Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
kogos (Kogos) Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (16V) XT Premium (2003)
Ένταξη: 29 Ιούν 2005 Δημοσιεύσεις: 35 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 28 Σεπ 2005, 11:02:59 Θέμα δημοσίευσης: Τρακάρισμα - όχι Peugeot ευτυχώς |
|
|
Ευτυχώς δεν τράκαρα το Peugeot μου... είναι για την αρραβωνιαστικιά μου που έχει ένα Fiat Punto γκρί μεταλλικό... Της φάγανε το φτερό και τον προφυλακτήρα το βράδυ, και δεν είδε ποιος το έκανε... Πήγαμε στην Fiat, που θέλει όμως 160ευρώ για το φτερό και 120ευρώ για τον προφυλακτήρα (το φτερό έχει μπει και ελαφρός μέσα). Σε έναν άλλο φαναρτζή της γειτονιάς που πήγα, μου είπε 100 για το φτερό και 65 για τον προφυλακτήρα...
Τον ρωτάω λοιπόν κι εγω αν το βάφει όλο το φτερό, και απαντάει όλο... Ξαναρωτάω αν έχουμε πρόβλημα με το χρώμα και αν φαίνετε σαν ξένο σώμα το φτερό, και μου λέει πως αποκλείετε γιατί έχουν τον κωδικό του χρώματος και δεν μπορεί να γίνει λάθος...
Και τώρα ρωτάω εσάς... να τον εμπιστευτώ;;; ή να πάμε στη ΦΙΑΤ;;;
Σημειώνω πως πήρα το θάρρος να γράψω στο psclub για fiat, αφού η κοινότητα των fiatάκιδων δεν είναι καθόλου ενεργή στην Ελλάδα... Ελπίζω να μην δημιουργεί πρόβλημα στο forum αυτό... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 28 Σεπ 2005, 11:19:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κοιταξε να δεις, και στη Fiat να το πας παλι καποιος απλος φαναρτζης θα στο φτιαξει!!! Το οτι δουλευει στη Fiat δεν σημαινει οτι ειναι και εξειδικευμενος στα Fiat, θα μπορουσε καλλιστα να ειναι ενας φαναρτζης "της γωνιας"!!!
Οποτε, το θεμα ειναι να δεις τι δουλεια κανει ο καθενας απο τους δυο (απο αυτοκινητα που σιγουρα θα υπαρχουν τριγυρω) και τελικα να αποφασισεις!!! Η διαφορα στις τιμες δεν ειναι αμελητεα παντως... (115Ε συνολο)
Οσον αφορα το χρωμα δεν χρειαζεται να ανησυχεις καθως χαρακτηριζεται απο τον κωδικο του!!! 
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Baphomet (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)
Ένταξη: 06 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 4616 Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 28 Σεπ 2005, 11:41:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
χωρίς να θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου φυσικά εγώ θα έλεγα να εμπιστευτείς φαναρτζή εκτός αντιπροσωπείας για καθαρά οικονομικούς λόγους. Εγώ αυτο κάνω πάντα και δεν είχα πρόβλημα.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
LuNa (Αναστασία) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)
Ένταξη: 13 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 701 Τόπος: Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 28 Σεπ 2005, 11:53:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγώ πάλι θα έλεγα ότι στην αντιπροσωπεία αν δεν το κάνουν καλό, μπορείς και να τους βάλεις να στο ξαναφτιάξουν.... τον τύπο της γειτονιάς όμως?
Από δική μου εμπειρία πάντως, όταν έβαψα το φτερό στο παλιό μικρό αμάξι σε ιδιώτη, στην peugeot ο υπεύθυνος το κατάλαβε με μια ματιά χωρίς να το ψάξει καθόλου.... εγώ πάλι δεν έβλεπα καμία διαφορά 
206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ...
πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ????  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
asa1 (Τασος) Μέλος

106 gra 306 gti6 306 1.6 16v 309 1.6 16v
Ένταξη: 13 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 152 Τόπος: περιστερι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 28 Σεπ 2005, 12:48:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
LuNa έγραψε: | εγώ πάλι θα έλεγα ότι στην αντιπροσωπεία αν δεν το κάνουν καλό, μπορείς και να τους βάλεις να στο ξαναφτιάξουν.... τον τύπο της γειτονιάς όμως?
Από δική μου εμπειρία πάντως, όταν έβαψα το φτερό στο παλιό μικρό αμάξι σε ιδιώτη, στην peugeot ο υπεύθυνος το κατάλαβε με μια ματιά χωρίς να το ψάξει καθόλου.... εγώ πάλι δεν έβλεπα καμία διαφορά  |
Και εγω καποτε ειχα βαψει εκτος αντιπροσωπειας το πισω φτερο στο πολο και φαινοταν αψογο ο μαντρας που το αγορασε το ειδε απογευμα με λιγο σχετικα φως και το πηρε γραμμη με τη μια το αμαξι ηταν μπλε σκουρο και δεν καταλαβενα καμια διαφορα με λιγα λογια αν το δει καποιος εμπειρος ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ θα το καταλαβει.Οιφαρνατζηδες που εχουν οι αντιπροσωπειες ειναι μια απο τα ιδια με τους εξω.Αυτα!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 28 Σεπ 2005, 14:21:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν το θέμα είναι η μεταπώληση, τότε και τέλεια δουλειά να έχει γίνει, υπάρχουν και μηχανήματα που εντοπίζουν τα βαμμένα τμήματα του αυτοκινήτου....
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Baphomet (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)
Ένταξη: 06 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 4616 Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 28 Σεπ 2005, 14:27:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πάντως μην έχετε αυταπάτες οτι φταίει το χρώμα που χρησιμοποιεί ο φαναρτζής... εμείς φταίμε που δε συντηρούμε το χρώμα μας σωστά. Έτσι το παλιό χρώμα όλου του αμαξιού δεν είναι πια ταυτόσημο με το καινούριο εξ'ού και η μικρη διαφορά. Και στην πεζώ να το κάνατε το ίδιο θα ήταν κατ'εμε. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 28 Σεπ 2005, 18:06:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν το αυτοκινητο ειναι καινουριο (μεχρι και ενος χρονου) και προσεγμενο δεν προκειται να υπαρξει διαφορα χρωματος!!! Αρκει μετα τη βαφη να γυαλιστει ολο το υπολοιπο αυτοκινητο, εκτος του κομματιου που βαφτηκε!!! 
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 28 Σεπ 2005, 20:38:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
asa1 έγραψε: | LuNa έγραψε: | εγώ πάλι θα έλεγα ότι στην αντιπροσωπεία αν δεν το κάνουν καλό, μπορείς και να τους βάλεις να στο ξαναφτιάξουν.... τον τύπο της γειτονιάς όμως?
Από δική μου εμπειρία πάντως, όταν έβαψα το φτερό στο παλιό μικρό αμάξι σε ιδιώτη, στην peugeot ο υπεύθυνος το κατάλαβε με μια ματιά χωρίς να το ψάξει καθόλου.... εγώ πάλι δεν έβλεπα καμία διαφορά  |
Και εγω καποτε ειχα βαψει εκτος αντιπροσωπειας το πισω φτερο στο πολο και φαινοταν αψογο ο μαντρας που το αγορασε το ειδε απογευμα με λιγο σχετικα φως και το πηρε γραμμη με τη μια το αμαξι ηταν μπλε σκουρο και δεν καταλαβενα καμια διαφορα με λιγα λογια αν το δει καποιος εμπειρος ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ θα το καταλαβει.Οιφαρνατζηδες που εχουν οι αντιπροσωπειες ειναι μια απο τα ιδια με τους εξω.Αυτα!!! |
Nα προσθεσω επισης οτι πολλες αντιπροσωπιες τη φαναρτζοδουλεια τη στελνουν σε εξωτερικα φαναρτζηδικα και δεν τη κανουν οι ιδιες.
Πχ. Η Condor (Κηφησιας) εχει συνεργειο για μηχανικες επισκευες αλλα για φανοποιηα τα στελνει εξω σε συνεργατες. Η Lion (αν δεν κανω λαθος) εχει δικο της φαναρτζηδικο μεσα στις εγκαταστασεις οπως και η Peugeot στη Κλεισθενους (Γερακας) οπου ασχολειτε ΜΟΝΟ με μηχανικες επισκευες, φανοποιηα και πωληση ανταλακτικων.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 28 Σεπ 2005, 21:29:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φυσικα και θα το φτιαξεις στον φαναρτζη της γειτονιας!Οπως πολυ σωστα ειπε ο Τασος, οι ιδιοι ανθρωποι ειναι!Επισης για να μην εχεις προβλημα στην μεταπωληση βγαλε μια φωτογραφια το αυτοκινητο πριν το φτιαξεις,ωστε αν αρχησουν να λενε παραμυθια να εχεις ντοκουμεντα!
Πολλες φορες η διαφορα μεταξυ των ανταλλακτικων ειναι οι εξης.Επι παραδειγματι η walker φτιαχνει εξατμισεις για πεζω.Αν σου χαλασει η εξατμιση και πας να την παρεις απο την πεζω,θα την πληρωσεις πχ 120 ευρω.Αν παρεις την ιδια μαρκα εξατμισης απο το εμποριο, θα την πληρωσεις ισως και στη μιση τιμη!Η αιτια ειναι απλα πως οταν κατι παιρνεις απο την αντιπροσωπεια συνηθως πληρωνεις τη μαρκα!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|