Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
vio (Alex) Μέλος

Seat Leon 2.0 TFSi
Ένταξη: 14 Ιούλ 2004 Δημοσιεύσεις: 130
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούλ 2005, 10:29:03 Θέμα δημοσίευσης: Προσοχή όταν πληρώνετε κλήσεις !!! |
|
|
Και δεν φτάνει που την τρώς... και δεν φτάνει που την πληρώνεις....
Σου έρχετε μετά απο 6 μήνες χαρτί απο την Εφορία οτι Χρωστάς 700 € για ποινικά.....Ε ????? ΤΙ ????
Το μπέρδεμα...
Οταν πήγα στην εφορία να πληρώσω η κοπέλα που με εξηπηρέτησε (ουσιαστικά το αντίθετο έκανε..) αφού με έστειλε στο ταμείο για να πληρώσω και να της φέρω πίσω την απόδειξη, μου είπε την θεϊκή ατάκα... Μην ανχώνεστε, η εφορία ενημερώνει ΑΥΤΟΜΑΤΑ την Τροχαία για την πληρωμή της κλήσης...
Μπράβο λέω το Δημόσιο... μηχανογράφιση ... Online σύνδεση ? ΟΥΑΟΥ...
Και βέβαια οχι μόνο δεν ενημέρωσε την τροχαία αλλά αφού όπως καταλαβαίνετε έγινε ερίμην μου η δίκη, μου στείλανε και χαρτί με την προσάφξιση...
Και αρχίζει ο βολγοθάς μετα. Πρώτη στάση... ΕΦΟΡΙΑ.
Εκεί δεν μπορούσανε να δούνε εαν το πρόστιμο έχει να κάνει σχέση με την κλήση που είχα, παρόλο που (πάλι καλά) είχα κρατήσει την απόδειξη και την ίδια την κλήση... Βάλε και την ειρωνία μιας μαμακισμένης εκεί οτι τάχα το πρόστιμο αυτό δεν έχει σχέση με την κλήση αλλά κάτι άλλο είναι...ΑΣΕ ΜΩΡΗ !!!
Δευτερη στάση..Πταισματοδικείο Αθηνών...
Εκεί τα πράγματα καθαρίσανε.. Πήγα στο αρχείο, βρήκα την καταδικαστική απόφαση που μου όριζε το πρόστημο και τούπ... Μαζί με την απόφαση να σου και το απόκομα την κλήσης μου ... Εδώ είμαστε...
Πάρε φωτοτυπίες και ---> Τρίτη Στάση ---> Αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας και συγκεκριμένα στο τμήμα Δημοσίου Κατήγορου..
Εκεί ?? Χαμός. Μόλις τους ρώτησα εαν έχει ξαναγίνει αυτό μου είπανε οτι έχουνε στατιστικά κιόλας..
2004 --> 800 υποθέσεις με λάθή της εφορίας
2005 --> μέχρι τώρα 400
Αυτό είναι... ΖΟΥΓΚΛΑ
Έτσι σε 3 μήνες θα διαγραφεί το ανύπαρκο χρέος μου προς το δημόσιο (που σκέφτομαι οτι ήδη το πληρώνουμε ακριβά..) και θα μπορώ να έχω και Φορολογική ενημερώτητα !!
Αυτά. Για αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ. Δεν πετάμε τίποτα και περνάμε αφού την πληρώσουμε και μια βόλτα απο την τροχαία να δούμε... ενημερώθηκε ??
It's not the spoon that bends.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούλ 2005, 10:51:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Eμενα αντιθετος με ενημερωσε η κοπελα στην Εφορια να κρατησω την αποδειξη πληρωμης της κλησης ΕΙΔΙΚΑ γι'αυτο το λογο. Μου λεει, κρατηστε την 1-2 χρονια καλου κακου, ναι μεν ενημερωνεται η Τροχαια ΑΛΛΑ γινονται και λαθη και μετα..... τρεχα γυρευε.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|