PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Όροι Χρήσης του Ηλεκτρονικού Καταλόγου

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κατάλογος Προϊόντων & Συνεργατών Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
PSClub-admin (PSClub)
Site Admin
Site Admin




Ένταξη: 12 Απρ 2002
Δημοσιεύσεις: 30

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάϊ 2005, 23:20:44    Θέμα δημοσίευσης: Όροι Χρήσης του Ηλεκτρονικού Καταλόγου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όροι Χρήσης του Ηλεκτρονικού Καταλόγου Προϊόντων και Συνεργατών του PSClub


  • Tα πνευματικά δικαιώματα του Περιεχομένου (π.χ. προγράμματα, πληροφορίες, δεδομένα, φωτογραφίες) και των Υπηρεσιών του δικτυακού τόπου (site) του www.psclub.gr/eshop που έχουν εισαχθεί στο Δίκτυο, προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

  • Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα τους του Περιεχομένου δικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του PSClub ή οποιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

  • Ο Ηλεκτρονικός Κατάλογος του PSClub παρέχει το Περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου "όπως ακριβώς έχουν". Σε καμία περίπτωση το PSClub δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

  • Η χρήση του δικτυακού τόπου πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην περιορίζει ή εμποδίζει τη χρήση του από τρίτους. Ο επισκέπτης υποχρεούται να χρησιμοποιεί το δικτυακό τόπο σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους, και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία σ'αυτόν, να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή των υπηρεσιών του Ηλεκτρονικού Καταλόγου του PSClub.

  • Ο βασικός σκοπός του Ηλεκτρονικού Καταλόγου του PSClub είναι η έκθεση των προϊόντων που είναι σε προσφορά για τα μέλη του PSClub. Το PSClub ως μη κερδοσκοπικό αθλητικό σωματείο βεβαιώνει τους χρήστες ότι ουδεμία χρηματική αποδοχή λαμβάνεται μέσω της διαφήμισης/προώθησης/πώλησης των προβαλλόμενων προϊόντων.

  • Ο παρών δικτυακός τόπος εμπεριέχει αρκετές παραπομπές σε δικτυακούς τόπους τρίτων. Το PSClub δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των σελίδων αυτών καθώς και για οποιαδήποτε ζημία προκύψει από τη χρήση τους, καθώς ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε αυτές με δική του ευθύνη.

  • To PSClub καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία του δικτυακού του τόπου, δεν εγγυάται όμως ότι οι λειτουργίες του δικτυακού τόπου ή των servers θα είναι αδιάκοπες ή χωρίς κανενός είδους σφάλμα, απαλλαγμένες από ιούς ή άλλα παρόμοια στοιχεία.

  • Το PSClub διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, προσθέτει, μεταβάλλει το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες του δικτυακού τόπου, καθώς και τους όρους χρήσης, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο και χωρίς προηγούμενη προειδoποίηση, με μόνη υποχρέωσή του την ανακοίνωσή τους μέσω του δικτυακού του τόπου. Οι τιμές των προϊόντων των συνεργατών του PSClub, μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Για κάθε αλλαγή των τιμών ο δικτυακός τόπος www.psclub.gr/eshop θα ενημερώνεται αντίστοιχα. Το PSClub δε φέρει καμία ευθύνη για τιμές που έχουν αλλάξει χωρίς να έχει ενημερωθεί κατάλληλα από τους συνεργάτες του.

  • Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το PSClub ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα του PSClub ή τρίτων μερών, προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στον δικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

  • To PSClub διασφαλίζει την ποιότητα των δικών του προϊόντων και φροντίζει ώστε οι παρεχόμενες υπηρεσίες από τρίτα μέρη να είναι όσο το δυνατόν πιο ποιοτικές και αποτελεσματικές. Παρόλα αυτά το PSClub δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για προϊόντα ή υπηρεσίες που διατίθονται ή διαφημίζονται μέσω του δικτυακού του τόπου www.psclub.gr/eshop.

  • Η επίσκεψη του δικτυακού τόπου προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων και η χρήση των υπηρεσιών του PSClub προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των γενικών όρων παροχής των υπηρεσιών του PSClub, όπως αυτοί εμφανίζονται στις αντίστοιχες υπηρεσίες.


Δ.Σ. PSClub - Hellas
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κατάλογος Προϊόντων & Συνεργατών Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Extra Development/Design by Chatasos & Sidobre

© 2002-2006 PSClub - Hellas (Πληροφορίες : info@psclub.gr)

Page generation time: 0,115s (PHP: 73% - SQL: 27%) - SQL queries: 18 - GZIP enabled - Debug on