PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Windows Bug!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 21:45:24    Θέμα δημοσίευσης: Windows Bug!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάποιος χρήστης ανακάλυψε τυχαία ότι δεν μπορεί να δημιουργήσει νέο φάκελο, οπουδήποτε στα windows, με το όνομα con. Shocked Shocked

Κανείς από την ομάδα της Microsoft, ούτε ο ίδιος ο Bill Gates, δεν μπορεί να το εξηγήσει...

Δοκιμάστε το και θα εκπλαγείτε Exclamation

®
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 22:04:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι ρε συ.Τι ειναι αυτο το πραγμα με αυτο το λειτουργικο?Θα το βγαλω σε ανακοινωση στην σχολη μου για να δω αν υπαρχει εξηγηση.Καταραμενα Windows.Μονο τα Linux ειναι σταθερα τελικα.Θα σας πω με αριθμους τι λειτουργικο συστημα χρησιμοποιουμε.Λοιπον αρχιζω Windows 95 837 λαθοι.Windows 98 1152 περιπου λαθοι.Windows Millenium/2000 1230 λαθοι.Windows XP 1700 περιπου λαθοι.Τι περιμενετε αν μια εταιρια(ο θεος να την κανει)βγαζει σε 25 μερες καινουργιο λειτουργικο με νεο πυρηνα καταλαβαινετε ολοι ποσο σταθερο ειναι.Στα Linux τωρα.Υπαρχει server ο οποιος λειτουργει απο το 1976 ασταματητα μερα νυχτα και μια φορα δεν εχει "πεσει".Αυτα τα λιγα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 22:07:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

αααα ρε Microsoft!

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2005, 00:59:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί νομίζετε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε φάκελο με όνομα prn Question
Δεν μπορείτε Exclamation

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2005, 12:07:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

con = console ?
prn = printer ?

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2005, 12:20:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
con = console ?
prn = printer ?

Ούτε το aux παίρνει,οπότε κάτι τέτοιο ισχύει

edit:
http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/fileio/fs/naming_a_file.asp

Do not use the following reserved device names for the name of a file: CON, PRN, AUX, NUL, COM1, COM2, COM3, COM4, COM5, COM6, COM7, COM8, COM9, LPT1, LPT2, LPT3, LPT4, LPT5, LPT6, LPT7, LPT8, and LPT9. Also avoid these names followed by an extension, for example, NUL.tx7.

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2005, 13:32:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστος ο παιχτης.Τελικα δεν προκειτε για bug αλλα για να μην μπερδευονται τα ονοματα των φακελων του χρηστη με τα αρχεια συστηματος.Καλο αλλα το μεγαλο προβλημα που ακουει στο ονομα Windows παραμενει.Παιδια εχω μια προταση.Δεν ξερω ποιον browser χρησιμοποιητε αλλα εγω την εχω δει πολυ ωραια με τον Mozilla Firefox.Αν δεν τον εχετε δοκιμασει,δοκιμαστε τον ειναι κλασεις ανωτερος απο τον Internet Explorer.Ειναι πολυ λειτουργικος και ευελικτος!

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2005, 14:00:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
....Δεν ξερω ποιον browser χρησιμοποιητε αλλα εγω την εχω δει πολυ ωραια με τον Mozilla Firefox.Αν δεν τον εχετε δοκιμασει,δοκιμαστε τον ειναι κλασεις ανωτερος απο τον Internet Explorer.Ειναι πολυ λειτουργικος και ευελικτος!

Εγώ πάντως που δοκίμασα τον Mozilla δεν μου άρεσε και είμαι πιστός στον Opera! Cool
www.opera.com

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6ΧΤ '03( EVOLUTIONISED )

Ένταξη: 16 Απρ 2004
Τόπος: Παραλία πλευρά !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2005, 16:12:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω μόλις σήμερα δοκίμασα τον mozilla, είναι πολύ καλύτερος πάντως απο τον windows explorer !!!

My Baby !!!!!
http://www.psclub.gr/forum/album_personal.php?user_id=1196
CURIOCITY DIDN'T KILL THE CAT!
MY PEUG 206 DID!!!!!
(Θέλω καινούργιοοοο αμάξι...!!! )
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2005, 17:33:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
brz20 έγραψε:
....Δεν ξερω ποιον browser χρησιμοποιητε αλλα εγω την εχω δει πολυ ωραια με τον Mozilla Firefox.Αν δεν τον εχετε δοκιμασει,δοκιμαστε τον ειναι κλασεις ανωτερος απο τον Internet Explorer.Ειναι πολυ λειτουργικος και ευελικτος!

Εγώ πάντως που δοκίμασα τον Mozilla δεν μου άρεσε και είμαι πιστός στον Opera! Cool
www.opera.com

Thumb right Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2005, 23:59:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κι εγώ Mozilla παίζω εδω και καιρό και είναι σαφώς καλύτερος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Οκτ 2005, 15:49:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και εγώ συμφωνώ για τον Mozilla.....
σίγουρα πολύ καλύτερος από ie (ειδικά το άνοιγμα πολλών site στο ίδιο παράθυρο, σε διαφορετικές καρτέλλες...)
το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι οτι μερικά site (ελάχιστα...) επειδή δεν έχουν φτιαχτεί για Mozilla, δεν τα εμφανίζει 100% σωστά, αλλά και αυτό πλέον διορθώνεται

Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Οκτ 2005, 22:30:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μωρε κατι ξερω που λεω Microsoft sucks! Αντε ολοι Linux να ησυχασουμε!

btw, εχει κανεις προβλημα οταν του ερχεται πμ να μην του εμφανιζονται λεξεις στο pop up που ειδοποιει για το πμ?

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Οκτ 2005, 02:35:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
και εγώ συμφωνώ για τον Mozilla.....
σίγουρα πολύ καλύτερος από ie (ειδικά το άνοιγμα πολλών site στο ίδιο παράθυρο, σε διαφορετικές καρτέλλες...)
το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι οτι μερικά site (ελάχιστα...) επειδή δεν έχουν φτιαχτεί για Mozilla, δεν τα εμφανίζει 100% σωστά, αλλά και αυτό πλέον διορθώνεται

Η Αλεπου ειναι πληρως εναρμονισμενη με τα στανταρ ενω ο Explorer οχι
ετσι αναγκαζονται οι συγγραφεις σελιδων να καταφευγουν σε αλχημειες προκειμενου η σελιδα να παιζει οπωσδηποτε στον ΙΕ που ειναι ο πιο δημοφιλης
περιηγητης (μεχρι ποτε.....) και να χανεται η συμβατοτητα με τον Firefox

Επιστροφή στην κορυφή
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Οκτ 2005, 21:20:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχει παίξει κανείς με το Virtual PC; Μου έχουν πεί πως είναι αρκετά καλό στο να βάλεις ότι λειτουργικό θες πάνω απο το βασικό. Και δεν έχεις πρόβλημα ούτε καν σε format, διότι ακόμα κι αυτό γίνεται σαν μια εγγραφή σε ήδη υπάρχον αρχείο κι όχι σκληρά πάνω στο δίσκο! Το έχει δοκιμάσει κανείς;;

Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Οκτ 2005, 21:27:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το VMWare εννοεις? Ειναι πολυ καλο ναι! Ειχα ασχοληθει καποια στιγμη.

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2005, 16:48:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.microsoft.com/windows/virtualpc/default.mspx
και η λίστα με τα συστήματα που είναι διαπιστωμένο ότι λειτουργεί
http://vpc.visualwin.com/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης