PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τα φωτα σας..

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 04:43:27    Θέμα δημοσίευσης: Τα φωτα σας.. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προχθες ειμουν πισω απο εναν συναδελφο (206ακια) ο οποιος ειχε καμμενο το δεξι πισω φως πορειας... Εκεινη την ωρα σκεφθηκα.. "χμμ .. εμενα ακομα δεν μου χει καει κανενα φωτακι.. Και το χω τοσον καιρο..."..

Τι το θελα; Μεσα σε λιγοτερο απο 24 ωρες καηκε και το δικο μου πισω δεξι φως !! Σαν παρενθεση να σας υπενθυμησω τη δυναμη των σκεψεων που κανουμε... Γι'αυτο να σκεπτομαστε οσο πιο θετικα μπορουμε...

Λοιπον πισω στο θεμα μας.. Εψαξα στο manual να δω τι παιζει με το φως και βρηκα τη διαδικασια αλλαγης.. Τωρα το μονο που μου λειπει ειναι το λαμπακι για να το βαλω.. Τωρα aυτο πρεπει να το παρω απο Peugeot ή το εχουν παντου? (πχ βενζιναδικα, ηλεκτρολογοι κτλ...). Στο manual παντως ειχε συγκεκριμενο "νουμερο" ανταλλακτικου (δεν το θυμαμαι τωρα) αν και δεν νομιζω οτι μονο η peugeot βγαζει λαμπες...

Για πειτε τι ξερετε (μερος διαθεσης/τιμη/συμβατοτητα/μαρκες)... (αν εχει αλλαξει κανεις φυσικα.. ή ειμαι ο πρωτος?)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 05:22:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν υπάρχει ασυμβατότητα εάν δεν το πάρεις από την Peugeot. Αρκεί να είναι στα ίδια Watt. Πήγαινε σε έναν οποιοδήποτε ηλεκτρολόγο, δείξτου το δείγμα και πάρε το λαμπάκι που θα σου δώσει. Και από βενζινάδικο μπορείς να το πάρεις.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 16:29:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πηγαινε σε οποιοδηποτε καταστημα με αξεσουαρ αυτ/του και παρε ενα ιδιο.
Ακομη και σε ενα ηλεκτρολογειο αν ζητησεις θα σου πουλησουν λογικα.
Δεν ειναι αναγκη να το αγορασεις απο την Peugeot.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 18:21:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tης Πεζω ειναι philips και κανει περιπου 500 δραχμες(τοσο πηρα το φλας-αν θυμαστε που ηταν το ενα πιο ασπρο απο το αλλο?)
Παντως εμενα 3 χρονια δεν μου εχει καει τιποτα
ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ να μη με ματιασω :D

Επιστροφή στην κορυφή
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2002, 10:01:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παντως εχω αλλαξει λαμπακια και στα μπροστα φλαςςςς και στα πισω επειδη της μαμα του με τον καιρο ασπριζουν (και τα στρουμφ αμα θελουν σε γραφουν) και εβαλα λαμπακια που δεν ειναι βαμενο το γυαλι τους αλλα ειναι ψημενο σε πορτοκαλι χρωμα.
Επισης την Παρασκευη μου καϊκε το εμπρος δεξι και πηγα σε ενα φιλο ηλεκτρολογο και εκανα αλλαγη, μαλιστα εβαλε τις λαμπες αλογωνου που ειναι πιο ασπρο το χρωμα τους και οντως φωτειζουν καλυτερα.

Τωρα για το ιστορικο της ολικης καταστασης να ξερουμε ολοι εδω κανονικα αν μας σταματησουν στρουμφ και καποιο λαμπακι μας εχει καει μας κοβουν προστιμο διοτι σου λενε οτι εισαι υποχρεωμενος να εχει απο μια λαμπα ανταλλακτικη μεσα στο αμαξι σου.

Εγω μαλιστα με την πρωτη ευκαιρια θα κανω ενα κουτι με ολες τις λαμπες.....αλλα ρε παιδια πραγματικα σας λεω ο φιλος που αλλαξε την λαμπα απο την πλευρα του σηνοδηγου βλαστημησε διοτι ο χωρος ειναι περιορισμενος απο το δοχειο νερου για τα τζαμια.
Αντε να σου πει ο μπατσος "καντο μονο σου" και μαλιστα πριν σε πιασω εγω......

Ερωτηση ρητορικη: Ποσοι απο ολους εμας ξερουν να αλλαζουν λαμπες στα 206 μας??????

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2002, 15:58:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Byron206 έγραψε:

Τωρα για το ιστορικο της ολικης καταστασης να ξερουμε ολοι εδω κανονικα αν μας σταματησουν στρουμφ και καποιο λαμπακι μας εχει καει μας κοβουν προστιμο διοτι σου λενε οτι εισαι υποχρεωμενος να εχει απο μια λαμπα ανταλλακτικη μεσα στο αμαξι σου.

Γράφει ο ΚΟΚ κάτι τέτοιο?

Byron206 έγραψε:

Ερωτηση ρητορικη: Ποσοι απο ολους εμας ξερουν να αλλαζουν λαμπες στα 206 μας??????

Εγώ πάντως έμαθα by the hard way, και μπορώ να πω ότι δεν είναι καθόλου δύσκολο.

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2002, 16:59:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειμουν εξω τωρα και προσπαθησα να αλλαξω το λαμπακι (πισω δεξι φως θεσης-παρκινγκ-πορειας)

Ειχε ο πατερας μου απ'το δικο του και απ'οτι ειδα ήταν ιδια.. και απ'οσο καταλαβα το συγκεκριμενο λαμπακι ειναι Universal... με τον ιδιο κωδικο παντου (P21/5W)

Δυσκολευτηκα να ξελασκαρω την πεταλουδα του φαναριου με το μπουλονοκλειδο γιατι ειναι σε πολυ ασχημο σημειο αλλα τελικα το εβγαλα, πηρα το φαναρι μεσα στο σπιτι μου, το επεξεργαστηκα, το ανοιξα.. Ειδα οτι το λαμπακι δεν φαινοταν καμενο αλλα το αλλαξα.. Στη συνεχεια βγηκα εξω το συνδεσα στη φυσα και ειδα οτι παλι δεν αναβει.. Μετα απο δοκιμη 5-6 λαμπακια σκεφθηκα οτι ειναι η ασφαλεια.. Ανοιξα το κουτι των ασφαλειων κατω απ'το τιμονι και με το χαρτη του Manual βρηκα την Ασφαλεια #35. Απ'οσο εγραφε ειναι "Δεξι εμπρος και πισω φως σταθμευσης".. Κατεβαινω απ'το αμαξι και κοιταω και οντως δεν αναβε ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.. Κοιταω την ασφαλεια - κομμενο το συρματακι... Επειδη προς το παρων δεν ειχα ασφαλεια 10Α εβαλα ενα συρματακι λεπτο (πιο λεπτο απ'της ασφαλειας) μεταξυ στα 2 ποδαρακια της ασφαλειας ωστε να γεφυρωσει το ρευμα και ετσι να κανω τη δουλεια μου προσωρινα..

Τελος καλο ολα καλα..
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2002, 02:56:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλέξης ο Μάστορας!

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2002, 10:13:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alex έγραψε:
Ειμουν εξω τωρα και προσπαθησα να αλλαξω το λαμπακι (πισω δεξι φως θεσης-παρκινγκ-πορειας)

Ειχε ο πατερας μου απ'το δικο του και απ'οτι ειδα ήταν ιδια.. και απ'οσο καταλαβα το συγκεκριμενο λαμπακι ειναι Universal... με τον ιδιο κωδικο παντου (P21/5W)

Δυσκολευτηκα να ξελασκαρω την πεταλουδα του φαναριου με το μπουλονοκλειδο γιατι ειναι σε πολυ ασχημο σημειο αλλα τελικα το εβγαλα, πηρα το φαναρι μεσα στο σπιτι μου, το επεξεργαστηκα, το ανοιξα.. Ειδα οτι το λαμπακι δεν φαινοταν καμενο αλλα το αλλαξα.. Στη συνεχεια βγηκα εξω το συνδεσα στη φυσα και ειδα οτι παλι δεν αναβει.. Μετα απο δοκιμη 5-6 λαμπακια σκεφθηκα οτι ειναι η ασφαλεια.. Ανοιξα το κουτι των ασφαλειων κατω απ'το τιμονι και με το χαρτη του Manual βρηκα την Ασφαλεια #35. Απ'οσο εγραφε ειναι "Δεξι εμπρος και πισω φως σταθμευσης".. Κατεβαινω απ'το αμαξι και κοιταω και οντως δεν αναβε ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.. Κοιταω την ασφαλεια - κομμενο το συρματακι... Επειδη προς το παρων δεν ειχα ασφαλεια 10Α εβαλα ενα συρματακι λεπτο (πιο λεπτο απ'της ασφαλειας) μεταξυ στα 2 ποδαρακια της ασφαλειας ωστε να γεφυρωσει το ρευμα και ετσι να κανω τη δουλεια μου προσωρινα..

Τελος καλο ολα καλα..

Πάρε κόσμε τσάμπα τεχνικές συμβουλές........

Υποκλίνομαι Alex πολυμήχανε !!!!!!!!

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
1.1 i love you (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

C3 1.6 Elegance

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Πόρτο-Ράφτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Δεκ 2002, 22:58:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νά'στε καλά βρε παιδιά Exclamation Exclamation Μου λύσατε την απορία σχετικά με τα φλάς και τη διαφορά των χρωμάτων τους.Βλέπετε η Πεζώ Χαλκίδας είναι απαράδεκτη.Σήμερα πήγα και μου άλλαξαν το λαμπάκι της μικρής σκάλας και όταν τους είπα για το μικροπρόβλημα των φλάς μου είπαν οτι έπρεπε να αλλάξω όλο το φανάρι Laughing Laughing Laughing Μα τι περιμένεις, δεν ήξεραν καν οτι το τασάκι είναι φωτιζόμενο Shocked Shocked Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης