PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 με προσωπικότητα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
307BLUE (ΦΑΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6

Ένταξη: 20 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 09:08:05    Θέμα δημοσίευσης: 307 με προσωπικότητα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητοί φίλοι,
το 307 μου εδω και 4 περίπου μέρες έχει αρχίσει και αναλαμβάνει περίεργες πρωτοβουλίες. Όταν ανάβω το δεξί φλας μετά από μερικά δευτερόλεπτα μπαίνει σε λειτουργία η μεγάλη σκάλα των προβολέων του αυτοκινήτου. Όταν σβήσει το φλας η μεγάλη σκάλα μένει αναμένη και πρέπει να τη βγάλω χειροκίνητα. Δε συμβαίνει κάθε μέρα. Συνολικά μου έχει συμβεί 6 περίπου φορές. Το αυτοκίνητο είναι ακόμη μέσα στην εγγύηση αλλά δεν έχω πάει ακόμη στην PEUGEOT της περιοχής μου και θα ήθελα να μάθω μήπως έχει συμβεί το ίδιο και σε κανέναν από εσάς.

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Φάνης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 09:42:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θέλει αλλαγή η μονάδα διακοπτών Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 10:28:17    Θέμα δημοσίευσης: ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307 Blue!
Καλά είσαι! Cool
Το δικό μου διακρίνεται για την απροθυμία του μερικές φορές...Δεν θέλει να πάρει μπρός με την πρώτη!!!!Άσε που παίρνει & ανάποδες στροφές κατά το τέλος της ανάφλεξης...Γενικά όμως είμαι ακόμα ευχαριστημένος...Peugeot χωρίς τερτήπια γίνεται? Laughing
Καλά θα ήταν να μην ήταν έτσι και να είχε το δικό σου τρελό με τα διακοπτάκια!
Επιστροφή στην κορυφή
307BLUE (ΦΑΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6

Ένταξη: 20 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 10:52:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω το αυτοκινητο σχεδόν 1 1/2 χρόνο και μπορώ να πω ότι είμαι παραπάνω από ευχαριστημένος. Έχω κάνει 18.000 χλμ και το μόνο που έχω αλλάξει είναι μία εξάτμιση που αντικαταστάθηκε εντελώς δωρεάν στα πλαίσια της εγγύησης. Για το πρόβλημά μου πάντως θα κλείσω ραντεβού στην PEUGEOT για να το δουν και να μου το αλλάξουν.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης