PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Καθρέφτης 206 RC

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
thief (Αντώνης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Civic 1.6 Sport & Peugeot 406 1.8 SV

Ένταξη: 11 Ιούλ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιούλ 2005, 00:50:30    Θέμα δημοσίευσης: Καθρέφτης 206 RC Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα!! Ο ξάδερφός μου έχει ένα 206 RC και δυστυχώς έσπασε τον καθρέφτη του... Στην peugeot του έδωσαν μια τιμή κοντά στα 200 ευρώ που είναι αρκετά λεφτά... Ο καθρεφτης δεν έχει καταστραφεί, απλά από το χτύπημα έσπασε ένα πλαστικό που έχει μέσα το οποίο συνδέεται με το γρανάζι και έτσι ο καθρέφτης πλέον δεν κλείνει ηλεκτρικά και δεν στηρίζεται σωστά... Υπάρχει περίπτωση να τον επισκευάσει?? Αν όχι, ξέρετε πού θα μπορούσε να τον βρει φθηνότερα? Υπάρχει κάτι μέσω ίντερνετ? Δυστυχώς δεν ασχολείται με ίντερνετ και δεν ξέρει να ψάξει και εγώ δεν κατάφερα να βρω τίποτα... Ούτε μαγαζιά ούτε κάποιο ανταλλακτικό... καμιά ιδέα? (στο φόρουμ έψαξα αλλά δεν βρήκα αποτέλεσμα)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Th|eF
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιούλ 2005, 08:15:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην Αθήνα μένεις Αντώνη;

®
Επιστροφή στην κορυφή
thief (Αντώνης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιούλ 2005, 14:40:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι, στην Αθήνα είμαι... Έχεις τίποτα υπ'όψιν σου μήπως?

Th|eF
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιούλ 2005, 14:43:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για πάρε ένα τηλ. στο 210-8312112 και ρώτα. Μαγαζί με ανταλλακτικά είναι.

®
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιούλ 2005, 15:44:45    Θέμα δημοσίευσης: Re: Καθρέφτης 206 RC Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thief έγραψε:
Καλησπέρα!! Ο ξάδερφός μου έχει ένα 206 RC και δυστυχώς έσπασε τον καθρέφτη του... Στην peugeot του έδωσαν μια τιμή κοντά στα 200 ευρώ που είναι αρκετά λεφτά... Ο καθρεφτης δεν έχει καταστραφεί, απλά από το χτύπημα έσπασε ένα πλαστικό που έχει μέσα το οποίο συνδέεται με το γρανάζι και έτσι ο καθρέφτης πλέον δεν κλείνει ηλεκτρικά και δεν στηρίζεται σωστά... Υπάρχει περίπτωση να τον επισκευάσει?? Αν όχι, ξέρετε πού θα μπορούσε να τον βρει φθηνότερα? Υπάρχει κάτι μέσω ίντερνετ? Δυστυχώς δεν ασχολείται με ίντερνετ και δεν ξέρει να ψάξει και εγώ δεν κατάφερα να βρω τίποτα... Ούτε μαγαζιά ούτε κάποιο ανταλλακτικό... καμιά ιδέα? (στο φόρουμ έψαξα αλλά δεν βρήκα αποτέλεσμα)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Να σου πω κάτι με κάθε επιφύλαξη. Embarassed
Η μόνη διαφορά του καθρέφτη του RC με τον ανακλινόμενο που έχουν κι άλλα μοντέλα (νομίζω οι GT) είναι το ανθρακόνημα. Οπότε δε χρειάζεται να ρωτάς για RC καθρέφτη, αλλά απλά για ανακλινόμενο (οπότε και παίρνεις το ανταλλακτικό από αυτόν). Very happy

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιούλ 2005, 15:58:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστός ο Χρήστος. Thumb right

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
thief (Αντώνης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2005, 03:20:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά χίλια ευχαριστώ! Θα το ψάξω από αύριο και θα σας ενημερώσω, για να μάθουν και οι μελλοντικοί παθόντες...! Wink

Th|eF
Επιστροφή στην κορυφή
thief (Αντώνης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2005, 16:37:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα! Ρώτησα σήμερα για τον απλό καθρέφτη και κόλλησα!!! Έχει μόνο 20 ευρώ διαφορά από τον κάρμπον του RC!! Έλεος!! Ήξερα ότι έχει ακριβούτσικα πράγματα λόγω του 406, αλλά σήμερα τρόμαξα κι άλλο!! Evil Very happy

Th|eF
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης