Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Slash (Ντάνης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)
Ένταξη: 25 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 541 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 22 Νοέ 2002, 19:24:49 Θέμα δημοσίευσης: ΕΡΕΥΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΗ |
|
|
Για δεύτερη φορά η Lion, μέσα σε 1,5 χρόνο, μου στέλνει ένα ερωτηματολόγιο να απαντήσω αξιολογόντας την από 1 (πολύ αρνητικά) μέχρι 5 (πολύ καλά). Σκεφτόμουν να απαντήσω σε όλα με 1 και 2, ωστόσο το συζήτησα με τον πατέρα μου και απόφασισα να το στείλω πίσω κενό το ερωτηματολόγιο ακολουθούμενο από ένα γράμμα διαμαρτυρίας, για τις χείριστες υπηρεσίες που προσφέρει, με παράδειγμα όταν πλήρωσα 50 χιλ για 2 μπροστινά φανάρια, και μου έβαλαν σπασμένα (έχω το τιμολόγιο και θα τους στείλω μια φωτοτυπία) . Ωστόσο θέλω πρώτα να συναντηθείτε να δείτε τι θα κάνετε με το Club από άποψη καταστατικού και νομιμοποίησης του Club, γιατί θέλω να τους το χτυπήσω οτι είμαι μέλος του Club, ότι αυτό το περιστατικό το γνωρίζετε, όπως και πολλά που ακούγονται εδώ μέσα.
Είναι φανερό οτι στην Peugeot έχει ανάψει για τα καλά το κόκκινο λαμπάκι δυσφορίας των πελατών, και κάνουν (ας υποθέσουμε) μια προσπάθεια βελτίωσης. Το ερωτηματολόγιο και καλά είναι ανώνυμο, αλλά πάνω δεξιά όσοι προσέξουν υπάρχει ένα νούμερο το οποίο ίδιο υπάρχει και πάνω δεξιά στο εισαγωγικό γράμμα που σου στέλνουν με το όνομα σου. Και επειδή όταν στέλνουν γράμματα οι πελάτες στο Car και στους 4Τροχούς, αυτοί λίγο νοιάζονται, τώρα θα πάει μέσα στα γραφεία τους.
P.S. Όπως καταλάβατε αυτό είναι ένα βιαστικό post. Φεύγω για Βέροια. 
I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikel Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1054 Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Νοέ 2002, 03:46:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αχχχχ φιλε Slash μακαρι να μας εδειχναν λιγη προσοχη! Τοτε μονο τοτε κατι θα μπορουσε να γινει...Αυτα τα PR tricks του κ*λου που χρησιμοποιουν εχουν σταματησει να πιανουν εδω και πολυ καιρο....
A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Νοέ 2002, 04:06:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σκίστη, εάν νιώθεις μέλος του 206 club Ελλάδος, τότε στείλε τους την διαμαρτυρία. Εάν τυχόν σκεφτούν (που δεν θα το σκεφτούν) "ποιό 206 club και κουραφέξαλα" τότε θα βρουν την αλήθεια μπροστά τους. Όταν βρίσκεσαι από την μεριά του φωτός δεν φοβάσαι το σκοτάδι. Όταν λες την αλήθεια δεν φοβάσαι τους ψεύτες...
Το ερώτημα το δικό μου είναι: Τί θα βγει; Αξίζει η (όποια) φασαρία;
Δεν ξέρω τί θα βγει, αλλά η πείρα λέει ότι ο πονηρός θα παραμείνει πονηρός και θα βάλει την σκούφια του αλλιώς... Η πικρή πείρα της ζωής αυτό λέει! Και το σίγουρο είναι πως θα θελήσουν πάρα πολύ να πάρουν "έξυπνα" στα χέρια τους το 206 club. Είτε στείλεις το μήνυμά σου, είτε όχι!
Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης
Performance of Real Cardriving Club |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TZAG Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)
Ένταξη: 25 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 451 Τόπος: Theva
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Νοέ 2002, 10:56:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αναρωτιέμαι αν θα έπρεπε να στείλουμε στην LION ένα e-mail δίνοντάς τους τη δυνατότητα να βλέπουν τα sections του site μας με τα προβλήματα καί να μην μας στέλνουν συνέχεια ερωτηματολόγια κι αναφορές γιά τα προβλήματά μας, αλλά άμεσα κι αυτοί να γνωρίζουν τί γίνεται με τους πελάτες τους καί τα αυτοκίνητά τους. Πάντως έχω την ιδέα πως ήδη βλέπουν καί ακούν ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ τα πάντα Άσχετα αν ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ
TZAG 
Minus the roof, the sky is the limit.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christhehealer (Celebrity) Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile
Ένταξη: 19 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 3066 Τόπος: Αθήνα - Γκύζη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Νοέ 2002, 13:49:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν ήθελα να πάρω θέση πάνω στο thread πριν τη συνέλευση αλλά οφείλω να το κάνω, γιατί βλέπω ότι υπάρχουν θέματα που ενώ έχουν χιλιοειπωθεί, επιμένουμε να τα ξανασυζητάμε.
Η επικοινωνιακή πολιτική της όποιας αντιπροσωπείας δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το club. Ούτε το club πρόκειται να πάει να τους κάνει ντα, ώστε να το φοβούνται.
Ζητήθηκε με mail στο info@206club.gr, να σταλούν τα παράπονα (συγκεκριμένα, όχι γενικότητες) και να τα κοινωποιήσουμε για να βρούμε λύση και δεν πήγε κανένα απ΄όσο ξέρω.
Το να ανοίγουμε topic που θα βρίζουμε δικαίους και αδίκους δεν νομίζω ότι οφελεί κανένα, και πολύ περισσότερο εμάς σαν club.
Ξαναδιαβάστε το σκοπό του club στο καταστατικό. Για να ξέρουμε γιατί μιλάμε.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|