Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
paris Μόλις έγραψα

Ένταξη: 04 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 45
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάρ 2005, 11:50:03 Θέμα δημοσίευσης: Τι αγοράζουμε, από που και πόσο!!! |
|
|
Ανοίγω το συγκεκριμμένο θέμα για να καταγράψουμε συγκεντρωτικά όλα όσα αγοράζουμε για το αυτοκινητό μας με στοιχεία σχετικά με την τιμή την ποιότητα το μαγαζί(με πλήρη στοιχεία) και οτι άλλο έχει να κάνει με την αγορά που θα αναφέρουμε. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
LuNa (Αναστασία) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)
Ένταξη: 13 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 701 Τόπος: Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάρ 2005, 13:18:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Νομίζω ότι το θέμα που ανοίγεις είναι παρεμφερές με αυτό
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=3438
όσο για το από που αγοράζουμε το μαγαζί (με πλήρη στοιχεία) νομίζω ότι δεν είναι και τόοοοοοσο θεμιτό να αναφέρει ο κάθε ένας από που και πως και τι γιατί μπορεί να θεωρηθεί και ως διαφήμιση.
όταν όμως δεις από κοντά ή σε φωτό κάτι από κάποιο μέλος και πιστεύεις ότι σε ενδιαφέρει το ίδιο, μπορείς να τον ρωτήσεις σε προσωπικό επίπεδο μέσω pm ή σε κάποια συνάντηση στο στέκι (εφόσον είσαι εντός Αθηνών απ ότι είδα)
Από την άλλη, συγκεκριμένα καταστήματα για διάφορα προϊόντα, πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν επίσημα από το Δ.Σ. του συλλόγου με προσφορές για τα μέλη.
Καταστήματα ψαγμένα και έγκυρα για τα προϊόντα και τις παροχές τους.
Φιλικά
206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ...
πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ????  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Dejan Μόλις έγραψα

Ένταξη: 06 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 14
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάρ 2005, 20:41:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
anakoinonontai fantazoimai apo kapoio thread sto forum.. (?) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
LuNa (Αναστασία) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)
Ένταξη: 13 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 701 Τόπος: Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάρ 2005, 21:38:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Dejan έγραψε: | anakoinonontai fantazoimai apo kapoio thread sto forum.. (?) |
Επειδή η δουλειά και το ψάξιμο που γίνεται αυτό το διάστημα από τους αρμόδιους για το θέμα είναι πραγματικά μεγάλη, προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι σύντομα θα δούμε κάποιο post στην κεντρική σελίδα που θα τα αναφέρει όλα.
Βέβαια μπορεί να βγω λάθος αλλά με λίγη υπομονή, σύντομα όλοι θα ξέρουμε τι μας ετοιμάζουν τα παιδιά 
206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ...
πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ????  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάρ 2005, 21:41:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
LuNa έγραψε: | Νομίζω ότι το θέμα που ανοίγεις είναι παρεμφερές με αυτό
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=3438
όσο για το από που αγοράζουμε το μαγαζί (με πλήρη στοιχεία) νομίζω ότι δεν είναι και τόοοοοοσο θεμιτό να αναφέρει ο κάθε ένας από που και πως και τι γιατί μπορεί να θεωρηθεί και ως διαφήμιση.
όταν όμως δεις από κοντά ή σε φωτό κάτι από κάποιο μέλος και πιστεύεις ότι σε ενδιαφέρει το ίδιο, μπορείς να τον ρωτήσεις σε προσωπικό επίπεδο μέσω pm ή σε κάποια συνάντηση στο στέκι (εφόσον είσαι εντός Αθηνών απ ότι είδα)
Από την άλλη, συγκεκριμένα καταστήματα για διάφορα προϊόντα, πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν επίσημα από το Δ.Σ. του συλλόγου με προσφορές για τα μέλη.
Καταστήματα ψαγμένα και έγκυρα για τα προϊόντα και τις παροχές τους.
Φιλικά |
Σωστη οπως παντα Αναστασια..  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|