Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
307cc alu Δραστήριο μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) CC (2004)
Ένταξη: 04 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 229
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάρ 2005, 08:28:40 Θέμα δημοσίευσης: Ο extra εξοπλισμός δυσκολεύει την αγορά του αυτοκινήτου |
|
|
..................Η ανάπτυξη της τεχνολογίας όπως και η σύνδεση των αυτοκινήτων με πληροφοριακά συστήματα έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση των διαθέσιμων extra εξαρτημάτων ανά αυτοκίνητο που μπορούν να συμπεριληφθούν σε πακέτα εξοπλισμού. Έρευνα αποκάλυψε πως αυτή την στιγμή στην Ευρώπη κάθε αυτοκίνητο μπορεί να εξοπλισθεί ως extra με κατά μέσο όρο 61 εξαρτήματα ή συστήματα.
Ο αριθμός αυτός το 1999 ήταν μόλις 39 εξαρτήματα και συστήματα ανά όχημα. Οι πολλοί και διαφορετικοί συνδυασμοί συστημάτων έχουν ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση της παράδοσης των οχημάτων στους τελικούς τους ιδιοκτήτες. Η έρευνα απέδειξε ακόμη πως υπάρχει έλλειμμα γνώσης στους πωλητές για την χρησιμότητα των συστημάτων και επομένως αδυναμία στο να πείσουν τους υποψήφιους αγοραστές για το το ακριβώς χρειάζονται.
Τα πράγματα είναι πιο δύσκολα στη Γερμανία όπου ο μέσος όρος extra συστημάτων ή εξαρτημάτων πλησιάζει τα 91 ανά αυτοκίνητο. Ακολουθούν η Ιταλία (72), η Ισπανία και η Μεγάλη Βρετανία (60) και η Γαλλία (50). Η έρευνα προβλέπει πως αργά αλλά σταθερά μεγάλο μέρος του extra εξοπλισμού θα συμπεριληφθεί στις βασικές εκδόσεις γεγονός που θα φθάσει τον μέσο όρο σε μόλις 12 extra εξαρτήματα ή συστήματα..........
Στην Ελλάδα ποιός να είναι ο μέσος όρος των extra συστημάτων ή εξαρτημάτων . Μάλλον στους τελευταίους θα είμαστε...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lefty (Λευτέρης) Νέος χρήστης

Peugeot 407 2.0
Ένταξη: 26 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 65 Τόπος: Κατερίνη
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Μάρ 2005, 00:08:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
θα πώ και εγώ απο την πλευρά μου αυτά που έζησα κατα την αγορά του αυτοκινήτου:
Εγώ: θα ήθελα να βάλουμε και τον αισθητήρα παρακαρίσματος στην έκδοση που θα πάρω
Πωλητής: οχι γίνεται μονο στην χχχχχ εκδοση.
Εγώ: μπορούμε τότε να τον βάλουμε μετα?
Πωλητής: φυσικά
...........μετά απο 3 μήνες
Εγώ: ήρθα να μου πείτε πόσο κάνει ο εργοστασιακός αισθητήρας παρκαρίσματος
Πωλητής: Μα δεν γίνεται? μόνο κατα την αγορά
Κάποια αντιστοιχη ερώτηση έγινε και για αν μπορεί να μπεί mp3 player και μου είπαν ναι στην αρχή και....οχι γιατι δεν εχει κάτι τέτοιο η lion hellas ;-( |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

VF7 + VF3 = P.S.A.
Ένταξη: 22 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2584
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 13:08:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Lefty έγραψε: | θα πώ και εγώ απο την πλευρά μου αυτά που έζησα κατα την αγορά του αυτοκινήτου:
Εγώ: θα ήθελα να βάλουμε και τον αισθητήρα παρακαρίσματος στην έκδοση που θα πάρω
Πωλητής: οχι γίνεται μονο στην χχχχχ εκδοση.
Εγώ: μπορούμε τότε να τον βάλουμε μετα?
Πωλητής: φυσικά
...........μετά απο 3 μήνες
Εγώ: ήρθα να μου πείτε πόσο κάνει ο εργοστασιακός αισθητήρας παρκαρίσματος
Πωλητής: Μα δεν γίνεται? μόνο κατα την αγορά
Κάποια αντιστοιχη ερώτηση έγινε και για αν μπορεί να μπεί mp3 player και μου είπαν ναι στην αρχή και....οχι γιατι δεν εχει κάτι τέτοιο η lion hellas ;-( |
Λευτέρη άν αντιμετοπίζεις ακόμα αυτό το πρόβλημα ζήτησε τους τον εξής κωδικό:96719Ε με τιμή : 287,31ευρώ(φυσικά είναι ο εργοστασιακός όπως πολύ σωστά ζήτησες)
Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|