PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Περιεργο χτυπημα στην οπισθεν

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
max 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.1 XT

Ένταξη: 16 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Ιούλ 2006, 17:27:37    Θέμα δημοσίευσης: Περιεργο χτυπημα στην οπισθεν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για δωστε ρε παιδια τα φωτα σας γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει...
Οταν παω να κανω οπισθεν και εχοντας στριμενο το τιμονι (με το τιμονι στην ευθεια δεν το κανει), ακουγεται με το που παω να ξεκινησω, ενας θορυβος σαν χτυπημα οπως κανουν δυο σιδερα που ειναι μαγκωμενα και ξαφνικα ξεμαγκωνονται.
Το πηγα σε εναν συνοικιακο μαστορα και μου λεει οτι ειναι απο τις σιαγονες και δεν ειναι κατι να ανησυχω.
Εχει εμπειρια κανεις απο τετοιο περιστατικο να μας εξηγησει τι ακριβως συμβαινει?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Ιούλ 2006, 20:56:40    Θέμα δημοσίευσης: Re: Περιεργο χτυπημα στην οπισθεν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

max έγραψε:
Οταν παω να κανω οπισθεν και εχοντας στριμενο το τιμονι (με το τιμονι στην ευθεια δεν το κανει), ακουγεται με το που παω να ξεκινησω, ενας θορυβος σαν χτυπημα οπως κανουν δυο σιδερα που ειναι μαγκωμενα και ξαφνικα ξεμαγκωνονται.
Το πηγα σε εναν συνοικιακο μαστορα και μου λεει οτι ειναι απο τις σιαγονες και δεν ειναι κατι να ανησυχω.
Εχει εμπειρια κανεις απο τετοιο περιστατικο να μας εξηγησει τι ακριβως συμβαινει?

σωστα στα ειπε ,
μηπως τραβας πολυ σφιχτα το χειροφρενο ;
και μαγκωνουν οι σιαγωνες στα ταμπουρα σου ;
Επιστροφή στην κορυφή
max 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.1 XT

Ένταξη: 16 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούλ 2006, 17:59:36    Θέμα δημοσίευσης: Re: Περιεργο χτυπημα στην οπισθεν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
max έγραψε:

σωστα στα ειπε ,

Δεν νομιζω οτι ειναι αυτο γιατι το χτυπημα ακουγεται απο τους μπροστινους τροχους και χωρις να εχω τραβηξει χειροφρενο
Επιστροφή στην κορυφή
grand tourisme 2195 (grand tourisme 2195)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 grand tourisme

Ένταξη: 01 Οκτ 2005
Τόπος: Σεπολια Ονομα:Γιαννης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούλ 2006, 11:11:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οταν μου το εκανε αυτο εμενα αλλλαξα κρεμαγιερα.βεβαια το δικο μου τιμονι μετα απο στροφη δεν γυρναγε γρηγορα μονο του στη θεση του
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιούλ 2006, 19:06:53    Θέμα δημοσίευσης: Re: Περιεργο χτυπημα στην οπισθεν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

max έγραψε:
DimiP έγραψε:
max έγραψε:

σωστα στα ειπε ,

Δεν νομιζω οτι ειναι αυτο γιατι το χτυπημα ακουγεται απο τους μπροστινους τροχους και χωρις να εχω τραβηξει χειροφρενο

τοτε δεν ειναι αυτο που λεω. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης