Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Pug_306 (Ευάγγελος) Μέλος

Peugeot 306 1.8 16v(παμε για αλλαγη)
Ένταξη: 18 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 186 Τόπος: Γέρακας
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2005, 17:06:46 Θέμα δημοσίευσης: Ρεκτιφιέ - βαλβίδες - εκκεντροφόροι |
|
|
Παιδια θαθελα να σας ενημερωσω οτι ολως τυχαιως γνωρισα το Κυρ Ηλια.Θα μου πειτε τωρα ποιος ειναι αυτος????Ειναι το ατομο που κρυβεται πισω απο τα περισσοτερα αγωνιστικα αυτοκινητα τις Ελλαδας.Ενας απ'τους πλεον γνωστους πελατες του ο Πατσουρεας με το EVO 6...Αναλαμβανει οτιδηποτε εχει σχεση με το κορμο του κινητηρα και εισαγωγης.ρεκτιφιε,πλανισματα,βαλβιδες,εκκεντροφορους,πιστονια,στροφαλους...και πολλα αλλα.Ειναι πολυ καλος στη δουλεια του και απο τιμες εχω ακουσει τα καλυτερα.Οι περισσοτεροι αλλωστε γνωστοι βελτιωτικοι οικοι της Ελλαδας στελνουν σε εκεινον κινητηρες και αφου τους "φροντισει" εκεινος, αυτοι παραμυθιαζουν το πελατη οτι το στειλανε Αγγλια...Τελοσπαντων οποιοσδηποτε θελει οτιδηποτε μπορει να μου πει,αν και σκεφτομουνα,και αυτο αφορα τους διαχειριστες του club, εφοσον υπαρξει γενικοτερο ενδιαφερον να του κανω κουβεντα μηπως και μας κανει καλυτερες ακομα τιμες σαν κλαμπ....
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
BTS (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ
Ένταξη: 30 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1148
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2005, 20:45:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Aν μαζευτούμε και μας κάνει καμιά καλύτερη τιμή, εγώ είμαι μέσα. Έχω ένα μοτέρ από xsi για ολική ανακατασκευή, ελαφρώματα, ζυγίσματα κλπ.
www.euphemus.eu |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2005, 21:14:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μηπως αναφερομαστε στο ρεκτιφιε "Ωμεγα" ?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Απρ 2005, 08:57:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δε γνωριζω τι παει να πει ρεκτιφιε ωμεγα,αλλα ξερω οτι χρησιμοποιει πιστονια της ωμεγα.Αν ειπα κατι ασχετο-ατοπο δικαιολογηστε με.Εγω παντως αν λαβω μια θετικη απαντηση απο διαχειριστες η τελοσπαντων απο μια ομαδα ατομων που ενδιαφερεται,θα παω να του μιλησω.Ειναι πληρως συζητησιμο ατομο.
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
LuNa (Αναστασία) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)
Ένταξη: 13 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 701 Τόπος: Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Απρ 2005, 12:35:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pug_306 έγραψε: | Εγω παντως αν λαβω μια θετικη απαντηση απο διαχειριστες η τελοσπαντων απο μια ομαδα ατομων που ενδιαφερεται,θα παω να του μιλησω. |
Στείλε ΠΜ στον Μάνθο (MEMsound) ή στον Μάκη (pugsang) που ειναι και οι υπεύθυνοι για αυτό το θέμα περί προσφορών για το club 
206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ...
πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ????  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
B.M-SPORT (ΒΑΣΙΛΗΣ) Φανατικό μέλος

Citroen Xsara 1.4 (8v) coupe 1999
Ένταξη: 11 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 337 Τόπος: Πειραιας-Κερατσινι-Ιλιον
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2005, 08:11:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θα μας δώσεις ένα τηλέφωνο και μια διεύθυνση 306pug; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Απρ 2005, 19:36:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Διευθυνση και τηλ. αυριο.Παντως βρισκεται στο Γερακα στη Λεωφορο Κλεισθενους.Κατω (στο υπογειο) απ'το "ΑTLAS TEAM-Sparco" του οποιου ο ιδιοκτητης ειναι ο αντιπροσωπος της SPARCO στην Ελλαδα. Για οποιον δε ξερει ναρθει ,αφου δωσω και τη διευθυνση αυριο, κανονιζουμε σ'ενα κεντρικο σημειο και παμε.Παντως του μιλησα και συμφωνησε πολυ ευχαριστα να κανει καλυτερες τιμες στο κλαμπ μας.Απλα αν παει καποιος να πει του Κυρ Ηλια οτι ειναι απ'το Peugeot club και παει εκμερους του Βαγγελη.Επισης εχει ακρες για φθηνα μοτερ...
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kanelj (Γιαννης) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?
Ένταξη: 27 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 2206 Τόπος: Γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 20 Απρ 2005, 13:17:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|