PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τρακάρισμα-Οδηγίες προς ναυτιλωμένους...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Blue_Devil (Βαγγέλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 CC

Ένταξη: 24 Νοέ 2002
Τόπος: Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Δεκ 2002, 15:21:18    Θέμα δημοσίευσης: Τρακάρισμα-Οδηγίες προς ναυτιλωμένους... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Paidia kalispera,

Eno ekana ti voltitsa mou to 7 minon cc mou mia vlammeni me stoukarise apo piso eno imoun stamatimenos sto fanari Shocked Sad Sad Sad Sad
Epeidi de mou exei xanatixei na trakaro genikos tha mporousate na mou peite ti eprepe na kano amsesos meta oste na eimai exasfalismenos?
Ego pira stoixiea tilefona ktl epeidi fanike kali kiria elpizo na min mou dimiourgisei provlima....
Ayrio tha pao se ena sinergeio gia ektimisi piso ftero kai profilaxtiras kanonika theloun allagma idomen....
Perimeno sxolia kai odigies......

P.S:Gia des kairo pou dialexe o xaros na to parei........
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Δεκ 2002, 18:45:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωχ! Περαστικούλια Blue_Devil στον λαβωμένο λέοντά σου. Εφόσον δεν υπήρξε τραυματισμός και ήταν μόνο υλικές οι ζημιές, οτι και να είναι θα φτιαχτεί. Δουλειά που τελειώνει με λεφτά μην την φοβάσαι...
Τώρα στο θέμα μας. Σωστά έκανες και πήρες από την κυρία τηλέφωνο, διεύθυνση, και λοιπά στοιχεία. (ήταν καμιά καλή τουλάχιστον να έχεις κανα καλό conne;) Τώρα ίσως θα ήταν καλό να την είχες βάλει να υπογράψει σχετικά με την ζημιά που σου έκανε, για να μην ποιήσει την κότα όταν θα βγει στο τέλος η λυπητερή. Επίσης ίσως και κανα μάρτυρα...μπα θα πήγαινε πολύ. Συνήθως αυτές οι δουλειές τελειώνουν με συνεννοήσεις των 2 μερών, και χωρίς να εμπλακούν οι ασφαλιστικές. Εφόσον δεν υπάρχει έκθεση τροχαίας (και γιατί να υπάρξει άλλωστε; ), την παίρνεις τηλέφωνο, πάτε για ένα καφέ, πάτε και Βίσση αμα λάχει, της λες πόσο βγήκε το μαλλί και τελειώνει η ιστορία. Άμα κλωτσήσει και σου πει να πας μέσω της ασφαλιστικής της, πάνε κι εσύ στην ασφάλειά σου, και ανέφερε το γεγονός. Ο νόμος σε κατοχυρώνει ούτως ή άλλως, και ζήτησε αν είναι και φωτογραφίες από τις ζημιές στο δικό της αυτοκίνητο, ώστε να υπάρχει απόδειξη.
Με όλα αυτά πιστεύω να είσαι οκ και να βρεις το δίκιο σου. Wink

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Δεκ 2002, 21:45:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωχ αυτό πρέπει να πόνεσε πραγματικά.Καταρχήν προσωπικά πιστεύω ότι σε κάθε είδους τρακάρισμα ή ζημία στο αυτοκίνητο φωνάζουμε την αστυνομία.Θέλω να είμαι εξασφαλισμένος απέναντι σε οποιαδήποτε πονηριά που μπορεί να μου κάνει ο άλλος.Άλλωστε δεν τον ξέρω και όσο καλός εξωτερικά μπορεί να φαίνεται ,τα λεφτά είναι πολλά και ο κόσμος περίεργος.Βέβαια υπάρχει και η δυνατότητα της Φιλικής Δήλωσης.Δεν λέω καλή προσπάθεια που αν ο άλλος δεχτεί και την συμπληρώσει έχουν τελειώσει τα τρεξίματα σου.Ο πραγματογνώμονας έρχεται από την δικία σου ασφαλιστική και βλέπει τις ζημιές και πληρώνεσαι πάλι από την δικία σου εταιρία.
Σε περίπτωση όμως που έχεις πάρει απλώς τα στοιχεία του άλλου του φταίχτη μην απελπίζεσαι θα το φτίαξεις το αμάξι σου απλώς με λίγο παραπάνω εκνευρισμό (δεν θέλω να σε προκαταλάβω αλλά είναι προσωπικές εμπειρίες).Πρέπει να τρέξεις την γυναίκα να σου κάνει δήλωση.Μετα υπολόγισε 5-7 μέρες για να πάει η δήλωση από τον πράκτορα στην ασφαλιστική και να ανοιχτεί φάκελος υπόψιν συγκεκριμένου πραγματογνώμονα.Εν συνεχεία πρέπει να κανονιστεί κάποιο ραντεβου με τον πραγματογνώμονα να κοιτάξει το αυτοκίνητο και να δώσει την έκθεση του για το ατύχημα.Τότε μπορείς να αρχίσεις να φτίαχνεις το αυτοκίνητο.
Αφού πληρώσεις πρέπει να πάς τα τιμολόγια στην ασφαλιστική της κυρίας και να περιμένεις πότε θα σε ειδοποιήσουν για να πάρεις τα λεφτά σου (Αυτό εξαρτάται από την ποιότητα της ασφαλιστικής).
Έχω την αίσθηση ότι μπορείς να ζητήσεις πραγματογνώμονα αμέσως μετά το ατύχημα είτε από την δική σου ασφαλιστική είτε από της κυρίας.\
Πάντως ο γενικός κανόνας είναι ένας!
ΤΡΕΞΙΜΟ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ

Πρέπει να τρέξεις την κυρία να σου κάνει δήλωση και μην ντρέπεσαι για το αν ενοχλείς ή όχι γιατί και έγω όταν το είχα πάθει κάπως έτσι ένιωθα και τελικά αναγκάστικα να γίνω κακός για να βρω το δίκιο μου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Blue_Devil (Βαγγέλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 CC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Δεκ 2002, 00:57:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Paidia eyxaristo gia to endiaferon.....kai tis simvoules:)
Slash distixos i kiria itan ano ton 50 opote gia kafes oute logos...to thetiko einai oti me pire i idia tilefono kai mou eipe oti tha kanei dilosi proi proiti deytera:)eytixos epesa se sovaro anthropo....tora gia na kseroun kai oi ipolipoi mou edose kai to tilefono tis asfalistikis prokeimenou na ertei pragmatognomonas kai na fotografisei to oxima...elpizo ola na pane kala

P.S:Tora pou to skeftomai de mporouse na me trakarei i kartsona Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Δεκ 2002, 02:50:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είσαι τυχερός που έπεσες σε σοβαρή κυρία.Οπότε δεν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα. Τι ασφαλιστική έχει??? Οπότε μην ανησυχείς η περιπέτεια σου τελειώνει εδώ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Δεκ 2002, 03:56:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Blue_Devil έγραψε:

P.S:Tora pou to skeftomai de mporouse na me trakarei i kartsona Razz Razz

Έλα ντε. Λούσου με ULTREX και στείλε μήνυμα. Μπορεί να σου απαντήσει και να κερδίσεις λούσιμο. Τώρα ποιος θα λούσει ποιον είναι άλλη ιστορία... Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Blue_Devil (Βαγγέλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 CC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Δεκ 2002, 10:49:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xexexe tou lousimatos tha ginei....
I kiria exei aspis pronoia einai kali??? Question Question Question
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Δεκ 2002, 11:09:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
Ωχ αυτό πρέπει να πόνεσε πραγματικά.Καταρχήν προσωπικά πιστεύω ότι σε κάθε είδους τρακάρισμα ή ζημία στο αυτοκίνητο φωνάζουμε την αστυνομία.Θέλω να είμαι εξασφαλισμένος απέναντι σε οποιαδήποτε πονηριά που μπορεί να μου κάνει ο άλλος.Άλλωστε δεν τον ξέρω και όσο καλός εξωτερικά μπορεί να φαίνεται ,τα λεφτά είναι πολλά και ο κόσμος περίεργος.Βέβαια υπάρχει και η δυνατότητα της Φιλικής Δήλωσης.Δεν λέω καλή προσπάθεια που αν ο άλλος δεχτεί και την συμπληρώσει έχουν τελειώσει τα τρεξίματα σου.Ο πραγματογνώμονας έρχεται από την δικία σου ασφαλιστική και βλέπει τις ζημιές και πληρώνεσαι πάλι από την δικία σου εταιρία.

Πάντα!Και είσαι καλυμένος για κάθε ενδεχόμενο....

Tomcat έγραψε:
Σε περίπτωση όμως που έχεις πάρει απλώς τα στοιχεία του άλλου του φταίχτη μην απελπίζεσαι θα το φτίαξεις το αμάξι σου απλώς με λίγο παραπάνω εκνευρισμό (δεν θέλω να σε προκαταλάβω αλλά είναι προσωπικές εμπειρίες).Πρέπει να τρέξεις την γυναίκα να σου κάνει δήλωση.Μετα υπολόγισε 5-7 μέρες για να πάει η δήλωση από τον πράκτορα στην ασφαλιστική και να ανοιχτεί φάκελος υπόψιν συγκεκριμένου πραγματογνώμονα.Εν συνεχεία πρέπει να κανονιστεί κάποιο ραντεβου με τον πραγματογνώμονα να κοιτάξει το αυτοκίνητο και να δώσει την έκθεση του για το ατύχημα.Τότε μπορείς να αρχίσεις να φτίαχνεις το αυτοκίνητο.
Αφού πληρώσεις πρέπει να πάς τα τιμολόγια στην ασφαλιστική της κυρίας και να περιμένεις πότε θα σε ειδοποιήσουν για να πάρεις τα λεφτά σου (Αυτό εξαρτάται από την ποιότητα της ασφαλιστικής).
Έχω την αίσθηση ότι μπορείς να ζητήσεις πραγματογνώμονα αμέσως μετά το ατύχημα είτε από την δική σου ασφαλιστική είτε από της κυρίας.\
Πάντως ο γενικός κανόνας είναι ένας!
ΤΡΕΞΙΜΟ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ

Σε παρόμοια περίπτωση,πήγα την επόμενη πρωί-πρωί στον πραγματογνώμονα της εταιρείας που είμαι ασφαλισμένος,έβγαλε 5-6 φωτογραφίες το όχημα,το πήγα στο συνεργείο (με το οποίο μάλιστα "συνεργάζεται" η συγκεκριμένη ασφαλιστική),και πήγα μετά από 2 μέρες και το πήρα.Ούτε πλήρωσα τίποτα,ούτε μου ζήτησε κανείς κάτι άλλο...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 02:28:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιλάς για φιλική δήλωση φαντάζομαι!
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 06:00:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
Μιλάς για φιλική δήλωση φαντάζομαι!

Όχι,μιλάω για καταγραφή του συμβάντος από την τροχαία.Ο κύριος-με τριαξονικό φορτηγό- ποιούσαι την νήσσα... Πήρα το απόκομμα της καταγραφής από την αστυνομία (επιτόπου,μιας και κρίθηκε ότι ο άλλος έφταιγε),το πήγα στην ασφαλιστική και τα υπόλοιπα τα ανέλαβαν εκείνοι.

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 04:15:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Blue_Devil έγραψε:

I kiria exei aspis pronoia einai kali??? Question Question Question

Ναι, η ΑΣΠΙΣ είναι καλή και πληρώνει γρήγορα.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Blue_Devil (Βαγγέλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 CC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 12:32:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οκ το καταλαβα και εγω,με πηραν και μονοι τους τηλεφωνο για να το δει ο πραγνατογνωμονας.....αυτο ειναι μαλλον θετικο σημαδι.... Laughing

Υ.Γ¨. Αμα με ειχε στουκαρει και ι καρτσωνα ........αχχχχχχ
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 16:58:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Blue_Devil έγραψε:

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Εμ όταν στα έλεγα εγώ...

Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 17:17:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Blue_Devil έγραψε:
Οκ το καταλαβα και εγω,με πηραν και μονοι τους τηλεφωνο για να το δει ο πραγνατογνωμονας.....αυτο ειναι μαλλον θετικο σημαδι.... Laughing

Κάρτσωνα ΧΧχχχμμμμμμμ ενδιαφέρον!

ΛΟΙΠΟΝ ξέχνα ότι μ@λ@κι@ σου είπ@.Άλλη φορά μετά από τράκα ούτε αστυνομίες ούτε τπτ. πάρε την υπαίτιο και πήγαινε την για ένα καφέ , μια σοκολατίνα εεε κάτι βρε αδερφέ έτσι ώστε να μπορέσετε να κάνετε μια πρώτη εκτίμηση της ζημιάς.Μετά αφού θα έχει νυχτώσει μπορείς να την πας μια βόλτα σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής ώστε να εξετάσετε την αρτιότητα του αμαξώματος και για να τις απαλήνεις το ΣΟΚ του τρακαρίσματος.Η συνέχεια θα έρθει μόνη της και χωρίς φιλικές δηλώσεις!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 17:27:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
Blue_Devil έγραψε:

ΛΟΙΠΟΝ ξέχνα ότι μ@λ@κι@ σου είπ@.Άλλη φορά μετά από τράκα ούτε αστυνομίες ούτε τπτ. πάρε την υπαίτιο και πήγαινε την για ένα καφέ , μια σοκολατίνα εεε κάτι βρε αδερφέ έτσι ώστε να μπορέσετε να κάνετε μια πρώτη εκτίμηση της ζημιάς.Μετά αφού θα έχει νυχτώσει μπορείς να την πας μια βόλτα σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής ώστε να εξετάσετε την αρτιότητα του αμαξώματος και για να τις απαλήνεις το ΣΟΚ του τρακαρίσματος.Η συνέχεια θα έρθει μόνη της και χωρίς φιλικές δηλώσεις!!!!!!!!

μια πασταφλώρα, μια σουμαδα ρε παιδι μου!!!
ο Tomcat παντα μοντερνος και μεσα στα πραγματα προτυνει την αλανθαστη συνταγη για να βγαλεις.....γκομενα!!!! Wink Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 17:45:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
Tomcat έγραψε:
Blue_Devil έγραψε:

μια πασταφλώρα, μια σουμαδα ρε παιδι μου!!!
ο Tomcat παντα μοντερνος και μεσα στα πραγματα προτυνει την αλανθαστη συνταγη για να βγαλεις.....γκομενα!!!! Wink Laughing Laughing Laughing

Με πιασες αδελφέ!!!!!!!!!! @@@@ Κάποιες φορές ίσως χρειαστεί και το ρόπαλο για να την ρίξεις την γκόμενα!Αχ άλλες εποχές!
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 02:44:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
Με πιασες αδελφέ!!!!!!!!!! @@@@ Κάποιες φορές ίσως χρειαστεί και το ρόπαλο για να την ρίξεις την γκόμενα!Αχ άλλες εποχές!

Τί έγινε Αγριόγατε; Έχουμε και αναμνήσεις από την Προϊστορική Εποχή; Laughing

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2002, 02:39:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι μου θύμησες τώρα!!!

Αχχχχ ωραίες εποχές!! Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2002, 10:53:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TOMCAT ξερω μια γκομενα που απο τοτε εχει να βρει αντρα και καθως τα υπολογισα σιγουρα ολο και σε καποιο σου κυνηγι (με το ροπαλο) θα την ειχες πετυχει.

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2002, 13:09:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν το έχει ξεπεράσει ακόμα εεεεεεεεεε

Την καημένη : Razz Razz Razz Razz Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης