PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Aπάτη με παράδοση πινακίδων ΜΟΝΟ στο νομό Θεσσαλονίκης;;;

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούν 2005, 23:36:09    Θέμα δημοσίευσης: Aπάτη με παράδοση πινακίδων ΜΟΝΟ στο νομό Θεσσαλονίκης;;; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλος με Clio τράκαρε εμπρός δεξιά και ψάχνει τώρα να το δώσει για ανταλλακτικά. Όταν πήγε όμως στην εφορία για να παραδώσει τις πινακίδες του είπαν ότι ΠΡΕΠΕΙ να πάει το αυτοκίνητο σε κάποιον Κωνσταντινίδη που έχει μάντρα και να του το αφήσει χωρίς να πάρει φράγκο πίσω!!! Αλλιώς δεν μπορεί να γίνει παράδοση πινακίδων και θα πρέπει να πουληθεί κάπου ολόκληρο. Από ότι ρωτήσαμε αυτός ο Κωνσταντινίδης έχει κάνει τη συμφωνία αυτή με τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης και μόνο για το νομό Θεσσαλονίκης. Δηλαδή αν κάποιος θέλει να παραδώσει τις πινακίδες είτε θα πρέπει να δηλώσει που θα ακινητοποιήσει το αυτοκίνητό του (φυσικά σε ιδιωτικό του χώρο), ή να το πάει σ'αυτόν. Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι αυτό γίνεται μόνο στο νομό Θεσσαλονίκης και πουθενά αλλού στην Ελλάδα. Φυσικά ολόκληρο το αυτοκίνητο του το αγοράζουν μόνο περίπου στα 1500€ ενώ αν το κάνει κομμάτια σίγουρα θα πάρει περισσότερα. Ξέρει κανείς τί γίνεται επί του θέματος;;; Κάποιος εφοριακός;;;

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
eve (eva)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.4 (8v) XT (2003)

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Ηγουμενίτσα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούν 2005, 13:00:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καμια σχεση με εφορία βεβαια,αλλά κάτι δεν μου κάθεται καλά! Blink

206 rulez:)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
bouboulis (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

307 1.4 XS

Ένταξη: 18 Φεβ 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούν 2005, 13:41:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από όσο ξέρω από προσωπική εμπειρία παλιότερα το μόνο που έκανες ήταν να δηλώσεις ότι το αμάξι για το οποίο παραδίδεις πινακίδες θα το κρατήσεις σε ιδιόκτητο χώρο και όλα ήταν ΟΚ. Πρόσφατα όμως μου είπε ένας γνωστός μου ότι για να παραδώσεις πινακίδες πρέπει ή να το πας για ανακύκλωση ή να το δώσεις σε κάποια μάντρα για παλιοσίδερα και να πας με το χαρτί που σου δίνουν στην εφορία για να γίνει η διαγραφή. Δεν θυμάμαι να μου είπε για κάποια συγκεκριμένη μάντρα, οπότε μάλλον δεν ισχύει αυτό που σου είπαν. Καλύτερα ψάξτο λίγο ακόμα.

Have Fun!!
Επιστροφή στην κορυφή
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούν 2005, 15:54:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχει ψαχτεί αρκετά. Για να παραδώσεις πινακίδες θα πρέπει να το πας στην μάντρα του συγκεκριμένου κυρίου. Έχει γίνει συμφωνία με τη Νομαρχία. Όλοι αυτό μας λένε...

Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούν 2005, 16:58:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τοτε γιατι δεν το κανει κομματια ο φιλος σου,να πουλησει οτι θελει,και στο τελος να παραδωσει το κουφαρι σε εκεινη τη μαντρα!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
bouboulis (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

307 1.4 XS

Ένταξη: 18 Φεβ 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούν 2005, 00:02:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DRAKE έγραψε:
Έχει ψαχτεί αρκετά. Για να παραδώσεις πινακίδες θα πρέπει να το πας στην μάντρα του συγκεκριμένου κυρίου. Έχει γίνει συμφωνία με τη Νομαρχία. Όλοι αυτό μας λένε...

Ψωμιάδης rules!!! Laughing Θα ρωτήσω έναν γνωστό μου που εμπορεύεται αυτοκίνητα να δω μήπως ξέρει τι παίζεται.

Have Fun!!
Επιστροφή στην κορυφή
polo 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

polo 1.4 100ps

Ένταξη: 23 Σεπ 2004
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούν 2005, 16:17:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμένα πάντως μου ακούγεται ψιλοαπάτη αυτό το πράγμα..
πώληση με το ζόρι???
όσο χάλια και να είναι το αμάξι του φίλου σου, δεν παύει να αποτελεί περιουσιακό του στοιχείο και να μπορεί να το διαθέσει όπως και όπου θέλει.

το μόνο που μπορεί να παίζει είναι μήπως για να μην παρατάει ο καθείς όπου βρει ένα σαράβαλο, να πρέπει να το πας εκεί.
αλλά αν δηλώσεις ότι θα το κρατήσεις σε ιδιωτικό χώρο, δε βλέπω το πρόβλημα. Ή αν πεις ότι θα το αφήσω στην τάδε μάντρα (όχι αυτήν που λένε αυτοί) πάλι νομίζω είναι όλα καλά.

Με τίποτα πάντως δεν μπορούν να υποχρεώσουν κάποιον να πάει σ' αυτόν τον Κων/νίδη. Παραβιάζονται θεμελιώδεις διατάξεις περί ανταγωνισμού κλπ κλπ.

Να κάνει φασαρία ο φίλος σου και να τους φοβερίξει ότι θα πάει δικαστικά.

Επίσης να του πουν με βάση ποια διάταξη τον υποχρεώνουν να κάνει κάτι τέτοιο..

Πάντως τι μίζες θα έχουν πέσει.. Shocked Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2005, 08:15:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To ότι έχουν πέσει μίζες αυτό είναι σίγουρο... Από ότι μας έχουν πεί μπορείς μόνο να το αφήσεις σε κάποιον ιδιωτικό χώρο αλλά δεν θα διαγραφεί. Θα διαγραφεί μόνο αν το πάς στην μάντρα αυτουνού και ΟΧΙ σε κάποια άλλη. Τελικά με τη βοήθεια λογιστή και εφοριακού θα κάνουμε μια παλαβή πατέντα για να μπορέσει να το δώσει σε καλή τιμή. Α ανέφερα ότι ο Κων/δης ΔΕΝ δίνει χρήματα πίσω;;;;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης