PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Παραγγελεία από internet

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
legions (Κώστας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 31 Ιαν 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάϊ 2005, 18:06:24    Θέμα δημοσίευσης: Παραγγελεία από internet Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θέλω να παραγγείλω τα πίσω Φώτα από Αγγλία για το 206, αλλά μου είπαν ότι έχουν μόνο για τα δεξιά αμάξια, πια η διαφορά ;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάϊ 2005, 18:09:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καμια !

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
legions (Κώστας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάϊ 2005, 18:14:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι αλλα τι λενε εδώ......
Hi the diff would be in the direction of the headlight beam pattern . for example if we use our lamps abroad on lh drive roads we need to stick beam deflectors on headlamps
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάϊ 2005, 18:15:43    Θέμα δημοσίευσης: Re: παραγγελεια απο ιντερνετ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

legions έγραψε:
Θέλω να παραγγείλω τα πίσω Φώτα από Αγγλία για το 206, αλλά μου είπαν ότι έχουν μόνο για τα δεξιά αμάξια, πια η διαφορά ;

αν σκοπευεις να γινεις μελος του club παντως, οι προσφορες σε φαναρια ειναι ακρως δελεαστικες και πιθανοτατα χαμηλότερες από το να τα φερεις απέξω. Ποια φανάρια θες να βάλεις?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
legions (Κώστας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάϊ 2005, 18:19:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.secureacar.co.uk/Products.asp?Req=M&Level=22&Product=401
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάϊ 2005, 18:21:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

legions έγραψε:
http://www.secureacar.co.uk/Products.asp?Req=M&Level=22&Product=401

και πόσο τα έχεις βρει σε ευρώ φιλε μου?? (μαζι με τα εξοδα αποστολης κτλ)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
legions (Κώστας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάϊ 2005, 18:26:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

περιπού 250 euro.αλλα θα μου τα φέρει ένας φίλος. Το club τα έχει;
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάϊ 2005, 18:33:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

είμαστε ακόμα στην τακτοποίηση των προσφορών και δεν είμαι βέβαιος αν εχουμε τα συγκεκριμένα...νομίζω ναι πάντως, είναι πολύ γνώριμα. Very happy Πάντως δεν έχουν διαφορα τα δεξιοτίμονα απο οσο ξερω κι εγω οποτε πάρτα... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάϊ 2005, 19:22:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

legions έγραψε:
ναι αλλα τι λενε εδώ......
Hi the diff would be in the direction of the headlight beam pattern . for example if we use our lamps abroad on lh drive roads we need to stick beam deflectors on headlamps

Εχει γινει παρεξηγηση. Αυτα που σου αναφερουν εδω ΔΕΝ ειναι πισω φωτα, ειναι μπροστα (headlights). Και προφανος ενοουνε οτι στα αριστεροτιμονα τα φωτα εχουν μια ελφρια κληση προς τη πλευρα του οδηγου (αρηστερα) ενω τα δεξιοτιμονα (Αγγλια) αναποδα.

Εσυ για τα πισω θες tail-lights (ΟΧΙ ΗEADLIGHTS). Tα πισω δεν εχουν καμια διαφορα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης