Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
kanelj (Γιαννης) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?
Ένταξη: 27 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 2206 Τόπος: Γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Δεκ 2004, 02:09:21 Θέμα δημοσίευσης: Ιός στα κινητά με bluetooth... |
|
|
ΠΡΟΣΟΧΗ οσοι εχετε κινητα με Bluetooth
Κυκλοφορει ιος που ονομαζεται cabir και σου το στελνουν με bluetooth
το αρχειο που σου στελνουν ονομαζεται "caribe.sis" και με το που πατησεις να κανει την ληψη κανει αυτοματα εγκατασταση στο κινητο!
Σε αυτη την περιπτωση σου καταστρεφει αρχεια του κινητου και βλεπει ολες τις φωτογραφιες που εχεις αποθηκευμενες!Αν δεν πατησεις "ληψη" στο κινητο σου τοτε το μηνυμα που περιεχει τον ιο στελνετε συνεχεια μεχρι να πατησεις "ληψη". Ο μονος τροπος να το αποφυγεις ειναι να κλεισεις το bluetooth!
Γι'αυτο τερμα πια τα ανοιχτα bluetooth που λαμβαναμε απο τον καθενα που υπηρχε στον ιδιο χωρο μηνυματα!
Μου το στειλανε και μενα και ευτυχως με ειχαν ειδοποιησει λιγες ωρες πριν( )!πατησα σαν χαζος ληψη και πηγε να γινει η εγκατασταση!ευτυχως πηρα χαμπαρι γρηγορα τι γινοτανε και το ακυρωσα!λογικα προλαβα το κακο!
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Δεκ 2004, 09:12:09 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ιος στα κινητα με bluetooth... |
|
|
kanelj έγραψε: | ..........................................Μου το στειλανε και μενα και ευτυχως με ειχαν ειδοποιησει λιγες ωρες πριν( )!πατησα σαν χαζος ληψη και πηγε να γινει η εγκατασταση!ευτυχως πηρα χαμπαρι γρηγορα τι γινοτανε και το ακυρωσα!λογικα προλαβα το κακο! |
Φτουυυυυυυ ρε γμτ.... και εμεις πως θα <<παιζουμε>> τωρα?
Πως καταλαβες ομως οτι πηγαν να σου στειλουν αυτο το αρχειο και οχι μια φωτο η εναν ηχο ας πουμε?  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Δεκ 2004, 16:40:40 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ιος στα κινητα με bluetooth... |
|
|
Ghost Dog έγραψε: | kanelj έγραψε: | ..........................................Μου το στειλανε και μενα και ευτυχως με ειχαν ειδοποιησει λιγες ωρες πριν( )!πατησα σαν χαζος ληψη και πηγε να γινει η εγκατασταση!ευτυχως πηρα χαμπαρι γρηγορα τι γινοτανε και το ακυρωσα!λογικα προλαβα το κακο! |
Φτουυυυυυυ ρε γμτ.... και εμεις πως θα <<παιζουμε>> τωρα?
Πως καταλαβες ομως οτι πηγαν να σου στειλουν αυτο το αρχειο και οχι μια φωτο η εναν ηχο ας πουμε?  |
αφου μου εγραφε "Εγκατασταση caribe.sis" 
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Δεκ 2004, 23:39:14 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ιός στα κινητά με bluetooth... |
|
|
kanelj έγραψε: | ΠΡΟΣΟΧΗ οσοι εχετε κινητα με Bluetooth
Κυκλοφορει ιος που ονομαζεται cabir και σου το στελνουν με bluetooth
το αρχειο που σου στελνουν ονομαζεται "caribe.sis" και με το που πατησεις να κανει την ληψη κανει αυτοματα εγκατασταση στο κινητο!
Σε αυτη την περιπτωση σου καταστρεφει αρχεια του κινητου και βλεπει ολες τις φωτογραφιες που εχεις αποθηκευμενες!.
.
.
.
! |
μετα σου χαλαει την κεραια, σου σβηνει το αμαξι αν εισαι μεσα, σου αποριθμιζει τον αισθητηρα λ και σου μπλοκαρει το immobiliser!!!!
Ρε Γιαννη , αυτο με τις φωτογραφιες που στις βλεπει ολες, δεν καταλαβα, ποιος στις βλεπει ; ο ιος;;
μαλλον εννοεις αυτος που στον εστειλε ;
ε;
και τι θα δει πια;
ας τις δει!
μη τρομοκρατηστε!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2004, 00:07:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φανταστειτε εκει που πινετε καφε στην καφετερια να δειτε ξαφνικα τον τυπο στο διπλανο τραπεζι με το κινητο στο χερι να "κατεβαζει" ολους τους Αγιους και τα Ευαγγελια κατω και να χτυπιεται... Απιστευτο γελιο... Αρκει αυτος ο τυπος να μην εισαι εσυ ετσι... 
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2004, 00:43:23 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ιός στα κινητά με bluetooth... |
|
|
kanelj έγραψε: | σου καταστρεφει αρχεια του κινητου και βλεπει ολες τις φωτογραφιες που εχεις αποθηκευμενες! |
Ο φιλος μου που μου το ειπε οτι κυκλοφορει ο ιος ειχε ενα 6600!
Απο τοτε δεν του ξανανοιξε το κινητο και παει να σκασει αυριο 450ε για καινουργιο!
Αν δεν σε νοιαζει εσενα αυτο τοτε βαλε τον ιο στον κινητο σου και πες μου αν δεν χρειαζεται να τρομοκρατηθεις
Εντωμεταξυ το χειροτερο ειναι οτι μου ηρθε ενα mail πριν λιγες μερες και ελεγε οτι υπαρχει φοβος να ηρθε και στην Ελλαδα καποιος αλλος ιος που αν περαστει στο κινητο σου,βρισκει ο αλλος τον αριθμο σου και πλακωνεται στα τηλεφωνα 
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2004, 01:18:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και γιατι να παρει καινουριο??? Τα καινουρια κινητα ειναι σαν τους υπολογιστες!!! Αν εχεις προβλημα σου ξαναπερνανε το λογισμικο!!! Το θεμα ειναι, τωρα που το σκεφτηκα καλυτερα, οτι εφαρμογες του τυπου κατι.sis υποστιριζουν πολυ λιγα κινητα και κυριως τα καινουρια ΝΟΚΙΑ με λογισμικο SymbianOS!!! Oποτε δεν χρειαζεται να τρομαζετε ολοι...

Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2004, 01:23:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
netblaster έγραψε: | Και γιατι να παρει καινουριο??? Τα καινουρια κινητα ειναι σαν τους υπολογιστες!!! Αν εχεις προβλημα σου ξαναπερνανε το λογισμικο!!! Το θεμα ειναι, τωρα που το σκεφτηκα καλυτερα, οτι εφαρμογες του τυπου κατι.sis υποστιριζουν πολυ λιγα κινητα και κυριως τα καινουρια ΝΟΚΙΑ με λογισμικο SymbianOS!!! Oποτε δεν χρειαζεται να τρομαζετε ολοι...
 |
α)το πηγε στην ΝΟΚΙΑ και του ζητησαν 250ε!
β) τα αρχει .sis αρχισε να τα χρησιμοποιει η ΝΟΚΙΑ και τωρα ειναι και σε Erricson(Πετακσον!!!!) και σε siemens και σε sharp 
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2004, 09:32:55 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ιός στα κινητά με bluetooth... |
|
|
kanelj έγραψε: | kanelj έγραψε: | σου καταστρεφει αρχεια του κινητου και βλεπει ολες τις φωτογραφιες που εχεις αποθηκευμενες! |
Ο φιλος μου που μου το ειπε οτι κυκλοφορει ο ιος ειχε ενα 6600!
Απο τοτε δεν του ξανανοιξε το κινητο και παει να σκασει αυριο 450ε για καινουργιο!
Αν δεν σε νοιαζει εσενα αυτο τοτε βαλε τον ιο στον κινητο σου και πες μου αν δεν χρειαζεται να τρομοκρατηθεις
Εντωμεταξυ το χειροτερο ειναι οτι μου ηρθε ενα mail πριν λιγες μερες και ελεγε οτι υπαρχει φοβος να ηρθε και στην Ελλαδα καποιος αλλος ιος που αν περαστει στο κινητο σου,βρισκει ο αλλος τον αριθμο σου και πλακωνεται στα τηλεφωνα  |
το "μη τρομοκρατηστε" πηγαινε σε ολους τους ..."απλους" χρηστες κινητων αξιας 100-200 Ε που ουτε symbian os ουτε series 60 ειναι ουτε αρχεια διαχειριζονται ουτε καφεδες ψηνουν οπως τα μικρα θαυματα των 500Ε+
απο τη στιγμη που τα κινητα χρησιμοποιουν λογισμικο και λειτουργικο συστημα καποια στιγμη θα εισερθουν και οι ιοι και ολα τα κακα των υπολογιστων.
σε κανα χρονο ισως να χρειαζεσαι και firewall για να μην κινδυνευεις αν οχι και σημερα.
γιαυτο και δεν με νοιαζει εμενα και ουτε ιος μπαινει στο ταπεινο μου κινητο και να ηθελα.
χωρις παρεξηγηση ετσι;
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
rallye man (yiannis) Μόλις έγραψα

106 rallye 16v
Ένταξη: 08 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 30
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2004, 12:24:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kanelj έγραψε: | netblaster έγραψε: | Και γιατι να παρει καινουριο??? Τα καινουρια κινητα ειναι σαν τους υπολογιστες!!! Αν εχεις προβλημα σου ξαναπερνανε το λογισμικο!!! Το θεμα ειναι, τωρα που το σκεφτηκα καλυτερα, οτι εφαρμογες του τυπου κατι.sis υποστιριζουν πολυ λιγα κινητα και κυριως τα καινουρια ΝΟΚΙΑ με λογισμικο SymbianOS!!! Oποτε δεν χρειαζεται να τρομαζετε ολοι...
 |
α)το πηγε στην ΝΟΚΙΑ και του ζητησαν 250ε!
β) τα αρχει .sis αρχισε να τα χρησιμοποιει η ΝΟΚΙΑ και τωρα ειναι και σε Erricson(Πετακσον!!!!) και σε siemens και σε sharp  |
ericsson πετακσον γιατι ρε συνονοματε ξηγεσαι ετσι 
-------------------------------------------------------
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2004, 13:50:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sorry αλλα ειμαι fun της ΝΟΚΙΑ!ποτε δεν τα χωνευα τα erricson
χωρις παρεξηγηση 
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
crusader (Σπύρος) Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2806
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιαν 2006, 02:49:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μηπως μετα απο λιγα χρονακια το προβλημα εχει γινει λιγο πιο εμφανες?!?!
Μηπως καμια φορα σας ερχετε μηνυμα με bluetooth και οταν πατατε "απορριψη" αυτο επιμενει συνεχεια?!?!
Κλειστε τα bluetooth σας!!
Να επισημανω οτι επισης κυκλοφορει προγραμμα που μεσω Bluetooth συνδεεται με κινητα και κανει τηλεφωνηματα!!
Γιάυτο ΠΡΟΣΟΧΗ!!
(Για του λογου του αληθες,το εχω και εγω το προγραμμα )
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιαν 2006, 09:41:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
rallye man έγραψε: |
ericsson πετακσον γιατι ρε συνονοματε ξηγεσαι ετσι  |
Αστον να λέει....
Εχει γίνει και εδώ σαν το "Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός" ή ακόμα καλύτερα τα Νokia μοιάζουν με τα PC και τα Ericsson σαν τα Mac. H αλήθεια είναι ότι οι πιστοί σε κάθε περίπτωση δεν αλλαξοπιστούν εύκολα.
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ultra-one (Χάρης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)
Ένταξη: 13 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1792 Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιαν 2006, 11:07:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sidobre έγραψε: | rallye man έγραψε: |
Αστον να λέει....
Εχει γίνει και εδώ σαν το "Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός" ή ακόμα καλύτερα τα Νokia μοιάζουν με τα PC και τα Ericsson σαν τα Mac. H αλήθεια είναι ότι οι πιστοί σε κάθε περίπτωση δεν αλλαξοπιστούν εύκολα. |
Δυστυχώς οι περισσότεροι κάτοχοι ΝΟΚΙΑ έχουν παρωπίδες και δεν βλέπουν πόσα πράγματα (απλά κιόλας) ΔΕΝ μπορείς να κάνεις με ΝΟΚΙΑ που μπορείς να κάνεις με Ericsson ή Siemens για παράδειγμα.
Για δοκιμάστε να στείλετε εργοστασιακό Ringtone, ή φώτο, ή wallpaper από ΝΟΚΙΑ σε άλλο κινητό π.χ!!!!!!!!!!!!
Επίσης δοκιμάστε να τυπώσετε από ΝΟΚΙΑ κινητό σε εκτυπωτή με Υπέρυθρη θύρα!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Θα αποτύχετε!!!
Αν κάτσω να γράψω τι ΔΕΝ κάνουν τα ΝΟΚΙΑ που κάνουν τα Ericcson & Siemens θα γράφω μέχρι το 2007!!!!!!!
Για να μην λέτε ότι είμαι προκατελειμμένος σας λέω ότι έχω ένα Sony-Ericsson και ένα (εταιρικό) Νokia ( ) και τα βλέπω αυτά κάθε μέρα.....
Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιαν 2006, 15:20:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ultra-one έγραψε: | Sidobre έγραψε: | rallye man έγραψε: |
Αστον να λέει....
Εχει γίνει και εδώ σαν το "Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός" ή ακόμα καλύτερα τα Νokia μοιάζουν με τα PC και τα Ericsson σαν τα Mac. H αλήθεια είναι ότι οι πιστοί σε κάθε περίπτωση δεν αλλαξοπιστούν εύκολα. |
Δυστυχώς οι περισσότεροι κάτοχοι ΝΟΚΙΑ έχουν παρωπίδες και δεν βλέπουν πόσα πράγματα (απλά κιόλας) ΔΕΝ μπορείς να κάνεις με ΝΟΚΙΑ που μπορείς να κάνεις με Ericsson ή Siemens για παράδειγμα.
Για δοκιμάστε να στείλετε εργοστασιακό Ringtone, ή φώτο, ή wallpaper από ΝΟΚΙΑ σε άλλο κινητό π.χ!!!!!!!!!!!!
Επίσης δοκιμάστε να τυπώσετε από ΝΟΚΙΑ κινητό σε εκτυπωτή με Υπέρυθρη θύρα!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Θα αποτύχετε!!!
Αν κάτσω να γράψω τι ΔΕΝ κάνουν τα ΝΟΚΙΑ που κάνουν τα Ericcson & Siemens θα γράφω μέχρι το 2007!!!!!!!
Για να μην λέτε ότι είμαι προκατελειμμένος σας λέω ότι έχω ένα Sony-Ericsson και ένα (εταιρικό) Νokia ( ) και τα βλέπω αυτά κάθε μέρα..... |
συγνωμη τωρα (χωρις προθεση να θιξω κανενα) αλλα ποσο πολυ θα χρειαστει ο μεσος χρηστης να τυπωσει σε εκτυπωτη με υπερυθρες ; ή να στειλει τα εργοστασιακα ringtones (που ειναι συνηθως τα πολυ βασικα και κατα τη γνωμη μου αθλια) στον αλλο;
Προσωπικα δεν εχω ΝΟΚΙΑ ουτε SE αλλα δεν αντεχω τετοιες συγκρισεις.
Αν θα παρεις ΝΟΚΙΑ θα το παρεις γιατι (τωρα πια) εχει SYMBIAN, γιατι ειναι φιλικο στο χρήστη και απλο (απλουστερο απο αλλα) στα menu του,
Αν θα παρεις SE θα το παρεις γιατι εχει μεγαφωνο καμπανα και σημα πολυ δυνατο, και συν ολα τα αλλα (νεα) καλουδια που κουβαλανε (walkman/μεγαλη μνημη/mp3,java games)
βασικα δυσκολα βρισκεις τα παντα σε ενα τηλεφωνο αλλα τοσο εξειδικευμενα πραγματα οπως π.χ. να τυπωσεις σε υπερυθρες εεεε..ειναι τραβηγμενο οπως και να το κανουμε. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

VF7 + VF3 = P.S.A.
Ένταξη: 22 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2584
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιαν 2006, 15:34:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sidobre έγραψε: | ή ακόμα καλύτερα τα Νokia μοιάζουν με τα PC |
Χά χα....συμφωνώ.....¨ολο εφέ......και ενώ προσπαθούν να κάνουν τα πάντα ποιο ευκολα...στο τέλος παίρνεις ένα BLUE SCREEN...και μέχρι να κάνει restart....μία αινιώτητα και μία μέρα.
Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2006, 18:03:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ultra-one έγραψε: | Sidobre έγραψε: | rallye man έγραψε: |
Αστον να λέει....
Για να μην λέτε ότι είμαι προκατελειμμένος σας λέω ότι έχω ένα Sony-Ericsson και ένα (εταιρικό) Νokia ( ) και τα βλέπω αυτά κάθε μέρα..... |
Δυστυχως θα πρεπει να σε στεναχωρησω!
Ολα αυτα γινονται με μια αναβαθμιση στην ΝΟΚΙΑ (αναβαθμιση you know?!?! ) με μηδενικο κοστος και μεσα σε λιγες ωρες!
Εκτος αυτου, μπορεις να τα κανεις πανευκολα και μονος σου (στο κανω και εγω αν θελεις!) με 1-2 προγραμματακια που οχι μονο σου προσφερουν αυτα που εγραψες αλλα πολλα πολλα παραπανω!
SERIES 60 RULEZ!!!

www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tomcat (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+
Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1188 Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2006, 18:39:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ερωτήση ...για όποιον...................
Ξέρεις κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι με τους Ελληνικούς χαρακτήρες των NOKIA (6270) στα μηνύματα...γιατί μου βγαίνει ένα μήνυμα για κάθε 70 περίπου χαρακτήρες και είναι ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|