ultra-one (Χάρης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)
Ένταξη: 13 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1792 Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 14 Οκτ 2005, 16:28:09 Θέμα δημοσίευσης: Απάτες των Σουπερμάρκετ |
|
|
Προσοχή όταν πηγαίνετε σε Σουπερμαρκετ διότι πολλά (αν όχι όλα...)σουπερμαρκετ έχουν άλλες τιμές στο ράφι και άλλες στο ταμείο!
Ήδη διάβασα στο in.gr ότι επιβλήθηκαν για αυτό το λόγο αρκετά πρόστιμα σε αλυσίδες μεγάλων σουπερμαρκετ όπως το Carrefour, Ατλαντικ, Dia κλπ.
Το μόνο που σας λέω ότι προχθές πήγα στο Carrefour στη λεωφόρο Αθηνών και πήρα Listerine Tartar Control από το ράφι αφού ήταν σε "προσφορά" 5,89ευρώ......
Ε λοιπόν, στο ταμείο η τιμή βγήκε 6,08ευρώ!!!!!!
Επειδή το θυμόμουν και έκανα φασαρία, μου είπαν ότι ...μάλλον έγινε κάποιο λάθος και μου χρέωσαν την κανονική τιμή......
Επίσης η "σούμα" για όλα τα πράγματα που πήρα (πρόσθεσα τα πάντα στο κινητό μου) ήταν στο ταμείο 3,5ευρώ περισσότερα!!!!!!!!!!
Εννοείται μετά ότι πήρα τηλ. τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτών στο 1520 (Ανοικτά μέχρι 22:00 κάθε μέρα) και έκανα καταγγελία (επώνυμη).
Το λάθος μου ήταν ότι το ανέφερα στο Καρφούρ και μάλλον μέχρι το πρωί η τιμή θα είχε αλλάξει πριν πάνε από το Υπουργείο Ανάπτυξης να το τσεκάρουν.
Αυτό που θα κάνω από δω και πέρα και εισηγούμαι να το κάνετε και εσείς είναι να γράφω πάνω σε ΟΛΑ τα προϊόντα που παίρνω από το ράφι, την αναγραφόμενη τιμή (με ένα ανεξίτηλο μαρκαδόρο για CD) για να μπορώ να δω αμέσως την απάτη και (χωρίς να τους αναφέρω κάτι ξανά) να τους καταγγέλλω στη Γ.Γ.Κ.
Αν ΟΛΟΙ μας κάνουμε το ίδιο πράγμα και τους φλομώσουμε στις καταγγελίες (και στα πρόστιμα), τότε θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν αυτή την τακτική διότι πραγματικά έχουν ξεφύγει τελείως και την νύφη την πληρώνουμε πάντα εμείς ως καταναλωτές.
Το τηλέφωνο 1520 της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτών καταχωρίστε το στα κινητά σας διότι σίγουρα θα σας φανεί χρήσιμο!!!! 
Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο  |
|