PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Yπάρχουν δυνατότητες βελτίωσης 205????

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
peugeot 205 cj corfu (Αλεξανδρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 205 1.4 (8v) cj

Ένταξη: 29 Αύγ 2005
Τόπος: Κερκυρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Σεπ 2005, 20:38:49    Θέμα δημοσίευσης: Yπάρχουν δυνατότητες βελτίωσης 205???? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδια θελω να βελτιώσω το 205 μου και εχω σκεφτει 2 λυσεις 1 [turbo στο 1.4] 2 [να βαλω το μοτερ του 1.9] και επισης να ρωτησω εαν παει το μοτερ απο 106 rally Question Question Question Question Question

dreamer corfu (Ο Ασπρος χαρος)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Σεπ 2005, 00:56:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μου το κοστος για να τουρμπισεις ενα μοτερ ειναι αρκετα μεγαλο και δεν αξιζει γιαυτο το μοτερ!!! Ασε που επειδη ειναι και σχετικα παλιο (σιγουρα θα τα εχει τα χιλιομετρακια του) ειναι και ρισκο!!!

Το να βαλεις το 1.9 μαζι με το μπροστινο συστημα (κρεμαγιερα, ψαλιδια κτλ) απο το GTi ειναι καλη λυση, αλλα αν τα βρεις να ξερεις οτι θα εισαι σαν αυτους που κερδιζουν τζακποτ στο Τζοκερ!!!

Το ραλλομοτερο ειναι, για μενα, η καλυτερη λυση!!! Και ναι μπαινει ανετα, χωρις πατεντες!!! Εγω βεβαια θα προτιμουσα το 1.6 8ν, γιατι το σασι του cabrio δεν διαχειριστηκε ποτε (επισημα) πανω απο 110ps (τοσα περιπου ειχε το CTi) και οπως το εβλεπα και το δικο μου θα τα εβρισκε σιγουρα πολυ σκουρα μενα 16ν μοτερ!!! Αλλα επειδη ολα εχουν και την αρνητικη τους πλευρα, σαυτη την περιπτωση θα συναντησεις γραφειοκρατικα προβληματα καθως, αν το δηλωσεις θαχεις προβλημα επειδη κανενα απο τα 2 αυτα μοτερ (του ραλλυ) δεν φορεθηκε απο το εργοστασιο επισημα, οποτε δεν υπαρχει και η καταλληλη εγκριση!!! Αυτα βεβαια ξεπερνιουνται με το γνωστο ελληνικο τροπο... Cool

Η αλλαγη μοτερ ομως προϋποθετει και αλλαγη σε αλλα σημαντικα σημεια του αυτοκινητου!!! Πρωτο και κυριο τα φρενα!!! Εγω ειχα βαλει δισκους-δαγκανες απο ραλλυ και το φρεναρισμα ειχε βελτιωθει αρκετα!!! Για καλυτερα αποτελεσματα ομως θελει αλλαγη κεκεινο το, πως το λενε τωρα, σαν τυμπανο που ειναι στο χωρο του κινητηρα και φευγουν τα σωληνακια (χρωματος χρυσαφι στο 205)!!! Αυτο για να εχεις μεγαλυτερη πιεση στο υγρο, αρα περισσοτερη δυναμη στο φρεναρισμα!!! Wink

Μετα, θες αναρτηση!!! Αλλαγη αντιστρεπτικων μπροστα και πισω με πιο χοντρες καθως και αλλαγη των ραβδων στρεψης (προτιμηση απο το 205GTi 1.6)!!! Αμορτισερ-ελατηρια εννοουνται!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Timour21 (Stathis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 GTI-6

Ένταξη: 28 Ιούν 2004
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Σεπ 2005, 11:20:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ή ακόμα καλύτερα να βρείς με 2 χιλιαρικάκια 205 Mi16 από αγγλία να δώσεις και άλλα 800 για να το φέρεις και να πάρεις τα πάντα απο πάνω του να ξεμπερδεύεις. Απλά όμορφα και νοικοκυρεμένα! Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης