PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Δεν είμαστε οι χειρότεροι οδηγοί...!!!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Απρ 2005, 09:39:34    Θέμα δημοσίευσης: Δεν είμαστε οι χειρότεροι οδηγοί...!!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είμαστε οι χειρότεροι οδηγοί!
PATHFINDER

Αν βρεθείτε στην πρωτεύουσα του Περού, Λίμα, σκεφτείτε το ξανά πριν ανεβείτε σε λεωφορείο ή ταξί, γιατί πολλοί οδηγοί πάσχουν από ψυχοπαθητικά σύνδρομα.

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Λίμα San Marco, περίπου το 40% από τους 640 οδηγούς αστικών και ταξί που εξετάστηκαν, υποφέρουν από ψυχολογικά προβλήματα και φέρονται σαν ψυχοπαθείς, εκδηλώνοντας επιθετικότητα, θυμό και αντικοινωνική συμπεριφορά. Οι οδηγοί δεν δείχνουν να νιώθουν ενοχές αν τραυματίσουν ή αν πατήσουν πεζό, αναφέρει η έρευνα.

Η Λίμα είναι γεμάτη από ρυπογόνα αυτοκίνητα, ταξί και λεωφορεία που δεν υπακούουν στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ούτε φυσικά σταματάνε στα κόκκινα φανάρια. Εκατοντάδες άνθρωποι χάνουν την ζωή τους κάθε χρόνο σε δυστυχήματα με λεωφορεία και ταξί στο Περού, λόγω κακών δρόμων, άσχημα συντηρημένων οχημάτων και αδιαφορίας των οδηγών.

Δεν το πιστεύαμε, αλλά τελικά μάλλον υπάρχουν και χειρότερα από τη χώρα μας!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Απρ 2005, 22:59:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχεις παει ποτε στην Αιγυπτο ???
Αν με το καλο πας ποτε μην τολμησεις να περασεις ποτε δρομο απεναντι οταν περνανε αυτοκινητα!
Δεν υπολογιζουν τιποτα και κανεναν και βλεπεις τουλαχιστον 3 τρακαρισματα την μερα!!Τα αυτοκινητα (τα ποιο πολλα) ειναι τουλαχιστον διαλυμενα και δεν τους νοιαζει αν θα το χτυπησουν !!
Φαντασου η κορη ενος οικογενειακου φιλου κοιμοταν στα ποδια του πατερα της στο πισω καθισμα ενος Ταξι και ξαφνικα ανοιξε η πορτα και βρεθηκε ξαφνικα σε μια στροφη η μιση απ'εξω και να την κρατανε απο τα ποδια!!!(το ειχα δει αυτο το θεαμα.... Laughing Laughing Laughing Laughing )!Ο ταξιτζης εκανε λες και δεν συνεβη τιποτα!!!!
Αααααλλα κολπα!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2005, 02:40:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aπο οτι γραφεις Γιαννη,μια χαρα το πανε και οι Αιγυπτιοι... Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2005, 06:33:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραία παραδείγματα σύγκρισης! NodNo

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2005, 11:55:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όχι ρε γ***το... μια πρωτιά είχαμε κι εμείς, πάει κι αυτή... Silly

®
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2005, 14:51:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
ξεχνασ γρηγορα φιλε σπυρο...να σου θυμισω...μπασινασ το κορνερ...χαριστεασ την κεφαλια γκολλλλλλλλ.γκολ.γκολ ο χαριστεασ..πρωταθλητεσ ευρωπησ

Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2005, 15:06:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
crusader έγραψε:
ξεχνασ γρηγορα φιλε σπυρο...να σου θυμισω...μπασινασ το κορνερ...χαριστεασ την κεφαλια γκολλλλλλλλ.γκολ.γκολ ο χαριστεασ..πρωταθλητεσ ευρωπησ

Σωστά Γιώργο, αλλά όσον αφορά τις οδηγικές μας ικανότητες αυτή την πρωτιά είχαμε και την χάσαμε!!! Laughing Laughing Laughing

®
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2005, 16:10:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="crusader"][quote="shiba"]
crusader έγραψε:

Σωστά Γιώργο, αλλά όσον αφορά τις οδηγικές μας ικανότητες αυτή την πρωτιά είχαμε και την χάσαμε!!! Laughing Laughing Laughing
ontws;) Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης