PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ρεκτιφιέ - βαλβίδες - εκκεντροφόροι

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pug_306 (Ευάγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 1.8 16v(παμε για αλλαγη)

Ένταξη: 18 Ιαν 2005
Τόπος: Γέρακας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2005, 17:06:46    Θέμα δημοσίευσης: Ρεκτιφιέ - βαλβίδες - εκκεντροφόροι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια θαθελα να σας ενημερωσω οτι ολως τυχαιως γνωρισα το Κυρ Ηλια.Θα μου πειτε τωρα ποιος ειναι αυτος????Ειναι το ατομο που κρυβεται πισω απο τα περισσοτερα αγωνιστικα αυτοκινητα τις Ελλαδας.Ενας απ'τους πλεον γνωστους πελατες του ο Πατσουρεας με το EVO 6...Αναλαμβανει οτιδηποτε εχει σχεση με το κορμο του κινητηρα και εισαγωγης.ρεκτιφιε,πλανισματα,βαλβιδες,εκκεντροφορους,πιστονια,στροφαλους...και πολλα αλλα.Ειναι πολυ καλος στη δουλεια του και απο τιμες εχω ακουσει τα καλυτερα.Οι περισσοτεροι αλλωστε γνωστοι βελτιωτικοι οικοι της Ελλαδας στελνουν σε εκεινον κινητηρες και αφου τους "φροντισει" εκεινος, αυτοι παραμυθιαζουν το πελατη οτι το στειλανε Αγγλια...Τελοσπαντων οποιοσδηποτε θελει οτιδηποτε μπορει να μου πει,αν και σκεφτομουνα,και αυτο αφορα τους διαχειριστες του club, εφοσον υπαρξει γενικοτερο ενδιαφερον να του κανω κουβεντα μηπως και μας κανει καλυτερες ακομα τιμες σαν κλαμπ....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

Ένταξη: 30 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2005, 20:45:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aν μαζευτούμε και μας κάνει καμιά καλύτερη τιμή, εγώ είμαι μέσα. Έχω ένα μοτέρ από xsi για ολική ανακατασκευή, ελαφρώματα, ζυγίσματα κλπ.

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2005, 21:14:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως αναφερομαστε στο ρεκτιφιε "Ωμεγα" ?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Pug_306 (Ευάγγελος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Απρ 2005, 08:57:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε γνωριζω τι παει να πει ρεκτιφιε ωμεγα,αλλα ξερω οτι χρησιμοποιει πιστονια της ωμεγα.Αν ειπα κατι ασχετο-ατοπο δικαιολογηστε με.Εγω παντως αν λαβω μια θετικη απαντηση απο διαχειριστες η τελοσπαντων απο μια ομαδα ατομων που ενδιαφερεται,θα παω να του μιλησω.Ειναι πληρως συζητησιμο ατομο.

Επιστροφή στην κορυφή
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)

Ένταξη: 13 Δεκ 2004
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Απρ 2005, 12:35:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pug_306 έγραψε:
Εγω παντως αν λαβω μια θετικη απαντηση απο διαχειριστες η τελοσπαντων απο μια ομαδα ατομων που ενδιαφερεται,θα παω να του μιλησω.

Στείλε ΠΜ στον Μάνθο (MEMsound) ή στον Μάκη (pugsang) που ειναι και οι υπεύθυνοι για αυτό το θέμα περί προσφορών για το club Wink

206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ... Sad

πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ???? Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
B.M-SPORT (ΒΑΣΙΛΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Citroen Xsara 1.4 (8v) coupe 1999

Ένταξη: 11 Ιαν 2005
Τόπος: Πειραιας-Κερατσινι-Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2005, 08:11:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα μας δώσεις ένα τηλέφωνο και μια διεύθυνση 306pug;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Pug_306 (Ευάγγελος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Απρ 2005, 19:36:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διευθυνση και τηλ. αυριο.Παντως βρισκεται στο Γερακα στη Λεωφορο Κλεισθενους.Κατω (στο υπογειο) απ'το "ΑTLAS TEAM-Sparco" του οποιου ο ιδιοκτητης ειναι ο αντιπροσωπος της SPARCO στην Ελλαδα. Για οποιον δε ξερει ναρθει ,αφου δωσω και τη διευθυνση αυριο, κανονιζουμε σ'ενα κεντρικο σημειο και παμε.Παντως του μιλησα και συμφωνησε πολυ ευχαριστα να κανει καλυτερες τιμες στο κλαμπ μας.Απλα αν παει καποιος να πει του Κυρ Ηλια οτι ειναι απ'το Peugeot club και παει εκμερους του Βαγγελη.Επισης εχει ακρες για φθηνα μοτερ...

Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Απρ 2005, 13:17:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

(του PSClub εννοεις Wink Wink )

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης