότι, αν τελικά συνεχιστεί η κατάσταση, θα ενημερώσω φίλους και γνωστούς σχετικά με το επίπεδο αfter sales της εταιρίας σας καθώς και ορισμένες ιστοσελίδες όπου απλά και χωρίς υπερβολές θα κοινοποιήσω την παραπάνω ιστορία. κε ________ είναι κρίμα να αγοράζεις ένα καινούργιο αμάξι και μάλιστα στα 26.000 ευρώ και να χάνεις τον χρόνο σου για ένα παράθυρο. τέλος θέλω να αναφέρω ότι το κεντρικό συνεργείο κάνει καλύτερα την δουλειά του από τα περιφερειακά καθώς ο κος ________ έδωσε οριστική λύση στο πρόβλημα του παραθύρου (όπου 4 επισκέψεις σε 2 περιφερειακά συνεργεία δε είχαν δώσει) και ακόμα σας αναφέρω το έντονο ενδιαφέρον που έδειξε ο κος ________.
ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Σεπ 2005, 10:07:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορώ να πω ότι η κατατάσταση με τα άπειρα μικροπροβλήματα στα 206 - 307 μου θυμίζει την προηγούμενη 15ετια με τα fiat και alfa romeo όπου για διάφορους λόγους είχα γίνει κολητός με τα συνεργεία...
Οπότε και η γνωστή ατάκα του κάθε μάστορα... "πάλι εσύ εδώ τί είναι πάλι; "

Η πλάκα είναι ότι όταν πάω στο συνεργείο το 206 μου μετά από 2-3 μέρες όλο και κάποιο καινούργιο πρόβλημα εμφανίζεται... Evil

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
cretan_s (john)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307cc 1.6 (2005)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Σεπ 2005, 22:42:43    Θέμα δημοσίευσης: Ολο προβλήματα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χα Χα Χα!Μπορεί να έχω καιρό να γράψω αλλα τα προβλήματα γίνονται όλο κ περισσότερα!Ακούστε λοιπόν: στο πρώτο σέρβις μου άλλαξαν το ζουάν και όπως ήταν φυσικό και τουσ δίσκουσ με τα τακάκια τα οποία ήταν η αιτία που έτρεμε το τιμόνι,όλα καλά ώς εδω μέχρι που παρουσιάστηκε το εξής κουλό, μετά απο ενα ταξίδι στην τρίπολη και μετα απο μια γρήγορη οδήγηση στην εθνική τρίπολης - αθήνας, όταν αρχισα να μπαίνω στισ στροφές λίγο πριν την τρίπολη, παρατήρησα οτι το τιμόνι άρχισε να τρέμει και μετά απο λίγο κοντά στα 60-70 χλμ το αμάξι έτρεμε κυριολεκτικά ολόκληρο! Στη δε επιστροφή τα πραγματα γίνανε χειρότερα αφού όσο πάταγα γκάζι απο τα 60 έως 130 το αμάξι έτρεμε κ όταν έφτασα στην αθήνα (στις 15/8) παρατήρησα οτι κατα την αλλγή των ταχυτήτων ακουγα 2 τουκ. αφού έκλεισα ραντεβου για την επόμενη τρίτη (23/8)! -λόγω των ημερών- ο δοκιμαστής της Lion που το οδήγησε προβληματίστηκε πολύ.Μετα απο 3 ώρες με ενημέρωσαν οτι το αμαξι θα έμενε μέσα κ αφου κανόνισαν για αμάξι αντικατάστασης έφυγα.Την επόμενη μέρα πήγα λοιπόν κ μου είπαν οτι είχε χαλαρώσει το πίσω αριστερά ημιαξόνιο!!!!!! Shocked κ λόγω του συντονισμού απο το τρέμουλο είχε κόψει κ η δεξια βάση της μηχανής Shocked Shocked κ όλα αυτά σε ένα αμάξι 7 μηνών με 8000 χλμ!!!Αφού τα άλλαξαν όλα (έτσι μου είπαν), έφτιαξαν και τον αισθητήρα της πόρτας του οδηγού κ κοίταξαν κα το τζάμι του συνοδηγού που έτριζε κ όπως με διαβεβαίωσαν δεν έφταιγε ο γρύλος αλλά η σκόνη που είχε κρατήσει το λάστιχο.Όλσ κλα λοιπον?Έτσι νόμιζα κ εγ΄ς αφού την επόμενη μέρα που το έπλυνα καθώς έφευγα για ταξίδι,διαπίστωσα οτι στο καπό είχε πέσει κάτι και για να το βγάλουν το έξυσαν με αποτέλεσμα να κάνουν γρατσουνιές και να ξεφτίσει το χρώμα στο σημείο εκείνο.Ακόμα,στο χερούλι του συνοδηγού, επειδή έβγαλαν την ταπετσαρία για να ελέξουν το γρύλο, είχε γδαρθεί το χρώμα το ασημί γύρω απ΄το χερούλι!!!!Έξαλος πήρα κα μίλησα με το γάλλο (όσοι έχουν πάει ξέρουν για ποιον μιλάω) ο οποίος ομολογ΄ς οτι ήταν συγκαταβατικός και μου ζήτησε να το πάω απο εκει εκείνη την στιγμή που όμως δεν μπορούσα γιατί είχα ξεκινήσει το ταξίδι μου.Τον περιμένω να γυρίσει απο την άδειά του και θα του το πάω.Στην επιστροφή ομως έτρεμε πάλι το τιμόνι με το φρενάρισμα στην εθνική, οπότε πάω για νέο σετ διδκοπλακων και τακάκια καθώς και για μια ευθυγράμιση γιατι τρέμει το τιμόνι στα 120-130 χλμ!Ελπίζω όταν το πάω να λυθούν όλα αυτά αλλα πραγματικά παιδιά κουράστικα,το έχω τώρα 8 μήνες και έχω αντιμετωπίσει προβλήματα ίδη 3 φορές και μάλιστα η μια πολύ σοβαρή (ημιαξόνιο Shocked ).Θα σας ενημερώσω σύντομα όταν επιτέλους(?) ξεμπλέξω! Πάντως στην εξυπηρέτηση στη Lion εέιναι πολύ καλοί (μήπως επειδή είμαι ακόμα στην εγγύηση;)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης