Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
tirokomos (Να μας γραφεις...) Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs
Ένταξη: 07 Μάρ 2005 Δημοσιεύσεις: 668 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Οκτ 2005, 19:27:18 Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με εξάτμιση |
|
|
Παιδια σημερα πηγα το 307 μου σε εναν εξατμισα για να μου κοψει τον προφυλακτηρα και να ερθει σε οριζοντια θεση το τελικο που φορουσα (group n).Πριν κοψω τον προφυλακτηρα φορουσα μια οβαλ μπουκα πανω στο τελικο και σημερα που το πηγα για να ερθει στα ισα του,ειπα να την αλλαξω και να βαλω μια αλλη με 2 αποληξεις σαν του DrJekyll.To προβλημα εντοπιζεται οταν παω να ξεκινησω το αμαξι απο σταση ή οταν το μαρσαρω...Οταν λοιπον γινεται το ενα απο τα 2 ακουγεται απο την εξατμιση το επιθυμητο μουγκριτο αλλα και κατι σαν "σφυριγμα" το οποιο σταματα να ακουγεται οταν το αμαξι αρχιζει και επιταχυνει....Μυαζει με τον ηχο που βγαινει οταν φυσαμε ενα μπουκαλι στο στομιο.....Παντως μπορω να πω οτι ειναι αρκετα εκνευριστικο...πειτε μου αν γνωριζετε κατι αλλιως μου φαινεται οτι θα μαλωσω και με αυτον τον καραγκιοζη που μου ειπε οτι αυτο που ακουω ειναι τα σκασιματα απο τα καυσαερια....Αλλα προφανως νομιζε οτι μιλαει σε κανα τσοπανο και του ειπα οτι εχω ακουσει πως κανει μια εξατμιση οταν σκαει και οτι αυτο δεν εχει σχεση.....Τι μπορει να ειναι ρε γα**το???? 
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7
Ένταξη: 30 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 1084 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Οκτ 2005, 20:12:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μηπως η μπουκα που σε εβαλε εχει σφυριχτρα μεσα;;; 
DBH ENERGY SOLUTIONS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Οκτ 2005, 22:17:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κάτι τέτοιοι παράξενοι σφυριχτοί ήχοι συχνά βγαίνουν από τις παπαροκολλήσεις που κάνουνε οι γκιόζηδες και οι "κόλλες" εξέχουν μέσα στον σωλήνα και συντονίζονται με τα καυσαέρια (χαλώντας και την ομαλή ροή φυσικά) και παράγουν ανάλογα εφέ.
Δες και αυτό το ενδεχόμενο. 
Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης
Performance of Real Cardriving Club |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 (16v) xs
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2005, 01:05:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μιλτο υπαρχει καμια πιθανοτητα να μου δημιουργησει κανενα προβλημα???Οπως πχ να μπερδευτει κανας μετρητης οξυγονου?Μετα λογικα αν συμβει αυτο το ενδεχομενο μπορει να εχει αντικτυπο και στους αισθητηρες λ και τους εχω αλλαξει ηδη μια φορα....δε θελω κι'αλλα μπρεδεματα.... 
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2005, 01:37:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
tirokomos έγραψε: | Μιλτο υπαρχει καμια πιθανοτητα να μου δημιουργησει κανενα προβλημα???Οπως πχ να μπερδευτει κανας μετρητης οξυγονου?Μετα λογικα αν συμβει αυτο το ενδεχομενο μπορει να εχει αντικτυπο και στους αισθητηρες λ και τους εχω αλλαξει ηδη μια φορα....δε θελω κι'αλλα μπρεδεματα....  |
Αν ο θόρυβος οφείλεται σε αυτό που σου λέω τότε δεν υπάρχει λειτουργικό πρόβλημα (εκτός από την μη ιδανική ροή των καυσαερίων) κι ούτε προκαλεί κάτι άλλο ως συνεπακόλουθο.
Έχεις αλλάξει τους αισθητήρες;;; Σε ταλαιπώρησαν πολύ κι εσένα στην Lion μου φαίνεται... 
Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης
Performance of Real Cardriving Club |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teodor_v (Στο καλο...) Μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16V
Ένταξη: 20 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 166 Τόπος: Θεσσαλονίκη-Καλαμαριά
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2005, 02:43:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
tirokome παρε μια γκλιτσα και εισαι ετοιμος για τσοπανος...σφυριχτρα εχεις....
McLaren Mercedes!
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 (16v) xs
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2005, 02:49:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
teodor_v έγραψε: | tirokome παρε μια γκλιτσα και εισαι ετοιμος για τσοπανος...σφυριχτρα εχεις.... | Toυλαχιστον αμα μου την πεσει κανας λυκος θα μπορω να κρυφτω στη στανη μου χωρις τον φοβο μηπως μπει απο καμια πορτα....αχαχουχα!!!!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7
Ένταξη: 30 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 1084 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2005, 18:58:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ειναι τρελλοι αυτοι οι Ρωμαιου (Θοδωρης vs Χρηστος)
DBH ENERGY SOLUTIONS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 (16v) xs
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2005, 19:48:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tελικα η απορια μου λυθηκε....πηγα σημερα το πρωι στον εξατμισα ΜΟΥ και μου ειπε οτι ολες οι διπλες μπουκες το κανουν αυτο το σφυριγμα διοτι τα καυσαερια πανε και πεφτουν στο "παντελονι" πισω απο τις αποληξεις με αποτελεσμα να παραγεται αυτο το σφυριγμα..δεν ειναι τιποτε το ανησυχητικο ουτε προκειται να μου δημιουργησει καποιο προβλημα...ευτυχως!!!Τωρα για να μη μεινετε με την απορια το τι ειναι αυτο το γ@@#*Υ#νο το παντελονι που με αγχωσε τοσο.....ακουστε.Οι αποληξεις οδηγουν σε ενα προθαλαμο ο οποιος για να τισ κραταει κοντα λογω κατασκευης εχει ενα διαφραγματακι....σαν μια λεπιδα ας πουμε αναμεσα απο τις μπουκες.Ο προθαλαμος αυτος με τη σειρα του κολλαται πανω στο τελικο μου καζανι....Αυταααααααα!Οσοι λοιπον θελουν να βαλουν κατι παρομοιο ας εχουν και αυτο υπ'οψην,γιατι εγω ηθελα να σφυριζει απο μπροστα και τελικα μου σφυριζει απο πισω(το αυτοκινητο για να μην εχουμε παραξηγησεις!!!!!) 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 (16v) xs
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2005, 19:50:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
bakclima έγραψε: | ειναι τρελλοι αυτοι οι Ρωμαιου (Θοδωρης vs Χρηστος) | Δεν εχουμε τρελαθει ακομα.....το μεγαλο το σοου θα ειναι μετα....οταν σταματησει ο teo να ζηλευει το αμαξι μου!!!! 307 forever!!!!! 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teodor_v (Στο καλο...) Μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16V
Ένταξη: 20 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 166 Τόπος: Θεσσαλονίκη-Καλαμαριά
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2005, 20:14:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
tirokomos έγραψε: | bakclima έγραψε: | ειναι τρελλοι αυτοι οι Ρωμαιου (Θοδωρης vs Χρηστος) | Δεν εχουμε τρελαθει ακομα.....το μεγαλο το σοου θα ειναι μετα....οταν σταματησει ο teo να ζηλευει το αμαξι μου!!!! 307 forever!!!!!  |
Οταν το καρο σου θα εχει ενσωματωμενο αναπτυρα και δεν θα ζητας απο τους αλλους στα φαναρια μπορει.....
McLaren Mercedes!
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 (16v) xs
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2005, 20:24:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
teodor_v έγραψε: | tirokomos έγραψε: | bakclima έγραψε: | ειναι τρελλοι αυτοι οι Ρωμαιου (Θοδωρης vs Χρηστος) | Δεν εχουμε τρελαθει ακομα.....το μεγαλο το σοου θα ειναι μετα....οταν σταματησει ο teo να ζηλευει το αμαξι μου!!!! 307 forever!!!!!  |
Οταν το καρο σου θα εχει ενσωματωμενο αναπτυρα και δεν θα ζητας απο τους αλλους στα φαναρια μπορει..... | Ποτε ζητησα ρε χαμενε????Αφου ξερεις οτι εχω 30 αναπτηρες στο αμαξι......
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|