PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα με εξάτμιση

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Οκτ 2005, 19:27:18    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με εξάτμιση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια σημερα πηγα το 307 μου σε εναν εξατμισα για να μου κοψει τον προφυλακτηρα και να ερθει σε οριζοντια θεση το τελικο που φορουσα (group n).Πριν κοψω τον προφυλακτηρα φορουσα μια οβαλ μπουκα πανω στο τελικο και σημερα που το πηγα για να ερθει στα ισα του,ειπα να την αλλαξω και να βαλω μια αλλη με 2 αποληξεις σαν του DrJekyll.To προβλημα εντοπιζεται οταν παω να ξεκινησω το αμαξι απο σταση ή οταν το μαρσαρω...Οταν λοιπον γινεται το ενα απο τα 2 ακουγεται απο την εξατμιση το επιθυμητο μουγκριτο αλλα και κατι σαν "σφυριγμα" το οποιο σταματα να ακουγεται οταν το αμαξι αρχιζει και επιταχυνει....Μυαζει με τον ηχο που βγαινει οταν φυσαμε ενα μπουκαλι στο στομιο.....Παντως μπορω να πω οτι ειναι αρκετα εκνευριστικο...πειτε μου αν γνωριζετε κατι αλλιως μου φαινεται οτι θα μαλωσω και με αυτον τον καραγκιοζη που μου ειπε οτι αυτο που ακουω ειναι τα σκασιματα απο τα καυσαερια....Αλλα προφανως νομιζε οτι μιλαει σε κανα τσοπανο και του ειπα οτι εχω ακουσει πως κανει μια εξατμιση οταν σκαει και οτι αυτο δεν εχει σχεση.....Τι μπορει να ειναι ρε γα**το???? Rolling eyes

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Οκτ 2005, 20:12:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως η μπουκα που σε εβαλε εχει σφυριχτρα μεσα;;; Laughing Laughing

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Οκτ 2005, 22:17:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάτι τέτοιοι παράξενοι σφυριχτοί ήχοι συχνά βγαίνουν από τις παπαροκολλήσεις που κάνουνε οι γκιόζηδες και οι "κόλλες" εξέχουν μέσα στον σωλήνα και συντονίζονται με τα καυσαέρια (χαλώντας και την ομαλή ροή φυσικά) και παράγουν ανάλογα εφέ.
Δες και αυτό το ενδεχόμενο. Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2005, 01:05:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιλτο υπαρχει καμια πιθανοτητα να μου δημιουργησει κανενα προβλημα???Οπως πχ να μπερδευτει κανας μετρητης οξυγονου?Μετα λογικα αν συμβει αυτο το ενδεχομενο μπορει να εχει αντικτυπο και στους αισθητηρες λ και τους εχω αλλαξει ηδη μια φορα....δε θελω κι'αλλα μπρεδεματα.... Evil Evil Shoot Shoot

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2005, 01:37:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tirokomos έγραψε:
Μιλτο υπαρχει καμια πιθανοτητα να μου δημιουργησει κανενα προβλημα???Οπως πχ να μπερδευτει κανας μετρητης οξυγονου?Μετα λογικα αν συμβει αυτο το ενδεχομενο μπορει να εχει αντικτυπο και στους αισθητηρες λ και τους εχω αλλαξει ηδη μια φορα....δε θελω κι'αλλα μπρεδεματα.... Evil Evil Shoot Shoot

Αν ο θόρυβος οφείλεται σε αυτό που σου λέω τότε δεν υπάρχει λειτουργικό πρόβλημα (εκτός από την μη ιδανική ροή των καυσαερίων) κι ούτε προκαλεί κάτι άλλο ως συνεπακόλουθο.

Έχεις αλλάξει τους αισθητήρες;;; Σε ταλαιπώρησαν πολύ κι εσένα στην Lion μου φαίνεται... Mad

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
teodor_v (Στο καλο...)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16V

Ένταξη: 20 Φεβ 2004
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Καλαμαριά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2005, 02:43:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tirokome παρε μια γκλιτσα και εισαι ετοιμος για τσοπανος...σφυριχτρα εχεις....

McLaren Mercedes!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2005, 02:49:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teodor_v έγραψε:
tirokome παρε μια γκλιτσα και εισαι ετοιμος για τσοπανος...σφυριχτρα εχεις....
Toυλαχιστον αμα μου την πεσει κανας λυκος θα μπορω να κρυφτω στη στανη μου χωρις τον φοβο μηπως μπει απο καμια πορτα....αχαχουχα!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2005, 18:58:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι τρελλοι αυτοι οι Ρωμαιου Laughing Laughing Laughing Laughing (Θοδωρης vs Χρηστος)

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2005, 19:48:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tελικα η απορια μου λυθηκε....πηγα σημερα το πρωι στον εξατμισα ΜΟΥ και μου ειπε οτι ολες οι διπλες μπουκες το κανουν αυτο το σφυριγμα διοτι τα καυσαερια πανε και πεφτουν στο "παντελονι" πισω απο τις αποληξεις με αποτελεσμα να παραγεται αυτο το σφυριγμα..δεν ειναι τιποτε το ανησυχητικο ουτε προκειται να μου δημιουργησει καποιο προβλημα...ευτυχως!!!Τωρα για να μη μεινετε με την απορια το τι ειναι αυτο το γ@@#*Υ#νο το παντελονι που με αγχωσε τοσο.....ακουστε.Οι αποληξεις οδηγουν σε ενα προθαλαμο ο οποιος για να τισ κραταει κοντα λογω κατασκευης εχει ενα διαφραγματακι....σαν μια λεπιδα ας πουμε αναμεσα απο τις μπουκες.Ο προθαλαμος αυτος με τη σειρα του κολλαται πανω στο τελικο μου καζανι....Αυταααααααα!Οσοι λοιπον θελουν να βαλουν κατι παρομοιο ας εχουν και αυτο υπ'οψην,γιατι εγω ηθελα να σφυριζει απο μπροστα και τελικα μου σφυριζει απο πισω(το αυτοκινητο για να μην εχουμε παραξηγησεις!!!!!) Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2005, 19:50:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bakclima έγραψε:
ειναι τρελλοι αυτοι οι Ρωμαιου Laughing Laughing Laughing Laughing (Θοδωρης vs Χρηστος)
Δεν εχουμε τρελαθει ακομα.....το μεγαλο το σοου θα ειναι μετα....οταν σταματησει ο teo να ζηλευει το αμαξι μου!!!! Afroman Cyclops 307 forever!!!!! Worthy

Επιστροφή στην κορυφή
teodor_v (Στο καλο...)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16V

Ένταξη: 20 Φεβ 2004
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Καλαμαριά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2005, 20:14:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tirokomos έγραψε:
bakclima έγραψε:
Δεν εχουμε τρελαθει ακομα.....το μεγαλο το σοου θα ειναι μετα....οταν σταματησει ο teo να ζηλευει το αμαξι μου!!!! Afroman Cyclops 307 forever!!!!! Worthy

Rotfl Rotfl Rotfl Ha Ha Tease Clapping Bluegrab Multi color Shocked

Οταν το καρο σου θα εχει ενσωματωμενο αναπτυρα και δεν θα ζητας απο τους αλλους στα φαναρια μπορει.....

McLaren Mercedes!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2005, 20:24:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teodor_v έγραψε:
tirokomos έγραψε:
bakclima έγραψε:

Rotfl Rotfl Rotfl Ha Ha Tease Clapping Bluegrab Multi color Shocked

Οταν το καρο σου θα εχει ενσωματωμενο αναπτυρα και δεν θα ζητας απο τους αλλους στα φαναρια μπορει.....
Ποτε ζητησα ρε χαμενε????Αφου ξερεις οτι εχω 30 αναπτηρες στο αμαξι......

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης