PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προβλήματα με 206 Gti

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
boyoboyo-mauros (konstantinos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 gti

Ένταξη: 03 Απρ 2005
Τόπος: metamorfosi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούν 2005, 14:51:40    Θέμα δημοσίευσης: Προβλήματα με 206 Gti Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

EGO APTI PROTI STIGMI EXO PROBLIMATA ME TO 206 GTI EXO ALAΞΕΙ MEXRI KAI NTROBA TIMONIOY EIXA TRIΞΙΜΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΤΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΠΛΑΙΝΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΣΕΡΚΙΑ ΤΟΥ ΠΙΣΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΣΒΙΝΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΕΝ ΚΙΝΙΣΙ Exclamation TELIKA SIGA SIGA EFTIAXNA TA PROBLIMATAKIA ALLA KAI TORA POY PROSPAΘO NA TO BELTIOSO BLEPO OTI DE TA TRABAI TA PIRAGMATA Exclamation FORAO SKOYPA EΞΑTMISI E EGO PISTEYO OTI TO AMAΞΙ DE PAI KALITERA ALLA XIROTERA DE ΞΕΡΟ ΠΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΥ ΛΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΙΣΙΣ ΕΧΟ ΑΛΑΞΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΟΜΟΣ ΤΟ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟ ΠΕΖΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 3Ο ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΟΡΙΕΜΕ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Exclamation Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούν 2005, 15:01:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγνώμη αλλά μήπως θα μπορούσες να το ξαναγράψεις όλο αυτό καθαρά γιατί παραλίγο να δαγκώσω τη γλώσσα μου Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούν 2005, 15:14:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Συγνώμη αλλά μήπως θα μπορούσες να το ξαναγράψεις όλο αυτό καθαρά γιατί παραλίγο να δαγκώσω τη γλώσσα μου Smile

Κάτσε θα βοηθήσω εγώ...

Από την πρώτη στιγμή είχε πρόβλημα στο 206 GTi του και έχει αλλάξει αντλία υδραυλικού τιμονιού. Από τριγμούς αντιμετώπισε του πίσω καθίσματος, ενώ το αμάξι έσβηνε μόνο του εν'κινήσει (πιθανό κάποιο πρόβλημα του map sensor).

Επίσης έχει αλλάξει 2 φορές αναρτήσεις χωρίς όμως να μας πει τον λόγο.

Σιγά σιγά τα προβλήματα τα διόρθωσε και αποφάσισε να το πειράξει.

Δοκίμασε να βάλει σκούπα και εξάτμιση αλλά θεωρεί ότι το αμάξι δεν πάει καλύτερα αλλά χειρότερα.

Εδώ θα έπρεπε να μας πεί τί σκουπα και τι εξάτμιση έβαλε ώστε να βοηθήσουμε.

Αγαπάει πολύ το Peugeot του και είναι μάλιστα το 3ο οπότε στεναχωριέται που έχει προβλήματα...

--------------------------------------------------

Μπορείς να μας πεις λοιπόν τι σκούπα αλλά και τι εξάτμιση φόρεσες που έχεις την αίσθηση ότι πάει χειρότερα;

Επίσης από τότε που σου έσβηνε, σου αλλάξανε map sensor ή πολαπλασιαστή; (μπας και εξακολουθεί και υπάρχει πρόβλημα)

Επίσης θα ήταν καλό να περάσεις μια μέρα να σε γνωρίσουμε από κοντά.

ΥΓ Επειδή το συγκεκριμένο βρίσκετε στις βλάβες, από εδώ θα προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημά σου αλλά ΔΕΝ πρόκειται να προτείνουμε κάποια βελτιωτική λύση. Αυτά υπάρχουν μόνο για τα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούν 2005, 15:37:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΧΕΡΟΜΕ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΥΓΝΟΜΙ ΓΙΑ ΤΙΝ ΓΡΑΦΙ ΜΟΥ ΔΕ ΤΟ MPΟΡΩ ΤΟKOMPIOYTER KAΘΟΛΟΥ Exclamation ΦΟΡΑΩ ΑΠΟ ΕΧΗΑUST CENTER UNIVERSAL SKOYPA SIMOTA 206 E APO TOTE AN BALO AIR KONTICION TO AMAJI DE ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΠΟΥΚΟΝΕΙ ΚΑΙ ΧΟΡΙΣ ΤΟ ΑΙR KONTISION PALI DE PAEI Exclamation SIMERA ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΙΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούν 2005, 13:57:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεα σου Κωστα, θημαμαι τα λεγαμε και εχθες για το προβλημα σου. Ετσι οπως τα λες ΜΑΛΛΟΝ φταιει ο ΜΑP Sensor. Για να εισαι σιγουρος ομως μπορεις να δοκιμασεις να βγαλεις τη σκουπα και να ξαναβαλεις το φιλτροκουτι (10 λεπτα δουλεια ειναι).
Αν συνεχιστει το προβλημα σε βλεπω για map sensor (μεσα στην εγγηση ελπιζω) αλλιως μαλλον η σκουπα φταιει, αλλα θα μου φανει λιγο περιεργο διοτι πολλοι εδω εχουν σκουπα στο ιδιο μοτερ χωρις προβλημα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούν 2005, 14:41:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιζει κι ο μαπ σενσορ ,αφου εγω με το που τον αλλαξα το αμαξι εβγαλε φτερα, αλλα μηπως ειναι κακοσχεδιασμενη η εξατμιση σου ?
εχεις κανει αναβαθμιση στην ecu απο την peugeot ?

οδηγησα ενα cc χωρις σκουπα και την αναβαθμιση και το αμαξι ηταν απιστευτα πιο αργο κι η αποκριση του γκαζιου ηταν μερες πισω απ το δικο μου .

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 10:30:21    Θέμα δημοσίευσης: ΦΙΛΕ ΜΟΥ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

KALΗΜΕΡΑ ΣΤΕΛΙΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ Question ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΧΑΛΑΣΤΕΙ ΠΟΛΛΗ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ Exclamation ΤΟ ΜΑP SENSOR H TO ECU TI EINAI ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΙΣ ΛΕΙ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 16:08:29    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΦΙΛΕ ΜΟΥ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

boyoboyo-mauros έγραψε:
KALΗΜΕΡΑ ΣΤΕΛΙΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ Question ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΧΑΛΑΣΤΕΙ ΠΟΛΛΗ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ Exclamation ΤΟ ΜΑP SENSOR H TO ECU TI EINAI ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΙΣ ΛΕΙ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ:-D

O ΜAP SENSOR ειναι ενα ποτενσιομετρο που μετραει τον αερα που μπαινει στη μηχανη, δεν ειναι και τοσο ασηνηθιστο να χαλανε, και απ'οτι θημαμαι ειπες οτι σου σβηνει στο ρελαντι και τετοια. Κατα 99% αυτο φταιει.
Η αναβαθμηση που κανει η Peugeot προκειτε για μια αναβαθμηση στο προγραμμα (μην φανταστεις τιποτα τρομερο) που σου κανει οταν θα το πας για service. Εξαρταται βεβαια και τι χρονολογια ειναι το 206 σου. Πχ. Εμενα που ειναι του 2001, μου εκανα το περασμενο Νοεμβριο τσαμπα οταν πηγα για μια επισκευη. Εγω προσωπικα δεν ειδα καμια διαφορα. Τελος παντων, μην σ'απασχολει η αναβαθμηση, δεν εχει καμια σχεση με το προβλημα σου. Ετσι οπως μου τα ειπες και απο κοντα, ο Map Sensor φενεται να φταιει (ακριβως το ιδιο ειχε παθει και ενας φιλος μου με OPEL). Αν ισχυει η εγγηση ακομα πηγενε στη Peugeot να στον αλλαξουν ΑΛΛΑ χωρις τη σκουπα, βαλε το φιλτροκουτι γιατι αλλιως υπαρχει περιπτωση να σου πουνε πως δεν ισχυει η εγγηση επειδη το εχεις πειραξει μηχανικα.

Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 14:47:00    Θέμα δημοσίευσης: kalispera Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

file stelio simera tha pao na do ti paizei an prolabo mallon exeis dikio tha soy po ti ftaiei otan matho seyxaristo gia to endiaferon Very happy Very happy to kin moy einai 6998559898 Exclamation kai esena file gianni tha sas po neotera ayrio
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2005, 18:16:36    Θέμα δημοσίευσης: Λύση προβλήματος 206 Gti Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

KAΛΙΣΠΕΡΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙΝ ΑΚΡΗ ΟΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ ΚΟΙΤΑΞΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΙΧΑ ΒΡΑΧΙΚΥΚΛΟΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΣΤΡΟΦΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ Exclamation ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΗΓΑ ΣΤΙ ΛΑΙΟΝ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ Η ΠΕΖΟΥΔΑΡΑ ΠΕΤΑΕΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΧΕΡΟΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΛΙΝΟΝΤΕ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΥΤΟΥ Very happy Very happy Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης