PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

New Smart ForTwo Spy Photos

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Νοέ 2006, 11:49:29    Θέμα δημοσίευσης: New Smart ForTwo Spy Photos Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.worldcarfans.com/spyphotos.cfm/spyphotoid/6060601.002/country/gcf/Smart/new-smart-fortwo-spy-photos

επίσης δείτε αυτά για την ασφαλεια που έχει αυτό το απίστευτο κουβαδάκι:

http://www.youtube.com/watch?v=ju6t-yyoU8s&mode=related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=ow9jYB1i-S4&mode=related&search=

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Νοέ 2006, 12:52:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ειδατε?
Το αυτοκινητο που τους ακολουθει ειναι 307CC.
Παντου υπαρχει ενας Γαλλος.
Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

Περαν της πλακας τωρα.Το Smart εδειξε χαρακτηρα.
Επειδη οδηγω Smart Fortwo θα σας πω δυο πραγματακια που εχω συμπερανει.
Πρωτον το αμαξι απο εξω φαινετε σαν ολα τα αλλα σε σχεση με το υψος απο το οδοστρωμα αλλα μολις μπεις μεσα καταλαβενεις οτι η βαση του ειναι πιο ψηλα απο τα αλλα.Σαν ενα μινι τζιπακι.
Ο λογος ειναι οτι πρεπει σε ενδεχομενη κρουση να προστατεψει οσο το δυνατον περισσοτερα μερη του σωματος.Η μουρη των αλλων αυτοκινητων(θεωρικα)ερχετε κατω απο τα ποδια.
Αν βεβαια γινει τετοια συγκρουση οπως το βιντεο τοτε σιγουρα την εχουν βαψει.Τα ποδια βρισκονται ακριβως πισω απο τον προφηρακτηρα.

Ολα αυτα βεβαια σε ενα αμαξι πολεως καθαρα.Οπου η ταχυτητες που αναπτυσονται δεν ειναι τρελες αλλα στα λογικα πλαισια.
Βεβαια εχω κανει και ταξιδι μεχρι την Θεσσαλονικη με το Smart και εκει ανακαλυψα αλλα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Νοέ 2006, 13:08:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λειτουργικό αυτοκίνητο αλλά άμα είναι να έχει πάλι τόσο τσουχτερή τιμή καλύτερα να "πάρω" κανα 500αράκι.

Είναι αρκετά τα χρήματα πιστεύω ως αντίτιμο του εν λόγω αυτοκ.
Θα πρέπει οι άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες να απαντήσουν ώστε να υπάρχει ανταγωνισμός κι όχι μονοπώλιο... για να πέσουν οι τιμές.

Είχα ακούσει κάποτε ένα σενάριο το οποίο έλεγε οτι το for2 βγήκε με αρχικό σκοπό το delivery στην Γερμανία. Λόγω των καιρικών συνθηκών εκεί η διανομή με δίκυκλο πολλές φορές είναι αδύνατη και ήθελαν ενα μικρό αυτοκ γι' αυτή την δουλειά.
Δεν ξέρω κατα πόσο αληθεύει αυτο το σενάριο όμως...

Στην τελευταία διεθνή έκθεση αυτοκ, στο test drive οδήγησα ενα smart for2 βελτιωμένο απο την brabus αν δεν κάνω λάθος κάπου στα 90 άλογα. Το αυτοκ μου άφησε τις χειρότερες εντυπώσεις. Το τιμόνι του παίζει και να έκανε και 6 στροφές από τέρμα σε τέρμα και η δύναμη του ειδικά για βελτιωμένο δεν ανταποκρινοταν στα νούμερα.
Είναι καθαρά αυτοκίνητο πόλης, για να μην πω πόλης με με κυκλοφοριακό πρόβλημα και που δύσκολα βρίσκεις θέση πάρκιν.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Νοέ 2006, 13:43:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα παλι φιλε μου εχει αφησει πολυ καλες εντυπωσεις.
Το σεναριο περι delivery το εχω ακουσει και εγω καπου.
Το Brabus εχει 101 αλογα και παει σφαιρα.
Παντως στο δικο μας εχω ριξει μια 300αρα για μια σκαστρα και 120 για μια πηγη με ραδιοCD.Αυτα τα λιγα.
Και φαντασου τωρα την μανα μου εκει μεσα που σε καθε αλλαγη μετα της 4000 κανει στουφφφφφ.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης