Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 22 Απρ 2005, 18:42:56 Θέμα δημοσίευσης: Πού πήγε ο δείκτης λαδιου?!?!? |
|
|
Ειμαι απαραδεκτος το ξερω , αλλα μολις σημερα καταλαβα οτι το 206 μου ΔΕΝ εχει δεικτη θερμοκρασιας λαδιου αλλα μονο θερμοκρασιας νερου!!! Κατω απο το στροφομετρο δεν υπαρχει καμια ενδειξη!!! Κοιταξα και μερικα αλλα καινουρια 14αρια XS και διαπιστωσα οτι σε κανενα δεν υπηρχε δεικτης για το λαδι!!! Ενας που ρωτησα σε μια αντιπροσωπια δεν ηξερε να μου πει τι και πως... Ξερει κανεις απο σας τιποτα περι αυτου??? 
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 22 Απρ 2005, 18:48:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ ξέρω ….στα καινούργια των έχουν καταργήσει .
Τώρα το γιατί μόνο αυτή ξέρουν ….  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 22 Απρ 2005, 18:49:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παρα πολλα 206 (14αρια κυριως) δεν εχουν τωρα πια αυτη την ενδειξη, οπως ουτε αρκετα cc (π.χ τα quiksilver)  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Baphomet (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)
Ένταξη: 06 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 4616 Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 22 Απρ 2005, 20:42:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το δικο μου την εχει παντως... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PHSYBORG (HULK) Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''
Ένταξη: 24 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 1109 Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 22 Απρ 2005, 21:38:56 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πού πήγε ο δείκτης λαδιου?!?!? |
|
|
netblaster έγραψε: | Ειμαι απαραδεκτος το ξερω , αλλα μολις σημερα καταλαβα οτι το 206 μου ΔΕΝ εχει δεικτη θερμοκρασιας λαδιου αλλα μονο θερμοκρασιας νερου |
Tι χρωμα ειναι τα οργανακια σου ?για πετα καμια φωτο !
Παλι την εκανε την παπαρια η Πεζο! πιστευω πως αυτο θα γινε γιατι θα ειχαν περισσεψει οργανα χωρις θερμ.λαδιου !
Σπασιμο για οποιον το πηρε τωρα κ δεν εχει θερμ .λαδιου οπως παλιοτερα ειχε γινει με τα φαναρια τα διαφανα αλλα κ τα πισω ( facelift) αλλα κ τα βαμμενα τριμ στις πορτες κ τους προφ !
FULL THROTLE....
NEW forum at www.btt.20m.com |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kovac (Χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!
Ένταξη: 13 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 1201 Τόπος: Νίκαια
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 22 Απρ 2005, 22:29:52 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πού πήγε ο δείκτης λαδιου?!?!? |
|
|
netblaster έγραψε: | Ειμαι απαραδεκτος το ξερω , αλλα μολις σημερα καταλαβα οτι το 206 μου ΔΕΝ εχει δεικτη θερμοκρασιας λαδιου αλλα μονο θερμοκρασιας νερου!!! Κατω απο το στροφομετρο δεν υπαρχει καμια ενδειξη!!! Κοιταξα και μερικα αλλα καινουρια 14αρια XS και διαπιστωσα οτι σε κανενα δεν υπηρχε δεικτης για το λαδι!!! Ενας που ρωτησα σε μια αντιπροσωπια δεν ηξερε να μου πει τι και πως... Ξερει κανεις απο σας τιποτα περι αυτου???  |
Εγώ έχω!
Άχρηστη βέβαια, αφού δεν ανεβάζει θερμοκρασία εμάς το λάδι.
Τη θες? 5€.
------------------------------------
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΓΙΩΡΓΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!! 
Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 22 Απρ 2005, 23:29:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τα οργανα ειναι οπως θαπρεπε, σε ασημι φοντο!!! Αλλα αφου λεει ο Αργυρης οτι την καταργησαν...κατι παραπανω θα ξερει!!! Ισως ειναι αυτο που ειπε ο Φιλιππος... Ισως ετσι να εξηγουνται και τα 1300Ε εκπτωση, λεμε τωρα... Παντως, μεχρι στιγμης δεν εχω αντιληφθει κατι αλλο που να διαφερει!!!
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PHSYBORG (HULK) Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''
Ένταξη: 24 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 1109 Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Απρ 2005, 08:53:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν πιστεω να χουν κανει καμια (#(@#(@# κ στις αντιστρεπτικες ! 
FULL THROTLE....
NEW forum at www.btt.20m.com |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Απρ 2005, 18:59:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπααα δε νομιζω... Σημερα που πηγα να μου βαλουν το συναργεμο ρωτησα ενα μηχανικο και μου επαληθευσε αυτο που ειπε ο Αργυρης!!! 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|