Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
307BLUE (ΦΑΝΗΣ) Μόλις έγραψα

307 1.6
Ένταξη: 20 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 20
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 09:08:05 Θέμα δημοσίευσης: 307 με προσωπικότητα |
|
|
Αγαπητοί φίλοι,
το 307 μου εδω και 4 περίπου μέρες έχει αρχίσει και αναλαμβάνει περίεργες πρωτοβουλίες. Όταν ανάβω το δεξί φλας μετά από μερικά δευτερόλεπτα μπαίνει σε λειτουργία η μεγάλη σκάλα των προβολέων του αυτοκινήτου. Όταν σβήσει το φλας η μεγάλη σκάλα μένει αναμένη και πρέπει να τη βγάλω χειροκίνητα. Δε συμβαίνει κάθε μέρα. Συνολικά μου έχει συμβεί 6 περίπου φορές. Το αυτοκίνητο είναι ακόμη μέσα στην εγγύηση αλλά δεν έχω πάει ακόμη στην PEUGEOT της περιοχής μου και θα ήθελα να μάθω μήπως έχει συμβεί το ίδιο και σε κανέναν από εσάς.
ευχαριστώ εκ των προτέρων
Φάνης |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 09:42:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
θέλει αλλαγή η μονάδα διακοπτών  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DrJekyll (Αλέκος) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 789 Τόπος: Serres
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 10:28:17 Θέμα δημοσίευσης: ... |
|
|
307 Blue!
Καλά είσαι!
Το δικό μου διακρίνεται για την απροθυμία του μερικές φορές...Δεν θέλει να πάρει μπρός με την πρώτη!!!!Άσε που παίρνει & ανάποδες στροφές κατά το τέλος της ανάφλεξης...Γενικά όμως είμαι ακόμα ευχαριστημένος...Peugeot χωρίς τερτήπια γίνεται?
Καλά θα ήταν να μην ήταν έτσι και να είχε το δικό σου τρελό με τα διακοπτάκια! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
307BLUE (ΦΑΝΗΣ) Μόλις έγραψα

307 1.6
Ένταξη: 20 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 20
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 10:52:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εχω το αυτοκινητο σχεδόν 1 1/2 χρόνο και μπορώ να πω ότι είμαι παραπάνω από ευχαριστημένος. Έχω κάνει 18.000 χλμ και το μόνο που έχω αλλάξει είναι μία εξάτμιση που αντικαταστάθηκε εντελώς δωρεάν στα πλαίσια της εγγύησης. Για το πρόβλημά μου πάντως θα κλείσω ραντεβού στην PEUGEOT για να το δουν και να μου το αλλάξουν. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|