PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα με το service αντιπροσωπείας

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
argiris_k (argiris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Gt

Ένταξη: 18 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάρ 2008, 17:47:54    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με το service αντιπροσωπείας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδιά.Έχω το 207gt και θα ήθελα την γνώμη σας για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το service της αντιπροσωπείας PEUGEOT που βρίσκετε στην πόλη μου. Στο αυτοκίνητο μου έχω συμπληρώσει τα 10,000km και πέρασα από την αντιπροσωπεία της πόλης μου, απ' όπου αγόρασα και το αυτοκίνητο για να κλείσω ραντέβου για service και ο υπεύθυνος του συνεργείου μου είπε να το φέρω στα 15,000km. 'Ως εδώ όλα καλά ,αν και έχω την εντύπωση ότι η πρώτη αλλαγή λαδιών πρέπει να γίνει στα 10000κμ ή και σε λιγότερα.Μόλις πάω να φύγω διαβάστε τον διάλογο που ακολουθεί

Υπεύθυνος συνεργείου - "μέχρι τότε θα έχω φέρει και κάτι λάδια της shell ειδικά γι'αυτό το μοτέρ".
Εγώ - "δεν πειράζει θα σου φέρω εγώ λάδια"
Υπεύθυνος συνεργείου - "δεν γίνετε.Πρέπει να βάλεις τα δικά μας."
Εγώ- "γιατί δεν γίνετε? τα λάδια που θα σας φέρω θα καλύπτουν τις προδιαγραφές που δίνει η peugeot. Θα είναι μάλιστα και τα Total που τα προτείνει και η ίδια η peugeot."
Yπεύθυνος συνεργείου - δεν γίνετε.εμείς από που θα βγάλουμε λεφτά? Τζάμπα θα δουλέψουμε?"
Crazy

Για πείτε μου ρε παιδιά έχουν δικαίωμα να μου βάλουν ότι λάδι θέλουν αυτοί επειδή θέλουν να τα κονομήσουν? Αν πάρω τηλέφωνο στην lion θα λυθεί το πρόβλημά μου? Το γνωρίζω ότι το καλύτερο θα ήταν να τους διαολοστείλω και να πάω αλλού για service όμως είμαι στην επαρχία και αυτή η αντιπροσωπεία είναι η μόνη κοντα στην περιοχή μου. άλλη αντιπροσωπεία δεν έχει σε απόσταση μικρότερη των 40χλμ απο το σπίτι μου και αν το πάω αλλού θα χάσω όλη την μέρα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάρ 2008, 17:59:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θεωρητικά δεν εχουν
πρακτικά μπορεί να χρειαστεί να ανεβασετε λίγο τους τόνους... Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

Ένταξη: 03 Φεβ 2007
Τόπος: Δράμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάρ 2008, 18:33:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντως τους πήγα δικά μου λάδια και δεν είχα κανένα πρόβλημα με τα παιδιά στην αντιπροσωπεία.
Αντιθέτως μου είπαν πως καλά έκανα αφού τα δικά τους ήταν πανάκριβα. 22 ευρώ το λίτρο!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
argiris_k (argiris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Gt

Ένταξη: 18 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάρ 2008, 18:35:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άν πάρω τηλέφωνο στην Lion λέτε να λυθεί το πρόβλημά μου?
Επιστροφή στην κορυφή
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

Ένταξη: 03 Φεβ 2007
Τόπος: Δράμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάρ 2008, 19:10:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάνε μια προσπάθεια. Δεν χάνεις τίποτα.
Επιστροφή στην κορυφή
sfikas205 (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 205 1,6 (16v)

Ένταξη: 05 Μάρ 2007
Τόπος: ΧΙΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάρ 2008, 20:05:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TO BIBΛIO ΤΟΥ ΑΥΤ/ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΞΩΔΕΣ (ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΕΣ ΣΗΝΘΙΚΕΣ ΘΕΡΜ/ΣΙΑ-ΥΓΡΑΣΙΑ)ΠΟΥ ΑΠΕΤΗ Η ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ...ΠΑΡΤΟ ΚΑΙ ΧΤΗΠΑΤΟ ΣΤΟ ΚΑΙΦΑΛΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕ ΤΑ ΤΗΛ ΣΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙΑ...ΧΑΧΑΧΑ

FRENSH REVOLUTION-20516v 0-400 . . .
. . . κι ασε τους αλλους να σκανε 1000ευρα για αλογα ! ! !
Επιστροφή στην κορυφή
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Μάρ 2008, 14:53:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγω παω δικα μου λαδια και μαλιστα τα ιδια με της Πεζο αφου τα βρισκω πιο φτηνα.Και κανενα προλημα.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης