PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "SECOIA" ΑΠΟ ΤΗΝ PEUGEOT

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Νοέ 2002, 09:15:52    Θέμα δημοσίευσης: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "SECOIA" ΑΠΟ ΤΗΝ PEUGEOT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χθες ελαβα την καθιερωμενη επιστολη απο τη Lion (3η χρονια) που αφου με ευχαριστουσε για την προτιμηση μου στα αυτοκ/τα Peugeot και μπλα...μπλα...μπλα... με ενημερωνε πως υπαρχει το προγραμμα SECOIA που αναφερεται στην χρηση ανακατασκευασμενων ανταλλακτικων Peugeot με εγγυηση.
Παραθετω ακριβως κομματι της επιστολης:
"...Η Automobiles PΕUGEOT με σεβασμο στο αυτοκ/το αλλα και στο περιβαλλον προωθει συνεχεια νεα προγραμματα που στοχο εχουν την ικανοποιηση σας απο τις υπηρεσιες PEUGEOT αλλα και την πρστασια του περιβαλλοντος. Το τμημα Ερευνας και Αναπτυξης δουλευει καθημερινα σε αυτη τη βαση. Σημερα η PEUGEOT ειναι σε θεση να σας προσφερει το πρωτοποριακο προγραμμα SECOIA. Το προγραμμα αυτο σας παρεχει τη δυνατοτητα να συντηρειτε το αυτοκ/το σας με ολες τις προδιαγραφες ποιοτητας της Automobiles PEUGEOT, εκμεταλευομενοι τις μειωμενες, κατα 50%, τιμες των ανταλλακτικων. Ταυτοχρονα, ανταποκρινεται και στην συγχρονη αναγκη μιας οικολογικης προσεγγισης απο την πλευρα της Automobiles PEUGEOT, σε οτι αφορα τα ανταλλακτικα. Πως γινονται αυτα εφικτα ; Βασικα ανταλλακτικα του αυτοκ/του οπως για παραδειγμα δυναμο, κινητηρες, ψυεια, μιζες, κιβωτια ταχυτ, κ.λ.π αποτελουνται απο διαφορα τμηματα , καποια απο τα οποια εχουν μεγαλυτερη φθορα απο τη χρηση και καποια αλλα σχεδον μηδενικη. Το εργοστασιο συλλεγει και επεξεργαζεται τα ανταλλακτικα που εχουν επιστραφει απο ολες τις χωρες και αφου τα επισκευασει με αυστηρες προδιαγραφες ποιοτητας, τα επιστρεφει στην αγορα ως ανακατασκευασμενα γνησια ανταλλακτικα PEUGEOT, με την εγγυηση του εργοστασιου, οπως ακριβως ισχυει και για τα καινουργια..."

Τα συμπερασματα δικα σας, εγω εχω καποιες αποριες αλλα θα ηθελα να ακουσω αλλες αποψεις πρωτα.

Προς τους admin: Μηπως πρεπει να μπει αυτο το topic στο "Συνεργεια/ανταλλακτικα/..."
Αν ναι παρακαλω βαλτε το γιατι δεν ξερω που να το κατηγοριοποιησω.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Νοέ 2002, 17:41:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΝ έχουν εγγύηση εργοστασίου δεν νομίζω να έχει κανείς ενδοιασμούς κι αντιρρήσεις να τα βάλει. Άν δεν έχουν, τότε υπάρχει λόγος να μην τα ζητήσει κανείς.

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Νοέ 2002, 17:48:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου αρέσει αυτή η ιδέα!Αρκεί να μην γυρίσουν μετά οι μηχανικοί της peugeot και να μας πουν "ανακατασκευασμένα δεν ήθελες πάρτα τώρα!". θα Φοβόμουν λίγο το εγχείρημα αλλά σε γενικες γραμμές έχω εμπιστοσύνη στην Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Νοέ 2002, 17:54:46    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "SECOIA" ΑΠΟ ΤΗΝ PEUGEOT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
ως ανακατασκευασμενα γνησια ανταλλακτικα PEUGEOT, με την εγγυηση του εργοστασιου[/i]

Aυτό το γνήσια ανταλλακτικά είναι που με φτιάχνει, όπως εχω ξαναγράψει σε άλλο topic.

Ένα αυτοκίνητο αποτελείται από 20.000 τμήματα και περιπλέον. Πόσα από αυτά είναι κατασκευής εργοστασίου Peugeot, εάν εξαιρέσεις το αμάξωμα;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Νοέ 2002, 18:57:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλη φαση αρκει να τα βρισκεις....Αν δεν τα φερνει η αντιπροσωπια η κανει 100 χρονια να τα φερει για να σε αναγκασει να βαλεις καινουργια?
Επισης θα πρεπει να ειναι σφραγισμενα γιατι μπορει αυτα που αφηνουμε στο συνεργειο με μια επιτοπου συντηρηση να πλασαρονται σαν μεταποιημενα στον επομενο.
Αν τηρηθουν καποιες δικλειδες σιγουρα θα τα προτιμησω(οχι παντως τους πολλαπλασιαστες Wink )
Εμενα παντως εχει καιρο να ερθει επιστολη απο την Πεζω

Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Νοέ 2002, 23:08:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ κάποια στιγμή χρειάστηκα ψυγείο για το 205.

Μου είπαν "Το καινούριο 80.000 δρχ, αλλά αν θέλετε ανακατασκευασμένο, μόνο 45.000 δρχ ΚΑΙ θα μας φέρετε και το παλιό σας ψυγείο"! Shocked

Τελικά δεν πήρα, γιατί πήγα σε ένα ψυγειά, και μου κόλλησε το κάτω μέρος του ψυγείου που είχε αρχίσει να χάνει με 10.000 δρχ! Cool Κι όλα αυτά έγιναν το Φεβρουάριο

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Νοέ 2002, 10:11:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:

Μου είπαν "Το καινούριο 80.000 δρχ, αλλά αν θέλετε ανακατασκευασμένο, μόνο 45.000 δρχ ΚΑΙ θα μας φέρετε και το παλιό σας ψυγείο"! Shocked

Ναι για πράγματα που δε θα με ενδιέφερε να είναι ανακατασκευασμένα, όχι για άλλα που θα ήθελα να είναι ολοκαίνουρια. Και φυσικά δεν το συζητώ να αφήσω το παλιό στην αντιπροσωπεία. Το έχω πληρώσει και μου ανήκει.

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Νοέ 2002, 10:31:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιτρέψτε μου να έχω κάποιες επιφυλάξεις, γιατί κανείς δεν μπορεί να μου εγγυηθεί για την διάρκεια ζωής του μεταχειρισμένου ανταλλακτικού...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Νοέ 2002, 10:53:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον μετα τις πρωτες "αντιδρασεις" (αναμενωμενες θα ελεγα) θα πω οτι και για μενα ισχυει οτι: θα εβαζα π.χ. ανακατασκευασμενους υαλοκαθαριστηρες αλλα οχι ανακατασκευασμενο κιβωτιο ταχυτητων.
Οσο "ανακατασκευασμενα" κιαν ειναι και μονο η υπονοια οτι μπορει,πιθανων κατι να συμβει και μετα να τρεχεις-οσο μικρη κατα την Peugeot μπορει να ειναι μια τετοια πιθανοτητα- με απομακρυνει απο τα κυρια και καιρια εξαρτηματα.
Οποιος παει για service η ανταλλακτικο παρακαλω ας ζητησει κατι σε SECOIA να δυμε στην πραξη αν υπαρχουν διαθεσιμα/τιμες/εγγυηση/θετικη ανταποκριση απο τα εξουσιοδοτημενα.

Επιστροφή στην κορυφή
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Νοέ 2002, 10:40:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να πω και εγω;;;
Εγω στην lion οπως εχω ξαναπει εχω "καλες τιμες",νομιζω οτι οταν γινεται αυτο μου βαζουν ανακατασκευασμενα.....σ΄αυτο δεν εχω προβλημα.
Τι γινεται οταν παει καποιος αλλος ανυποψιαστος (χωρις εκπτωση) τι ανταλακτικα χρησιμοποιουν κυριοι????

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Νοέ 2002, 10:45:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Byron206 εδώ κολλάει η φράση "Μεγάλη μπουκιά να φάς, μεγάλη κουβέντα μην πείς" Exclamation
TZAG Evil

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Απρ 2003, 22:13:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή μου ήρθε και μένα το αντίστοιχο χαρτί, το έχει δοκιμάσει κανείς τελικά?
Λέω να το δοκιμάσω σε δίσκο-πλατώ που σκέφτομαι να αλλάξω. Ιδίως αν η διαφορά στην τιμή είναι αρκετή.

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης