Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούν 2005, 20:27:52 Θέμα δημοσίευσης: Η πιο γρήγορη Corvette!!! |
|
|
Κινητήρας V8 χωρητικότητας 7,0 λίτρων(!!!!!!!!!!!!!),ιπποδύναμη που φτάνει τους 505 ίππους(!!!!!!!!!!) και επιτάχυνση από θέση πλήρους ακινησίας στα πρώτα 100χλμ/ώρα σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα(!!!!!!!!!!!). Αλήθεια τι άλλο μπορεί να ζητήσει κάποιος (με την ανάλογη οικονομική επιφάνεια βέβαια) από ένα αυτοκίνητο;
Η Corvette παρουσίασε πρόσφατα το νέο Ζ06, υποστηρίζοντας ότι είναι το πιο γρήγορο μοντέλο που έχει βγάλει ποτέ στην παραγωγή. Το νέο Ζ06 θα λανσαριστεί στα τέλη του τρέχοντος έτους. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ronin (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v
Ένταξη: 08 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 1252 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούν 2005, 08:57:01 Θέμα δημοσίευσης: Re: Η πιο γρήγορη Corvette!!! |
|
|
vinman έγραψε: |
Κινητήρας V8 χωρητικότητας 7,0 λίτρων(!!!!!!!!!!!!!),ιπποδύναμη που φτάνει τους 505 ίππους(!!!!!!!!!!) και επιτάχυνση από θέση πλήρους ακινησίας στα πρώτα 100χλμ/ώρα σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα(!!!!!!!!!!!). Αλήθεια τι άλλο μπορεί να ζητήσει κάποιος (με την ανάλογη οικονομική επιφάνεια βέβαια) από ένα αυτοκίνητο;
Η Corvette παρουσίασε πρόσφατα το νέο Ζ06, υποστηρίζοντας ότι είναι το πιο γρήγορο μοντέλο που έχει βγάλει ποτέ στην παραγωγή. Το νέο Ζ06 θα λανσαριστεί στα τέλη του τρέχοντος έτους. |
360 Modena και NSX tyre R μου θυμίζουν τα μπροστινά φανάρια...
(Άραγε να τον έχει το Μιχάλη 1η-2έρα??) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούν 2005, 09:11:43 Θέμα δημοσίευσης: Re: Η πιο γρήγορη Corvette!!! |
|
|
Ronin έγραψε: | vinman έγραψε: |
360 Modena και NSX tyre R μου θυμίζουν τα μπροστινά φανάρια...
(Άραγε να τον έχει το Μιχάλη 1η-2έρα??) |
θες ιστορια εσυ και τον μπριζονεις...χιχιχι 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|