Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
kouk (Νίκος) Μόλις έγραψα

206 1.4 XS
Ένταξη: 15 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 9 Τόπος: Αθήνα..κατα καιρούς Κύμη Ευβοίας
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Απρ 2005, 16:33:03 Θέμα δημοσίευσης: Κάθισμα 206 XS |
|
|
Το κάθισμα συνοδηγού στο XS κόλλησε και δεν μπορείς να αλλάξεις την θέση της πλάτης!!
Η ανάκλιση δουλεύει κανονικά!
Από έλεγχο που έκανα βρέθηκε ότι έχει σπάσει ένα Ο-ring που βρίσκεται στην άκρη του άξονα από την μέσα πλευρά!
Ξέρετε κάποιον που να μπορεί να επισκευάσει καθίσματα ή να περάσει τις ταπετσαρίες του XS σε άλλο κάθισμα μεταχειρισμένο?!!
Από Condor μου είπαν ότι η βλάβη αυτή πρέπει να ελεγχθεί στην Lion γιατι στην Κηφισιάς δεν έχουν ταπετσέρη!!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mtsiou (Mike) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2000)
Ένταξη: 25 Ιούν 2004 Δημοσιεύσεις: 5 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιούν 2005, 12:57:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και το δικο μου καθισμα ειχε κολησει πριν απο 3 χρονια...μονο που εμενα ηταν του οδηγου...οταν το πηγα για service το ψαξαμε με ενα μηχανικο και βρηκαμε οτι ειχε φυγει ενας πυρος και για αυτο ειχε κολησει...
το θεμα ειναι οτι τον πυρο δεν τον βρηκαμε ποτε...μαλλον τηα τον ρουφηξε καμια σκουπα στο πληντυριο...
τελικα μου εκανε μια πατεντα και απο τοτε δουλευει κανονικα, μονο που για να πεσει το καθισμα πρεπει να το κουνησω μπρος πισω πατωντας ταυτοχρονα το λεβιοε για να πεσει...
ολα καλα αλλα χρειαστηκαν αρκετα παρακαλια για να ασχοληθει να το φτιαξει και οχι να αλλαξω μηχανισμο....
τι να πω?
plug and play ειναι ολα πλεον...δυστυχως... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|