PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Νέα Eλληνικών Αγώνων
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!


PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Δημοσιεύσεις: 2206
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2005, 01:56:35    Θέμα δημοσίευσης: Νέα Eλληνικών Αγώνων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας Πετρελαιοειδών ΕΚΟ – ΕΛΔΑ, το Ράλλυ ΕΛΠΑ που προσμετρά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ, θα μετονομαστεί σε Ράλλυ ΕΚΟ.

"Ένας από τους κορυφαίους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το γνωστό σε όλους επί 30 χρόνια Ράλι ΕΛΠΑ, μετονομάζεται από φέτος σε Ράλλυ ΕΚΟ, σηματοδοτώντας την επέκταση της υφιστάμενης συνεργασίας ΕΚΟ – ΕΛΔΑ και ΕΛΠΑ στο χώρο του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Η ΕΚΟ – ΕΛΔΑ με το κύρος της μεγαλύτερης Ελληνικής Εταιρίας Πετρελαιοειδών και με τα υψηλών προδιαγραφών προϊόντα που διαθέτει στους καταναλωτές της, δίνει επάξια το όνομά της στο μέχρι σήμερα Ράλλυ ΕΛΠΑ, ενώ συνεχίζει να παρέχει την υποστήριξή της στο Ράλλυ Ακρόπολις και συμμετέχει πλέον στο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, δύο από τους κορυφαίους αγώνες του είδους τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (WRC)".

(δελτίο τύπου ΕΚΟ-ΕΛΔΑ)


www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Δημοσιεύσεις: 31099
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Απρ 2005, 21:47:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συνέντευξη Τύπου ΕΘ.Ε.Α.


«Οι κανονισμοί δεν πρόκειται να αλλάξουν. Σε αυτή την απόφαση θα εμμείνουμε και θα λάβουμε συμπληρωματικά μέτρα», υποστήριξε ο πρόεδρος της ΕΘ.Ε.Α.

Με την ευκαιρία της συνέντευξης Τύπου για το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, ο πρόεδρος της νέας Εθνικής Επιτροπής Αγώνων, Αλέξανδρος Μανιατόπουλος, πραγματοποίησε ακόμα μία συγκέντρωση για τους δημοσιογράφους, η οποία επικεντρώθηκε στο έργο της ΕΘ.Ε.Α. στον πρώτο χρόνο προεδρίας του. Η συνέντευξη Τύπου εξελίχθηκε σε πραγματικό μαραθώνιο, αφού κράτησε για περισσότερο από μιάμιση ώρα και ο κος Μανιατόπουλος απάντησε στα περισσότερα από τα καυτά ερωτήματα που απασχολούν τους φίλους των ελληνικών αγώνων. Στην αρχική του ομιλία, αναφέρθηκε στο έργο της επιτροπής και στις αλλαγές που έχουν γίνει, οι οποίες έχουν τρία διαφορετικά σημεία και στα οποία επικεντρώνονται. Καταρχήν είναι απλοί, έγκαιροι, ισχύον και εφαρμόζονται για όλους χωρίς διαχωρισμούς και οι αποφάσεις έχουν πρωτεύοντα στόχο την ασφάλεια των αγωνιζομένων και θεατών, την οικονομία και την μικρότερη δυνατή όχληση. Επειδή όμως τα προβλήματα δεν εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας, τη στιγμή που τα παράπονα συνεχίζουν να είναι έντονα, ο ίδιος ανέφερε ότι στην προσπάθεια κάποιου να κόψει μερικές κακές συνήθειες, είναι φυσιολογικό να υπάρχουν και παράπονα. «Είμαι αποφασισμένος να τηρηθούν οι νόμοι», υποστήριξε. Από εκεί και πέρα, άρχισαν οι ερωτήσεις για τα καυτά θέματα που απασχολούν τους ελληνικούς αγώνες, όπως αυτά των αναγνωρίσεων, του υψηλού παράβολου συμμετοχής και των Αγώνων Ταχύτητας. Σχετικά, με το παράβολο συμμετοχής, ο πρόεδρος της ΕΘ.Ε.Α. τόνισε ότι οι αυξήσεις δεν έγιναν για να πάνε τα έσοδα στο ταμείο της ΕΛΠΑ, αλλά για να ενισχύσουν τις λέσχες, οι οποίες και καλούνται να διοργανώσουν καλύτερους αγώνες. Επίσης, φρόντισε να τονίσει ότι η αύξηση δεν έχει καμία σχέση με την δωρεά συμμετοχή στους Αγώνες Ταχύτητας. Παράλληλα, πραγματοποιείται ανανέωση εξοπλισμού της ΕΛΠΑ, όπως χρονόμετρα, ζυγαριές και VHF.

Όταν ρωτήθηκε για την εικόνα της πρώτης ανάβασης της χρονιάς, ο πρόεδρος της ΕΘ.Ε.Α. απάντησε ότι το γεγονός θα αναλυθεί και θα δοθεί η ανάλογη λύση. Πάντως, αρκετές φορές τόνισε ότι όλοι κρίνονται και πως οι λέσχες δεν βρίσκονται στο απυρόβλητο. Για τους Αγώνες Ταχύτητας, ο κύριος Μανιατόπουλος ανέφερε τις προσπάθειες που έχει καταβάλει η ΕΘ.Ε.Α. για την αναθέρμανση του ενδιαφέροντος γύρω από τον θεσμό, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από την προβολή του πρώτου αγώνα. Τόνισε ότι σε κάθε περίπτωση τα μηνύματα είναι θετικά και ότι είναι πολύ νωρίς να προβούμε σε κριτική. Από εκεί και πέρα, η συζήτηση αναλώθηκε στο καυτό θέμα των αναγνωρίσεων, ιδιαίτερα μετά από τα γεγονότα του Ράλλυ Αχαιός. Ο πρόεδρος της ΕΘ.Ε.Α. εμφανίστηκε για ακόμα μια φορά αμετακίνητος στις θέσεις του. «Οι κανονισμοί δεν πρόκειται να αλλάξουν. Σε αυτή την απόφαση θα εμμείνουμε και θα λάβουμε συμπληρωματικά μέτρα». Όπως, μάλιστα, αποκάλυψε, πως υπάρχει η σκέψη για χρήση GPRS στα αυτοκίνητα αναγνωρίσεων! Το σύστημα θα δοκιμαστεί σε αυτοκίνητο που θα λάβει μέρος στο Ιστορικό Ακρόπολις και το μόνο που θα απομένει είναι η συμφωνία με την εταιρία τηλεπικοινωνιών, η οποία και θα αναλάβει το εγχείρημα. Ο κύριος Μανιατόπουλος συνεχίζει να τονίζει ότι οι δοκιμές πρέπει να γίνονται σε συγκεκριμένο χρόνο και με συγκεκριμένο τρόπο. Μπορεί αυτή τη στιγμή να μην υπάρχει ο τρόπος να ελεγχθεί απόλυτα, αλλά στο μέλλον, είναι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρει. «Έτσι θα διασφαλίσουμε τους επί ίσοις όροις αγώνες. Η συγκεκριμένη διαδικασία ακολουθείτε σε όλους τους αγώνες παγκοσμίως», δήλωσε. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις ο πρόεδρος της ΕΘ.Ε.Α. εμφανίστηκε αποφασισμένος, γνωρίζοντας ότι τα προβλήματα ακόμα υπάρχουν και αλλαγές πρέπει να γίνουν.

Παράλληλα, στο τέλος της συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος της ΕΛΠΑ, Βασίλης Δεσποτόπουλος, έκανε μία δήλωση έκπληξη, σχετικά με την κατασκευή του αυτοκινητοδρομίου στον Ορχομενό! Σύμφωνα με τον ίδιο, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί η έναρξη των εργασιών στο χώρο!


η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002
Δημοσιεύσεις: 3013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Απρ 2005, 11:41:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγγνωμη αλλα τι εργασιες θα κανουν στον Ορχομενο?
Ουτε μελετες εχουν γινει, ουτε εχουν συναψει συμφωνια με καποια τεχνικη εταιρεια, εκτος αν δεν το εχουν ανακοινωσει.

Σημερα Τεταρτη πεφτουν οι υπογραφες με τους επενδυτες για το αυτοκινητοδρομιο της Χαλανδριτσας.
Οταν μαθω νεοτερα θα ενημερωσω.


Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Δημοσιεύσεις: 31099
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Αύγ 2005, 13:22:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγώνες και TV

Η νέα τηλεοπτική σεζόν για εμάς ξεκινάει στις 15 Σεπτεμβρίου. Τρεις τηλεοπτικές παραγωγές γεμάτες αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα για μια ακόμη χρονιά θα είναι κοντά σας από την τηλεόραση του SEVEN TV.
«Πάνω από τα όρια», «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ και Αναβάσεων» αλλά και η ζωντανή εκπομπή «AUTO SPRINT LIVE», θα καθηλώσουν τηλεοπτικά τους φίλους των 2 και 4 τροχών και αυτό το χειμώνα θα τους χαρίσουν μοναδικές στιγμές.
Στράτος Φωτεινέλης, Νίκος Τσάδαρης, Διονύσης Λιβέρης, Πάνος Διαμάντης, Στάθης Πετρόπουλος, Ανθή Φωτεινέλη, Χριστίνα Σταθάκη κ.α
Με 10 περίπου ώρες κάθε εβδομάδα γεμάτες μηχανοκίνητο αθλητισμό, νέα μοντέλα, αποκλειστικές συνεντεύξεις, ζωντανές συνδέσεις, καλεσμένους στο στούντιο αλλά και όλο το παρασκήνιο του χώρου του παγκόσμιου και πανελληνίου πρωταθλήματος στο «SEVEN» γίνεται πραγματικά ξεχωριστό και ξανακερδίζει δυναμικά τη θέση που είχε εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο της αυτοκίνησης.
Ας μην ξεχνάμε ότι για 10 χρόνια επίσης συνεχίζεται και η συνεργασία των τριών αυτών παραγωγών με τους μεγαλύτερους σταθμούς της χώρας μας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτό.
Οι τηλεοπτικοί σταθμοί που έχουν τα αποκλειστικά δικαιώματα είναι: ΤRT, STAR κεντρικής Ελλάδος, Κρήτη TV, Super B, ORT, ART TV.
Σας σημειώνουμε ότι οι φετινές παραγωγές θα γίνονται στο στούντιο της POINT PRODUCTIONS.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ SEVEN


η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Δημοσιεύσεις: 31099
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Σεπ 2005, 14:26:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρώτη Πεταλίδη με το C2 S1600 στο Ράλλυ ΕΛΠΑ




η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος



Ένταξη: 08 Απρ 2004
Δημοσιεύσεις: 15542

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιαν 2006, 13:41:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η εταιρεία Τεχνικές Εκδόσεις Α.Ε. ανακοινώνει ότι την 17/01/2006 πώλησε και μεταβίβασε το σύνολο της συμμετοχής της στην εταιρεία «SAFETRACK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ & ΠΑΡΚΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗΣ & ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ», ήτοι 510.222 μετοχές ονομαστικής αξίας 1 ευρώ, οι οποίες αποτελούν το 49,88% του μετοχικού κεφαλαίου της πωλούμενης εταιρείας στην έτερη ήδη υφιστάμενη μέτοχο εταιρεία με την επωνυμία «Mobileo Limited». Το συνολικό τίμημα της πώλησης ανήλθε σε ένα εκατομμύριο πεντακόσιες χιλιάδες (1.500.000,00) ευρώ, ήτοι ευρώ 2,94 ανά μετοχή και θα καταβληθεί τμηματικά μέχρι την 15.02.2007




EPISIS Η Mobileo Limited εχει εδρα: Channel Island, Jersey Illinois στην Αμερικη

APO http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=15613&start=120

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ Η ΣΑΠΠΙΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Δημοσιεύσεις: 6846
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιαν 2006, 14:26:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Hθελα να ήξερα, ποιά είναι η εταιρία "Mobileo" που δεν την ξέρει κανείς στον κόσμο.....

Και δεν την αναφέρει κανένας... "χάρτης"



If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος



Ένταξη: 08 Απρ 2004
Δημοσιεύσεις: 15542

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιαν 2006, 14:30:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το μονο που μενει ειναι να μαθουμε οτι εχει μετοχους το ρ@%$^#$
και το κυριο δ#^%#$^%$λο και το κυριο κ#@$^$^#θα κλπ κλπ κλπ κλπ...

προβλεπω σε μερικα χρονια να πηγαινουμε βουλγαρια και ρουμανια για να κανουμε βολτα σε πραγματικη πιστα οπως γινεται με το σκι εδω και μερικα χρονια...και το τραγικο ειναι οτι θα στοιχιζει και φτηνοτερα!

υ.γ επισης θελω να δω τι θα πουν μερικοι μερικοι που κοφτοντουσαν το τελευταιο καιρο για το οτι δεν εχουν σχεση οι 4τ-καββαθας με τη πιστα και γενικα με τις εργασιες αναβαθμισης-σουλουπωματος της....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Δημοσιεύσεις: 6846
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιαν 2006, 14:53:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προ εξαμήνου που είχαμε βρεθεί με την εταιρία SafeTrack, μας είχαν πει ότι ετοιμάζουν νέα πίστα υψηλών προδιαγραφών.

Δεν ξέρω κατά πόσο έχει σχέση με το όλο θέμα.

Απ'ότι είδα πάντως, η χρήση του 2004 είχε κλείσει με κέρδη (ενώ όλες τις άλλες χρονιές δημοσιεύανε ζημιές).....


Για να δούμε τί ακριβώς παιχνίδια παίζονται...

Επίσης μου έκανε μεγάλη εντύπωση που η εταιρία Mobileo πρέπει να πληρώσει τμηματικά την Safetrack έως τον Φεβρουάριο του 2007....



If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος



Ένταξη: 08 Απρ 2004
Δημοσιεύσεις: 15542

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιαν 2006, 15:01:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα να ειναι οι ανθρωποι και να κρατανε τη μοναδικη πιστα στην αττικη ανοιχτη και με λογικο κοστος.

εμενα αλλο με εξοργιζει. η αντιδραση πολλων οταν ακουγανε την ατακα οτι τα μεγαρα ανηκουν στο καββαθα και τις τ.ε και αρχιζαν ιστοριες για ενοικιασεις κλπ κλπ μπουρδες που υποτιμουσαν τη νοημοσυνη οσων την ακουγαν. τωρα κυριοι που ανηκουν τα μεγαρα οεο?οεο?οεο?
στο καββαθα and friends 'η στο mobilεοεοεοεοε. που ειναι η mobileo oeo oeo?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Δημοσιεύσεις: 7131
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιαν 2006, 19:28:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Συνέντευξη Τύπου ΕΘ.Ε.Α. 12 Απριλίου 2005

Παράλληλα, στο τέλος της συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος της ΕΛΠΑ, Βασίλης Δεσποτόπουλος, έκανε μία δήλωση έκπληξη, σχετικά με την κατασκευή του αυτοκινητοδρομίου στον Ορχομενό! Σύμφωνα με τον ίδιο, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί η έναρξη των εργασιών στο χώρο!


Και άρχισαν οι εργασίες.. Και κοντεύουν να τελειώσουν.. Έγινε όμορφη η πίστα.. Με μεγάλους χώρους στα ΡΙΤ και ωραία χάραξη..
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Δημοσιεύσεις: 31099
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούλ 2006, 11:13:33    Θέμα δημοσίευσης: Αποχωρεί από αγώνες και Δ.Σ. ΣΟΑΑ ο Άρης Ιγγλέσης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άρης Ιγγλέσης έγραψε:
«Επί εικοσιπέντε χρόνια υπηρέτησα τον μηχανοκίνητο αθλητισμό πιστεύω με συνέπεια και αγάπη συμβάλοντας για την ανάπτυξη του , με την φιλοσοφία πάντα του να δώσω και όχι για να πάρω.
Αυτό ήταν που με ώθησε να υποβάλω υποψηφιότητα και στο συλλογικό όργανο μας ΣΟΑΑ και με την εμπιστοσύνη των μελών του να εκλεγώ στην θέση του Γ.Γραμματέα.

Προσπάθησα πάντα για το καλύτερο , πολλές φορές εις βάρος της οικογενείας μου , του ελεύθερου χρόνου μου , συμβάλοντας ακόμα και οικονομικά για να μπορέσουμε να έχουμε καλύτερους , ασφαλέστερους αγώνες.

Συνεργάστηκα με ανθρώπους που είχαμε κοινά οράματα και την ίδια αγάπη γιαυτό που κάναμε όπως ο Α.Ζήβας , ο Δημήτρης Μιχελακάκης , ο Γιάννης Μεσημέρης , και τα πιό νέα παιδιά , το μέλλον στα κοινά του χώρου μας όπως ο Γιώργος Κοσμόπουλος , ο Μάριος Ξανθάκος. Δεν ξεχνώ επίσης τους Δ.Αμαξόπουλο ,Φ.Μανώλη , Μ.Παπαγεωργίου , Α.Βαρουξή , Θάνο Ζιώζια και άλλους που πλαισιώνανε συχνά το Συμβούλιο συμβάλλοντας ενεργά.

Από την άλλη πολεμήθηκα , κατηγορήθηκα , ιδιαίτερα ύπουλα , από ανθρώπους που έχουν ευεργετηθεί από το σπόρ. Από ανθρώπους που αποδείχθηκε ότι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι για την ασφάλεια μας δεδομένου ότι το μόνο που τους απασχολεί είναι το προσωπικό όφελος.

Στο ατύχημα του Χ.Δούρου , βρέθηκα από την πρώτη στιγμή στο Νοσοκομείο Κορίνθου , μαζί με τον Λ.Μανιαδάκη για να βοηθήσουμε όσο ήταν ανθρωπίνως δυνατό. Στο Μ.Ρόδο από το πρώτο πέρασμα των αναγνωρίσεων ειδοποίησα τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Δ.Ριζικάρη για τις πεσμένες μπαριέρες στο Δροσοχώρι. Τον παρεκάλεσα τηλεφωνικά να επικοινωνήσει με την λέσχη και να τους τονίσει ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Δεν το έκανε! Σε εκείνο το σημείο σκοτώθηκε ο Γ.Μακρής.

Την επομένη , στο Δ.Σ. υπέβαλλα την παραίτησή μου για λόγους ευθιξίας που δεν έγινε δεκτή. Συμφώνησα γιατί είχαμε σαν συμβούλιο να αντιμετωπίσουμε ένα μείζον θέμα και η συνοχή και η συμβολή όλων ήταν απαραίτητη.

Όμως ο Αντιπρόεδρος , όπως μαθαίνω , δεν επιθυμεί την συνοχή καταφεύγοντας σε διασπαστικές για τον ΣΟΑΑ κινήσεις . Δεν γνωρίζω τους λόγους αν και υποψιάζομαι πολλά .Γι αυτό επαναφέρω την οριστική και αμετάκλητη παραίτησή μου από Γ.Γραμματέας και μέλος του Δ.Σ. του ΣΟΑΑ . Αποχωρώ από τους αγώνες πικραμένος , αφήνοντας για παρακαταθήκη μία ευχή και μία υπόσχεση. Η ευχή μου είναι να μπορέσουν κάποια στιγμή όλοι οι αγωνιζόμενοι να βάλουν στην άκρη το όποια μικρά ή μεγάλα συμφέροντα τους και να ενωθούν για να δώσουν οριστική λύση στα μεγάλα προβλήματα του χώρου και η υπόσχεση , αφού πουλήσω το αγωνιστικό μου αυτοκίνητο ,σαν τελευταίο χρέος μου , θα μεριμνήσω να ανεγερθεί μνημείο για να θυμόμαστε πάντα τους αδικοχαμένους συναθλητές μας.»

Castor
Α.Γ.Ιγγλέσης



η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!


Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Δημοσιεύσεις: 1109
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούλ 2006, 11:21:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πουλαει κ το αυτοκινητο του με ολη την προικα του



FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Δημοσιεύσεις: 31099
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Ιούλ 2006, 13:14:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΡΙΖΙΚΑΡΗ ΑΘΗΝΑ 18/7/06

Παράθεση:
Συνάδελφοι αγωνιζόμενοι, επειδή οι θέσεις και απόψεις μου σε σχέση με την λειτουργία του ΔΣ του ΣΟΑΑ είναι και πάγιες αρχές μου , τις οποίες και σέβομαι, σας δηλώνω τα παρακάτω:

Επειδή διαφωνώ κάθετα με την μυστική πολιτική! του ΔΣ του ΣΟΑΑ

Επειδή διαφωνώ κάθετα με την πολιτική της παντελούς έλλειψης ενημέρωσης και επαφής με τα μέλη του Συνδέσμου.

Επειδή διαφωνώ κάθετα με την κατάργηση του εκπροσώπου ΣΟΑΑ στους αγώνες.

Επειδή διαφωνώ κάθετα με την προχειρότητα λήψης αποφάσεων και μηδενικής καταγραφής τους στα πρακτικά του Συνδέσμου.

Επειδή διαφωνώ κάθετα με την μη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης των μελών για να ληφθούν αποφάσεις για τα τελευταία γεγονότα στον χώρο μας.

Επειδή διαφωνώ κάθετα με την μη λήψη δημόσιας θέσης από το Δ.Σ. για τα θέματα που απασχολούν τα μέλη μας.

Επειδή οι παραπάνω θέσεις μου ,διαφωνούν με την πλειοψηφία του Δ.Σ. του συνδέσμου, επί μακρόν χρόνο και στα περισσότερα θέματα .

Επειδή επί 6 μήνες τώρα (μετά την δυναμική συγκέντρωση οδηγών τον Ιανουάριο) δέχομαι αδυσώπητο πόλεμο, με χτυπήματα κάτω από την μέση, σε αγωνιστικό, προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο (ακόμη και από απελπισμένα μέλη του Συμβουλίου, που προσπαθώντας να κατευνάσουν τις προσωπικές τους τύψεις και ενοχές, λασπολογούν ασύδοτα......αλλά τι να περιμένει κανείς.?....)

Επειδή θέλω να διατηρήσω την αξιοπρέπειά μου και τις αρχές μου, σε έναν χώρο που τα τελευταία 30 χρόνια είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου.

Επειδή οι προσπάθειές μου να νικήσω την διαπλοκή, απέβησαν άκαρπες.

Δηλώνω, με μεγάλη μου λύπη, δημόσια ,την παραίτηση μου από το ΔΣ του ΣΟΑΑ.

Δήμος Ριζικάρης.



η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Δημοσιεύσεις: 31099
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Ιούλ 2006, 17:47:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αποφάσεις συνεδρίασης ΣΟΑΑ

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου συνεδρίασε εχτές 19/7/06. Παρόντες ήσαν οι κ.κ. Α.Ζήβας (Πρόεδρος) , Μ.Ξανθάκος (Ταμίας), Ι.Μεσημέρης, Δ.Μιχελακάκης , Γ.Κοσμόπουλος(Μέλη). Ορίσθηκε εκτελών χρέη Γραμματέα ο Δ.Μιχελακάκης.

Συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:
1. Συζητήθηκε η παραίτηση του κ.Δήμου Ριζικάρη την οποία το Συμβούλιο κάνει αποδεκτή. Τον ευχαριστεί για την μέχρι σήμερα συνεργασία του με τα υπόλοιπα μέλη και εκφράζει την λύπη του για τον τρόπο που επέλεξε να αποχωρήσει από την σύνθεση του Δ.Σ. , όπως επίσης και για τους ανακριβείς ισχυρισμούς του , τους οποίους χρησιμοποίησε ως βάση των διαφωνιών του και των προσβλητικών και αβάσιμων χαρακτηρισμών του για την λειτουργία του ΣΟΑΑ.
2. Συζητήθηκε η παραίτηση του κ. Α.Ιγγλέση την οποία το Συμβούλιο δεν κάνει δεκτή διότι θεωρεί ότι εξέλειπαν οι λόγοι που την προεκάλεσαν.
3. Το συμβούλιο εκλέγει ομόφωνα στην θέση του Αντιπροέδρου τον κ.Γιώργο Κοσμόπουλο.
4. Το συμβούλιο θα καλέσει το αναπληρωματικό μέλος κ.Λεωνίδα Κύρκο να αναπληρώσει την θέση του παραιτηθέντα.

Ο Πρόεδρος , Τα Μέλη

(Δελτίο Τύπου ΣΟΑΑ)



η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!


106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Δημοσιεύσεις: 1323
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Φεβ 2007, 10:37:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δείτε την παρουσίαση Galfas Racing για το πρόγραμμα αγώνων του 2007. Είναι μια πολύ όμορφη παρουσίαση σε μορφή pdf 1,3 ΜΒ
http://www.galfas.gr/racing/misc/galfas_racing_team_presentation_2007.pdf


Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Δημοσιεύσεις: 1316
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Φεβ 2007, 11:21:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολύ καλή παρουσίαση! μπράβο!!



Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!


Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Δημοσιεύσεις: 3657
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Φεβ 2007, 13:31:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νίκο, εκεί που λες ότι αδυνατείς για το Αχαιός είναι επειδή δεν προλαβαίνεις για τον επόμενο αγώνα (μετά από 2 εβδομάδες) σε περίπτωση που γίνει κάποια ζημιά;

Από χορηγούς καλύφθηκες;

Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία! Very happy


Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!


106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Δημοσιεύσεις: 1323
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Φεβ 2007, 14:43:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι δεν έχουμε τέτοια προβλήματα, απλά παντρεύω τον Παφίλη Smile

ακόμα δεν κλείσαμε απο budget. αν κάποιος μου κλείσει συμφωνία, έχει να λαμβάνει ποσοστό Smile


Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!


206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Δημοσιεύσεις: 1252
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Φεβ 2007, 17:51:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

glf έγραψε:
οχι δεν έχουμε τέτοια προβλήματα, απλά παντρεύω τον Παφίλη Smile

ακόμα δεν κλείσαμε απο budget. αν κάποιος μου κλείσει συμφωνία, έχει να λαμβάνει ποσοστό Smile


Πάντος ρε φίλε ,όπου βάζεις το χέρι σου κάτι καλό καλό γίνετε Very happy

Πολύ καλή η παρουσίαση ,εύχομαι κι εγώ ότι καλύτερο για τη φετινή χρονιά αγορίνα Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Extra Development/Design by Chatasos & Sidobre

© 2002-2006 PSClub - Hellas (Πληροφορίες : info@psclub.gr)

Page generation time: 0,2194s (PHP: 78% - SQL: 22%) - SQL queries: 17 - GZIP enabled - Debug on