PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Οι τιμές για τη νέα Mercedes-Benz M-class

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
geopili 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης




Ένταξη: 10 Δεκ 2002
Δημοσιεύσεις: 94

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιούλ 2005, 14:45:22    Θέμα δημοσίευσης: Οι τιμές για τη νέα Mercedes-Benz M-class Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τις τιμές διάθεσης της νέας M-Class ανακοίνωσε η Mercedes-Benz Ελλάς, με τη δεύτερη γενιά του μοντέλου να βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις του εξουσιοδοτημένου δικτύου της ελληνικής εταιρείας. Η νέα M-Class είναι εφοδιασμένη με τεχνολογία αιχμής, όπως τους τρεις νέους ισχυρούς κινητήρες της, το 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο 7G-TRONIC, το νέο και ακόμη πιο αποτελεσματικό σύστημα μόνιμης τετρακίνησης 4-ETS, το πακέτο αερανάρτησης AIRMATIC και το σύστημα προστασίας των επιβατών PRE-SAFE, παγκόσμια πρωτοπορία της Mercedes-Benz.

Τρία από τα τέσσερα μηχανικά σύνολα που κινούν το «θηριώδες» αμάξωμα είναι καινούργια και υπόσχονται επιδόσεις αυξημένες κατά 38%. Πρόκειται για το νέο V6 πετρελαιοκινητήρα που διατίθεται σε δύο εκδόσεις, την ML 320 CDI που αποδίδει 224 ίππους και παρουσιάζει υψηλή ροπή (510 Nm) ήδη από τις 1600 σ.α.λ. και την ML 280 CDI με ισχύ 190 ίππων και μέγιστη ροπή 440 Nm. Νέα άφιξη αποτελεί και ο επίσης V6 βενζινοκινητήρας, που εφοδιάζει την ML 350 με ιπποδύναμη 272 hp και ροπή στρέψης που «αγγίζει» τα 350 Nm. Τη γκάμα των κινητήρων συμπληρώνει το 8κύλινδρο μηχανικό σύνολο της ML 500, που τώρα αποδίδει 306 ίππους.

Η ML 280 CDI είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά έναντι 62.400 ευρώ και η ML 320 CDI έναντι 65.400 ευρώ. Όσο για τις βενζινοκίνητες εκδόσεις, η ML 350 κοστίζει 64.400 ευρώ και η ML 500, 86.500 ευρώ.

Η δεύτερη γενιά της M-Class ξεκίνησε την εμπορική της πορεία από την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, τον περασμένο Απρίλιο και συνέβαλε καθοριστικά στην επίτευξη ρεκόρ πωλήσεων. Το μοντέλο λανσαρίστηκε πρόσφατα και στη Δυτική Ευρώπη, όπου τις πρώτες ημέρες διάθεσής του, οι παραγγελίες έφτασαν τις 26.500, πιστοποιώντας το δυναμικό του ξεκίνημα στην αγορά.

Πηγή: www.automotopress.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Extra Development/Design by Chatasos & Sidobre

© 2002-2006 PSClub - Hellas (Πληροφορίες : info@psclub.gr)

Page generation time: 0,1381s (PHP: 49% - SQL: 51%) - SQL queries: 12 - GZIP enabled - Debug on