PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Διεθνής άδεια οδήγησης
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2005, 14:16:24    Θέμα δημοσίευσης: Διεθνής άδεια οδήγησης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ορισμένα κράτη της Ευρώπης που δεν είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως επίσης και σε όλες της χώρες των άλλων ηπείρων, χρειάζεστε τη διεθνή άδεια οδήγησης προκειμένου να οδηγήσετε αυτοκίνητο, είτε το δικό σας είτε ενοικιαζόμενο.

Επειδή πρόκειται να κάνω ένα ταξίδι Καναδά-Αμερική προς τα τέλη Μαϊου και θέλω να μπορώ να οδηγήσω νόμιμα εκεί, αναγκάστηκα να ψάξω το συγκεκριμένο θέμα.
Και αφού έμαθα εγώ τι χρειάζεται, σκέφτηκα να τα αναφέρω κι εδώ, ώστε να υπάρχουν, σε περίπτωση που και κάποιος άλλος ενδιαφερθεί μελλοντικά για μετατροπή του διπλώματός του σε διεθνές.

ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ :

ΕΛΠΑ (Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου και Περιηγήσεων)
Μεσογείων 395 - Αθήνα, Τ.Κ. 115 27 (Πύργος Αθηνών), τηλ. 0106068800

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ :

α. Ελληνικό δίπλωμα οδήγησης σε ισχύ.

β. 2 φωτογραφίες μεγέθους ταυτότητας.

γ. Διαβατήριο ή ταυτότητα. Στα παλαιού τύπου διπλώματα απαιτείται η ταυτότητα.

δ. Να γνωρίζετε πως γράφεται το όνομά σας με λατινικούς χαρακτήρες - ακριβώς όπως φαίνεται στο διαβατήριό σας.

ε. Το ποσό των 70 ευρώ.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΙΣΧΥΟΣ :

Το διεθνές δίπλωμα ισχύει για τρία (3) χρόνια.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ :

Η διεθνής άδεια οδήγησης εκδίδεται και χορηγείται αυθημερόν από τα κατά τόπους Γραφεία της ΕΛΠΑ.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στον κ. Γιάννη Κουζνέτσωβ (τηλ. 210 60 68 850).

®
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2005, 14:38:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΡΩΤΗΣΗ του φιλου μου του κυριου κατακαημενου του Ελληνα που του ρουφανε το μεδουλι οπου κιαν τον βρουνε!

γιατι χρειαζομαστε και 70 Ευρω;; για κατι (μια αδεια οδηγησης) που θα επιβεβαιωσει κατι (την αδεια μας οδηγησης)που ηδη ισχυει ;;

και μην ακουσω τιποτα δικαιολογιες της πλακας Evil

Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2005, 15:06:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή κι εγώ είχα την ίδια απορία Δημήτρη, αλλά ο κύριος με τον οποίο μίλησα στο τηλέφωνο δεν ήξερε να μου απαντήσει, τους έστειλα κι ένα mail.
Ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση όμως από το μέγεθος του ποσού, μου έκανε το γεγονός ότι αυτό δεν αφορά κάποιο παράβολο, αλλά το θέλουν σε μετρητά... Rolling eyes

®
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2005, 15:22:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

γιατι χρειαζομαστε και 70 Ευρω;; για κατι (μια αδεια οδηγησης) που θα επιβεβαιωσει κατι (την αδεια μας οδηγησης)που ηδη ισχυει ;;

και μην ακουσω τιποτα δικαιολογιες της πλακας Evil

Μα τι ερωτηση ειναι αυτη ???

This is Greece !!!! Τα 70 ευρω ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ για να κινηθει το γραφειοκρατικο τερας.

Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

ΑΠΟΡΙΑ: Παιρνεις τουλαχιστο καποιο ειδους αποδηξη για τα 70 ευρω ή μπα....???

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2005, 15:23:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
Επειδή κι εγώ είχα την ίδια απορία Δημήτρη, αλλά ο κύριος με τον οποίο μίλησα στο τηλέφωνο δεν ήξερε να μου απαντήσει, τους έστειλα κι ένα mail.
Ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση όμως από το μέγεθος του ποσού, μου έκανε το γεγονός ότι αυτό δεν αφορά κάποιο παράβολο, αλλά το θέλουν σε μετρητά... Rolling eyes

εγω παλι ο καχυποπτος γιατι εχω την εντυπωση πως αν το θεμα παρει διαστασεις και υπαρξουν διαμαρτυριες (καναλια κ.λ.π. κ.λ.π) θα βγουν και θα πουν "λαθος-δεν κοστιζει τιποτα" ;;;;

Επιστροφή στην κορυφή
ePhI (Eφη)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6(16V) xs3/z4

Ένταξη: 02 Σεπ 2003
Τόπος: always ΒΠ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 11:45:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
crusader έγραψε:

εγω παλι ο καχυποπτος γιατι εχω την εντυπωση πως αν το θεμα παρει διαστασεις και υπαρξουν διαμαρτυριες (καναλια κ.λ.π. κ.λ.π) θα βγουν και θα πουν "λαθος-δεν κοστιζει τιποτα" ;;;;

...και μην ξεχνάς οτι κανείς δεν είναι αρμόδιος Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

``Δύο πράγματα είναι αιώνια,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο``
ΑΙΝΣΤΑΙΝ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 11:46:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η απάντηση που έλαβα σ'ημερα το πρωί :

Κύριε Μουζακίτη καλημέρα σας,

To ποσό των 70 € καταβάλλεται για την έκδοση του διεθνούς διπλώματος το οποίο ισχύει για 3 χρονια στον υπάλληλο που θα το εκδόσει (δεν χρειάζεται η αγορά κάποιου παραβόλου). Αν επιθυμείτε να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλώ καλέστε τον υπεύθυνο της υπηρεσίας Διεθνών Διπλωμάτων κ. Κουζνέτσωβ στο 210 60 68 850, ο οποίος ως ο πλέον αρμόδιος θα σας κατατοπίσει.

Στη διάθεσή σας,
Γεωργία Πατακιά
ΕΛΠΑ, Γραμ. Διοικησεως

Και επειδή δεν με ικανοποίησε ούτε αυτή η απάντηση, πήρα τον "πλέον αρμόδιο" τηλέφωνο και τον ρώτησα συγκεκριμένα για ποιό λόγο χρειάζονται αυτό το ποσό σε μετρητά...

Η απάντηση ήταν ότι τα 70€ καλύπτουν τα έξοδα έκδοσης της Διεθνούς Άδειας Οδήγησης (χαρτί, μελάνι, σφραγίδα κτλ.)!!! Shocked Confused

®
Επιστροφή στην κορυφή
ePhI (Eφη)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6(16V) xs3/z4

Ένταξη: 02 Σεπ 2003
Τόπος: always ΒΠ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 11:49:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
Η απάντηση που έλαβα σ'ημερα το πρωί :

Κύριε Μουζακίτη καλημέρα σας,

To ποσό των 70 € καταβάλλεται για την έκδοση του διεθνούς διπλώματος το οποίο ισχύει για 3 χρονια στον υπάλληλο που θα το εκδόσει (δεν χρειάζεται η αγορά κάποιου παραβόλου). Αν επιθυμείτε να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλώ καλέστε τον υπεύθυνο της υπηρεσίας Διεθνών Διπλωμάτων κ. Κουζνέτσωβ στο 210 60 68 850, ο οποίος ως ο πλέον αρμόδιος θα σας κατατοπίσει.

Στη διάθεσή σας,
Γεωργία Πατακιά
ΕΛΠΑ, Γραμ. Διοικησεως

Και επειδή δεν με ικανοποίησε ούτε αυτή η απάντηση, πήρα τον "πλέον αρμόδιο" τηλέφωνο και τον ρώτησα συγκεκριμένα για ποιό λόγο χρειάζονται αυτό το ποσό σε μετρητά...

Η απάντηση ήταν ότι τα 70€ καλύπτουν τα έξοδα έκδοσης της Διεθνούς Άδειας Οδήγησης (χαρτί, μελάνι, σφραγίδα κτλ.)!!! Shocked Confused

ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

``Δύο πράγματα είναι αιώνια,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο``
ΑΙΝΣΤΑΙΝ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)

Ένταξη: 13 Δεκ 2004
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 13:18:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έτσι για την ιστορία πάντως.....
Το 1996 πήγα Αμερική και έβγαλα και γω αυτό το δίπλωμα της ΕΛΠΑ....
Πάω να ενοικιάσω αυτοκίνητο φυσικά και οποία έκπληξη.....
Το κοιτάει ο υπάλληλος καλά καλά.... και με ρώτησε αν έχω το επίσημο Ευρωπαϊκό δίπλωμα γιατί αυτό του ήταν ΑΧΡΗΣΤΟ!!!! Shocked Shocked
Εν ολίγοις.... μετακινιόμουν με το κανονικό μου δίπλωμα και δε μου χρησίμευσε ποτέ το δίπλωμα της ΕΛΠΑ στην 15μερη διαμονή μου εκεί!
Τώρα βέβαια από το 1996 ως σήμερα ίσως πολλά να έχουν αλλάξει αλλά... κάπως χλωμό το κόβω....
Δεν υπάρχει πιο ΕΠΙΣΗΜΟ δίπλωμα οδήγησης απ αυτό που εκδίδει ένα ΚΡΑΤΟΣ!!

Πάντως μην πάρω και κανέναν στο λαιμό μου και με κυνηγάτε μετά....
σας λέω τι ΕΤΥΧΕ σε μένα το 1996

206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ... Sad

πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ???? Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
GEORGE_1 (GEORGE_1)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 23:40:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα να ρωτησω κατι?η δουλεια μου ειναι οδηγος.δεν ετυχε ποτε να βγω εξωτερικο,ομως ξερω οτι με το διπλωμα μας,το κανονικο το κανονικοτατο το επαγγελματικο,βγαινεις με νταλικα και πας οπου γουσταρεις.και θελουν βεβαιωση απο την ΕΛΠΑ για ι.χ? και συν 70 ευρα?εγω ξερω οτι η ΕΛΠΑ εκδιδει τα διπλωματα για οσουν θελουν να τρεξουν σε αγωνες.μηπως πρεπει να γινουμε ραλιστες για να παμε εκει????Γεια σου ΕΛΛΑΔΑΡΑ..που αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους γ@@ς...
Επιστροφή στην κορυφή
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 23:48:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε συ Σπύρο.... εκεί που θα πας δεν έχεις κανέναν γνωστό? Δεν μπορεί να ρωτήσει κάποιος δικός σου άνθρωπος στις εκεί αρμόδιες αρχές αν όντως το χρειάζεσαι αυτό το δίπλωμα της ΕΛΠΑ?
Αμαρτία απο το Θεό είναι ρε γμτ μου.... 70 ευρά είναι αυτά, δεν είναι και λίγα..... κοντά 2 μεροκάματα για τους περισσότερους.....
Ψάξτο λίγο εκεί αν έχεις δικούς σου ανθρωπους που θα τους επισκευτείς....

Εγώ πάντως, αν ήμουν στη θέση σου, ακόμα και αν δεν είχα δικό μου γνωστό και πήγαινα χύμα, θα έκανα ένα τηλεφώνημα στις εδώ Πρεσβίες να μάθω στα σίγουρα τι ισχύει Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 00:32:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σπύρο, ντροπή θα είναι να πας Αμερική και να μην spend μια Night στο jail... θα ειναι φοβερη εμπειρια! Πηγαινε λοιπον με το διπλωμα απο Ελλάντα και αμα σε σταματησει κανας μπατσος πες του fuck off man... Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 10:24:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LuNa έγραψε:
Ρε συ Σπύρο.... εκεί που θα πας δεν έχεις κανέναν γνωστό? Δεν μπορεί να ρωτήσει κάποιος δικός σου άνθρωπος στις εκεί αρμόδιες αρχές αν όντως το χρειάζεσαι αυτό το δίπλωμα της ΕΛΠΑ?

Εγώ πάντως, αν ήμουν στη θέση σου, ακόμα και αν δεν είχα δικό μου γνωστό και πήγαινα χύμα, θα έκανα ένα τηλεφώνημα στις εδώ Πρεσβίες να μάθω στα σίγουρα τι ισχύει Wink

Αυτό θα κάνω τελικά Αναστασία...
Θα ρίξω ένα τηλεφώνημα στους δικούς μου εκεί να ρωτήσουν αλλά θα ρωτήσω και στην αμερικανική Πρεσβεία εδώ μιας και θα περάσω από εκεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα για την Βίζα.
Thnx 4 the advice! Wink

®
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 10:26:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
Σπύρο, ντροπή θα είναι να πας Αμερική και να μην spend μια Night στο jail... θα ειναι φοβερη εμπειρια! Πηγαινε λοιπον με το διπλωμα απο Ελλάντα και αμα σε σταματησει κανας μπατσος πες του fuck off man... Laughing Laughing Laughing

Και αυτό σωστό!!! Δε λέει να χάσω αυτή την εμπειρία... μιας που θα πάω να δω όλα τα αξιοθέατα Laughing Laughing Laughing

®
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 10:39:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:

Παιζει κι'αυτο !!! Ετσι οπως ειναι εκει φοβουνται και τη σκια τους. Προσεχε μην σε περασουν για τρομοκρατη και σε στειλουν στη Κουβα στο Γκουαντάναμο.
Εχε καλου κακου τη καρτα μελους του Club, μπορει να σε γλειτωσει απο μπελαδες. Κ'εμεις ως Club θα σου βρουμε ενα καλο δικηγορο. Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 12:20:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ως international πλέον ... έχω και εγώ την international άδεια της ΕΛΠΑ ... (ευτυχώς τα έξοδα τα ανέλαβαν άλλοι ... Rolling eyes )

Λοιπόν με σταμάτησαν και στην Γερμανία αλλά και στην Αμερική ...
Στην Γερμανία απλά σε ένα μπλόκο ... για αναγνώριση στοιχείων ... Τίποτα το ιδιαίτερο ... όλα καλά λόγω Ευρωπαϊκής Ενωσης ... Μέτρησε η international άδεια ... Smile

Στην Αμερική ... μετά από μερική καταδίωξη ... με κάτι ντουντούκες μας σταμάτησε ένα περιπολικό με τον γνωστό Αμερικάνικο τρόπο! Ελικόπτερο τους ειδοποιήσε ότι περάσαμε 1 STOP και πήγαμε μέσα μία φτωχογειτονιά στο Μαϊάμι με την υπερβολική ταχύτητα των 50km/h ... Το ελικόπτερο και το περιπολικό (λέει) ενημερώθηκε από το γραφείο ενοικιάσεως για το ποιοι πρέπει να έχουν το αυτοκίνητο και να το οδηγούν! (από το online σύστημα ασφαλείας!) Ολα αυτά μέσα σε 5 λεπτά ... Shocked)

Κάναμε μισή ώρα για να τους εξηγήσουμε ότι χαθήκαμε και ότι είμαστε από μία χώρα που λέγεται Ελλάδα ... Φυσικά τα περί EΛΠΑ και international license τα είδαν και γέλαγαν ... Ολόκληρο βιβλιαράκι για μια άδεια οδήγησης όταν στην Αμερική έχουν άδεια τύπου κάρτας ... Exclamation

Το λοιπόν ... επειδή δεν καταλάβαιναν και πολύ την Ελληνική χαρτούρα μας άφησαν ελεύθερους επειδή αν μας έγραφαν δεν θα μπρούσαμε να ξανανοικιάσουμε τουτού στο Αμέρικα !!!

... Από την άλλη στην Ελλάδα όλοι οι ξένοι νοικιάζουν οτιδήποτε χωρίς κανένα έλεγχο!!! ...
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 12:31:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Στην Αμερική ... μετά από μερική καταδίωξη ... με κάτι ντουντούκες μας σταμάτησε ένα περιπολικό με τον γνωστό Αμερικάνικο τρόπο! Ελικόπτερο τους ειδοποιήσε ότι περάσαμε 1 STOP και πήγαμε μέσα μία φτωχογειτονιά στο Μαϊάμι με την υπερβολική ταχύτητα των 50km/h ... Το ελικόπτερο και το περιπολικό (λέει) ενημερώθηκε από το γραφείο ενοικιάσεως για το ποιοι πρέπει να έχουν το αυτοκίνητο και να το οδηγούν! (από το online σύστημα ασφαλείας!) Ολα αυτά μέσα σε 5 λεπτά ... Shocked)

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Σοβαρά μιλάς τώρα??? Καλά που δεν ήρθε και η SWAT Exclamation Exclamation Exclamation

Τελικά αυτό το διεθνές δίπλωμα μου φαίνεται πως κάνει μόνο για προσάναμμα στην Αμερική ε? Confused

®
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 13:22:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:

Το λοιπόν ... επειδή δεν καταλάβαιναν και πολύ την Ελληνική χαρτούρα μας άφησαν ελεύθερους επειδή αν μας έγραφαν δεν θα μπρούσαμε να ξανανοικιάσουμε τουτού στο Αμέρικα !!!

... Από την άλλη στην Ελλάδα όλοι οι ξένοι νοικιάζουν οτιδήποτε χωρίς κανένα έλεγχο!!! ...

To αμαξι με ποιο διπλομα το νοικιασατε?

Ενταξει μην τα παραλεμε στην Ελλαδα (ακομα και στα νησια) ακομα και τους Ελληνες που νοικιαζουν τους ζητανε κανονικα διπλομα.

Επιστροφή στην κορυφή
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 13:26:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
Τελικά αυτό το διεθνές δίπλωμα μου φαίνεται πως κάνει μόνο για προσάναμμα στην Αμερική ε? Confused

Ούτε για προσάναμμα γιατί μπορεί να σε συλλάβουν για κατοχή επικίνδυνων υλών προς εμπρησμό! Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 13:30:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
To αμαξι με ποιο διπλομα το νοικιασατε?

Εγώ πάντως με το Ευρωπαϊκό μου.....

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και Σπύρο.....
Ισως.... ΙΣΩΣ λέω.... δυσκολευθείς να βρεις να νοικιάσεις αυτοκίνητο με ταχύτητες ........ το 90% των αυτοκινήτων εκεί είναι αυτόματα Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης