PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Παράνομες οι παλιές πινακίδες στην Ευρωπαική Ένωση
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Μάϊ 2005, 20:18:16    Θέμα δημοσίευσης: Παράνομες οι παλιές πινακίδες στην Ευρωπαική Ένωση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προβλήματα αναμένεται να αντιμετωπίσουν όσοι συμπατριώτες μας επιλέξουν να ταξιδέψουν οδικώς σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν διαθέτουν τις νέες πινακίδες κυκλοφορίας. Πρόσφατα έλληνας οδηγός πλήρωσε πρόστιμο στην Γερμανία.

Εκεί ένας Γερμανός αστυνομικός σταμάτησε τον έλληνα και του ζήτησε να ελέγξει τα στοιχεία του ιδίου και του αυτοκινήτου του, καθώς οι πινακίδες κυκλοφορίας δεν θύμιζαν σε τίποτα τις νέου τύπου ευρωπαϊκές. Το πρόστιμο έφτασε τα 15 ευρώ, ενώ ο εν λόγω οδηγός οδηγήθηκε και στο πλησιέστερο τμήμα όπου και παρέμεινε για περίπου δύο ώρες.

Πηγή: autotriti.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάϊ 2005, 05:27:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση, ξέρει κανείς;;

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάϊ 2005, 09:09:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπότε τι; Πρέπει να αλλάξουμε τις πινακίδες μας με νέου τύπου αν θέλουμε να ταξιδέψουμε οδικώς στην Ευρώπη;
Γίνεται αυτό και αν ναι πόσο στοιχίζει; Γιατί τζάμπα αποκλείεται να είναι.. Confused

®
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάϊ 2005, 09:22:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
Οπότε τι; Πρέπει να αλλάξουμε τις πινακίδες μας με νέου τύπου αν θέλουμε να ταξιδέψουμε οδικώς στην Ευρώπη;
Γίνεται αυτό και αν ναι πόσο στοιχίζει; Γιατί τζάμπα αποκλείεται να είναι.. Confused

εχουμε και την Γαλλια...συντομα... Wink

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάϊ 2005, 09:42:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν λίγο που έψαξα είδα ότι γίνεται αλλαγή πινακίδων για διάφορους λόγους. Αυτό που μας ενδιαφέρει μάλλον είναι αυτό :

Αντικατάσταση κρατικών πινακίδων κυκλοφορίας αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας ή ρυμουλκούμενου λόγω απώλειας, φθοράς ή κλοπής

Χρειαζόμαστε λοιπόν τουλάχιστον 30 ευρώ για την αλλαγή... Rolling eyes

Το πρόστιμο των 15 ευρώ βέβαια είναι λιγότερο αλλά αν σε σταματάει ένας eurocop σε κάθε χώρα από όπου περνάς θα πάει ο κούκος αηδόνι... Confused

®
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάϊ 2005, 10:17:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με ποιο από τα παρακάτω σαν δικαιολογία?

φθορά
απώλεια
κλοπή

Τα 2 τελευταία έχουν τρεχάματα και με την αστυνομία!

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάϊ 2005, 10:35:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε φαντάζομαι με την "φθορά" σαν δικαιολογία.

Δεν νομίζω να το ψάχνει κανείς αν είναι όντως φθαρμένες σε βαθμό που να χρειάζονται αντικατάσταση.
Άλλωστε η διαδικασία αυτή διεκπεραιώνεται και μέσω ΚΕΠ, οπότε ποιός υπάλληλος των ΚΕΠ θα κάτσει να ελέγξει;

®
Επιστροφή στην κορυφή
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)

Ένταξη: 13 Δεκ 2004
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάϊ 2005, 10:55:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μήπως να ρωτούσαμε κάπου? μήπως μας καλύπτει αυτό το πρόσθετο πλάισιο που βάζουν από τις αντιπροσωπείες?

206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ... Sad

πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ???? Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάϊ 2005, 11:03:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πλαίσιο είναι διαφημιστικό και μόνο δεν έχει να κάνει με την πινακίδα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάϊ 2005, 11:05:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι δεν πιάνει. Mιλάμε πάντα για ταξίδι στο εξωτερικό.

Mέχρι κάποια στιγμή το καλοκαίρι και σύμφωνα με τις επιταγές της E.E. έπρεπε να αντικατασταθούν όλες οι παλιές πινακίδες με καινούριες που έχουν το σήμα της E.E. και τη χώρα προέλευσης.

Tο θέμα "σκάλωσε" λόγω μειωδοτικών διαγωνισμών και θέμα "Bασικού Mετόχου" κλπ. ώστε να μην επικυρωθούν έγκαιρα οι συμβάσεις για προμήθεια του υπουργείου με νέες πινακίδες κι έτσι παρατηρείται έλειψη.

Στην Iταλία γλιτώνεις την κλήση μ' ένα υποτιμητικό "Γκρέκο". Στην Eλβετία όχι. Στην κόβουν χωρίς μα μου σου του.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάϊ 2005, 11:09:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
Ε φαντάζομαι με την "φθορά" σαν δικαιολογία.

Δεν νομίζω να το ψάχνει κανείς αν είναι όντως φθαρμένες σε βαθμό που να χρειάζονται αντικατάσταση.
Άλλωστε η διαδικασία αυτή διεκπεραιώνεται και μέσω ΚΕΠ, οπότε ποιός υπάλληλος των ΚΕΠ θα κάτσει να ελέγξει;

H φθορα ειναι η καλητερη δικαιολογια για να τις αλλαξεις. Ομως απ'οτι καταλαβα τις παλιες τις δινεις μαζι με την αιτηση για τις καινουριες, τις επιστρεφεις δηλαδη. Αλλα δεν σ'εμποδιζει κανεις να τις: γδαρεις-τσακισεις-λιγισεις-κοψεις-ξεβαψεις-τρυπησεις ή οτι αλλο κατεβασει το μιαλο σου να του κανεις ωστε να φαινοντε ταλαιπορημενες.
Αν και πιστευω πως και απλα να πας και να τους πεις οτι θες καινουριες για να ταξιδεψεις στη Ευρωπη δεν θα αρνηθουν να στις βγαλουν, αλλα θα πρεπει να επιστρεψεις τις παλιες. Αν υπολογισεις οτι γενικα αργουν οι καινουριες απλα θα μεινεις λιγο καιρο χωρις πινακηδες.

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάϊ 2005, 11:22:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ολη βλακεια του θεματος ειναι οτι για να αλλαξεις πινακιδες, πραγμα που ειναι επιβεβλημενο αποτι φαινεται, πρεπει να σκαρφιστεις ενα ψεμα!!! Θα μπορουσαμε να πηγαιναμε και να λεγαμε "Γεια σας, παρτε τις παλιες και δωστε μου καινουριες" πληρωνοντας το αντιτιμο ετσι απλα και ουτε κλοπες ουτε τιποτα!!! Τι να πω...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάϊ 2005, 11:24:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Αν και πιστευω πως και απλα να πας και να τους πεις οτι θες καινουριες για να ταξιδεψεις στη Ευρωπη δεν θα αρνηθουν να στις βγαλουν, αλλα θα πρεπει να επιστρεψεις τις παλιες. Αν υπολογισεις οτι γενικα αργουν οι καινουριες απλα θα μεινεις λιγο καιρο χωρις πινακηδες.

Εκτός κι αν πας μόνος σου στην Δ/νση Mεταφορών και Eπικοινωνιών της οικείας Ν.Α, όπου η όλη διαδικασία γίνεται αυθημερόν όπως λέει εδώ.

®
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάϊ 2005, 11:39:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
STELIOS έγραψε:

Εκτός κι αν πας μόνος σου στην Δ/νση Mεταφορών και Eπικοινωνιών της οικείας Ν.Α, όπου η όλη διαδικασία γίνεται αυθημερόν όπως λέει εδώ.

Και στη Νομαρχια τις ιδιες διαδικασιες ακολουθεις (φθορα-απολεια-κολπη). Αν και αμφιβαλω οτι πραγματικα θα γινεται αυθημερων η διαδικασια.

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάϊ 2005, 12:13:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σύμφωνα με την ΕΛΠΑ:

Μη λησμονήσετε να επικολλήστε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου σας το χαρακτηριστικό της χώρας μας - GR - σε περίπτωση που οι πινακίδες σας δεν είναι ευρωπαϊκού τύπου. Διαφορετικά κινδυνεύετε με επιβολή προστίμου. Tο σήμα GR μπορείτε να προμηθευτείτε από τα Γραφεία της ΕΛΠΑ σε όλη την Ελλάδα.

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάϊ 2005, 12:31:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάλιστα... τελικά ήταν πιο απλό από ότι νομίζαμε...

Ευχαριστούμε Τάσο! Wink

®
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάϊ 2005, 12:34:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια εδω δεν εχουν στοκ πινακιδων για τα καινουρια οχηματα, τις παλιες θα αντικαταστησουν?

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάϊ 2005, 12:44:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
Ρε παιδια εδω δεν εχουν στοκ πινακιδων για τα καινουρια οχηματα, τις παλιες θα αντικαταστησουν?

E ναι ρε παιδια. Στα site τα παρουσιαζουν ολα τοσο ευκολα, τοσο απλα, τοσο συνχρονα.
Σου λεει αυθημερον γινεται η διαδικασια. Για πηγενε ομως να φας το ξενερωμα. Αφου δεν εχουν για τα καινουρια θα εχουν για τα παλια αυθημερων κιολας ???????

Επιστροφή στην κορυφή
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)

Ένταξη: 13 Δεκ 2004
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάϊ 2005, 13:05:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μήπως όμως αυτό τελικά σημαίνει ότι με το πλαστικο διαφημιστικό πλαίσιο που αναγραφει το GR είμαστε καλυμενοι?

206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ... Sad

πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ???? Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάϊ 2005, 13:10:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LuNa έγραψε:
μήπως όμως αυτό τελικά σημαίνει ότι με το πλαστικο διαφημιστικό πλαίσιο που αναγραφει το GR είμαστε καλυμενοι?

Γιατι ? Τα βγαζει αυτα καμια αρμοδια αρχη ? Αυτα ειναι απλα διαφημηστικα της εκαστοτε αντιπρωσοπιας, ασε που δεν γραφουν ολα GR. Εγω βασικα δεν εχω δει κανενα να γραφει GR. Εκτως αυτου, αν π.χ. φτιαχνω εγω διαφημηστικα της εταιριας μου που γραφουν UK σημαινει οτι οι πινακιδες μου ειναι Αγγλικες?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης