Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Jinx Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 06 Μάϊ 2005, 11:17:10 Θέμα δημοσίευσης: Θόρυβος στον κλιματισμό - όχι ψύξη |
|
|
Να ζητησω τη γνωμη σας:
Οταν αναβω το κλιματισμο (μιλαμε για ψυξη), ακουγεται ενας σφυριχτος - μεταλλικος θορυβος απο το βαθος της γριλλιας του κλιματισμου (σαν να περναει αερας απο ενα αλουμινενιο σωληνα η κατι παρομοιο) και ψυξη δεν εχω.
Τι μπορει να συμβαινει;
Σημειωνω οτι περυσι τον Σεπτεμβρη, υστερα απο τρακαρισαμα μου αλλαξαν το ψυγειο του a/c. Απο τοτε δεν χρησιμοποιηση a/c μεχρι προχθες.
Μπας και ξεχασαν να βαλουν φρεον η δεν ξερω γω τι αλλο;
Καμμια γνωμη πριν το παω και αρχισω τις φωνες; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 06 Μάϊ 2005, 11:58:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Προφανώς είναι άδειο το κύκλωμα για αυτό και ακούγεται αυτός ο θόρυβος .
Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν έχουν βάλλει μπορεί να έχει διαρροή |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
scrat (Διονύσης) Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2004)
Ένταξη: 24 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 231 Τόπος: Αθήνα, GR
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 06 Μάϊ 2005, 12:05:10 Θέμα δημοσίευσης: Re: Θόρυβος στον κλιματισμό - όχι ψύξη |
|
|
Jinx έγραψε: | Σημειωνω οτι περυσι τον Σεπτεμβρη, υστερα απο τρακαρισαμα μου αλλαξαν το ψυγειο του a/c. Απο τοτε δεν χρησιμοποιηση a/c μεχρι προχθες. |
Λίγο άσχετο με το προβλημά σου: καλό θα είναι να λειτουργείς το a/c τουλάχιστον μία φορά το μήνα για 5-10 λεπτά ώστε να κυκλοφορεί το υγρό, να μην ξεραίνονται τα σωληνάκια και να αποφεύγεις οσμές από την ακινησία του αέρα μέσα στο σύστημα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
action_peugeot (Τηλεμαχος) Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi
Ένταξη: 06 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 696 Τόπος: Νικαια
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Μάϊ 2005, 21:34:56 Θέμα δημοσίευσης: Re: Θόρυβος στον κλιματισμό - όχι ψύξη |
|
|
Jinx έγραψε: | Να ζητησω τη γνωμη σας:
Οταν αναβω το κλιματισμο (μιλαμε για ψυξη), ακουγεται ενας σφυριχτος - μεταλλικος θορυβος απο το βαθος της γριλλιας του κλιματισμου (σαν να περναει αερας απο ενα αλουμινενιο σωληνα η κατι παρομοιο) και ψυξη δεν εχω.
Τι μπορει να συμβαινει;
Σημειωνω οτι περυσι τον Σεπτεμβρη, υστερα απο τρακαρισαμα μου αλλαξαν το ψυγειο του a/c. Απο τοτε δεν χρησιμοποιηση a/c μεχρι προχθες.
Μπας και ξεχασαν να βαλουν φρεον η δεν ξερω γω τι αλλο;
Καμμια γνωμη πριν το παω και αρχισω τις φωνες; | ειναι αδειο δεν εχει φρεον η έχει διαρροή
ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7
Ένταξη: 30 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 1084 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάϊ 2005, 20:16:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Επειδει ειμαι ψυκτικος και με αυτα που λες το συμπερασμα ειναι ενα δεν εχεις μεσα στο κυκλωμα φρεον οπως ειπαν και τα παιδια καλο ειναι να το αναβαιτε μια φορα το μηνα στο ρελαντι η μηχανη για 10 λεπτα και επισεις μαλλον καπου αλλου οχο στο στοιχειο επανω αφου στο αλλαξαν εχεις διαρροη
DBH ENERGY SOLUTIONS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Fransoua 206 (sotiris) Μόλις έγραψα

206 gti 1,6
Ένταξη: 06 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 18 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάϊ 2005, 14:06:10 Θέμα δημοσίευσης: γνωμη... |
|
|
συμφωνω.1 φορα τη βδομαδα το χειμωνα να βαζεται το a\c να δουλευει να κινουνται τα λαδια,ποτε μα ποτε μη βαζεται το a\c να δουλεψει με πολλες στροφες,μονο ρελαντι να μπαινει και να βγαινει.φιλικα σωτηρης.
fransoua...... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|