PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 facelift
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Επισκέπτης 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Νοέ 2002, 17:42:50    Θέμα δημοσίευσης: 206 facelift Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

eimai ipopsifios agorastis tou pragmatika elkistikou Peugeot 206 (skeftomai ekdosi XS 1.6).

se kapoio teuxos tou MAX power se mia lista me ta anamenomena montela tou 2003 eixe metaksi allwn kai to Peugeot 206 facelift kai sigkekrimena pos anamenete gia ton Aprilio tou 2003.

Kserei kapoios kati perissotero?
Pragmatika me ebale se endeiasmous. An agoraso tora kai kiklokorisei nea ekdosi ton aprilio tha exo xasei logo paliou montelou ta misa xrimata...!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Νοέ 2002, 23:39:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελπίζω λέγοντας Facelift να μην εννοεί το RC γιατί κάτι τέτοιο μου μυρίζει!!! Exclamation Exclamation Exclamation Idea
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Νοέ 2002, 00:56:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγω κατι τετοιο πιστευω(η πιο σωστα ΘΕΛΩ να πιστευω)!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Νοέ 2002, 01:00:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xmm den nomizo re si. to eixe ki ayto sti lista ap'oti thimame.
alloste posos kairos exei perasei apo tin teleutaia parembasi tis peugeot sto esoteriko kai eksoteriko tou 206 (facelift)??? nomizo pane xronia. isos kanei kapoies mikroallages...
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Νοέ 2002, 04:39:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένα facelift μέχρι την έλευση του 207 δεν είναι κάτι το παράλογο. Τέσσερα χρόνια παίζει το 206 στην πιάτσα. Ε, ας γίνει και ένα facelift, να γίνουν και τα δικά μας συλλεκτικά. Σαν πολλά δεν κυκλοφόρησαν...;

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Νοέ 2002, 09:18:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Ένα facelift μέχρι την έλευση του 207 δεν είναι κάτι το παράλογο. Τέσσερα χρόνια παίζει το 206 στην πιάτσα. Ε, ας γίνει και ένα facelift, να γίνουν και τα δικά μας συλλεκτικά. Σαν πολλά δεν κυκλοφόρησαν...;

Θα γινουν συλλεκτικα ομως η μηπως θα αρχισουμε να ψαχνουμε τους απανταχου spoilerαδες και φανοποιους να τα κανουμε (τα δικα μας) να μοιαζουν με το facelift;;;; για να μην πω μας βλεπω στις αντιπροσωπειες να παραγκελνουμε προφυλακτηρες,φαναρια,ταμπλω και οτι αλλο μπορουν να βαλουν στην εκδοση facelift.

Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Νοέ 2002, 09:49:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως ένα μικρό ανεπαίσθητο lifting στο εσωτερικό έχει ήδη γίνει. Π.χ. στα χειριστήρια φώτων και υαλοκαθαριστήρων. Τα μοντέλα 2002 έχουν διαφορετικά απ'ότι είδα και στο Σείριο από τα παλιότερα μοντέλα.

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Νοέ 2002, 09:56:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ady έγραψε:
Πάντως ένα μικρό ανεπαίσθητο lifting στο εσωτερικό έχει ήδη γίνει. Π.χ. στα χειριστήρια φώτων και υαλοκαθαριστήρων. Τα μοντέλα 2002 έχουν διαφορετικά απ'ότι είδα και στο Σείριο από τα παλιότερα μοντέλα.

Καλημέρα, σαφώς. Επίσης και στην κεντρική "κονσόλα", είναι απο άλλο υλικό. Τα πλαστικά, γενικά, στο εσωτερικό είναι απο μαλακότερο (όχι πολύ μαλακό) υλικό και σαφώς καλύτερο.

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Νοέ 2002, 10:09:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

konstantinos έγραψε:

Καλημέρα, σαφώς. Επίσης και στην κεντρική "κονσόλα", είναι απο άλλο υλικό. Τα πλαστικά, γενικά, στο εσωτερικό είναι απο μαλακότερο (όχι πολύ μαλακό) υλικό και σαφώς καλύτερο.

Πολύ σωστά !

Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Νοέ 2002, 14:27:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το lifting για το 206 ακούγεται από το 2001 για το Μάιο του 2002!

Η κυριότερη "επέμβαση" που έγινε από τότε μέχρι σήμερα είναι η αντικατάσταση του ηλεκτρικού συστήματος του αυτοκινήτου με αυτό του multiplexing.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν θα υπάρξει άλλη αλλαγή στο 206 μέχρι την οριστική αντικατάστασή του.

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Νοέ 2002, 14:38:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:
Το lifting για το 206 ακούγεται από το 2001 για το Μάιο του 2002!

