Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Orgix Νέος χρήστης

206 XS 1.4
Ένταξη: 21 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 59 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Φεβ 2005, 17:37:37 Θέμα δημοσίευσης: Προσοχή στις πινακίδες σας! |
|
|
Χτες καποιός έκλεψε τη πίσω πινακίδα απο το αμάξι του θείου μου!Είναι πρώτη φορά που άκουσα κάτι τέτοιο...Έχει κανείς κάτι παρόμοιο υπόψην του;
Όταν μεγαλώσω θα γίνω RC... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2005, 07:46:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οχι αλλα καλο θα ηταν να το δηλωση το συντομοτερο και να κανει αιτηση αντικαταστσασεις....για να μην τον δειτε ξαφνικα να ποζαρει στην tv.... 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2005, 10:37:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Του πατερα μου τις ειχαν κλεψει και τις 2. Απλα δηλωσε τη κλοπη στη και εβγαλε καινουριες (αλλο νουμερο).
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Φεβ 2005, 19:12:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δηλωσε απωλεια και κανε αντικατασταση αμεσα μην μπλεξεις..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
underage (Σοφία) Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)
Ένταξη: 09 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 319 Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Φεβ 2005, 11:34:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν δεν κάνω λάθος αντικατάσταση σημαίνει: καινούργιο νούμερο, καινούργια άδεια κυκλοφορίας και φυσικά το κόστος βαραίνει τον ιδιοκτήτη 
Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2005, 07:35:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
underage έγραψε: | Αν δεν κάνω λάθος αντικατάσταση σημαίνει: καινούργιο νούμερο, καινούργια άδεια κυκλοφορίας και φυσικά το κόστος βαραίνει τον ιδιοκτήτη  |
Αν εχεις δηλωσει απωλεια και για τις δυο πινακιδες ναι τοτε σημαινει καινουρια αδεια και νεα νουμερα,ομως νομιζω οτι αν θες αντικατασταση μονο της μιας πινακιδας τοτε δεν χρειαζεται κατι απο τα παραπανω.
Και στις δυο παντως περιπτωσεις το κοστος επιβαρυνει τον ιδιοκτητη.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nido (Νίκος) Τρελλαμένο μέλος

206 2.0 RC (2005)
Ένταξη: 10 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 662
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Μάρ 2005, 13:12:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Με το κατάλληλο "καρυδάκι" είναι θέμα μισού λεπτού κάποιος να ξεβιδώσει τις 2 βίδες με το εξάγωνο κεφαλάκι που κρατούν στη θέση της την κάθε πινακίδα.
Ένας φίλος τις έχει αντικαταστήσει με allen, με στρογγυλό ημισφαιρικό κεφάλι, που δε μπορείς να το πιάσεις με κλειδί ή πένσα. Βέβαια, αν κάποιος βάλει στο μάτι τις πινακίδες του, τη δεύτερη φορά μάλλον θα έρθει προετοιμασμένος με το κατάλληλο κλειδάκι (γι αυτό και σκέφτεται να γεμίσει τις τρύπες των allen με εποξική ή λιωμένο πλαστικό )...
Οι δικές μου απορίες είναι:
- Tι λέει ο νόμος για τις βίδες που κρατούν τις πινακίδες (πρέπει να μπορεί να τις βγάλει π.χ. ο μπάτσος αν παρκάρεις παράνομα κλπ, με κάποια σχετική ευκολία?)...
- Δε μπορεί να βάλει κάποιος από έναν έξτρα σένσορα του συναγερμού (όπως αυτόν που είναι μέσα στο καπώ) και να συνδέσει και τις πινακίδες του με το συναγερμό?.. Θα μου πείτε, μέχρι να το πάρει χαμπάρι του τις φάγανε!!... Ε, η επόμενη λύση είναι ηλεκτροσόκ!!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Μάρ 2005, 17:31:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
o νομος λεει οτι αν δεν μπορουν να στις ξεβιδωσουν πρεπει να τις παραδωσεις εσυ...
βεβαια αν παρουν τη μια συνηθως δεν ασχολουνται....παντως οτι ειναι το γραφουν πανω στη κληση...
η λυση ειναι μια .
βαζετε αλεν ΜΟΝΟ στη πισω πινακιδα....
οποτε παιρνουν την εμπρος.μετα εσεις βγαζετε προφυλακτηρα εμπρος οτι και καλα σας τρακαραν και κυκλοφορειτε χαλαρα..
το εχω κανει μια φορα στο κορσα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Μάρ 2005, 17:42:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ενα βραδυ στα εγγενια του καλοκαιρινου Venue (αυτο διπλα στο Ribas) τις εβγαλα μονος μου και τις αφησα στο πορτ-παγκαζ γιατι oι μπατσοι εκαναν σηλογη απο ΟΛΑ τα παρανομα παρκαρισμενα (που θα παρκαρεις ρε φιλε??????) . Ετσι ειστε ? Πινακιδες θελετε ? Παρτε τα .....χιδια μου.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
klain (giorgos) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)
Ένταξη: 08 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 211 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Μάρ 2005, 20:41:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | o νομος λεει οτι αν δεν μπορουν να στις ξεβιδωσουν πρεπει να τις παραδωσεις εσυ...
βεβαια αν παρουν τη μια συνηθως δεν ασχολουνται....παντως οτι ειναι το γραφουν πανω στη κληση...
η λυση ειναι μια .
βαζετε αλεν ΜΟΝΟ στη πισω πινακιδα....
οποτε παιρνουν την εμπρος.μετα εσεις βγαζετε προφυλακτηρα εμπρος οτι και καλα σας τρακαραν και κυκλοφορειτε χαλαρα..
το εχω κανει μια φορα στο κορσα  |
Σε γράφουν και άμα δεν έχεις μπροστα η πίσω προφυλακτήρα!
Σε κάποια φάση στο καρ φούρ είχαν κάνει ένα ντου και είχαν μαμήσει πολύ κοσμο!
Για δες καιρό που διάλεξε.. ο χάρος να το πάρει...
Farewell 206 Xs (8V) 1,4 (2003)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Μάρ 2005, 21:03:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπον.Αν μας βουτηξουν τις πινακιδες κανουμε δηλωση κλοπης στην αστυνομια επιτοπου διοτι πλλα κλεφτρονια κλεβουν πινακιδες και τις βαζουν σε αυτοκινητα που τα χρησιμοποιουν σε αλλες αξιοποινες πρξεις.Αν λοιπον ενα αυτοκινητο που εχει χρησιμοποιηθει σε ληστεια φερει τις πινακιδες σου και εσυ δεν εχεις κανει δηλωση, μπλεκεις απο το πουθενα!Οι πινακιδες πρεπει να μπορουν βγουν απο το αυτοκινητο.Αυτο το οποιο συνεβη στο φιλο παραπανω στο venue, εχει συμβει και σε εμενα με μια διαφορα.Το αυτοκινητο μου ειχε ξενες πινακιδες και ενω ειχαν ξηλωσει ολα τα αυτοκινητα στη σειρα, το δικο μου ειχε τις πινακιδες στη θεση τους!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|