Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
billisdim (Dim) Νέος χρήστης

Ένταξη: 31 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 67
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 13 Μάρ 2007, 12:55:46 Θέμα δημοσίευσης: 206 - Ηχομονωση εσωτερικου σε 206 |
|
|
Δεν βρηκα κατι αναλογο με την ηχομονωση γενικα του εσωτερικου,αν εκανα λαθος μετακινηστε το..
Θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος να ηχομονωσω το 206 μου απο εξωτερικους θορυβους,και κυριως απο το θορυβο της μηχανης.. Ελεγξα τα λαστιχα στις πορτες,και ειναι ολα οκ.. τι παραπανω μπορω να κανω ωστε να εχω τη μεγιστη ηχομονωση...? μπορω να κανω κατι με τον θορυβο της μηχανης?ακουγεται σπαστικα πολυ,και πανω απο τα 70-80 το αμαξι ακουγεται σπαστικα παρα πολυ...ακουω μηχανη,αμορτισερ,εξατμιση,μπαμ μπουμ στον δρομο,θελω οπωσδηποτε να κανω κατι. Δεν εχω μπει σε αλλα 206 για να συγκρινω αλλα δεν ειναι με τιποτα φυσιολογικο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
plaketokofths (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub
Ένταξη: 25 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 3189
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 13 Μάρ 2007, 13:40:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ένα καλό υλικό και ιδιαίτερα φτηνό που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε διάφορα σημεία είναι ο βιομηχανικός κετσές αμαξώματος. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 13 Μάρ 2007, 15:06:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και πως μπορω να το κανω αυτο?να ξηλωσω μοκετες πορτες καπω κ να τα ντυσω με τον κετσε? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
plaketokofths (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub
Ένταξη: 25 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 3189
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 13 Μάρ 2007, 15:28:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
billisdim έγραψε: | και πως μπορω να το κανω αυτο?να ξηλωσω μοκετες πορτες καπω κ να τα ντυσω με τον κετσε? |
Καταρχήν σε περίπτωση που δεν ξέρεις τι είναι να σου πω, στο πάτωμα του αυτοκινητου η μοκέτα απο κάτω έχει κέτσε είναι αυτά τα ανακατωμένα πολύχρωμα νύματα. Σε μερικά σημεια ήδη υπάρχει σε άλλα πάλι ίσως μπορεί να μπεί εφόσον επενδυθεί γιατι εμφανησιακά ειναι άσχημο και σε άλλα καν δεν μπαίνει. Για πόρτες και καπώ δεν το συνιστώ αφού στο καπώ λόγω του μηχανοστάσιου οι θερμοκρασίες είναι μεγάλες για την αντοχή του κετσέ, στις πορτες επίσης λόγω του νερού θα μουλιάζει. Γι αυτά τα σημεία είναι προτιμότερα τα φύλλα πίσας. Τα οποία κοστίζουν κάτι παραπάνω αλλά είναι πιο αποτελεσματικά, ανθεκτικά και εφαρμόζονται σε πιο δύσκολα σημεία.
ΥΓ. Τον κετσέ και πχ υαλοβάμβακα μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις τυλιγμένο μέσα σε ενα αλουμινόφυλλο. Έχω την εντύπωση πως υπάρχουν και έτοιμα τέτοια φύλλα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 13 Μάρ 2007, 16:01:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Yπαρχει και η λυση του πισοχαρτου αλλα θα παει μακρια η βαλλιτσα αλλα πραγματικα θα κλεινεις την πορτα του 206 και θα νομιζεις οτι ειναι φοτηγο...Χωρις να βατηωει ιδιαιτερα...Στα ηχοσυστηματα αλλα στα boom αυτοκινητα αυτα κανουν για να μην τριζουν...Αλλα γιατι τοσο ανχος εξαλλου δεν νομιζω να εχει καποιος εδωμεσα αμαξι που να μην ψιλοχτυπαει ειδηκα σε λακουβες!!!οσο για την εξατμηση για να μην την ακουσ πρεπει απλα να βαλεις αθορυβη!!!Γιατι ενα μεγαλο μερος του θορυβου ειναι συντονισμος απο το τριξιμο του ελευθερου στις βασεις του γιατι αμα εχεις παρατηρησει μονο στο πισω μερος κρατιεται με λαστιχακια στη μεση και μπροστα ειναι κολλητα!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 13 Μάρ 2007, 16:11:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σχετικα με τον θορυβο της εξατμισης, εχω την εντυπωση πως ακουγεται τοσο πολυ στο εσωτερικο,λογω οτι η αποληξη απο το τελικο καζανακι δεν ειναι τελειως εξω απο τον πισω προφυλακτηρα, αλλα ειναι σχετικα πισω,κ ισως κ ο ηχος να μοιραζεται σε μεγαλο βαθμο στο εσωτερικο του αμαξωματος,απο κατω... αν την τραβηξω πιο εξω,να βγαινει εντελως εξω απο τον προφυλακτηρα,ισως θα μειωθει καπως ο θορυβος? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

308 Thp130
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 13 Μάρ 2007, 19:01:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kα θα κανεις ταμαξι λατερνα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάρ 2007, 02:49:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν ειπα να βγαλω ολο το τελικο,μονο την αποληξη, γιατι τωρα ειναι ολη σχεδον κρυμενη απο κατω. anyway θα την βρω την ακρη |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

308 Thp130
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάρ 2007, 12:05:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kαλα και δεν εχει καει ο προφυλακτηριος?Τελος παντων αν ειναι απο κατι τετοιο λογικα θα ισιωσει η φαση με την φασαρια.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|