Η κυριότερη "επέμβαση" που έγινε από τότε μέχρι σήμερα είναι η αντικατάσταση του ηλεκτρικού συστήματος του αυτοκινήτου με αυτό του multiplexing.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν θα υπάρξει άλλη αλλαγή στο 206 μέχρι την οριστική αντικατάστασή του.

Λογικά θα υπάρξει.Είχα ακούσει και εγώ για τον Μάη 2002 αλλά ακόμα τίποτα.Επίσης είχα ακούσει για 207 το 2003 και κάπου διάβασα πρόσφατα για 2005...
Μέχρι τότε όλο και κάτι θα έχουν κάνει.

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Νοέ 2002, 04:38:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο Drive γράφει:
Peugeot 206 facelift - Άνοιξη 2003
Peugeot 207 - 2005

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Νοέ 2002, 16:46:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kai tora erxomai sto dikopo maxairi:

Protasi No1: Agorazo to torino 206 kai xano sigoura os palio montelo se 6 mines?

Protasi No2: Perimeno na agoraso to 206 me tis tropopoiiseis facelift, perno to kainourio montelo kai me tin pithani sxedon sigouri anodo twn timwn sta aytokinita to plirono isos kai 10% akribotera?

Kai apo tis 2 pithanes liseis to sigouro einai pos xano. Exei kanenas na topothetithei ep' aytou?

Nomizo pos i lisi No2 einai ayti me ton ligoteri xasoura afou 1) perneis kainourio montelo kai 2) den einai sigouro an kai pote tha aneboun oi times toulaxiston se eksofrenika posa (opos to 10% pou idame sta germanika autokinita).
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Νοέ 2002, 18:00:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Winner έγραψε:

Protasi No1: Agorazo to torino 206 kai xano sigoura os palio montelo se 6 mines?

Protasi No2: Perimeno na agoraso to 206 me tis tropopoiiseis facelift, perno to kainourio montelo kai me tin pithani sxedon sigouri anodo twn timwn sta aytokinita to plirono isos kai 10% akribotera?

Kai apo tis 2 pithanes liseis to sigouro einai pos xano. Exei kanenas na topothetithei ep' aytou?

Nomizo pos i lisi No2 einai ayti me ton ligoteri xasoura afou 1) perneis kainourio montelo kai 2) den einai sigouro an kai pote tha aneboun oi times toulaxiston se eksofrenika posa (opos to 10% pou idame sta germanika autokinita).

Εγώ θα σου πρότεινα να αγόραζες ένα μεταχειρισμένο 106 (με a/c οπωσδήποτε! ) γύρω στο 1.300.000 δρχ. και να περίμενες να βγει το 207.

Έτσι και λεφτά δεν θα έχανες, αλλά και θα είχες δεύτερο αυτοκίνητο για τις καθημερινές σου μετακινήσεις μεθαύριο, χωρίς να φοβάσαι μην σου πάθει τίποτα το νέο σου "μωρό"! Cool

Γιατί, αν πάρεις τώρα το 206 θα λες σε έξι μήνες, ρε γα**το δεν περίμενα λίγο να πάρω το πιο βελτιωμένο; Αν πάλι περιμένεις έξι μήνες, σε δύο χρόνια θα λες, δεν περίμενα λίγο να μαζέψω κάνα φράγκο να πάρω το 207;

Όχι ότι το 206 δεν είναι καλό αυτοκίνητο, ίσα-ίσα μάλιστα. Σε πληροφορώ ότι εγώ θα το προτιμούσα σε σχέση με το 207 μόνο και μόνο επειδή όλα δείχνουν ότι το 207 θα έχει διαφορετική ανάρτηση (που όχι ότι θα έχει πρόβλημα, απλά εμένα δεν με εμπνέει). Wink

Ένα πρόβλημα σε αυτό που σου προτείνω είναι επίσης ότι, αγοράζοντας τώρα ή σε έξι μήνες το 206, θα έχεις αγοράσει ένα αυτοκίνητο χωρίς παιδικες ασθένειες, στο απόγειο της ωριμότητάς του. Κάτι τέτοιο θα ισχύει για το 207 αφού περάσουν τέσσερα τουλάχιστον χρόνια από την ημερομηνία παρουσίασής του! Wink

Η επιλογή δική σου!!! Cool

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Νοέ 2002, 19:15:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://perso.wanadoo.fr/lludo/Peugeot.htm

deite ligo edo...
elpizo to monospace pou anaferei kai dixnei i selida na min einai to anamenomeno 206 facelift...
Επιστροφή στην κορυφή
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2002, 01:40:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι τιμές των αυτοκινήτων Winner ήδη έχουν ανέβει κι έτσι δεν κερδίζεις με το να πάρεις τώρα το 206 Exclamation
Το δικό μου γιά παράδειγμα ανέβηκε κατά 200.000 δρχ. κι έτσι είναι και γιά σένα η μία ή άλλη Sad
Στη θέση σου (δεν ξέρω αν έχεις παιδιά, σκυλιά κτλ) κι εφ' όσον επιμένεις να πάρεις το 206, καί πας γιά το 1.6, γιατί δεν επιλέγεις το CC από το XS Question Question Αν όμως υπάρχουν και παιδιά και σκυλιά τότε θα διάλεγα το 207 Rolling eyes γιατί στην Ελλάδα οποιοδήποτε αυτοκίνητο και να πάρεις ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ τι θα σου βγεί ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΕΙΡΑΣ Exclamation Exclamation Exclamation
TZAG Evil

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2002, 01:57:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και αν στην τελικη το face-lift βγει ΜΑΠΑ? Γινεται μια καλονη 20 χρονων να κανει FACE LIFT για να γινει πιο ομορφη.. Δυσκολα.. Γι'αυτο φοβαμαι μηπως κανουν καμια μ@λ@κι@ και το χαλασουν το αμαξι..

Οποτε η επιλογη ειναι μαλλον τζογος..

Γενικα παντως ετσι οπως παει το σκεπτικο σου μου θυμιζεις εμενα οταν παιρνω υπολογιστη που βγαινει ολο και κατι καλυτερο.. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2002, 10:32:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Winner έγραψε:

Εάν ήμουν στη θέση σου, θα περίμενα να αγοράσω το ανανεωμένο 206.

Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2002, 13:21:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Winner έγραψε:

Αν σκεφτόμασταν όλοι έτσι (που σκεφτόμαστε...) δεν θα έπρεπε να αγοράζαμε ποτέ αυτοκίνητο γιατί θα περιμέναμε πάντα το "κάτι" παραπάνω!
Ομολογουμένως,σε 6 μήνες όποιο μοντέλο και να πάρεις θα έχει χάσει την αρχική του αξία τουλάχιστον κατά 20%.Το αυτοκίνητο με το που βγαίνει από την αντιπροσωπεία είναι μεταχειρισμένο...
Από την άλλη,εγώ προσωπικά,δεν θα αγόραζα πρωτοκυκλοφόρητο αυτοκίνητο,ένα μοντέλο δηλαδή που δεν έχει δοκιμαστεί σε μία αγορά και δεν έχει δείξει τα πρώτα του προβλήματα.Εκείνα δηλαδή που συνήθως οι αντιπροσωπείες τα διορθώνουν-ως ένα βαθμό- στην επόμενη παρτίδα.

Σε κάθε περίπτωση φυσικά η επιλογή είναι δική σου Smile

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 04:16:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ας το φιλοσοφήσουμε λίγο.
Σε κάθε επιλογή μας κερδίζουμε και χάνουμε.
Το 2001 πήρα το 206 1.6. Το 2002 βγήκε καινούρια πιο εξοπλισμένη έκδοση και μάλιστα με Multiplex. Γουστάρω που ΔΕΝ έχω ABS και τώρα πια γουστάρω που ΔΕΝ έχω και multiplex (με αυτά που διαβάζω... Rolling eyes ).
Έχασα σε εξοπλισμό και κέρδισα το μοντέλο που ήθελα. Δεν ρισκάρησα, το πήρα την ώρα που ήθελα και αυτό που ήθελα.

Το 2003 βγαίνει το 206 με ανανεωμένη εμφάνιση. Μπορεί να έχει και μηχανικές διαφοροποιήσεις (σε επίπεδο ρυθμίσεων). Δεν γνωρίζεις από τώρα σε τί θα κερδίσεις και σε τί θα χάσεις.

Εάν το 206 σου αρέσει ως έχει πραγματικά, πάρτο τώρα. Στην χειρότερη περίπτωση το 206 σου θα σου αρέσει, στην καλύτερη θα το ερωτευτείς.
Εάν πάρεις αυτό που ΘΑ βγει, στην χειρότερη περίπτωση θα πεις "τί μαλ***α έκανα;" και στην καλύτερη θα το ερωτευτείς!

Ποιά η διαφορά;
Περιμένοντας ρισκάρεις. (θα το αγαπήσεις ή θα το μισήσεις; )
Αποφασίζοντας ΤΩΡΑ, δεν ρισκάρεις! (θα το αγαπήσεις ή... θα το αγαπήσεις; ) Wink

Προς ΤΖΑΓΚ
Πώς προτείνεις αντί για XS το CC όταν έχουν τέτοια διαφορά τιμής;
Είναι δυνατόν με 6 εκατομμύρια να έχεις τέτοιο δίλλημα και όχι το δίλλημα 1.6 CC ή 2.0 GTi. (Ψηφίζω το 2ο) Ειδικά σήμερα που δεν τίθεται θέμα τεκμηρίου.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης