Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Skillage (Τζίμυς) Μόλις έγραψα

Peugeot 206
Ένταξη: 04 Φεβ 2006 Δημοσιεύσεις: 10 Τόπος: Θεσ/νίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Φεβ 2006, 18:22:35 Θέμα δημοσίευσης: Για όσους γνωρίζουν 100% Peugeot 206 1.6 XS του 2002 |
|
|
Μετα απο μια ευρεση αγγελιας, μου δημιουργηθηκε η εξης απορια. Ένα XS του 2002 Α' εξάμηνο ( 1ος 2ος μήνας ) 1.6 τι φοράει ως στάνταρ επάνω; οταν έχει 110άλογα μπορεί να είναι 8V; Και σε τι τιμές κυμαίνεται κάτι ανάλογο γύρω στα 50-60χιλ. ΚΜ, ατρακάριστο και προσεγμένο. Ή τουλάχιστον υπάρχει κάποιο σάιτ στο διαδίκτυο που να έχει όλες τις εκδόσεις τι έχουν επάνω από τα πιο παλιά μοντέλα ως τα πιο καινούργια διότι στο σάιτ της πεζώ έχει 3-4 εκδόσεις και όχι την XS παρά μόνο αυτές που παράγονται τώρα; Δε γνωρίζω για αυτό ρωτάω κάποιον που ξέρει σίγουρα. Ευχαριστώ!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Skillage στις Σαβ 04 Φεβ 2006, 22:37:53, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Φεβ 2006, 19:56:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θα σε παρακαλέσω να γράφεις μόνο με μικρά (εκτός και αν θέλεις να τονίζεις κάτι)
Κάνε και ένα edit στο παραπάνω ποστ σου
Εκ της MOD Team
MEMsound
Όσο για το ερώτημα σου.
Υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος να σου απαντήσει, ο κ.Stevon αλλά λογικά θα ξαναμπεί στο forum την Δευτέρα. 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Φεβ 2006, 15:20:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | ...Όσο για το ερώτημα σου.
Υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος να σου απαντήσει, ο κ.Stevon αλλά λογικά θα ξαναμπεί στο forum την Δευτέρα......  |
....μεχρι να του παρει ο σύλλογος ενα laptop και να του το κρεμασει στο λαιμο για να ειναι ολη την ωρα online και να απαντα στις αποριες 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

VF7 + VF3 = P.S.A.
Ένταξη: 22 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2584
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Φεβ 2006, 15:00:50 Θέμα δημοσίευσης: Re: Για όσους γνωρίζουν 100% Peugeot 206 1.6 XS του 2002 |
|
|
Skillage έγραψε: | , μου δημιουργηθηκε η εξης απορια. Ένα XS του 2002 Α' εξάμηνο ( 1ος 2ος μήνας ) 1.6 τι φοράει ως στάνταρ επάνω; οταν έχει 110άλογα μπορεί να είναι 8V; |
Λοιπόν , φίλε μου δυστηχώς με την ημερομηνία της άδειας δεν μπορώ να σου πω πολλά πράγματα.
Θα πάρουμε όμως σαν δεδομένο δύο πράγματα.
1) Εάν το αυτοκίνητο στην κεντρική του οθόνη έχει μόνο ρολόϊ πάει να πεί ότι είναι μη MUX (multiplex) (= αυτοκίνητο 1ης γενιάς) και σαν εξοπλισμό εχει τα εξής:
2Α/Β,Α/C, Y/T,ηλεκ.παράθυρα,ηλεκ.καθρέπτες,bucket καθίσματα ,δερμ.τιμόνι,4δισκόφρενα,φωτιζόμενο ντουλαπάκι, προβ.ομίχλης και κάτι ψιλά ακόμα.
Τώρα για τιμή δέν μπορώ να σου πώ με ακρίβεια αλλά να σου αναφέρω ότι καινούριο 1,6 3πορτο με ποιο πλούσιο εξοπλισμό απο το XS του 2001-2002 έχει 13150€ με μεταλλικό χρώμα.Εσύ πόσα θα έδινες ....??(εδώ σε θέλω) εγώ εγώ όχι πάνω απο 5500€ (πολλοί θα με πουν τρελλό για αυτό που λέω...αλλά η αγορά έτσι έχει). Επίσης με 110HP είναι μόνο το 16V.
2) Τώρα αν το αυτοκίνητο έχει στην κεντρική του οθόνη ημερομηνία,ώρα και εξωτ.θερμοκρασία , είναι MUX (2η γενιά) και επιπλέον του προηγούμενου μοντέλου έχει =
Υπολογιστή ταξιδίου,Clima αντί για A/C ,ABS ,R/cd με 6ηχεία και χειριστηρια στο τιμόνι,αθερμικό παρ-μπρίζ ,ενώ αλλάζουν κάποια πράγματα και στην εσωτερική διακόσμηση του αυτοκινήτου όπως επίσης και τα λεβιεδάκια για φώτα-υαλοκαθα/ρες. Τώρα οικονομικά να δώσεις άλλα 1000€ ...κάπου εκεί. 
Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Φεβ 2006, 15:13:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σταυρο 13100 τελικη τιμη το 1.6 το xs?????????????????
δηλαδη το gti εχει 14100????????????????????????????? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

VF7 + VF3 = P.S.A.
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Φεβ 2006, 15:17:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | σταυρο 13100 τελικη τιμη το 1.6 το xs?????????????????
δηλαδη το gti εχει 14100????????????????????????????? |
Nope.....
Όχι Παναγιώτη το Gti (1,6) πλέον έχει 16010€, το μοναδικό 206 που ακριβαίνει.....
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Φεβ 2006, 15:32:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
xaxa ευτυχως... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Φεβ 2006, 18:49:57 Θέμα δημοσίευσης: Re: Για όσους γνωρίζουν 100% Peugeot 206 1.6 XS του 2002 |
|
|
Stevon έγραψε: | Skillage έγραψε: | , μου δημιουργηθηκε η εξης απορια. Ένα XS του 2002 Α' εξάμηνο ( 1ος 2ος μήνας ) 1.6 τι φοράει ως στάνταρ επάνω; οταν έχει 110άλογα μπορεί να είναι 8V; |
Λοιπόν , φίλε μου δυστηχώς με την ημερομηνία της άδειας δεν μπορώ να σου πω πολλά πράγματα.
Θα πάρουμε όμως σαν δεδομένο δύο πράγματα.
1) Εάν το αυτοκίνητο στην κεντρική του οθόνη έχει μόνο ρολόϊ πάει να πεί ότι είναι μη MUX (multiplex) (= αυτοκίνητο 1ης γενιάς) και σαν εξοπλισμό εχει τα εξής:
2Α/Β,Α/C, Y/T,ηλεκ.παράθυρα,ηλεκ.καθρέπτες,bucket καθίσματα ,δερμ.τιμόνι,4δισκόφρενα,φωτιζόμενο ντουλαπάκι, προβ.ομίχλης και κάτι ψιλά ακόμα.
Τώρα για τιμή δέν μπορώ να σου πώ με ακρίβεια αλλά να σου αναφέρω ότι καινούριο 1,6 3πορτο με ποιο πλούσιο εξοπλισμό απο το XS του 2001-2002 έχει 13150€ με μεταλλικό χρώμα.Εσύ πόσα θα έδινες ....??(εδώ σε θέλω) εγώ εγώ όχι πάνω απο 5500€ (πολλοί θα με πουν τρελλό για αυτό που λέω...αλλά η αγορά έτσι έχει). Επίσης με 110HP είναι μόνο το 16V.
2) Τώρα αν το αυτοκίνητο έχει στην κεντρική του οθόνη ημερομηνία,ώρα και εξωτ.θερμοκρασία , είναι MUX (2η γενιά) και επιπλέον του προηγούμενου μοντέλου έχει =
Υπολογιστή ταξιδίου,Clima αντί για A/C ,ABS ,R/cd με 6ηχεία και χειριστηρια στο τιμόνι,αθερμικό παρ-μπρίζ ,ενώ αλλάζουν κάποια πράγματα και στην εσωτερική διακόσμηση του αυτοκινήτου όπως επίσης και τα λεβιεδάκια για φώτα-υαλοκαθα/ρες. Τώρα οικονομικά να δώσεις άλλα 1000€ ...κάπου εκεί.  |
Ευχαριστώ για την απάντηση, απλώς να σε ενημερώσω ότι έλεγα να δώσω γύρω στα 8χιλιάρικα ( δεν είναι φτιαγμένο ούτε τίποτα, όπως βγήκε από τη βιτρίνα με 1-2 εξτρά πραγματάκια ) και τότε είναι σίγουρα 1ης γενιάς διότι έχει τον εξοπλισμό αυτής. Εφόσον κάνει 13.100 το καινούργιο πάλι καλά, γιατί σήμερα άκουσα ένα παλαβό ότι η πεζώ έχεις προσφορά 2.000€ σε κάποια μοντέλα της όπου είναι και το XS και το δίνει ολοκαίνουργιο γύρω στα 11.000€ και παραξενεύτηκα. Βέβαια το έψαξα στο επίσημο σάιτ της ή κάπου εδώ μέσα μιας και ενημερώνεστε καλύτερα και αμεσότερα, αλλά δεν είδα κάτι τέτοιο να αληθεύει.. Και πάλι ευχαριστώ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

VF7 + VF3 = P.S.A.
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Φεβ 2006, 19:59:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπόν my friend Jimy...
Αρχικώς η έκδοση XS ΔΕΝ βγαίνει πλέον,αφετέρου η έκδοση που έχει πάρει την θέση της είναι η Dynamic και έχει αρκετά ποιο πλούσιο εξοπλισμό
(εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=139404#139404)
Οπώτε η άποψη μου είναι ότι με τα 8-8500€ που δίνεις ψάξτο καλύτερα και θα βρείς κάποιο του 2003 ίσως και ποιο καινούριο....αυτό που χρειάζεται είναι χρόνος και υπομονή.
Υ.γ= η τιμή που σου έγραψα (13,150) είναι για την έκδοση Dynamic 1,6 3πορτο.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Φεβ 2006, 23:04:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ένα από τα σίγουρα είναι ότι έχω μπόλικη υπομονή και ήδη έχω διαθέσει πολύ χρόνο ( περίπου ένα ) παρόλαυτα το ανάλογο μοντέλο 2003 κάτω από 10.000€ άντε 9.500€ βίαν βίαν δε το δίνει κάνεις, σίγουρα όχι με 8.500€. Παρόλαυτα, για ένα μοντέλο 2003 ατρακάριστο προσεγμένο κτλ. θα μπορούσα να διαθέσω 9.000 με 9.500€. Βέβαια για ένα μοντέλο του 2001-2002 παραπάνω από 8.000€ σίγουρα δε θα δώσω. Αν φτάσουμε να δώσουμε για 2003 , 10.000€ τότε δε δίνω άλλα 3 να πάρω ένα και καινούργιο και σίγουρα πράγματα. Το θέμα είναι μη φτάσω σε εκείνα τα λεφτά, μπας και κερδίσω τίποτα, έστω και με ένα πιο παλιό μοντέλο, ειδάλλως τι να το κάνω.. Αν πέσει κάτι στην αντίληψη σας, ενημερώστε με, από όποιο μέρος της Ελλάδας και να είναι -εκτός νησιών λόγω πρόσβασης- . Τέλος πάντων το θέμα λήγει εδώ και αν υπάρξει κάποια νεότερα απορία το ξανα συζητάμε.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Spyros_L Μέλος

Old school
Ένταξη: 25 Σεπ 2005 Δημοσιεύσεις: 140 Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 07 Φεβ 2006, 12:59:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν φτάσουμε να δώσουμε για 2003 , 10.000ε τότε δε δίνω άλλα 3 να πάρω ένα και καινούργιο και σίγουρα πράγματα.
Σίγουρα πράγματα εννοείς σαφώς απο αξιοπιστία? Δες τότε το τίτλο "πρόβλημα με το γκάζι" στην ενότητα "βλάβες-επισκευές". Δυστηχώς το θέμα με το αυτοκίνητο γενικά είναι πολυ σχετικό και καθαρά τυχερό. Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα ναι άθικτο το καινουριο αυτοκίνητο και ακέραιο. Τώρα για προβλήματα που μπορεί να σου εμφανίσει είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Ένα απλό λαθάκι στη γραμμή παραγωγής, αν περάσει στο επόμενο στάδιο...τότε...κλάφτα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|