Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Snap5 (Παναγιώτης) Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.4 Dynamic (2005)
Ένταξη: 22 Φεβ 2007 Δημοσιεύσεις: 263 Τόπος: Καλαμάτα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 01 Οκτ 2010, 06:50:14 Θέμα δημοσίευσης: 206 - Πρόβλημα με πίσω φανάρια LED |
|
|
Λοιπόν εδώ και κατι μέρες αντιμετοπίζω πρόβλημα με τα πίσω φανάρια μου. Τα φανάρια παρεπιπτόντως είναι τα συγγεκριμένα της Ultra που θεωρείται "καλη" εταιρεία:
http://www.motorspeed.com/store_main.asp?int_catalog_id=3&int_category_id=10&int_subcategory_id=32&int_page=22&int_product_id=1436
Τα προβλήματα είναι τα εξής:
1. Όταν ανάβω τα φανάρια το πίσω αριστερό δεν ανάβει αμέσως αλλά πρέπει να περιμένω λίγο και αναβει ύστερα μόνο του.
(άρα να έχουν καεί τα LED δεν παίζει)
2. Ακόμα και οταν ανάψει όταν πατάω φρένο, ενώ κανονικά θα έπρεπε να φωτίζουν πιο έντονα το ίδιο φανάρι σβήνει για όση διάρκεια κρατάω το φρένο πατητό.
Άλλες πάλι φορές το πίανει και δουελεύει κανονικά αλλά σπανια
Ρώτησα έναν ηλεκτρολόγο και μου είπε χώρις να είναι σίγουρος ότι ίσως φταίει η μπαταρία, κάτι που ακουγεται λιγο κουφο...
Καμια ιδέα έχει κανεις τι μπορεί να φταίει πριν αρχισω να μαζεύω γνώμες απο ηλεκτρολόγους?
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikos 206cc Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V
Ένταξη: 12 Μάρ 2010 Δημοσιεύσεις: 2005 Τόπος: thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 01 Οκτ 2010, 16:08:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Επειδη και γω φοραω lexus style φαναρια και καθε 3μηνο ολο και κατι μου παθαινουν,μην αγχωνεσαι λογικα πρεπει να τα ξεσυνδεσεις και να καθαρισεις τα φισακια,καπου δεν κανει καλη επαφη και βραχυκυκλωνει  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|