PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

12ο Touring, Πανελλήνια Γ.Σ. & Κοπή Πίτας, 23-25 Φεβρ.
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Ιαν 2007, 16:14:28    Θέμα δημοσίευσης: 12ο Touring, Πανελλήνια Γ.Σ. & Κοπή Πίτας, 23-25 Φεβρ. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ του PSClub
στον Άγιο Ιωάννη – Πηλίο, το τριήμερο από 23-25 Φεβρουαρίου.

Κατά την διάρκεια της Πανελλήνιας Σύναντησης θα πραγματοποιηθούν:

- Η Ετήσια Γενική Σύνελευση με συμετοχή των μελών απ' όλη την Ελλάδα, ώστε ν' ακουστούν όλες οι απόψεις και να ληφθούν όσο το δυνατόν πιο σωστές αποφάσεις, γιατί, «Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα».

- Η Ετήσια Κοπή πίτας με πολλά και πλούσια δώρα

- Εκδρομές στην γύρω περιοχή.

Κατανοόντας ότι δεν έχουν όλα μας τα μέλη την δυνατότητα να περευρεθούν και τις τρεις μέρες στην Πανελλήνια Συνάντηση, η Ετήσια Γενική Συνελευση των μελών και η κοπή της πίτας, θα γίνουν την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου το μεσημέρι, έτσι ώστε να μπορούν να τη συνδυάσουν με μια μοναδική μονοήμερη στο Πήλιο.

Πρόγραμμα:
Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2007

Αφιξη των μελών που θα έρθουν από Παρασκευή και βόλτα μαζί με δείπνο στην περιοχή του Αη Γιάννη.

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2007

Πρωινό και προετοιμασία για τις δραστηριότητες της ημέρας. Αναχώρηση για μονοήμερη εκδρομή με προορισμό την Πορταριά. Γεύμα στην γνωστή ταβέρνα "Οι Ορντασίες" παρέα με το μέλος "PoLiThS". Επιστροφή αργά το απόγευμα, ξεκούραση και κατόπιν κουβεντούλα και διασκέδαση γύρω από το τζάκι του ξενοδοχείου.

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2007
Πρωινό και προετοιμασία για τις δραστηριότητες της ημέρας. Εναρξη της Γενικής Συνέλευσης των Μελών (τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης θα ανακοινωθούν στην αντίστοιχη ενότητα) και κατόπιν η κοπή της πίτας και η κλήρωση των δώρων. Μετά την κοπή της πίτας θα ακολουθήσει γεύμα (δεν έχει ακόμα οριστεί το μέρος) και λήξη της Πανελλήνιας Συνάντησης.

Αναχώρηση:
Η αναχώρηση από όλα τα μέρη της Ελλάδας είναι ελεύθερη.

Για τους συμμετέχοντες/ουσες από την Αθήνα θα γίνει μία προγραμματισμένη ομαδική αναχώρηση το απόγευμα της Παρασκευής 23/2

To Μέρος

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ:
Ο Αη Γιάννης από τα πιο οργανωμένα τουριστικά σημεία του Πηλίου, Ένα από τα ποιο φημισμένα χωριά για διακοπές για όλες τις εποχές του χρόνου, περίπου 55χλμ από το Βόλο στην ανατολική πλευρά του Πηλίου.

Η θέση του Αη Γιαννη στο Ανατολικό Πήλιο το καθιστά ορμητήριο για το χειμωνιάτικο Πήλιο. Τα φημισμένα χωριά Βυζίτσα,Μηλιές,Τσαγκαράδα, Κισσός, Ζαγορά, Πορταριά, Μακρινίτσα σε απόσταση αναπνοής προσφέροντας πολλές δυνατότητες ημερήσιων εκδρομών. Το χειμωνιάτικο περιβάλλον και η χειμωνιάτικη εικόνα του Αη Γιάννη έχει τις μοναδικές στιγμές του και το καθιστούν αντίστοιχα όπως το καλοκαίρι ένα ακόμη χειμωνιάτικο προορισμό στο Πήλιο.

Το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου πελάγους ήρεμο η φουρτουνιασμένο με το χειμωνιάτικο χρώμα της καστανοπρασινης χλωρίδας συνθέτουν το περιβάλλον για πραγματικές διακοπές ξεκούρασης και ηρεμίας. Μια βόλτα στην ερημική παραλία του ΠΑΠΑ ΝΕΡΟ η της ΠΛΑΚΑΣ σου δίνει την αίσθηση του μοναδικού επισκέπτη στην περιοχή αφού είσαι εσύ και το απέραντο ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ.

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ

Από τα πρώτα ξενοδοχεία του Αϊ-Γιάννη Πηλίου, όπου το 1983 ανακαινίστηκε πλήρως και επεκτάθηκε, δημιουργώντας την πτέρυγα των Bungalows. Πρόσφατα μετά την πλήρη ανακαίνιση που έγινε το 2000 προσφέρει υψηλές υπηρεσίες στην Ελληνική και ξένη πελατεία του. Βρίσκεται στο κέντρο του χωριού, χτισμένο αμφιθεατρικά σε πέντε επίπεδα, από 20-100 σκαλιά σε μια ήσυχη τοποθεσία του χωριού, ενώ είναι μόλις 30 μέτρα από την παραλία του Αη-Γιάννη.

Όλα τα δωμάτια με λουτρό, είναι εξοπλισμένα με μουσική κατευθείαν τηλέφωνο, μίνι μπαρ, κεντρική θέρμανση, κλιματισμό, και έγχρωμη τηλεόραση με δυνατότητες δορυφορικής λήψης, δυνατότητα πρόσβασης στο διαδύκτιο.

Τα δίκλινα δωμάτια ορισμένα με διπλά και άλλα με δύο μονά κρεβάτια, ενώ τα περισσότερα έχουν βεράντα ή μπαλκόνι με θέα προς την θάλασσα.
Το καλοκαίρι από τις μπαλκονόπορτες και τα διάπλατα παράθυρα μπαίνει μαζί με το γαλάζιο χρώμα και το χρυσαφένιο φως ο αέρας και η αλμύρα της θάλασσας προκαλώντας όλους να απολαύσουν τη μαγεία των βαθυγάλαζων, κρυστάλλινων νερών και τη ζεστασιά της βοτσαλωτής πανέμορφης παραλίας.

Ειδικότερα τα δωμάτια BUNGALOWS είναι αναπτυγμένα σε 3 διώροφα κτίρια.Φθάνει κανείς σ αυτά από την αυλή του κεντρικού ξενοδοχείου ,ανεβαίνοντας τα σκαλοπάτια η από την βοηθητική είσοδο του ξενοδοχείου κατεβαίνοντας τα σκαλοπάτια που βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του ξενοδοχείου δίπλα στον βοηθητικό δρόμο του χωριού.

Μία εξωτερική σκάλα περιτριγυρισμένη από λουλούδια οδηγεί στα πέντε επίπεδα όπου αμφιθεατρικά είναι κτισμένα τα τρία κτίρια, με τα δωμάτια να έχουν ανεξάρτητη είσοδο και να προσφέρουν πανοραμική θέα στους πελάτες του ξενοδοχείου, στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου Πελάγους.
Είναι μοναδική η Θέα ειδικότερα στα ψηλότερα σημεία, όπου στην ήρεμη θάλασσα όπου μπορείς να διακρίνεις τον γαλαζοπράσινο βυθό της.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.bungalows-kentrikon.gr/winter_gr/index.html

ΤΙΜΕΣ:

ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ:
60 ευρώ / δίκλινο με πρωϊνό
ΓΙΑ ΤΑ ΜΗ ΜΕΛΗ:
70 ευρώ / δίκλινο με πρωϊνό

Δηλώσεις Συμμετοχής:
Για να δηλώσετε συμμετοχή στην εκδρομή συμπληρώστε τα στοιχεία σας πατώντας εδώ.

Mετά την δήλωση συμμετοχής για να ισχύσει η κράτησή σας πρέπει οπωσδήποτε να καταβάλλετε προκαταβολή 35 ευρώ στην Λέσχη κάθε Πέμπτη βράδυ ή στον Λογαριασμό του Συλλόγου, AlphaBank Aρ. Λογ.: 13000 200 200 8375 (αναγράφοντας πάντα όνομα και επώνυμο).

Χωρίς την καταβολή προκαταβολής δεν θα γίνει καμία κράτηση. Τελευταία ημέρα καταβολής, Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2007.

Σημείωση: Παρακαλούμε Δηλώστε άμμεσα συμμετοχή διότι θέλουμε να κλείσουμε όλο το Ξενοδοχείο για τον Σύλλογο και πρέπει να γίνει αυτό άμμεσα.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sidobre στις Τετ 24 Ιαν 2007, 16:32:38, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Ιαν 2007, 18:30:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ένα ακόμα touring που θα είμαι απών Sad

αν τριτώσει, πρόεδρα θα νομίζω ότι το κάνεις επίτηδες,

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Ιαν 2007, 19:57:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mήτσε πάρε μια άδεια.

"Κυρ-λοχία στην πανελλήνια συνάντηση του psclub θέλω να πάω...."

Μια διευκρίνισις: 60 ευρώ το άτομο δια τις 3 ημερας??

Τρίκλινα δωμάτια δεν θα έχουμε?
Γιατί;;;;;
στην πενταήμερη είχαμε.....
Lef ακους???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Ιαν 2007, 20:53:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ θα μπορέσω λογικά να φύγω από Αθήνα Σάββατο μεσημέρι.
Δεν το ξέρω ακόμα θέλει σχεδιασμό... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
manolis (Μανώλης)
Μέλος
Μέλος

306 gti-6 octavia rs

Ένταξη: 05 Ιούλ 2006
Τόπος: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Ιαν 2007, 22:25:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επειδή δουλεύω τα Σάββατα βλέπω να έρχομαι το απογευματάκι του Σαββάτου
αλλιώς Κυριακή Cool

μέχρι πότε πρέπει να δηλώσουμε για δωμάτιο Question

www.aokritis.gr
www.soaave.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Ιαν 2007, 23:42:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι μου θυμιζειs ρε Τασο,εκει πηγα διακοπεs το καλοκαιρι!!!!Τρελη στροφοδιαδρομη και πολυ ομορφο μεροs ο Αι-Γιαννηs!!!Eμενα με κοβω για Σαββατο μαζι με ενα ζευγαρι!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Ιαν 2007, 00:14:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μακαρι να μπορεσω να ερθω.
Θα ειναι στο τελος της εξεταστικης τοτε και μπορει να μην δεινω μαθηματα.
Παντως το μερος ειναι φοβερο.
Ειχα παει μεσα στα Χριστουγεννα.Γενικα το γυρισα ολο το Πηλιο.
Θα τα περασετε παρα πολυ καλα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 13:12:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μιας και πέφτει μετά τις απόκριες (που δεν πρόκειται να φύγω απο Κοζάνη αφού φέτος θα είμαι μέχρι και στην παρέλαση...) θα είναι καλή ευκαιρία για βόλτα και.. γνωριμίες μιας και έχουμε χαθεί τελείως με τους... κάτω Smile

απλά και γω θα έρθω και με το κακό και άγριο 106 και μακάρι να πρέπει να φοράμε χιονολάστιχα να πάμε στα Χάνια Smile
θα το σιγουρέψω λίγο αργότερα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 13:15:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελα εσύ με το ραλλύ να φέρω και εγώ το 206 Animal evo2 να γίνουμε πάλι θέαμα... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 13:19:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

glf έγραψε:
μιας και πέφτει μετά τις απόκριες (που δεν πρόκειται να φύγω απο Κοζάνη αφού φέτος θα είμαι μέχρι και στην παρέλαση...) θα είναι καλή ευκαιρία για βόλτα και.. γνωριμίες μιας και έχουμε χαθεί τελείως με τους... κάτω Smile

απλά και γω θα έρθω και με το κακό και άγριο 106 και μακάρι να πρέπει να φοράμε χιονολάστιχα να πάμε στα Χάνια Smile
θα το σιγουρέψω λίγο αργότερα.

Nίκο θέλω βόλτα Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 13:27:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...δεν θες...
...γιατί θα μπεις σε έξοδα μετά...
εγώ σε προειδοποιώ... Laughing Laughing Laughing Wink Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 13:33:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ένας urban legend λέει ότι η βόλτα συνοδηγός στο κόκκινο ραλλάκι έχει μεγάλο αντίκτυπο κυρίως στις γυναίκες...τις κόβεται ο κύκλος Laughing Laughing

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 13:43:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο κύκλος μου είναι σταθερός.
Με το αμάξι αποφάσια τι θα κάνω.
Αρα..... θέλω βόλτα.
Επιστροφή στην κορυφή
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 15:14:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:

Δεν απαντηθηκε η ερωτηση!

StreetRacing is NOT a crime!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 15:24:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kavaliotis έγραψε:
Road_Runner έγραψε:

Δεν απαντηθηκε η ερωτηση!

60 ευρώ είναι η κάθε διανυκτέρευση.

Το τριήμερο για όσους δεν το ξέρουν είναι 2 διανυκτερέυσεις. Παρασκευή και Σάββατο βράδυ.

Δηλαδή:

- Όσοι έρθουν από Παρασκευή πληρώνουν 120 ευρώ

- Όσοι έρθουν από Σάββατο πληρώνουν 60 ευρώ.

Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 15:30:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάλι λάθος....
Mr healer ναι μεν έκανα λάθος για τις τρεις ημέρες (βασικά μέρες είπα, όχι διανυκτερεύσεις) αλλά είναι 60 η διανυκτέρευση -> 30 διανυκτερευση/άτομο
άρα 60 tis 2 meres
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 15:32:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η τιμή των 60 ευρώ, είναι Δίκλινο/ημέρα με πλήρες πρωϊνό.

Επιστροφή στην κορυφή
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 21:02:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

OK τωρα το καταλαβα, αρα ειναι 60 ευρω την μερα το δικλινο, αρα θα βγει 30 ευρω την μερα στο καθε ατομο. Οποτε ανα ατομο ειναι 60 ευρω οι 2 διανυκτερευσεις!

Σουιτες εχει?

StreetRacing is NOT a crime!
Επιστροφή στην κορυφή
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 23:27:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ το μόνο που θέλω είναι να έχει λίγο χώρο στο δωμάτιο για το παρκοκρέββατο της μικρής

Ελπίζω να μην με κατηγορήσει ο Χρήστος ότι πάλι γκρινιάζω Laughing

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιαν 2007, 00:10:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κυριακη θα ειμαι σιγουρα, τωρα για παρασκευη ή σαββατο παιζει

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 1 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης