Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
mufcpavlos (Pavlos) Μέλος

Peugeot 307 XSi
Ένταξη: 08 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 157 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Οκτ 2009, 23:30:17 Θέμα δημοσίευσης: 307 blaupunkt cd changer |
|
|
σημερα το βραδυ βγηκα στο κεντρο για ποτο και στον δρομο καθως επαιζε ενα cd που το ειχα στο changer κολησε και πηγα να το αλλαξω με ενα αλλο και καπου εκει κολησε το συμπαν του changer και πλεον τα κουμπια αναβοσβηνουν σαν τρελα!
γυρισα σπιτι στις 11 και ψαχνω απο τοτε στο φορουμ και δε βλεπω να εχει γραψει κανεις κατι αναλογο! ειμαι ο μοναδικος που την επαθε???
μπορω να το διορθωσω μονος μου ή πρεπει να πληρωνω κερατιατικα σε αντιπροσωπεια?
επισης σκεφτομαι να βαλω κατι σε 2 din με τα εξης επανω : ραδιο,tv,gps,dvd. αν γινει η αλλαγη χανω το πληκτρολογιο που ειναι στους διακοπτες του τιμονιου και τις ενδειξεις στην οθονη ή υπαρχει λυση κ γιαυτα?
το βασικο ομως ειναι να λυσω το προβλημα με το changer.
katoxos 307....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mufcpavlos (Pavlos) Μέλος

Peugeot 307 XSi
Ένταξη: 08 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 157 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 06 Οκτ 2009, 15:24:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
κανεις? 
katoxos 307....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Max307 (george) Μόλις έγραψα

peugeot 307 1.4 (8v) xr-r(2003)
Ένταξη: 15 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 30 Τόπος: Γυθειο - λακωνια
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 16 Νοέ 2009, 18:59:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
για το χειριστηριο στο τιμονι μπορεις να παρεις εναν ανταπτορα (connects2) λειτουργει αψογα,εχω και γω το ιδιο...χανεις ομως τις ενδειξεις στην οθονη οσον αφορα τις λειτουργειες του cdplayer...bass tremple rds κτλπ...οι υπολοιπες ενδειξεις σφαλαματων θερμοκρασιας κτλπ..παραμενουν...αναλογως βεβαια και ποιας χρονιας ειναι το αυτοκινητο σου....
Δεν τρεχω γρηγορα...απλα πεταω αργα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vamvakoolas (kostis) Τρελλαμένο μέλος

307cc
Ένταξη: 30 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 979 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 17 Νοέ 2009, 12:52:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
με το changer δε ξερω τι ζημια εχει γινει (ισως ο sotos να ξερει) αλλα μπορεις να βρεις μτχ σε ξεφτιλα τιμη (αν οντως ειναι off)
Για το αλλο που λες γινεται αλλα ετοιμασου για χοντρο κεφαλαιο 300 ευρα (στη καλυτερη με κινεζοκαταστασεις)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|