Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
kanelj (Γιαννης) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?
Ένταξη: 27 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 2206 Τόπος: Γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2005, 00:12:37 Θέμα δημοσίευσης: Τηλεοπτική εκπομπή:"Auto Sprint" |
|
|
Δεν ξερω ποσοι απο σας την ειδαν σημερα το βραδυ την εκπομπη Αuto Sprint στο TVC !
Η σημερινη εκπομπη ειχε σαν θεμα τα Club αυτοκινητων!
Καλεσμενοι τους ηταν ο προεδρος του EVO club αλλα και του TFRC!
Eιλικρινα την εκπομπη την χαρηκα πολυ!
Γιατι???
λοιπον...
Καταρχιν οπως αποδειχτηκε ειμαστε πολυ μπροστα σε σχεση με τα αλλα clubs (σχεδον ολα) αφου αυτα που σε λιγο καιρο θα ειναι πραγματικοτητα για μας,αλλα clubs δεν τα ειχαν καν σκεφτει!!Τι εννοω?
Γινεται ερωτηση στον προεδρο του TFRC:"γιατι δεν σκεφτεστε να πλησιασετε οδηγους αγωνων για να σας μαθουν σωστη αλλα και ασφαλη οδηγηση στα μελη σας οπως επισης και να σας δειξουν πως μπορειτε να μπειτε στους μηχανοκινητους αγωνες?"
Απαντηση:"Χμμμμ....τωρα μου δωσατε καλη ιδεα!"
Και ολα αυτα την στιγμη που εμεις ηδη το εχουμε υλοποιησει εχοντας οδηγους αγωνων μεταξυ μας που μας βοηθανε με τις γνωσεις τους σε πολλα θεματα!
Επισης το PSclub δεν ειναι απλα μια λεσχη αυτοκινητου οπως ολες οι αλλες αλλα ενα μη κερδοσκοπικο αθλητικο σωματειο που σημαινει οτι μπορουμε ακομα να διοργανωσουμε εμεις οι ιδιοι καποιον αγωνα με την βοηθεια της ΕΛΠΑ κτλ!
Νομιζω πως ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ αυτα ειναι ικανα για να βγουμε απο το ιδιο καζανι με τα αλλα clubs!
Σε αυτο το σημειο δηλωνω δημοσια πως μετα απο συζητηση ειμαστε καλοδεχουμενοι και εμεις με την σειρα μας στην εκπομπη για να μιλησουμε για το δικο μας club αλλα και γενικα με την νοοτροπια τους και τους τροπους λειτουργειας!
Φιλικα
Γιαννης

www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2005, 00:32:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ πάντως ανυπομονώ να υλοποιηθούν όλα αυτα!!
Εξάλλου "το νερό έχει ήδη μπει στο αυλάκι" και μάλιστα κυλάει"!!
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2005, 09:58:17 Θέμα δημοσίευσης: Re: Τηλεοπτικη εκπομπη:"Auto Sprint" |
|
|
kanelj έγραψε: | Δεν ξερω ποσοι απο σας την ειδαν σημερα το βραδυ την εκπομπη Αuto Sprint στο TVC !
Η σημερινη εκπομπη ειχε σαν θεμα τα Club αυτοκινητων!
Καλεσμενοι τους ηταν ο προεδρος του EVO club αλλα και του TFRC!
Eιλικρινα την εκπομπη την χαρηκα πολυ!
Γιατι???
λοιπον...
Καταρχιν οπως αποδειχτηκε ειμαστε πολυ μπροστα σε σχεση με τα αλλα clubs (σχεδον ολα) αφου αυτα που σε λιγο καιρο θα ειναι πραγματικοτητα για μας,αλλα clubs δεν τα ειχαν καν σκεφτει!!Τι εννοω?
Γινεται ερωτηση στον προεδρο του TFRC:"γιατι δεν σκεφτεστε να πλησιασετε οδηγους αγωνων για να σας μαθουν σωστη αλλα και ασφαλη οδηγηση στα μελη σας οπως επισης και να σας δειξουν πως μπορειτε να μπειτε στους μηχανοκινητους αγωνες?"
Απαντηση:"Χμμμμ....τωρα μου δωσατε καλη ιδεα!"
Και ολα αυτα την στιγμη που εμεις ηδη το εχουμε υλοποιησει εχοντας οδηγους αγωνων μεταξυ μας που μας βοηθανε με τις γνωσεις τους σε πολλα θεματα!
Επισης το PSclub δεν ειναι απλα μια λεσχη αυτοκινητου οπως ολες οι αλλες αλλα ενα μη κερδοσκοπικο αθλητικο σωματειο που σημαινει οτι μπορουμε ακομα να διοργανωσουμε εμεις οι ιδιοι καποιον αγωνα με την βοηθεια της ΕΛΠΑ κτλ!
Νομιζω πως ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ αυτα ειναι ικανα για να βγουμε απο το ιδιο καζανι με τα αλλα clubs!
Σε αυτο το σημειο δηλωνω δημοσια πως μετα απο συζητηση ειμαστε καλοδεχουμενοι και εμεις με την σειρα μας στην εκπομπη για να μιλησουμε για το δικο μας club αλλα και γενικα με την νοοτροπια τους και τους τροπους λειτουργειας!
Φιλικα
Γιαννης
 |
???? 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2005, 15:35:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Την είδα και εγώ την εκπομπή ...
Πολλά που άκουσα μου φάνηκαν ήδη γνωστά ωστόσο περίμενα να ακούσω κάποιο τηλέφωνο που να αντιπροσωπεύει το σύλλογο των Peugeot ...
Φαντάζομαι όμως ότι πολλά τηλέφωνα θα έγιναν αλλά πόσα να βγάλουν στον αέρα ... ? Ασε που και το το τηλεφωνικό κέντρο τα είχε παίξει ...
Πάντως η προσπάθεια μέσω της εκπομπής είναι πολύ καλή και θέλω να πιστεύω ότι αργότερα θα φιλοξενίσει και άλλους συλλόγους ...
υ.γ. Λιγάκι με χάλασε που στα τηλεφωνήματα από επαρχία οι κύριοι των άλλων συλλόγων δεν είχαν απαντήσεις να δώσουν σε εύλογα ερωτήματα. Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα... Πως να το κάνουμε δηλαδή? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2005, 08:38:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vini έγραψε: |
Πάντως η προσπάθεια μέσω της εκπομπής είναι πολύ καλή και θέλω να πιστεύω ότι αργότερα θα φιλοξενίσει και άλλους συλλόγους ...
|
Ωπ....εδω εισαι εσυ???!!!
Σιγουρα θα υπρξουν και αλλοι συλλογοι μαζι με αυτους και εμεις με το καλο....!(αν θελησει ποτε κανεις βεβαια να παει να γινει διασημος....!!!!)
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
crusader (Σπύρος) Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2806
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2005, 09:45:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στο επόμενο συμβούλιο πρέπει να το συζητήσουμε, πιστεύω θα είναι μια καλή διαφήμιση του συλλόγου!
® |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christhehealer (Celebrity) Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile
Ένταξη: 19 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 3066 Τόπος: Αθήνα - Γκύζη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2005, 11:27:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
USA Miami/Florida
Aυτά είναι!!!! Γειά σου ρε Nικόλα
Aλήθεια τι καιρό κάνει εκεί; Oι γυναίκες είναι όπως τις βλέπουμε στα περιοδικά;
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2005, 11:29:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
christhehealer έγραψε: | USA Miami/Florida
Aλήθεια τι καιρό κάνει εκεί; Oι γυναίκες είναι όπως τις βλέπουμε στα περιοδικά; |
Μπα,πολύ πιο κοντά είναι...
Γεια χαρά Νικόλα
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2005, 14:05:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
teoman έγραψε: | christhehealer έγραψε: | USA Miami/Florida
Aλήθεια τι καιρό κάνει εκεί; Oι γυναίκες είναι όπως τις βλέπουμε στα περιοδικά; |
Μπα,πολύ πιο κοντά είναι...
Γεια χαρά Νικόλα |
Διάνα έπεσες ... Πλέον είμαι στα πάτρια εδάφη ...
Μετά από 1 χρόνο ξενιτιά είπα να επιστρέψω ...
Πάμε για άλλα ...
υ.γ. Miami, Florida, Palm Beach = Ηλιος, ζέστη, θάλασσα, τρελά αυτοκίνητα, τρελή ζωή ... Κάτι από ταινία ...
Γυναίκες? Πάντως σαν τις Ελληνίδες ( ) δεν είναι! Ευτυχώς! Αλλη ήπειρος!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
glf (Νίκος) Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye
Ένταξη: 01 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 1323 Τόπος: Κοζάνη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2005, 14:10:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
είναι γεγονός οτι από νομικής πλευράς και υπόστασης του σωματείου είμαστε πολύ μπροστά.
το θέμα είναι τι να το κάνεις αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τα μέλη του για αγωνιστικές δραστηριότητες. αυτό διορθώνεται βέβαια ένας μικρός πυρήνας αρκεί για να διατηρεί αυτό το πεδίο δράσης του σωματίου ενεργό.
με τον καιρό....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2005, 15:22:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Επειδη το ΔΣ με εξελεξε εφορο μηχανοκινητων δραστηριοτητων του σωματιου,αρα στην ουσια εγω θα ειμαι απο δω και περα ο υπευθυνος για τις αγωνιστικες μας δραστηριοτητες και μονο σε μενα θα γκρινιαζετε (!!!!) εχω απλα να πω (για αλλη μια φορα...) οτι θα σας τρεχω συνεχεια και τα μελη και το σωματειο για καθε ειδους αγωνιστικη δραστηριοτητα...!!
Εγω αρχιζω κιολας δουλεια....

www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2005, 16:11:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kanelj έγραψε: | .......οτι θα σας τρεχω συνεχεια και τα μελη και το σωματειο για καθε ειδους αγωνιστικη δραστηριοτητα...!!
 |
Τέτοια θέλω ν'ακουω!
Έτσι στην πίεση!
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2005, 17:43:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kanelj έγραψε: | Επειδη το ΔΣ με εξελεξε εφορο μηχανοκινητων δραστηριοτητων του σωματιου,αρα στην ουσια εγω θα ειμαι απο δω και περα ο υπευθυνος για τις αγωνιστικες μας δραστηριοτητες και μονο σε μενα θα γκρινιαζετε (!!!!) εχω απλα να πω (για αλλη μια φορα...) οτι θα σας τρεχω συνεχεια και τα μελη και το σωματειο για καθε ειδους αγωνιστικη δραστηριοτητα...!!
 |
Αντε ντε...
Να τρεχουμε και να μην φτανουμε..  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|