PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Απόφαση σταθμός της Ε.Ε.

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Μάϊ 2005, 08:47:44    Θέμα δημοσίευσης: Απόφαση σταθμός της Ε.Ε. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΔΙΕΘΝΗ: 27/5/2005

Απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης θέτει νέους όρους στην οδική ασφάλεια. Πλέον ο ζώνες ασφαλείας είναι υποχρεωτικές και σε λεωφορεία και φορτηγά. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προχώρησε σε αυτή την απόφαση μετά από δύο πολύνεκρα δυστυχήματα που σημειώθηκαν σε Ουγγαρία και Ιταλία.

Η ισχύουσα κοινοτική νομοθεσία προβλέπει την εγκατάσταση ζωνών ασφαλείας μόνο στα επιβατικά οχήματα, ωστόσο η χθεσινή απόφαση της συντριπτικής πλειοψηφίας των ευρωβουλευτών απαιτεί τη χρησιμοποιησή τους τους επίσης σε εμπορικά οχήματα-λεωφορεία, πούλμαν, μίνιμπας, φορτηγά και φορτηγάκια. Προκειμένου να τεθεί σε εφαρμογή, ωστόσο το νέο μέτρο θα πρέπει να λάβει την τελική έγκριση από το Συμβούλιο των Υπουργών Μεταφορών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

autotriti.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2005, 13:35:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

..........Σε καμιά 30ετία θα εφαρμοστεί και εδώ!

Μου φαίνεται πάντως περίεργο μετά από ΤΟΟΟΣΑ πολύνεκρα ατυχήματα με λεωφορεία στην Ελλάδα να μην ήταν αυτή η αφορμή για να παρθεί η απόφαση νωρίτερα! Confused

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2005, 13:55:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
..........Σε καμιά 30ετία θα εφαρμοστεί και εδώ!

Mπα, σύντομα θα γίνει κι εδώ (και καλά θα κάνει).
Στην υιοθέτηση υποχρεώσεων των πολιτών προς το κράτος είμαστε πρώτοι.
Στην υιοθέτηση υποχρεώσεων του κράτους προς τους πολίτες είμαστε τελευταίοι (λίαν επιεικώς).

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Alexel (Αλέξης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 306 1.4 (8V) Champion USA 2000

Ένταξη: 01 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2005, 18:47:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάλι δεν έγω δει ποτέ να υπάρχουν σε πουλμαν ζώνες (καλά σε αστικό δεν το συζητάω...).
Ξαφνικά δηλαδή τι θα γίνει, θα βάλουν όλοι οι ιδιοκτήτες λεωφορείων ζώνες στα οχήματά τους; Αμ δε... Κάτι σαν τις ταμιακές στα ταξί θα γίνει, ένας εδώ ένας εκεί και ένας ακόμη παραπέρα.
Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2005, 20:35:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπραβο πολυ καλο.

Επιτρεψτε μου ομως να διαφωνησω με τ οτι τα πουλμαν εδω δεν εχουν ζωνες.

Εχω ταξιδεψει παρα πολλες φορες με ΚΤΕΛ και ολα ειχαν ζωνες ασφαλειας σε ολα τα καθισματα.

Εξ αλλου αυτο δεν ειναι θεμα της Ελλαδαρας μας. ειναι θεμα του κατασκευαστη των πουλμαν.

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2005, 22:23:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η αληθεια ειναι οτι τα καινουρια πουλμαν εχουν ζωνες σε ολες τις θεσεις!!! Τα παλιοτερα ειχαν μονο στις μπροστινες που ειναι και εκτεθιμενες!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Alexel (Αλέξης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 306 1.4 (8V) Champion USA 2000

Ένταξη: 01 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2005, 23:20:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα καινούργια έχουν, να δούμε πότε θα αντικατασταθούν τα περισσότερα παλιά...
Αλλά άντε και έχουν, οι επιβαίνοντες θα τις φοράνε τις ζώνες (που είναι και η ουσία τελικά...); Η συντριπτική πλειονότητα όχι πιστεύω...
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Οκτ 2005, 01:10:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexel έγραψε:
Τα καινούργια έχουν, να δούμε πότε θα αντικατασταθούν τα περισσότερα παλιά...

Ναι η Αθήνα τα στέλνει Θεσσαλονίκη και η Θεσσαλονίκη στην υπόλοιπη Ελλάδα. Άρα το μέτρο ως συνήθως θα εφαρμοστεί στους μισούς Έλληνες, οι άλλοι μισοί... θα λουφάρουν! Laughing

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Οκτ 2005, 13:36:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όντως τα καινούρια λεωφορεία έχουν ζώνες αλλά κανένας δεν τις χρησιμοποιεί από μόνος του Exclamation

Τ'ότι οι ζώνες είναι δύο σημείων και στα 30 - 40 εκατοστά από το κεφάλι σου είναι το εμπρός κάθισμα είναι άλλο θέμα Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης