Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
geo1st487 (Γιώργος) Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp
Ένταξη: 04 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 151
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 09 Νοέ 2005, 23:43:51 Θέμα δημοσίευσης: Ο συμπλέκτης σκληραίνει με την χρήση; |
|
|
Ο συμπλεκτης σκληραινει με την χρηση; Ο πατερας μου εχει renault megane (τα πρωτα που βγηκαν) οταν το αγορασε ο συμπλεκτης ηταν μαλακος και με την χρηση γινοταν ολο και πιο σκληρος. Μετα απο 8 χρονια τον αλλαξε επειδη ηταν στα τελευταια του. Το ιδιο συμβαινει και στα peugeot; Το αμαξι μου το εχω 1,5 χρονο και νομιζω οτι ο συμπλεκτης εχει σκληραινει λιγο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Νοέ 2005, 00:28:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αυτο ακριβως συμβαινει!!! Οταν ο συμπλεκτης αρχιζει να βρισκεται στα τελευταια του σκληραινει... 
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tirokomos (Να μας γραφεις...) Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs
Ένταξη: 07 Μάρ 2005 Δημοσιεύσεις: 668 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Νοέ 2005, 02:34:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
netblaster έγραψε: | Αυτο ακριβως συμβαινει!!! Οταν ο συμπλεκτης αρχιζει να βρισκεται στα τελευταια του σκληραινει...  | Αμα το αμαξι δε του τιναζεις τα πεταλα καθε μερα η δε το κακομεταχειριζεσαι....,οπως πχ να το βαλεις μεσα σε τιποτε αμμους οποτε δικαιολογημενα καταπονειται ο συμπλεκτης,τοτε δεν εχεις προβλημα απο τοσο νωρις. Και εγω εχω την ιδια εντυπωση με το δικο μου αλλα ο μηχανικος μου ειπε οτι ο συμπλεκτης μου ειναι μια χαρα!Οποτε επειδη μαλλον το ποδι σου τον εχει συνηθησει σου δινει τετοια εντυπωση...δοκιμασε να οδηγησεις καποιο αλλο αυτοκινητο πχ του πατερα σου για αρκετη ωριτσα και μετα ξαναπαρε το δικο σου να δεις πως θα σου φαινεται! 
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7
Ένταξη: 30 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 1084 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Νοέ 2005, 21:03:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μετα απο 2 χρονια και εχωντας αλλαξει δυο φορες βαρβολινες ανα 30000χιλ παντα total αυτες που λεει ο κατασκαυαστης, εμενα μου συμβαινει το ακριβως αντιθετω ο συμπλεκτης εχει μαλακωσει αρκετα απο την πρωτη μερα που το οδηγησα.
DBH ENERGY SOLUTIONS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tirokomos (Να μας γραφεις...) Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs
Ένταξη: 07 Μάρ 2005 Δημοσιεύσεις: 668 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2005, 00:18:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
χαχαχαχαχαχα σε 5 χρονακια,αμα το κρατουσες τελοσπαντων,μπορει να σου ερχοταν και επιστολη απο την Peugeot να το ξαναστρωσεις!!!!! 
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|