PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Kομμένο "κάτω" πλαστικό

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kogos (Kogos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (16V) XT Premium (2003)

Ένταξη: 29 Ιούν 2005
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2005, 16:56:00    Θέμα δημοσίευσης: Kομμένο "κάτω" πλαστικό Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παίδες, έχω ένα πρόβλημα με το 307 μου... Μόλις είδα πως κοντά στο πίσω δεξί αμορτισέρ έχει κοπεί το πλαστικό προστατευτικό κάλλυμα (είναι κάτω από την πίσω πόρτα, όχι στο αμορτισέρ, αλλά λίγο πιο μπροστά). Ευτυχώς δεν έχει ξεβιδωθεί η βάση του, απλά έχει κοπεί σε ένα σημείο και κρέμετε λίγο (ευτυχώς όχι μέχρι το δρόμο)...

Για να αποφύγω την επίσημη peugeot που λογικά θα θέλει να το αλλάξει όλο, ξέρετε κάποια καλή κόλλα πλαστικών που να μπορεί να αντέξει την σκόνη/βρώμα/πίεση αέρα/μεγάλη θερμοκρασία για να το κολήσω σε καμμια μπάρα βενζινάδικού;;;

Να συμπληρώσω πως για να το δει κανείς πρέπει να σκύψει από κάτω, αλλά σε δεξιές στροφές ακούγετε το πλαστικό που "χτυπάει" στο σίδερο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2005, 16:58:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ότι κόλλα και να βάλεις χλωμό το βλέπω να κρατάει για πολύ λόγω κραδασμών και νερού.
Ίσως αν το κολλήσεις και το πιάσεις και με 1-2 δεματικά (tie-ups) κρατήσει περισσότερο.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2005, 20:04:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν εχω καταλαβει για πιο πλαστικο μιλας. Εννοεις το πλαστικο θολο του φτερου ???

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2005, 21:17:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
το πιάσεις και με 1-2 δεματικά (tie-ups)

...και ελπίζω kogos να εννοείς το θόλο. Very happy Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
kogos (Kogos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2005, 23:08:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
MEMsound έγραψε:
το πιάσεις και με 1-2 δεματικά (tie-ups)

...και ελπίζω kogos να εννοείς το θόλο. Very happy Wink

δεν νομίζω να λέμε το ίδιο... άλλοστε το πλαστικό για το οποίο μιλάω δεν έχει σχέση με το φτερό...

Αν κοιτάξετε μπροστά από την πίσω ρόδα, κάτω από την πίσω πόρτα, (πρέπει να σκύψει κανείς για να το δει), θα δείτε ένα πλαστικό πλαίσιο το οποίο έχει μία βίδα από την αριστερή μεριά και μία από την δεξιά του αυτοκινήτου... Το πλαστικό αυτό μπορεί να φανεί και αν σκύψετε από την πίσω μεριά του αυτοκινήτου και κοιτάξετε στο σημείο που προανέφερα...

Αλλά θέλει πολύ σκήψιμο, ή σήκωμα σε μπάρα....

Αύριο πρωί πρωί θα το βγάλω και μια φωτό να σας το δείξω καλύτερα τι εννοώ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
tsikis (Νικος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6

Ένταξη: 03 Νοέ 2004
Τόπος: ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Σεπ 2005, 01:37:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σε εμένα έτσι κρέμεται απο όταν το πείρα !
δεν νομίζω να είναι πρόβλημμα !

http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5601n.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5608n.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5763.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/DSC03391.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
kogos (Kogos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Σεπ 2005, 12:18:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsikis έγραψε:
σε εμένα έτσι κρέμεται απο όταν το πείρα !
δεν νομίζω να είναι πρόβλημμα !

πρόβλημα σίγουρα δεν είναι... ακόμα και να το βγάλει κανείς όλο δεν έχει πρόβλημα... απλά έφαγα σκάλωμα γιατί έβαλα το χέρι από κάτω (και φυσικά έγινε μαύρο με τόση βρώμα που έχει πάρει από το δρόμο) και είδα πως από την μία είναι ΟΚ, ενώ από την άλλη έχει ένα μικρό σκήσιμο περίπου 5 πόντων...

Αλλά από την άλλη, όπως είπες κι εσύ, ακόμα και να μην το φτιάξει κανείς δεν έχει κανένα πρόβλημα... Νομίζω πως είναι τόσο ανούσιο που ούτε η peugeot δεν πρέπει να έχει ανταλλακτικό... Very happy

Θα δοκιμάσω το Σάββατο με logo... θα το σηκώσω στην μπάρα του βενζινά και θα το "μοντάρω"!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Σεπ 2005, 12:37:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν κατάλαβα καλά πρέπει να έχει σπάσει η πόδια στο πίσω μέρος.
Εντελώς πληροφοριακά από ανταλλακτικά υπάρχουν σχεδόν τα πάντα , ακόμα και κλιπς και βιδάκια κλπ.
Πάντως αν είναι η ποδιά μπορείς να τη στηρίξεις και με δεματικά ( χρατς) για καινούργια είναι λίγο ακριβή.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kogos (Kogos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Σεπ 2005, 14:33:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επειδή δεν νομίζω να είναι ακριβό, αφού είναι μόνο ένα κομάτι πλαστικό, ίσως να μην είναι από την ποδιά... Δεν έβγαλα φωτό το πρωί, αλλά κατέβασα από το ιντερνετ να σας δείξω που είναι το πλαστικό αυτό (πήρα και μία από τον tsikis (ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα... αν υπάρχει την βγάζω) Very happy )

Επαναλαμβάνω, δεν είναι στην ανάρτηση, για να μην σας μπερδέχει η τελευταία φωτό, αλλά είναι λίγο πιο μπροστά
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Σεπ 2005, 14:45:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η πίσω ποδιά είναι η οποία χωρίζεται σε δύο κομμάτια και ναι είναι αρκετά ακριβή τιμή αύριο Wink
Επιστροφή στην κορυφή
kogos (Kogos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Σεπ 2005, 07:31:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πήγα σήμερα στην peugeot Γκάλλο, και μου είπε πως αλλάζει αλλά δεν αξίζει γιατί είναι μικρό το σκίσημο... Οπότε μου είπε και ο ίδιος να το κολλήσω αν βρω να το ανεβάσω σε μπάρα... ... Αν βρει κάποιος μια τιμή, θα ήταν ενδιαφέρον
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Σεπ 2005, 08:36:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

81.47 το αριστερό κομάτι Smile
Επιστροφή στην κορυφή
kogos (Kogos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Σεπ 2005, 09:59:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
81.47 το αριστερό κομάτι Smile

κόλλα logo: 3ευρώ Very happy Smile Evil

σιγά μήν τα σκάσω τα 81ευρώ... αν είναι να τα δώσω, τα δίνω για κάτι άλλο... Άσε που έχω αύριο και ενδιάμεσο τεχνικό έλεγχο που θα αλλάξουν μπουζί, βαλβολίνες και ότι άλλο προκύψει...

Οι καλύτεροι φίλοι μου τον τελευταίο καιρό είναι τα καβούρια... και κυρίως αυτά που χωράνε στην τσέπι μου... Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης