Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 11:39:23 Θέμα δημοσίευσης: Run What You Bring - RWYB |
|
|
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ RWYB
Ένας καινούργιος θεσμός στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού γεννιέται στην Ελλάδα. Πρόκειται για τους δημοφιλείς αγώνες Run What You Bring – RWYB (ΤΡΕΞΕ ΜΕ ΟΤΙ ΦΕΡΕΙΣ) που διεξάγονται με επιτυχία στο εξωτερικό.
Οι αγώνες RWYB βασίζονται στους γενικούς κανόνες των αγώνων dragster. Σε βασικές γραμμές, οι αγώνες RWYB είναι διαγωνισμοί επιτάχυνσης από στάση μεταξύ δύο οχημάτων και για συγκεκριμένη και ορισμένη εξ΄ αρχής απόσταση (402,336 μέτρα).
Οι αγώνες αυτοί έχουν σαν σκοπό την προετοιμασία των λεσχών και των διοργανωτών εν’ όψει αγώνων dragster.
Το σημαντικότερο στοιχείο για τους αγώνες RWYB είναι ότι οι απλοί ιδιώτες, έχουν την δυνατότητα να μετρήσουν τις οδηγικές τους ικανότητες αλλά και τις δυνατότητες των οχημάτων τους σε ασφαλείς συνθήκες και με νόμιμες διαδικασίες. Οι μέχρι πρότινος θεατές των αγώνων DRAGSTER έχουν την δυνατότητα να γίνουν οι ίδιοι αγωνιζόμενοι.
Οι αγώνες αυτοί μπορούν να βοηθήσουν στην μείωση των αυτοσχέδιων αγώνων στους δρόμους, μεταφέροντάς τους σε ένα χώρο με ελεγχόμενες και ασφαλείς συνθήκες.
Η εταιρεία TRIAD Communication Services, η IRON TEAM και το DRC συνεργάστηκαν με σκοπό την διοργάνωση των αγώνων αυτών, οι οποίοι θα διεξαχθούν στον πρώην Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Ελληνικό).
Τέρμα λοιπόν στους παράνομους αυτοσχέδιους αγώνες (κόντρες) στους δημόσιους δρόμους. Προσκαλούμε λοιπόν όλους του φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που επιθυμούν να διαγωνιστούν αλλά και αυτούς που θέλουν να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό και εντυπωσιακό θέαμα στο RWYB!
Το πρόγραμμα για τον μήνα Ιούνιο και Ιούλιο διαμορφώνεται ως εξής:
1ος ΑΓΩΝΑΣ Σάββατο 04 και Κυριακή O5 Ιουνίου 2005
2ος ΑΓΩΝΑΣ Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Ιουνίου 2005
3ος ΑΓΩΝΑΣ Σάββατο 02 και Κυριακή O3 Ιουλίου 2005
4ος ΑΓΩΝΑΣ Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Ιουλίου 2005
Προσεχώς θα ανακοινωθεί και το υπόλοιπο πρόγραμμα για το έτος 2005
Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και υποβολή συμμετοχών επισκεφθείτε το site : www.greekdragster.com
ή επικοινωνήστε με την εταιρεία TRIAD Communication Services
κ. Σακελλαρίου Ιωάννη, Καλφαμανώλη Αντώνη ή Δήμου Αχιλλέα στο τηλέφωνο 210-6144532 - Fax. 210-6144533 e-mail: triad@otenet.gr
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 11:44:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλό ακούγεται αν και έχω κάποιες επιφυλάξεις για το όλο θέμα.
Έτυχε να διαβάσω ένα άρθρο για την Triad και DRC και δεν ήταν ιδιαίτερα καλό θα έλεγα.
Ίδωμεν . |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
BUBA (Alexandros) Μέλος

206 GTi 2.0 (2002)
Ένταξη: 30 Σεπ 2003 Δημοσιεύσεις: 162 Τόπος: Παπάγου/Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 12:04:12 Θέμα δημοσίευσης: Re: Run What You Bring - RWYB |
|
|
Sidobre έγραψε: |
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ RWYB
........
Τέρμα λοιπόν στους παράνομους αυτοσχέδιους αγώνες (κόντρες) στους δημόσιους δρόμους. ....... |
Μπα... δεν νομιζω
Καλη προσπαθεια βεβαια απο την πολιτεια.
Λογικα θα πρεπει να εχει συμβαλει και ο Κος Αρης Σταθακης σε αυτο μια που το συζηταγε πριν απο κατι μηνες οταν ηταν καλεσμενος στην εκπομπη του Φωτηνελη AYTO SRPINT
Για να δουμε τωρα ολοι οι κοντρακιδες που και καλα λενε τοσα χρονια "Δωστε μας πιστα στο Ελληνικο" θα αφησουν την Βουλιαγμενης στην ησυχια της ?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ronin (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v
Ένταξη: 08 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 1252 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 12:07:16 Θέμα δημοσίευσης: Re: Run What You Bring - RWYB |
|
|
BUBA έγραψε: | Sidobre έγραψε: |
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ RWYB
........
Τέρμα λοιπόν στους παράνομους αυτοσχέδιους αγώνες (κόντρες) στους δημόσιους δρόμους. ....... |
Μπα... δεν νομιζω
Λογικα θα πρεπει να εχει συμβαλει και ο Κος Αρης Σταθακης σε αυτο μια που το συζηταγε πριν απο κατι μηνες οταν ηταν καλεσμενος στην εκπομπη του Φωτηνελη AYTO SRPINT
Για να δουμε τωρα ολοι οι κοντρακιδες που και καλα λενε τοσα χρονια "Δωστε μας πιστα στο Ελληνικο" θα αφησουν την Βουλιαγμενης στην ησυχια της ?? |
Αλέξη,πάμε εκεί να δοκιμάσουμε τα τουτού μας? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
BUBA (Alexandros) Μέλος

206 GTi 2.0 (2002)
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 12:54:16 Θέμα δημοσίευσης: Re: Run What You Bring - RWYB |
|
|
Ronin έγραψε: | BUBA έγραψε: | Sidobre έγραψε: |
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ RWYB
........
Μπα... δεν νομιζω
Αλέξη,πάμε εκεί να δοκιμάσουμε τα τουτού μας? |
Δεν με χαλαει καθολου σαν ιδεα !!
Πρεπει να μαθουμε ομως περι τινος προκειται.
Φανταζομαι δηλαδη οτι δεν ειναι τυπου πρωταθλημα με κληρωση αντιπαλων και προκρισεις των νικητων μεχρι τον τελικο αλλα κατι απλο οπου μπορουν π.χ. ακομα και 2 παπια που λεει ο λογος να στηθουν διπλα διπλα και να μετρησουν τις δυναμεις τους
Επισης καλο το οτι εχει χρονομετρηση αρα θα μαθουμε χρονο και ταχυτητα εξουδου στο 400αρι, ετσι για να εχουμε και ενα μετρο συγκρισης με αυτα που διαβαζουμε στα περιοδικα
Ποιος θα κανει κανα τηλεφωνο ?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31102 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 13:00:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Επιτέλους!!!
Τόσα χρόνια το λένε και όλο βρισκόταν μια δικαιολογία για αν μην ανοίξουν οι πόρτες του Ελληνικού.!!!
Εγώ θα πάω προς το παρόν να το παρακολουθήσω μια και ακόμα δεν ξέρω....
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ!!!!!!
ΠΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ????!
(Για την ακρίβεια ξέρω αλλά δεν είναι στα χέρια μου)
Όσο για την Βουλιαγμένης και Παραλιακή δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι. Δύσκολο το βλέπω αλλά μακάρι.
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Σαβ 27 Αύγ 2005, 10:01:26, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 13:06:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπορούμε να πάμε μια βόλτα σε κάποιο απο τα ήδη προγραμματισμένα events και να παρακολουθήσουμε το τι παίζει.
Πάντος είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για δοκιμές σε ελεγχόμενο περιβάλλον. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 13:07:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αφού το βρίσκετε τόσο ενδιαφέρον, γιατί δεν ρωτάτε και μία τιμή;
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
chatasos (Τάσος) Developer - Administrator

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 2612 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 13:26:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sidobre έγραψε: | Αφού το βρίσκετε τόσο ενδιαφέρον, γιατί δεν ρωτάτε και μία τιμή; |
Είχε ειπωθεί για >70 ευρώ...
Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 31 Μάϊ 2005, 19:39:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μoνο η λισανς θα χεωνεται! Τιποτα παραπανω,αρα οντως<70!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 31 Μάϊ 2005, 20:05:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | Όσο για την Βουλιαγμένης και Παραλιακή δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι. Δύσκολο το βλέπω αλλά μακάρι. |
Οχι και μακαρι ρε μαστορα!! Και'μεις που θα....παιζουμε? (κοντα στο σπιτι μας παααντα... ) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 01 Ιούν 2005, 04:07:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ghost Dog έγραψε: | MEMsound έγραψε: | Όσο για την Βουλιαγμένης και Παραλιακή δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι. Δύσκολο το βλέπω αλλά μακάρι. |
Οχι και μακαρι ρε μαστορα!! Και'μεις που θα....παιζουμε? (κοντα στο σπιτι μας παααντα... ) |
Τερμα η μπαλα στο δρομο!Τωρα θα κλειστειτε σε "παιδικες χαρες", να παιζετε με ασφαλεια!
(οι κοντρες δε θα σταματησουν ποτε)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
BUBA (Alexandros) Μέλος

206 GTi 2.0 (2002)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 01 Ιούν 2005, 14:38:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το ζουμι απο τους Κανονισμους:
-------------------------------------------------------------------------------
•Τα αυτοκίνητα και οι μοτοσικλέτες που διαγωνίζονται δεν χωρίζονται σε κατηγορίες.
•Οι διαγωνιζόμενοι πραγματοποιούν μόνο ελεύθερα χρονομετρημένα περάσματα και στο τέλος του κάθε περάσματος παραλαμβάνουν από την γραμματεία αντίγραφο με τις επιδόσεις που πραγματοποίησαν.
•Οι αγωνιζόμενοι επιλέγουν μόνοι τους τα ζευγάρια που θα διαγωνιστούν.
Απαγορεύεται να τρέξουν σε ζευγάρι αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα.
Οι διαγωνιζόμενοι που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο RWYB δικαιούνται:
1.Μέχρι 3 χρονομετρημένα περάσματα για κάθε ημέρα του αγώνα(3 Σάββατο – 3 Κυριακή).
2.Εκτυπωμένα αποτελέσματα χρονομέτρησης μετά από κάθε πέρασμα.
3.Μία και μόνο θέση στο χώρο των pits, για κάθε όχημα που διαγωνίζεται.
Όσοι εκ των διαγωνιζομένων δεν έχουν ετήσια αγωνιστική license, μπορούν να εκδώσουν από την γραμματεία, αγωνιστική license με ισχύ μόνο για την διάρκεια του συγκεκριμένου αγώνα.
---------------------------------------------------------------------------------
Mηπως αυτο το τελευταιο ειναι ενα επιπλεον κοστος ??
Καποιος στο www.greekdragster.gr forum ειπε οτι ειναι 20ε το κοστος εκδοσης απο την ΕΛΠΑ για το 2ημερο
Αυτα...
Εγω παντος θα περασω μια βολτα σε καποια στιγμη, ετσι και αλλιως το event θα παιζει και πρωι και απογευμα και τις 2 μερες με διακοπη μονο το μεσημερι |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Ιούν 2005, 20:26:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν ξέρω αν κάποιος ακόμα βρέθηκε στο Ελληνικό αυτό το ΣΚ αλλά εγώ πήγα και πραγματικά το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ!!!!
Πάρα πολλές κόντρες!
Τέλεια οργάνωση!
Ομορφες κερκίδες αν και στους επόμενους αγώνες προβλέπω ότι θα χρειαστούν περισσότερες!
Αααααααάνετο parking μέσα στον αεροδιάδρομο.
Και τα βασικότερα:
Καθόλου καθυστερήσεις μεταξύ των εκκινήσεων!!
και ΑΡΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ των χρονομέτρων!
Κάθε 1-2 λεπτά γινόταν μία κόντρα!
Καθόλου πρατράγουδα καθόλη την διάρκεια των αγώνων από όλες τις πλευρές (αγωνιζόμένων / κριτών / διοργανωτών / κοινού)
Επίσης πολύ θετική η ακριβής τήρηση του ωραρίου καθώς και η τυπική σιγή στο διάλλειμα τις ώρες κοινής υσηχίας
Προσωπικά θα έδινα συγχαρητήρια στην όλη οργάνωση (και ιδιαίτερα στον Αλυτάρχη του αγώνα κ.Κώστα Γεωργίου για την πολύ ενεργή συμμετοχή του στο χώρο της αφετηρίας) και αν καταφέρουν να μειωθεί λίγο ακόμα το κόστος συμμετοχής θα είναι άριστα!
Επίσης αυτό που ήταν το πολύ ευχάριστο ήταν η πολύ καλή διάθεση όλων των αγωνιζόμενων που πραγματικά "χαίρονταν" την κάθε κόντρα που έκαναν χωρίς άγχος και πίεση όπως γίνεται στους κανονικούς αγώνες dragster όπου και ισχύει το "χάνεις->βγαίνεις".
Πραγματικά εντυπωσιακά τα περάσματα των Yamaha Ζ125 με χρόνους γύρω 12,5" ~ 13,5"!!!!
Φυσικά οι 100αρες είχαν την τιμητική τους όπου R1 και CBR σημείωσαν τα απόλυτα 9,4" και 9,6"!!
Παρόν και πολύ γνωστά ονόματα όπως ο Μπαρμπαρης με το γνωστό μπλε CELICA GT4 που έκανε 10.75".
Πιο αναλυτικά αποτελέσματα στο www.greekdragster.com.
Υ.Γ. Πάνο...next time... 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Σαβ 27 Αύγ 2005, 10:03:12, 2 φορές συνολικά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Ιούν 2005, 21:00:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
cbr αλεκο! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Ιούν 2005, 21:39:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Lef205 έγραψε: | cbr αλεκο!  |
καλά ντε πως κάνεις έτσι..
ορίστε το διόρθωσα..! 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Kouzman (Yiannis) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG
Ένταξη: 26 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 710 Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 10:11:40 Θέμα δημοσίευσης: 2o RWYB... Θα κατεβει κανενας? |
|
|
Θα κατεβει κανενας στο 2ο RWYB?
μιλαω τοσο απο πλευρας συμμετοχης όσο και απο πλευρας θεατων. Εμεις μαλλον θα συμμετεχουμε σαν αγωνιζομενοι... 
2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 10:18:08 Θέμα δημοσίευσης: Re: 2o RWYB... Θα κατεβει κανενας? |
|
|
Kouzman έγραψε: | Θα κατεβει κανενας στο 2ο RWYB?
μιλαω τοσο απο πλευρας συμμετοχης όσο και απο πλευρας θεατων. Εμεις μαλλον θα συμμετεχουμε σαν αγωνιζομενοι...  |
Γιάννη,πότε είναι το event? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Kouzman (Yiannis) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG
Ένταξη: 26 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 710 Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 10:19:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|