PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

προβλημα θερμοκρασιας μετα απο τρακαρισμα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

Ένταξη: 05 Μάϊ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Αύγ 2009, 23:38:06    Θέμα δημοσίευσης: προβλημα θερμοκρασιας μετα απο τρακαρισμα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια οπως λεει ο τιτλος δε κανω πλακα,το αμαξι ειχε χτυπηθει προστα και τα αλαξα ολα μονο το πρωτο ψυγειο ειχε στραβωσει και το ισιωσαν (του air codition)το αλο ανεπαφο ,αλλα βγηκαν ολα για να μπει μετωπη κλπ. το αμαξι παντα δουλευε μεχρι τη μεση δηλ αρχες αυγουστου ειχε φαει ζεστες,η θερμοκρασια εκει μεχρι τη μεση.τωρα δουλευει μετα τι μεση αρκετα χωρις να αγγιξει κοκκινα.το σπαστικο ειναι οτι μπαινει το βεντιλατερ καθε 2 λεπτα μπροστα κατεβαινει λιγο και παλι τα ιδια.δηλ πρωτα εμπαινε μετα απο σκισιμο απο οριακα πανω απτη μεση πηγαινε μισο ποντο κατω ενω τωρα ψηλα- χαμηλα ειναι παντα πολλη πανω απτη μεση ,λετε να μην εχει μπει κατι καλα καμια φυσα τπτ? λετε να εχει χτυπηθει τιποτα αλλο?

τι βαζεις μεσα ρε μαστορα;τον πατερα μου και την μανα μου βαζω.Μπιστονια,μπιελες,χειροκινητο​ εξαρι αμα εχεις χερια και DSG αμα εισαι κουλος.
Σε κοβω να εισαι κουλος
ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥ.Δεν πειραζει θα σου βαλω νιτρα να ψεκαζεις καλυτερα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Αύγ 2009, 10:06:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμμμ...

1. Μήπως σου άλλαξαν θερμοστάτη?
2. Ο θερμοστάτης μπήκε στο σωστό σημείο?
3. Ελέγχεις αν χάνει καθόλου υγρά το ψυγείο?

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Αύγ 2009, 14:01:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

re συ ειναι μαξ το παραφλου, επειδη εχει χτυπησει και το μαυρο το καπακι απο μπροστα φοβαμαι για τα βεντιλατερ

τι βαζεις μεσα ρε μαστορα;τον πατερα μου και την μανα μου βαζω.Μπιστονια,μπιελες,χειροκινητο​ εξαρι αμα εχεις χερια και DSG αμα εισαι κουλος.
Σε κοβω να εισαι κουλος
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Αύγ 2009, 14:23:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν εχει αερα και γεματο να ειναι δεν κανει δουλεια Sad ετσι εχασα το Ax μου Sad Sad

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Αύγ 2009, 17:56:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ό,τι λέει και ο από πάνω, έγινε πλήρης εξαέρωση; Ανοίξατε όλες τις βαλβιδούλες;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Αύγ 2009, 19:08:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδια νομιζω οτι δεν αλαξα υγρο ,απλα εχω ανεβασμενες θερμοκρασιες μετα τον τρακο,ενταξει βγηκαν ψυγεια και ολα αλα δε ξερω αν πειραχτεικε κατι η αν αλαχτηκε κατι περα απο την φαναρτζοδουλεια

Σε κοβω να εισαι κουλος
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Αύγ 2009, 19:16:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακόμα και αν σου ξαναέβαλε το ίδιο παραφλού, η εξαέρωση χρειάζεται.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Αύγ 2009, 20:07:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Ακόμα και αν σου ξαναέβαλε το ίδιο παραφλού, η εξαέρωση χρειάζεται.

+1223352465374676584687532!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Αύγ 2009, 02:10:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

to δευτερο βεντιλατερ ποτε παιρνει? θα κοιταξω εξαερωση κλπ.υπαρχει περπτωση να την εφαγε το ψυγειο και να μη την παλευει?

Σε κοβω να εισαι κουλος
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Αύγ 2009, 10:48:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LIONKING έγραψε:
to δευτερο βεντιλατερ ποτε παιρνει? θα κοιταξω εξαερωση κλπ.υπαρχει περπτωση να την εφαγε το ψυγειο και να μη την παλευει?

Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες:

Κάντε εξαέρωση στο ψυγείο και το κύκλωμα ψύξης γενικώς!

Τα ψυγεία τρυπάνε και χάνουν νερό, αυτό μόνο παθαίνουν, δεν χαλάνε με την έννοια του να μην κάνουν σωστά τη δουλειά τους.
Κυψέλες αλουμινίου είναι.

Αντιθέτως, αν έχεις αντικαταστήσει ψυκτικό χωρίς να κάνεις εξαέρωση, είσαι τυχερός που δεν έχεις κάψει φλάντζα ακόμα.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Αύγ 2009, 20:03:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φλάτζα και όχι μόνο...

Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Αύγ 2009, 20:13:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Φλάτζα και όχι μόνο...

Στο Αχ εκαψα φλάτζα και απο τη θερμοκρασια καηκε η πλεξουδα μολις την επιασες τριβωταν Shocked ανακατεβε τα λαδια με τα νερα και αλλα κουλα .

Τελικα πειρα αλλο αμαξι και το εδωσα σε ενα γνωστο μου για 100 ευρω το ax (Για να μη πω οτι το χαρησα Razz )

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Αύγ 2009, 20:35:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γενικά όταν βράζει το αμάξι, δημιουργούνται πολύ ζεστά hot spots λόγω των φυσαλίδων αέρα που δημιουργούνται στο μπλοκ. Αυτό σημαίνει μεγάλες τάσεις στο υλικό και είναι γνωστές οι συνέπειες αυτού του γεγονότος...

Επιστροφή στην κορυφή
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Αύγ 2009, 16:58:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να ευχαριστησω ολα τα παιδια που ενδιαφερθηκαν και πεταγαν ιδεες,τελικα φτιαχτηκε.πανω που το ειχα παει για αλαγη παραφλου -θερμοστατη και εξαερωση τσουπ ενα καλωδιο κομενο πισω απο τα βεντιλατερ και δουλευε μονο το ενα με συνεπεια ολα αυτα Rolling eyes Rolling eyes παλι τα ακουμπησαμε

Σε κοβω να εισαι κουλος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης