PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προβλήματα σε 307cc

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
tgi (Τάσος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Citroen C4 GP

Ένταξη: 27 Σεπ 2003
Τόπος: N.Iraklio - Athens - Hellas

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Νοέ 2004, 16:38:24    Θέμα δημοσίευσης: Προβλήματα σε 307cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γειά σας,
Θελω με το μήνυμά μου να καταγράφούν τα τυχών προβλήματα σε peugeot 307cc !!!!!
Οποιος άλλος έχει προβλήματα, καλό θα ήταν να τα καταθεσει τα προβλήματα που είχε και καλό θα ήταν να γράψει και σε ποιο συνεργείο του τα έλυσαν!!!!

1) Προβλημα στον αισθητήρα στάθμης λαδιού
Αντικατάσταση στο Condor A.E.
2) Πρόβλημα στην οθόνη πολλαπλών ενδείξεων
3) Πρόβλημα τριγμού κατά την σύμπλεξη / αποσύμπλεξη των ταχυτήτων.
Αντικατάσταση ελαστικού συνδέσμου στο Condor A.E.
4) Το αυτοκίνητο "τραβάει" δεξιά......
Θα το κοιτάξει το ίδιο συνεργείο την Τρίτη 07/12/04
5) Τριγμός - χτυπάει κάτι στην συνδεση της οροφής με το σώμα του αυτοκινήτου πάνω από την θέση του οδηγού

Αναμένω θέσεις σας ή λύσεις....

tgi wrote... Scripta manent
I am moving with LPG without oil charger @ 40.000 Km and still moving....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Νοέ 2004, 19:15:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα... θα σου μιλήσω απλα... Μικροπροβλήματα - παιδικές ασθένειες που αντιμέτωπιζονται μέσα στην εγγύηση... Αλλα προβληματα να μην υπάρξουν... μηχανικα...

Και δεν εννοώ οτι η Πεζω είναι προβληματική απλά σε ολες τις εταιρίες τα νέα μοντέλα περνάνε περίοδο εφηβείας...

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
tgi (Τάσος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Citroen C4 GP

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Νοέ 2004, 20:57:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό το γνωρίζω!!!
Δούλευα στην Citroen για 2 χρόνια και αυτό το γνωρίζω πολύ καλά ότι τα καινούργια αυτοκίνητα - όλα τα αυτοκίνητα - έχουν τις παιδικές ασθένειες!!!! ΄Γιαυτό υπάρχει και το face lift των αυτοκινήτων όπου είναι το Service Pack για τα αυτοκίνητα!!!!

Ομως το θέτω το θέμα για να ανταλλάξουμε ιδέες και λύσεις μεταξυ των χρηστών και για να βάλω-βαλουμε ιδέες σε άλλους κατόχους του συγκεκριμένου μοντέλου να κοιτάξουν - ελέγξουν το αυτοκίνητό τους!
Αν δε, το κάποιο πρόβλημα το έχουν λύσει σε κάποιο dealer να το καταθέσουν για να πάνε και οι υπόλοιποι να το λύσουν!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)

Ένταξη: 12 Μάρ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Δεκ 2004, 12:26:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βασικά... δεν θέλω να σε απογοητεύσω... αλλά έχεις διαβάσει το post "LION HELLAS SERVICE"? Τα προβλήματά σου σε σχέση με το τί τράβηξα με το δικό μου 206cc μοίαζουν αστεία...

Υπομονή και επιμονή.

Αν δεν βγάλεις άκρη άρχισε να ανεβαίνεις ορόφους στην Lion Hellas... Όσο πιο ψηλά τόσο το καλύτερο Evil [/img]

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Δεκ 2004, 17:21:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ROLAND GARROS έγραψε:
βασικά... δεν θέλω να σε απογοητεύσω... αλλά έχεις διαβάσει το post "LION HELLAS SERVICE"? Τα προβλήματά σου σε σχέση με το τί τράβηξα με το δικό μου 206cc μοίαζουν αστεία...

Υπομονή και επιμονή.

Αν δεν βγάλεις άκρη άρχισε να ανεβαίνεις ορόφους στην Lion Hellas... Όσο πιο ψηλά τόσο το καλύτερο Evil [/img]
Confused Confused Confused Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Δεκ 2004, 23:24:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ROLAND GARROS έγραψε:

Υπομονή και επιμονή.

re sy mhn apogohteyeis ton kosmo.

διαβασε στους 4 τροχούς τι λέει για τις mercedes.

που κάνουν τα διπλά λεφτά από τα δικά μας.
εμείς τα χρησιμοποιούμε κάθε μέρα, τα λιώνουμε, κουβαλάμε με αυτά, τραβαμε, δεν τα έχουμε για δεύτερα. είναι τα πρώτα μας αμάξια και τρώνε όλο το παλούκι.
Και παίρνει ο άλλος την μερσεντέ, την κυκλοφορεί μόνο ΣΚ μην του την γρατζουνίσουν, έχει το μίκρα για τις ΒΑΡΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, και μετά λέει τι αμαξάρα η μερσεντέ !!!! δεν μου έχει πάθει τίποτα.... ΑΣΤΕ ρε !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2004, 10:12:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σερμεντέ Τάκη μου Σερμεντέ !!!

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)

Ένταξη: 12 Μάρ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2004, 10:15:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε οχι και απογοητεύω τον κόσμο...

Σε πληροφορώ λοιπόν οτι το δικό μου 206cc μια φορά μόνο στους 11 μήνες που το είχα, φορτώθηκε καλά... δηλαδή απλά γέμισα το χώρο αποσκευών.

Δε λέω... το έσκιζα καθημερινά Rolling eyes όπως και το smart μου Exclamation , το Ibiza Exclamation , το Α3 Exclamation , το 147 Exclamation κλπ κλπ. Κανένα όμως δεν χρειάστηκε να πάει στο συνεργείο 24 Evil φορές μέσα σε 10 μήνες! Με τεράστια διοφορά σε αξιοπιστία, το smart που έχει πάει μόνο 2 φορές στα 3 χρονια για προγραμματισμένο service (αυτό έχει φάει και το περισσότερο κουβάλημα και το χειρότερο γα**σι) και δεύτερο το ibiza Οπου μετά από πρόβλημα στο κιβώτιο τον πρώτο μήμα όλα μέχρι και τα 120000χλμ ήταν ΑΨΟΓΑ.

Μετά πως να μην γελάω όταν ακούω για προβλήματα που προκύπτουν σε αλλά Peugeot που εγώ τα είχα πλέον ξεπεράσει με δικούς μου τρόπους... πχ κρατούσα το τιμόνι για να μην φεύγει δεξια Cool , εβαλά sub να μην ακούω τους τριγμούς Laughing Roll eyes και αγόρασα πολλα χαρτομάντηλα να μην λερώνομαι τουλάχιστον οταν βρέχει.

Κοινώς δεν απογοητεύω τον κόσμο... μιλάω εκ πόιρας και εγώ είμαι ο απογοητευμένος.

Παρόλα αυτά όπως είπα για όλα υπάρχει λύση αν έχεις υπομονή... και αρχίσεις να ανεβαίνεις ορόφους στην Lion...[/img]

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
celica (206cc 2.0)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 13 Μάϊ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2005, 02:36:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307cc 1.6 13000Km
Άποψη μου καλό θα ήταν να συγκεντρώσετε όλοι (ας πούμε οι 307cc) τα προβλήματα και να πάμε στην lion hellas, και να τα καταθέσουμε μαζικά! ετσι μόνο λύνονται τα περισσότερα προβλήματα (σαν σωματείο)ειδικότερα όταν ακούγεται στους Γάλλους πάντα μαζικά όμως!
όσο για τα δικά σου TGI(Τάσο) μπορούν η ίδιοι μηχανικοί να τα λύσουν (δεν χρειάζεται εκνευρισμός ή άγχος) δεν είναι σωστό όμως να δικαιολογούμε επείδη είναι νέο το μοντέλο! και βγάζει μικροπροβλήματα! ας πάνε να πειραματιστούν με τα δικά τους χρήματα και όχι με της περιουσίες μας.
Επιστροφή στην κορυφή
STEFANOS 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 cc 16

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Athina

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 12:13:04    Θέμα δημοσίευσης: Re: Προβλήματα σε 307cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tgi έγραψε:
Γειά σας,
Θελω με το μήνυμά μου να καταγράφούν τα τυχών προβλήματα σε peugeot 307cc !!!!!
Οποιος άλλος έχει προβλήματα, καλό θα ήταν να τα καταθεσει τα προβλήματα που είχε και καλό θα ήταν να γράψει και σε ποιο συνεργείο του τα έλυσαν!!!!

5) Τριγμός - χτυπάει κάτι στην συνδεση της οροφής με το σώμα του αυτοκινήτου πάνω από την θέση του οδηγού

Αναμένω θέσεις σας ή λύσεις....

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΡΙΒΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!
1) Προβλημα στον αισθητήρα στάθμης λαδιού ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΗ
2) Πρόβλημα στην οθόνη πολλαπλών ενδείξεων ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΗ
3) Πρόβλημα τριγμού κατά την σύμπλεξη / αποσύμπλεξη των ταχυτήτων.ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΗ
4) Το αυτοκίνητο "τραβάει" δεξιά......ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΗ

ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ (5) ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ!!!! ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΑΘΗ!!! ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΟΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ!! ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΙ ΕΙΧΕ!!!! ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΟΦΗ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΠΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΓΑΝΤΖΟ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΒΙΔΕΣ ΣΑΝ ΑΛΕΝ... ΑΠΟ ΤΙΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΟΦΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΥΝΙΜΑ ΤΟ ΑΜΑΞΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΞΕΒΙΔΩΝΕΤΕ!!! ΒΙΔΩΣΕΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ!!!!

To good to be true.....
Επιστροφή στην κορυφή
akatanohtos 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

"Peugeot 307cc 1.6 2005

Ένταξη: 16 Φεβ 2005
Τόπος: patras

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 18:30:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307 cc αγορασμενο τον ιουνιο του 2004 16000 χλμ
μεχρι στιγμης κανενα προβλημα εκτοσ απο μικρο τριγμοθς εξαιτιας της οροφης οι οποιοι εξαφανιζονται αν περασεις τα λαστιχα με το ειδικο σπρευ της πεζο
Επιστροφή στην κορυφή
tgi (Τάσος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Citroen C4 GP

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιούλ 2005, 14:40:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:

Από όλα αυτα φτιάχτηκαν πριν από 8 μήνες τα 1, 2, 3, 4 (lion), 5
Ομως ξανα έχω πρόβλημα με το 2 & 3
Τι να κάνω με την οθόνη πολλαπλών ενδείξεων???? Παλι μαυρίζει όταν είναι στο ήλιο το αυτοκίνητο!!!! Εχει βρει κανένας λύση???

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιούλ 2005, 06:47:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tgi έγραψε:
Παράθεση:

Από όλα αυτα φτιάχτηκαν πριν από 8 μήνες τα 1, 2, 3, 4 (lion), 5
Ομως ξανα έχω πρόβλημα με το 2 & 3

Τι να κάνω με την οθόνη πολλαπλών ενδείξεων???? Παλι μαυρίζει όταν είναι στο ήλιο το αυτοκίνητο!!!! Εχει βρει κανένας λύση???

Ξανά αλλαγή οθόνης όπως και αλλαγή ζουάν Wink
Επιστροφή στην κορυφή
tgi (Τάσος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Citroen C4 GP

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιούλ 2005, 10:35:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έχω ακούσει (ράδιο αρβύλα) ότι έφερε η lion κάτι καινούργιες οθόνες όπου δεν έχουν πρόβλημα με την θερμοκρασία!!! Αληθεύει????
Είναι λέει από καουτσούκ!!!
Εχετε ακούσει εσείς τίποτα???

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης