PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ιός στα κινητά με bluetooth...
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Δεκ 2004, 02:09:21    Θέμα δημοσίευσης: Ιός στα κινητά με bluetooth... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΡΟΣΟΧΗ οσοι εχετε κινητα με Bluetooth Exclamation Exclamation Exclamation
Κυκλοφορει ιος που ονομαζεται cabir και σου το στελνουν με bluetooth Exclamation Exclamation
το αρχειο που σου στελνουν ονομαζεται "caribe.sis" και με το που πατησεις να κανει την ληψη κανει αυτοματα εγκατασταση στο κινητο!
Σε αυτη την περιπτωση σου καταστρεφει αρχεια του κινητου και βλεπει ολες τις φωτογραφιες που εχεις αποθηκευμενες!Αν δεν πατησεις "ληψη" στο κινητο σου τοτε το μηνυμα που περιεχει τον ιο στελνετε συνεχεια μεχρι να πατησεις "ληψη". Ο μονος τροπος να το αποφυγεις ειναι να κλεισεις το bluetooth!

Γι'αυτο τερμα πια τα ανοιχτα bluetooth που λαμβαναμε απο τον καθενα που υπηρχε στον ιδιο χωρο μηνυματα!
Μου το στειλανε και μενα και ευτυχως με ειχαν ειδοποιησει λιγες ωρες πριν( Shocked )!πατησα σαν χαζος ληψη και πηγε να γινει η εγκατασταση!ευτυχως πηρα χαμπαρι γρηγορα τι γινοτανε και το ακυρωσα!λογικα προλαβα το κακο!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Δεκ 2004, 09:12:09    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ιος στα κινητα με bluetooth... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
..........................................Μου το στειλανε και μενα και ευτυχως με ειχαν ειδοποιησει λιγες ωρες πριν( Shocked )!πατησα σαν χαζος ληψη και πηγε να γινει η εγκατασταση!ευτυχως πηρα χαμπαρι γρηγορα τι γινοτανε και το ακυρωσα!λογικα προλαβα το κακο!

Φτουυυυυυυ ρε γμτ.... και εμεις πως θα <<παιζουμε>> τωρα? Confused Shocked
Πως καταλαβες ομως οτι πηγαν να σου στειλουν αυτο το αρχειο και οχι μια φωτο η εναν ηχο ας πουμε? Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Δεκ 2004, 16:40:40    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ιος στα κινητα με bluetooth... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:
kanelj έγραψε:
..........................................Μου το στειλανε και μενα και ευτυχως με ειχαν ειδοποιησει λιγες ωρες πριν( Shocked )!πατησα σαν χαζος ληψη και πηγε να γινει η εγκατασταση!ευτυχως πηρα χαμπαρι γρηγορα τι γινοτανε και το ακυρωσα!λογικα προλαβα το κακο!

Φτουυυυυυυ ρε γμτ.... και εμεις πως θα <<παιζουμε>> τωρα? Confused Shocked
Πως καταλαβες ομως οτι πηγαν να σου στειλουν αυτο το αρχειο και οχι μια φωτο η εναν ηχο ας πουμε? Confused

αφου μου εγραφε "Εγκατασταση caribe.sis" Exclamation Wink

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Δεκ 2004, 23:39:14    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ιός στα κινητά με bluetooth... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
ΠΡΟΣΟΧΗ οσοι εχετε κινητα με Bluetooth Exclamation Exclamation Exclamation
Κυκλοφορει ιος που ονομαζεται cabir και σου το στελνουν με bluetooth Exclamation Exclamation
το αρχειο που σου στελνουν ονομαζεται "caribe.sis" και με το που πατησεις να κανει την ληψη κανει αυτοματα εγκατασταση στο κινητο!
Σε αυτη την περιπτωση σου καταστρεφει αρχεια του κινητου και βλεπει ολες τις φωτογραφιες που εχεις αποθηκευμενες!.
.
.
.
!

μετα σου χαλαει την κεραια, σου σβηνει το αμαξι αν εισαι μεσα, σου αποριθμιζει τον αισθητηρα λ και σου μπλοκαρει το immobiliser!!!!

Ρε Γιαννη , αυτο με τις φωτογραφιες που στις βλεπει ολες, δεν καταλαβα, ποιος στις βλεπει ; ο ιος;;

μαλλον εννοεις αυτος που στον εστειλε ;
ε;
και τι θα δει πια;
ας τις δει!

μη τρομοκρατηστε!

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2004, 00:07:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φανταστειτε εκει που πινετε καφε στην καφετερια να δειτε ξαφνικα τον τυπο στο διπλανο τραπεζι με το κινητο στο χερι να "κατεβαζει" ολους τους Αγιους και τα Ευαγγελια κατω και να χτυπιεται... Απιστευτο γελιο... Laughing Laughing Laughing Αρκει αυτος ο τυπος να μην εισαι εσυ ετσι... Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2004, 00:43:23    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ιός στα κινητά με bluetooth... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
σου καταστρεφει αρχεια του κινητου και βλεπει ολες τις φωτογραφιες που εχεις αποθηκευμενες!

Ο φιλος μου που μου το ειπε οτι κυκλοφορει ο ιος ειχε ενα 6600!
Απο τοτε δεν του ξανανοιξε το κινητο και παει να σκασει αυριο 450ε για καινουργιο!
Αν δεν σε νοιαζει εσενα αυτο τοτε βαλε τον ιο στον κινητο σου και πες μου αν δεν χρειαζεται να τρομοκρατηθεις Exclamation

Εντωμεταξυ το χειροτερο ειναι οτι μου ηρθε ενα mail πριν λιγες μερες και ελεγε οτι υπαρχει φοβος να ηρθε και στην Ελλαδα καποιος αλλος ιος που αν περαστει στο κινητο σου,βρισκει ο αλλος τον αριθμο σου και πλακωνεται στα τηλεφωνα Exclamation Exclamation Shocked Shocked

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2004, 01:18:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και γιατι να παρει καινουριο??? Confused Τα καινουρια κινητα ειναι σαν τους υπολογιστες!!! Αν εχεις προβλημα σου ξαναπερνανε το λογισμικο!!! Cool Το θεμα ειναι, τωρα που το σκεφτηκα καλυτερα, οτι εφαρμογες του τυπου κατι.sis υποστιριζουν πολυ λιγα κινητα και κυριως τα καινουρια ΝΟΚΙΑ με λογισμικο SymbianOS!!! Oποτε δεν χρειαζεται να τρομαζετε ολοι...
Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2004, 01:23:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Και γιατι να παρει καινουριο??? Confused Τα καινουρια κινητα ειναι σαν τους υπολογιστες!!! Αν εχεις προβλημα σου ξαναπερνανε το λογισμικο!!! Cool Το θεμα ειναι, τωρα που το σκεφτηκα καλυτερα, οτι εφαρμογες του τυπου κατι.sis υποστιριζουν πολυ λιγα κινητα και κυριως τα καινουρια ΝΟΚΙΑ με λογισμικο SymbianOS!!! Oποτε δεν χρειαζεται να τρομαζετε ολοι...
Wink

α)το πηγε στην ΝΟΚΙΑ και του ζητησαν 250ε!
β) τα αρχει .sis αρχισε να τα χρησιμοποιει η ΝΟΚΙΑ και τωρα ειναι και σε Erricson(Πετακσον!!!!) και σε siemens και σε sharp Exclamation

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2004, 09:32:55    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ιός στα κινητά με bluetooth... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
kanelj έγραψε:
σου καταστρεφει αρχεια του κινητου και βλεπει ολες τις φωτογραφιες που εχεις αποθηκευμενες!

Ο φιλος μου που μου το ειπε οτι κυκλοφορει ο ιος ειχε ενα 6600!
Απο τοτε δεν του ξανανοιξε το κινητο και παει να σκασει αυριο 450ε για καινουργιο!
Αν δεν σε νοιαζει εσενα αυτο τοτε βαλε τον ιο στον κινητο σου και πες μου αν δεν χρειαζεται να τρομοκρατηθεις Exclamation

Εντωμεταξυ το χειροτερο ειναι οτι μου ηρθε ενα mail πριν λιγες μερες και ελεγε οτι υπαρχει φοβος να ηρθε και στην Ελλαδα καποιος αλλος ιος που αν περαστει στο κινητο σου,βρισκει ο αλλος τον αριθμο σου και πλακωνεται στα τηλεφωνα Exclamation Exclamation Shocked Shocked

το "μη τρομοκρατηστε" πηγαινε σε ολους τους ..."απλους" χρηστες κινητων αξιας 100-200 Ε που ουτε symbian os ουτε series 60 ειναι ουτε αρχεια διαχειριζονται ουτε καφεδες ψηνουν οπως τα μικρα θαυματα των 500Ε+
απο τη στιγμη που τα κινητα χρησιμοποιουν λογισμικο και λειτουργικο συστημα καποια στιγμη θα εισερθουν και οι ιοι και ολα τα κακα των υπολογιστων.
σε κανα χρονο ισως να χρειαζεσαι και firewall για να μην κινδυνευεις αν οχι και σημερα.

