Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ) Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1
Ένταξη: 29 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 516 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούν 2005, 23:36:09 Θέμα δημοσίευσης: Aπάτη με παράδοση πινακίδων ΜΟΝΟ στο νομό Θεσσαλονίκης;;; |
|
|
Φίλος με Clio τράκαρε εμπρός δεξιά και ψάχνει τώρα να το δώσει για ανταλλακτικά. Όταν πήγε όμως στην εφορία για να παραδώσει τις πινακίδες του είπαν ότι ΠΡΕΠΕΙ να πάει το αυτοκίνητο σε κάποιον Κωνσταντινίδη που έχει μάντρα και να του το αφήσει χωρίς να πάρει φράγκο πίσω!!! Αλλιώς δεν μπορεί να γίνει παράδοση πινακίδων και θα πρέπει να πουληθεί κάπου ολόκληρο. Από ότι ρωτήσαμε αυτός ο Κωνσταντινίδης έχει κάνει τη συμφωνία αυτή με τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης και μόνο για το νομό Θεσσαλονίκης. Δηλαδή αν κάποιος θέλει να παραδώσει τις πινακίδες είτε θα πρέπει να δηλώσει που θα ακινητοποιήσει το αυτοκίνητό του (φυσικά σε ιδιωτικό του χώρο), ή να το πάει σ'αυτόν. Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι αυτό γίνεται μόνο στο νομό Θεσσαλονίκης και πουθενά αλλού στην Ελλάδα. Φυσικά ολόκληρο το αυτοκίνητο του το αγοράζουν μόνο περίπου στα 1500€ ενώ αν το κάνει κομμάτια σίγουρα θα πάρει περισσότερα. Ξέρει κανείς τί γίνεται επί του θέματος;;; Κάποιος εφοριακός;;;
Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
eve (eva) Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.4 (8v) XT (2003)
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 247 Τόπος: Ηγουμενίτσα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούν 2005, 13:00:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καμια σχεση με εφορία βεβαια,αλλά κάτι δεν μου κάθεται καλά! 
206 rulez:) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bouboulis (Δημήτρης) Μέλος

307 1.4 XS
Ένταξη: 18 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 103 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούν 2005, 13:41:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Από όσο ξέρω από προσωπική εμπειρία παλιότερα το μόνο που έκανες ήταν να δηλώσεις ότι το αμάξι για το οποίο παραδίδεις πινακίδες θα το κρατήσεις σε ιδιόκτητο χώρο και όλα ήταν ΟΚ. Πρόσφατα όμως μου είπε ένας γνωστός μου ότι για να παραδώσεις πινακίδες πρέπει ή να το πας για ανακύκλωση ή να το δώσεις σε κάποια μάντρα για παλιοσίδερα και να πας με το χαρτί που σου δίνουν στην εφορία για να γίνει η διαγραφή. Δεν θυμάμαι να μου είπε για κάποια συγκεκριμένη μάντρα, οπότε μάλλον δεν ισχύει αυτό που σου είπαν. Καλύτερα ψάξτο λίγο ακόμα.
Have Fun!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούν 2005, 15:54:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έχει ψαχτεί αρκετά. Για να παραδώσεις πινακίδες θα πρέπει να το πας στην μάντρα του συγκεκριμένου κυρίου. Έχει γίνει συμφωνία με τη Νομαρχία. Όλοι αυτό μας λένε...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούν 2005, 16:58:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τοτε γιατι δεν το κανει κομματια ο φιλος σου,να πουλησει οτι θελει,και στο τελος να παραδωσει το κουφαρι σε εκεινη τη μαντρα!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bouboulis (Δημήτρης) Μέλος

307 1.4 XS
Ένταξη: 18 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 103 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούν 2005, 00:02:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DRAKE έγραψε: | Έχει ψαχτεί αρκετά. Για να παραδώσεις πινακίδες θα πρέπει να το πας στην μάντρα του συγκεκριμένου κυρίου. Έχει γίνει συμφωνία με τη Νομαρχία. Όλοι αυτό μας λένε... |
Ψωμιάδης rules!!! Θα ρωτήσω έναν γνωστό μου που εμπορεύεται αυτοκίνητα να δω μήπως ξέρει τι παίζεται.
Have Fun!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
polo Μόλις έγραψα

polo 1.4 100ps
Ένταξη: 23 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 3 Τόπος: athens
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούν 2005, 16:17:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εμένα πάντως μου ακούγεται ψιλοαπάτη αυτό το πράγμα..
πώληση με το ζόρι???
όσο χάλια και να είναι το αμάξι του φίλου σου, δεν παύει να αποτελεί περιουσιακό του στοιχείο και να μπορεί να το διαθέσει όπως και όπου θέλει.
το μόνο που μπορεί να παίζει είναι μήπως για να μην παρατάει ο καθείς όπου βρει ένα σαράβαλο, να πρέπει να το πας εκεί.
αλλά αν δηλώσεις ότι θα το κρατήσεις σε ιδιωτικό χώρο, δε βλέπω το πρόβλημα. Ή αν πεις ότι θα το αφήσω στην τάδε μάντρα (όχι αυτήν που λένε αυτοί) πάλι νομίζω είναι όλα καλά.
Με τίποτα πάντως δεν μπορούν να υποχρεώσουν κάποιον να πάει σ' αυτόν τον Κων/νίδη. Παραβιάζονται θεμελιώδεις διατάξεις περί ανταγωνισμού κλπ κλπ.
Να κάνει φασαρία ο φίλος σου και να τους φοβερίξει ότι θα πάει δικαστικά.
Επίσης να του πουν με βάση ποια διάταξη τον υποχρεώνουν να κάνει κάτι τέτοιο..
Πάντως τι μίζες θα έχουν πέσει..  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2005, 08:15:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
To ότι έχουν πέσει μίζες αυτό είναι σίγουρο... Από ότι μας έχουν πεί μπορείς μόνο να το αφήσεις σε κάποιον ιδιωτικό χώρο αλλά δεν θα διαγραφεί. Θα διαγραφεί μόνο αν το πάς στην μάντρα αυτουνού και ΟΧΙ σε κάποια άλλη. Τελικά με τη βοήθεια λογιστή και εφοριακού θα κάνουμε μια παλαβή πατέντα για να μπορέσει να το δώσει σε καλή τιμή. Α ανέφερα ότι ο Κων/δης ΔΕΝ δίνει χρήματα πίσω;;;;
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|