γιαυτο και δεν με νοιαζει εμενα και ουτε ιος μπαινει στο ταπεινο μου κινητο και να ηθελα.

χωρις παρεξηγηση ετσι;

Επιστροφή στην κορυφή
rallye man (yiannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 rallye 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2004, 12:24:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
netblaster έγραψε:
Wink

α)το πηγε στην ΝΟΚΙΑ και του ζητησαν 250ε!
β) τα αρχει .sis αρχισε να τα χρησιμοποιει η ΝΟΚΙΑ και τωρα ειναι και σε Erricson(Πετακσον!!!!) και σε siemens και σε sharp Exclamation

ericsson πετακσον Shocked γιατι ρε συνονοματε ξηγεσαι ετσι Question

-------------------------------------------------------
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2004, 13:50:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sorry αλλα ειμαι fun της ΝΟΚΙΑ!ποτε δεν τα χωνευα τα erricson Exclamation
χωρις παρεξηγηση Exclamation Exclamation Wink Wink Wink

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2004, 14:22:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον εν λόγω ιό καθώς και τρόπους αντιμετώπισης :
http://www.myphone.gr/showthread/t-32856.html

®
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιαν 2006, 02:49:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως μετα απο λιγα χρονακια το προβλημα εχει γινει λιγο πιο εμφανες?!?! Wink

Μηπως καμια φορα σας ερχετε μηνυμα με bluetooth και οταν πατατε "απορριψη" αυτο επιμενει συνεχεια?!?!

Κλειστε τα bluetooth σας!! Cool

Να επισημανω οτι επισης κυκλοφορει προγραμμα που μεσω Bluetooth συνδεεται με κινητα και κανει τηλεφωνηματα!!
Γιάυτο ΠΡΟΣΟΧΗ!!
(Για του λογου του αληθες,το εχω και εγω το προγραμμα Exclamation Rolling eyes )

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιαν 2006, 09:41:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rallye man έγραψε:

Αστον να λέει....

Εχει γίνει και εδώ σαν το "Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός" ή ακόμα καλύτερα τα Νokia μοιάζουν με τα PC και τα Ericsson σαν τα Mac. H αλήθεια είναι ότι οι πιστοί σε κάθε περίπτωση δεν αλλαξοπιστούν εύκολα.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιαν 2006, 11:07:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
rallye man έγραψε:

Αστον να λέει....

Εχει γίνει και εδώ σαν το "Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός" ή ακόμα καλύτερα τα Νokia μοιάζουν με τα PC και τα Ericsson σαν τα Mac. H αλήθεια είναι ότι οι πιστοί σε κάθε περίπτωση δεν αλλαξοπιστούν εύκολα.

Δυστυχώς οι περισσότεροι κάτοχοι ΝΟΚΙΑ έχουν παρωπίδες και δεν βλέπουν πόσα πράγματα (απλά κιόλας) ΔΕΝ μπορείς να κάνεις με ΝΟΚΙΑ που μπορείς να κάνεις με Ericsson ή Siemens για παράδειγμα.

Για δοκιμάστε να στείλετε εργοστασιακό Ringtone, ή φώτο, ή wallpaper από ΝΟΚΙΑ σε άλλο κινητό π.χ!!!!!!!!!!!!

Επίσης δοκιμάστε να τυπώσετε από ΝΟΚΙΑ κινητό σε εκτυπωτή με Υπέρυθρη θύρα!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Θα αποτύχετε!!!

Αν κάτσω να γράψω τι ΔΕΝ κάνουν τα ΝΟΚΙΑ που κάνουν τα Ericcson & Siemens θα γράφω μέχρι το 2007!!!!!!! Shocked

Για να μην λέτε ότι είμαι προκατελειμμένος σας λέω ότι έχω ένα Sony-Ericsson και ένα (εταιρικό) Νokia (Puke right) και τα βλέπω αυτά κάθε μέρα.....

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιαν 2006, 15:20:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
Sidobre έγραψε:
rallye man έγραψε:

Αστον να λέει....

Δυστυχώς οι περισσότεροι κάτοχοι ΝΟΚΙΑ έχουν παρωπίδες και δεν βλέπουν πόσα πράγματα (απλά κιόλας) ΔΕΝ μπορείς να κάνεις με ΝΟΚΙΑ που μπορείς να κάνεις με Ericsson ή Siemens για παράδειγμα.

Για δοκιμάστε να στείλετε εργοστασιακό Ringtone, ή φώτο, ή wallpaper από ΝΟΚΙΑ σε άλλο κινητό π.χ!!!!!!!!!!!!

Επίσης δοκιμάστε να τυπώσετε από ΝΟΚΙΑ κινητό σε εκτυπωτή με Υπέρυθρη θύρα!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Θα αποτύχετε!!!

Αν κάτσω να γράψω τι ΔΕΝ κάνουν τα ΝΟΚΙΑ που κάνουν τα Ericcson & Siemens θα γράφω μέχρι το 2007!!!!!!! Shocked

Για να μην λέτε ότι είμαι προκατελειμμένος σας λέω ότι έχω ένα Sony-Ericsson και ένα (εταιρικό) Νokia (Puke right) και τα βλέπω αυτά κάθε μέρα.....

συγνωμη τωρα (χωρις προθεση να θιξω κανενα) αλλα ποσο πολυ θα χρειαστει ο μεσος χρηστης να τυπωσει σε εκτυπωτη με υπερυθρες ; ή να στειλει τα εργοστασιακα ringtones (που ειναι συνηθως τα πολυ βασικα και κατα τη γνωμη μου αθλια) στον αλλο;
Προσωπικα δεν εχω ΝΟΚΙΑ ουτε SE αλλα δεν αντεχω τετοιες συγκρισεις.

Αν θα παρεις ΝΟΚΙΑ θα το παρεις γιατι (τωρα πια) εχει SYMBIAN, γιατι ειναι φιλικο στο χρήστη και απλο (απλουστερο απο αλλα) στα menu του,
Αν θα παρεις SE θα το παρεις γιατι εχει μεγαφωνο καμπανα και σημα πολυ δυνατο, και συν ολα τα αλλα (νεα) καλουδια που κουβαλανε (walkman/μεγαλη μνημη/mp3,java games)

βασικα δυσκολα βρισκεις τα παντα σε ενα τηλεφωνο αλλα τοσο εξειδικευμενα πραγματα οπως π.χ. να τυπωσεις σε υπερυθρες εεεε..ειναι τραβηγμενο οπως και να το κανουμε. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιαν 2006, 15:34:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
ή ακόμα καλύτερα τα Νokia μοιάζουν με τα PC

Χά χα....συμφωνώ.....¨ολο εφέ......και ενώ προσπαθούν να κάνουν τα πάντα ποιο ευκολα...στο τέλος παίρνεις ένα BLUE SCREEN...και μέχρι να κάνει restart....μία αινιώτητα και μία μέρα.

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2006, 18:03:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
Sidobre έγραψε:
rallye man έγραψε:

Αστον να λέει....

Δυστυχως θα πρεπει να σε στεναχωρησω!
Ολα αυτα γινονται με μια αναβαθμιση στην ΝΟΚΙΑ (αναβαθμιση you know?!?! Cool ) με μηδενικο κοστος και μεσα σε λιγες ωρες!

Εκτος αυτου, μπορεις να τα κανεις πανευκολα και μονος σου (στο κανω και εγω αν θελεις!) με 1-2 προγραμματακια που οχι μονο σου προσφερουν αυτα που εγραψες αλλα πολλα πολλα παραπανω!

SERIES 60 RULEZ!!!
Twisted evil Twisted evil Twisted evil

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2006, 18:13:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όσοι δεν το έχουνε ψάξει το θέμα με τα NOKIA παρακαλούνται να μην postάρουν γιατί 99.99% γράφουν μαλ***ες.

Εκ της NOKIA team
Steve

Και ένα site χρήσιμο για όλους: http://www.iphone-forum.org Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2006, 18:39:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ερωτήση ...για όποιον...................

Ξέρεις κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι με τους Ελληνικούς χαρακτήρες των NOKIA (6270) στα μηνύματα...γιατί μου βγαίνει ένα μήνυμα για κάθε 70 περίπου χαρακτήρες και είναι ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης