Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
christhehealer (Celebrity) Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile
Ένταξη: 19 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 3066 Τόπος: Αθήνα - Γκύζη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 22 Οκτ 2002, 14:53:44 Θέμα δημοσίευσης: Διαδρομές και Mουσικές |
|
|
Λοιπόν μάγκες ανοίγω αυτό το topic ώστε να γράφουμε τις αγαπημένες μας διαδρομές και την μουσική που τις συνοδεύουν.
Kαλό θα είναι να μην γράφουμε πχ. Aθήνα - Σούνιο ακούγοντας το Hold on I'm Coming γιατί έστω κι αν υπάρχει σε 12λεπτη εκτέλεση από τον H.M., είναι αδύνατον να το κάνεις σε 12 λεπτά, ώστε να πεις ότι άκουσα μόνο ένα τραγούδι. Όλη την κασσέτα (άντε CD γιατί έιμαστε και σύγχρονοι).
Έτσι να χρησιμεύει και σαν ιδέες για βόλτες-εκδρομές αλλά και για να βελτιώσουμε και την δισκοθήκη μας (φωτιά θα πάρει το Kazaa).
Έλα να αναστενάζουν τα στροφιλίκια με δωδεκάμετρα και ζεμπεκιές. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
konstantinos Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)
Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 918 Τόπος: Μελίσσια
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 22 Οκτ 2002, 15:17:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η αγαπημένη μου διαδρομή είναι μια και μοναδική (την έχω πει και βαριέμαι να την ξαναπώ). Απο μουσική, την δεδομένη στιγμή... απόλυτη ησυχία!!!!
Αλλα πράγματα θέλω εκείνη την στιγμή να ακούω 
Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 22 Οκτ 2002, 15:50:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εξαρτάται
Αν πρόκειται για καθαρά διαδρομή... ειδική τότε ο καλλιτέχνης είναι ένας!
Λέγεται "Sounds of the intake and the exhaust" και ο τραγουδιστής είναι ο κύριος Deux Cent Six.
Αν μιλάμε για διακοπές, τότε τους ρόλους παίρνουν οι Negresses Vertes, O Manu Chao και οι Mano Negra, οι αγαπητοί φίλοι από την Κούβα Buena Vista Social Club, και οτιδήποτε πέσει στα χέρια μου και μου ζεσταίνει την φαντασία...
Αν όμως μιλάμε για ταξίδια (συνήθως ανάγκης) ή αδιάφορες διαδρομές, τότε τα πράγματα αλλάζουν άρδην: Rock, Rock και πάλι Rock. Κλασσικά κομματάκια αλλά και νέα σκηνή, αρκεί να ηχεί μελωδικά και να μην κοπανάει ακατάσκετα λες και με έχει πιάσει... λάστιχο!
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206 XS evo2
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 22 Οκτ 2002, 15:56:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αγαπημένες διαδρομές, προέκταση της παλάμης
Τρίπολη - Μεγαλόπολη (λόγω συχνής προσπέλασης)
Χαλκίδα - Λίμνη (Ε! Βόρεια Ευβοια...)
Και για τους ελάχιστα ψαγμένους... (μάλλον τυχερούς!)
Αρτάκη - Γλυφάδα για μπάνιο (που αρκεί να μην λυπώνται το αυτοκινητάκι με τα 2,5 km χωματόδρομο για την παραλία). Η υπόλοιπη διαδρομή (ιδιαίτερα η ανάβαση της Δίρφης) είναι ένας δρόμος μικρός που δεν έχει ούτε μια ευθεία 15 μέτρων. Από την μία γκρεμός και από την άλλη βράχια και πέτρες. Το σκηνικό γεμίζει με τις πολλές κατολισθήσεις, τον τρύπιο δρόμο από τα χιόνια, αλλά και το φοβερό εξωγήινο τοπίο!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 22 Οκτ 2002, 16:11:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sidobre έγραψε: |
Τρίπολη - Μεγαλόπολη (λόγω συχνής προσπέλασης) |
...μόνος,ακούγοντας rock κατά προτίμηση το highway star των purple ή κάποιο άλλο συγγενές group (rainbow,dio,whitesnake)
Sidobre έγραψε: |
Χαλκίδα - Λίμνη (Ε! Βόρεια Ευβοια...)
Και για τους ελάχιστα ψαγμένους... (μάλλον τυχερούς!)
|
...με καλή παρέα,για μπάνιο και ψαρομεζέ,ακούγοντας το ανάλογο ελαφρολαϊκό-έντεχνο.Απαραίτητη η στάση στο ποτάμι.
Και φυσικά οι διαδρομές στα περίχωρα της Αράχωβας (Παρνασσός,Δελφοί,Ιτέα) χωρίς μουσική υπόκρουση... Εκεί το τοπίο είναι από μόνο του μελωδικό 
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 22 Οκτ 2002, 18:54:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
χμμμ...λοιπόν εγώ θα δηλώσω κατηγορηματικά ότι από την στιγμή που είμαι στο εργαλείο όλες μα όλες οι διαδρομές είναι θεϊκές...ακόμα και το Αθηναϊκό μποτιλιάρισμα....
Ετσι θα ξεχωρίσω τις διαδρομές σε
1. Πρωινή εξόρμιση προς δουλειά...μουσική κυρίως από Summer Sunsations/Privilege, Cafe Ibiza, Real Ibiza και γενικά ρυθμός χαμηλών τόνων με κάποιες δόσεις από Disco House.
2. Μεσημεριανή εξόρμιση προς σπίτι...παρόλο την κούραση, στo πλατό θα μπoυν ρυθμοί από Bill Tsilichristo (House Experience Series, Venue Series) από Dance Domination 2 και φυσικά από Mainstream συλλογές by Vini....
3. Βραδινή εξόρμιση .... ανάλογα τον καιρό .... από Reggae, Disco House (Spiller είσαι Θεός!!!!) μέχρι Progressive και ΕuroHouse (γεια σου GiGi) και Μellow Progressive House (The -Brooklyn- Bounce is back...)
4. Μεταμεσονύκτια επιστροφή .... ανάλογα τα κέφια και την κούραση .... από disco house, ethnic, chill out μελωδίες, άντε και κανένα love song (σπάνια )....
5. Εκδρομή ... μεγάλη ή μικρή .... όλα τα παραπάνω τα οποία υπάρχουν άφθονα σε CDθήκες και στην CDιέρα....
Tα παραπάνω μόνο όταν είμαι μόνος....διαφορετικά παίρνω συγκατάβαση από συνοδηγό....αν δεν την πάρω τότε ο συνοδηγός κατεβαίνει και παίρνει ταξάκι.... .... ευτυχώς μέχρι σήμερα όλοι τρελένονται από την μουσική που έχω στο τουτού....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pduke (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V
Ένταξη: 17 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1311 Τόπος: Scholarington(Duke of..)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 22 Οκτ 2002, 20:54:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Burnin' hell..... όποιος και αν είναι ο δρόμος....
Όταν ο healer σε προστάζει "DRIVE" τότε όλες οι εικόνες ,όλοι οι ήχοι όλες οι μυρωδιές γίνονται ένα με το πόδι του lee πάνω στο ξύλο...τη φυσαρμόνικα σπουδή για ματζόρε ατμομηχανή περασμένου αιώνα και σλάιντ υπόκωφο χωρίς πρίμα να σου γαργαλάει τις άκρες τις ευτυχίας σου.....
Ας μην ξεχνάμε τα τρία τουλάχιστον άλογα της κιθάρας του jeff beck ,την βελτιωμένη ανάρτηση που σου δίνει ένας miloZ ,οι γερμαναράδς spice και ο άρχηγός όλων αυτών James Brown.
Ακόμα νυχτερινές διαδρομές αχνοφωτισμενες με tom Waits και Kaith jarett άντε και λίγος Knopfler που μου τα χαλάει τελευταία..
Tέλος και μόνο για όσους αντεχουν τα έχγορδα σόλα χωρίς ανάσα τότε SRV.Αλησμόνητος ο stevie, όσο και να το πατάς δεν ξεπερνιέται...
να σαι καλά ρε Χρήστο που μας πήγες.....όπου μας πήγες......
GT όπως Μέγας Τουρίστας
Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Slash (Ντάνης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)
Ένταξη: 25 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 541 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 22 Οκτ 2002, 21:38:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μουσικές ,ε; Μπερδεμένο...ανάλογα με την ώρα και τη στιγμή
Τα πρωινά που πηγαίνω στο ΤΕΙ ακούω ραδιόφωνο τα πρώτα νέα για το τι συμβαίνει στον κόσμο, αλλιώς 87.6 ή 94.8. Άμα πάλι τίποτα από αυτά δεν γουστάρω βάζω Nina Simone ή B. B. King. Στο γυρισμό παίζει βαρβάτα beat από κανα δικό μου compilation ή από σταθμούς, όπως επίσης και σκυλάδικα με τέρμα το volume και παράθυρα κάτω. Σε βραδυνές εξόδους παίζουν ανάλογα beat ή λαϊκά, από τσιφτετέλια μέχρι και ζεϊμπέκικα, ανάλογα με την παρέα. Και τις πολύ βραδυνές ώρες που συνήθως οδηγώ μόνος παίζουν rock μπαλάντες.
Επίσης σε διάφορες φάσεις παίζουν και πιο σκληρά κομμάτια rock, όπως και ελληνικό με Τρύπες (κορυφή), Ξύλινα Σπαθιά, και άλλα πολλά. Στα ταξίδια συνήθως παίζουν δικά μου mix κυρίως με τα κομμάτια που "κατέβηκαν" στο pc την τελευταία εβδομάδα. Έτσι πχ προχθές στο ταξίδι το cd έπαιζε jazz με Simone, το I Begin To Wonder από J.C.A., μερικά άλλα beat δυνατά, το Συγχαρητήρια από Βίσση, 2+2 από τους 2 Βασίληδες (όχι το συνεργείο), 2 ζειμπέκικα του Νοτη, το Μόνο για κείνη μη μου λες από Πυξ Λαξ , και μερικά κλασσικά όπως Let Me Roll It, I Drove All Night, Toy Soldiers, και από πιο πρόσφατους τα Little By Little-Oasis και Now-Def Leppard.
Γενικά όμως το 6δισκο changer είναι πάντα γεμάτο, όπως και η δισκοθήκη του αυτοκινήτου με όλα τα είδη.
I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christhehealer (Celebrity) Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile
Ένταξη: 19 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 3066 Τόπος: Αθήνα - Γκύζη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 22 Οκτ 2002, 21:56:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Άντε να ξεφύγουμε λίγο από τα τούρμπα και τα νίτρα. Να πάμε σε ατραπούς που δεν χωράνε τέτοια πράγματα...
Διαδρομή:
Ναύπλιο-Κωλοσούρτης- Αχλαδόκαμπος-Τρίπολη-Χρυσοβίτσι-Βυτίνα-Λεβίδι-Κανδήλα-Σκοτεινή-Ψάρι-Γαλατάς-Νεμέα... Αθήνα ή Ναύπλιο.
Σε αυτή τη διαδρομή έμαθα να οδηγάω και έχει όπως και να το κάνουμε συναισθηματική αξία.
Μουσική; Τα άπαντα του πραγματικού Healer, του αξιότιμου κυρίου john Lee Hooker. Παίρνω όλα τα cd μαζί μου και μόλις τελειώσει το ένα βάζω το άλλο. Πως το είπε ο Πανοδούκας;;;;;
pduke έγραψε: | Burnin' hell..... όποιος και αν είναι ο δρόμος....
Όταν ο healer σε προστάζει "DRIVE" τότε όλες οι εικόνες ,όλοι οι ήχοι όλες οι μυρωδιές γίνονται ένα με το πόδι του lee πάνω στο ξύλο...τη φυσαρμόνικα σπουδή για ματζόρε ατμομηχανή περασμένου αιώνα και σλάιντ υπόκωφο χωρίς πρίμα να σου γαργαλάει τις άκρες τις ευτυχίας σου..... |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 22 Οκτ 2002, 22:29:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αγαπημενες διαδρομες:
-απο το σπιτι στη δουλεια μονο με τη συνοδια των πνευστων της sebring μου.
-ολη η παραλιακη κατα προτιμηση απο Γλυφαδα προς Πειραια (απογευματακι) με συνοδεια του children by Robert Miles
-η διαδρομη απο Λαμια - Αγ. Γεωργιος - Μακρακωμη - αναβαση Τυμφρηστου προς Καρπενησι με συνοδεια dreammusic και ορχηστρικων κομματιων
-η διαδρομη απο Καρπενησι προς τα χωρια της Ευυτανιας (νυχτα!!) με συνοδια βαριων λαικων επιτυχιων.
Αυτα τα λιγα.
Η μουσικη παει με τη διαθεση και οχι τοσο με τη διαδρομη!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 22 Οκτ 2002, 23:01:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χμμμ.......ΣΥΝΗΘΩΣ:Τα πρωινά προτιμω ραδιοφωνακι(Radio DJ,Kiss) ή απαλα ξενα rockακια(Incubus,Staind) τα μεσημερια μεχρι το απογευμα κατι σε πιο <<σκληρο>>(paparoach,offspring,LP,Limp Bizkit,Slipknot,Korn)
Aπο το απογευμα και μετα το αυτοκινητο μεταμορφωνεται σε ministry of sound με αγαπημενα cd τα ΙΒΙΖΑ 2002,Addicted to trance,trancenation και για αργα το βραδυ προτημω τα chill out session 2002,Βunka κτλ....
Διαδρομες δεν εχω κανει πολλες μου, αρεσει παντως η διαδρομη Αθηνα-Ξυλοκστρο! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
theflame Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)
Ένταξη: 06 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 475 Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 22 Οκτ 2002, 23:09:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τα πράγματα είναι απλά...
Ακούω ανάλογα με τις διαθέσεις, οι οποίες δεν είναι πάντα ίδιες στην ίδια διαδρομή ντε και καλά.
Αν θέλουμε ένα καλό και δυνατό "ξύπνημα" ή απλά τα έχω πάρει στο κρανίο τα άπαντα από Heavy Metal και τα μυαλά στα κάγκελα (Maiden, Metalica, Twisted Sister, Def Leppard, Manowar και λοιπές μεταλικές δυνάμεις... )
Αν θέλουμε ένταση αλλά όχι να φτάσουμε και στα άκρα, medium με πολύ κλασική μαγεία καταστάσεις δηλαδή, τότε μιλάμε για ROCK, ROCK και λίγο από ROCK (Dire Straits, Lynyrd Skynyrd, BOC, CCR, Jethro Tull, Queen, Bowie, Clapton και φυσικά Stones & Zeppelin αλλά και πιό νέους όπως Cranberries, OASIS, Alanis Morissette, Nick Cave)
Σε χαλαρές καταστάσεις, και για να θυμόμαστε ότι είμαστε Έλληνες, κάτι από την "μοντέρνα" ελληνική σκηνή (έντεχνο να το πώ;) τότε μιλάμε για EXIS, ΟΝΑΡ, Πυξ Λαξ, Τσάτσου, Κατσιμίχα, Αλεξίου κλπ.)
Για να περνάει η ώρα ραδιόφωνο με τα πολλά POPάκια της μόδας!
Θα παρατηρήσατε ότι λείπουν λαϊκά, blues & jazz...
Για τα πρώτα σε έκτακτες περιπτώσεις μεγάλης ανάγκης (και πολύ ποτού ) και σίγουρα όχι μέσα στη μικρή μου...
Για τα δύο επόμενα (blues & Jazz) απλά θέλω την ησυχία του σπιτιού μου με ποιοτικό ηχοσύστημα προκειμένου να αφεθώ στη μαγεία τους και πιστεύω ότι ο χώρος του αυτοκινήτου δεν επαρκεί για να βιώσεις την μεγαλοσύνη τους και την τελειότητα τους, για να τα νιώσεις στο πετσί σου.
Χωρίς παρεξήγηση έτσι 
206 reasons to live... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Οκτ 2002, 03:13:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Από μένα κάτι διαφορετικό...
Οδηγούσα με μουσική. Heavy Metal κυρίως. Μετά διαπίστωσα ότι δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στην γρήγορη οδήγηση με την μουσική. Έτσι την περιόρισα για όταν είμαι σταματημένος και όταν πήγαινα αργά για κάποιον λόγο. Τώρα πια ακούω μουσική, μόνο σταματημένος... Και ακούω οτιδήποτε ακουστικά ενδιαφέρον πιάσω στο ράδιο. Ή όταν έχω τη γυναίκα μου μαζί με που με την CD θήκη αγκαλιά, δεν βαριέται να αλλάζει τα CD και να ψάχνει τους σταθμούς. Όταν πλακώνομαι όμως στα στροφιλίκια, ξέρει να το κλείνει...
Τί να κάνω ρε παιδιά; Ο παππούς τα βαρέθηκε όλα και ασχολείται πλέον μόνο με το σκληρότερο των ροκ!
Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης
Performance of Real Cardriving Club |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tomcat (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+
Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1188 Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Οκτ 2002, 05:38:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπόν πρωινό σήκωμα και προετοιμασιά για την σχολή!Φεύγωντας από το σπίτι απαραίτητα gadgets ο καφές , και η full updated θηκη CD!Το πρωι είναι ίσως η ώρα που απολαμβάνω περισσότερο την μουσική.Συνήθως τέτοια ώρα στο αμάξι παίζει απαλή και lοunge κατάσταση με κάποια στοιχεία jazz- blues, macy gray,st germain , muddy waters (κάποιες φορές) , αλκίνοος ιωαννίδης και πάνω απ'όλα Miles DAVIS (έχει τύχει και καμια δυο φορές να παίξει πρωί ennio moricone ). Μεσημεράκι γυρίζοντας από την σχολή προοθώ κάπως ποιο αναβασμένες καταστάσεις (οχι οχι δεν εννοω σκυλάδικα -να με φάτε αμέσως), πότε ελληνικές πότε ξένες ανάλογα με το mood και τον καιρό.Καλός καιρός σημαίνει βιβλία στο σπίτι, γυναίκα στ'αμάξι και βουρ για παραλιακή με το Αυτοκίνητο να κουνίεται στα dB του ΒΟΒ!!!Άλλες φορές γυρίζοντας από συνελεύσεις κυρίως με πίανει κάτι για ΜANU CHAO (οι ποιο παρατηρητικοί θα έχουν προσέξει την υπογραφή μου τις τελευαίες τρεις εβδομάδες) -clandestino και το καινούργιο καλό είναι αλλά το clandestino ήταν ένα κι ένα τα κομμάτια.Ο καιρός βροχερός ή έστω σκοτεινός χμμμμ τότε το panasonic παίζει STEREO NOVA και Bιταμίνα ΤΕΚ (cd είναι οχι συγκρότημα)!Το βραδάκι πάλι η μουσική εξαρτάται ανάλογα με την διάθεση των συνεπιβατών μου=του οδηγού με δημοκρατικές διαδικασίες!Συνήθως εξαρτάται από τον προορισμό!Κουτούκι στου Ψυρρή= Μπέλλου , Χριστάκης, Μαργαρίτης(άντε στου παράδεισου την πόρτα) , Διονυσίου αφού να φανταστείτε μας φέρνουν πρώτα τα κρασιά και μετά τα νερά αφού έχουμε φτάσει ήδη σε κατασταση!Αν παίξει καννα clubaki τωρα τα κλασσικά R&B και HOUSE και τα μπάσσα να χτυπάνε αλύπητα!Ιδιαίτερη προτίμηση σε Brooklyn Boynce - Chemical Brothers -Faithless- Mary j Blidge - Prodigy (voodoo people)!Τώρα επιστροφή μπορούν να παίξουν πολλά και διάφορα αλλά δεν θυμάμαι πολλά για την ακριβεία να σας πώ (Ο κομμάαααατιας)-απολαμβάνω πολύ τις μικρές ώρες Jamiroquai- Virtual Insanity και DEEPER UNDERGROUND!Γενικά η μουσική στο αυτοκίνητο είναι απαραίτητη σου φτιάχνει την διάθεση όταν είσαι πεσμένος (ΖΗΤΩ ο πανούσης -χαχα σας γέλασα- το πιασες ADY το υπονούμενο εεε) και σου δημιουργεί την πραγματική όρεξη να οδηγήσεις!Άλλες φορές σου δημιουργεί υπερβολική αυτοπεποίθηση και καταλαβαίνετε......!Από διαδρομές που απολαμβάνω με την μουσική να βαράει αλύπητα είναι AΘΗΝΑ - ΤΡΙΠΟΛΗ -ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ! Καθόλα ολοκληρωμένη διαδρομή με τις άπειρες ευθείες για τελίκιασμα και με τα την Mεγαλόπολη αρχίζουν τα στροφιλίκια και οι καταβάσεις- το Cd παιζει Dream Theater Metropolis part 2 και ξεκινάμε !Τι να λέμε τώρα , κατηφορικές φουρκέτες .......S ακια αισθανόμουν λες και έπαιζα Colin McRae στην Ιταλία!Α προσοχή στις νταλίκες που φέρνουν μπετα και λιγνίτη !Η δεύτερη διαδρομή που πραγματικά απόλαυσα φέτος το καλοκαίρι είναι ΧΑΛΚΙΔΑ -ΡΟΒΙΕΣ κατα βάση είναι η ίδια διαδρομή με αυτή που αναφέρει ποιο πάνω ο Sιdorbre ΑΘΗΝΑ- ΛΙΜΝΗ . Το Cd παίζει Guns n' Roses - PARADISE CITY και στροφές πολλές στροφές ,πάρα πολλές στροφές -ανηφορικές κατηφορικές μεγάλες , μικρές!Προσοχή η διαδρομή ενδείκνυται μόνο για μέρα το βράδυ θα σας φάει το μαύρο σκοτάδι κει πάνω και οι λύκοι α κι η ομίχλη παραμονεύει! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alex Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)
Ένταξη: 24 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1037 Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Οκτ 2002, 06:42:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μιλτο εχουμε ακριβως το ιδιο taste - και εγω κλεινω τη μουσικη εντελως οταν τρεχω για τους ιδιους λογους...Και διαβαζα σε ενα αλλο topic πριν για την οδηγικη προσεγγιση (αμυντικη/επιθετικη) σε σχεση με την προληψη ατυχηματων και οτι εισαι "επιθετικος".. Και εγω εχω υιοθετησει την επιθετικη καθως εχω παρατηρησει οτι κινδυνευω απειρως περισσοτερο στην αμυντικη σταση..
Τωρα back to music.. Ακουω σχεδον τα παντα αν μου καθονται καλα στο αυτι, κυριως Heavy, Rock, Alternative και πιο σπανια τα υπολοιπα ηδη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
angelbaby (Ελίνα) Μέλος

FIAT Seicento BRUSH - 1100cc - 55HP
Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 165 Τόπος: Αθήνα - Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Οκτ 2002, 11:52:28 Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαδρομες και Mουσικές |
|
|
Καλημέρα σε όλους!
Πολύ ενδιαφέρον το topic αφού μιλάμε για κάτι πολύ αγαπημένο...το να οδηγείς παρέα με την καλύτερη παρέα, που δεν είναι άλλη απο την μουσική που σε φτιάχνει, ακόμα και αν οδηγείς μόνος...
Λοιπόν, μέσα στο αυτοκίνητο μου αρέσει πολύ να ακούω οτιδήποτε έχει να κάνει με Rock, είτε αυτό είναι Classic Rock, είτε Alternative Rock, είτε Ελληνικό Rock. Το γκάζι είναι ROCK........άποψή μου!
Εκτός απο Rock όμως, έρχονται στιγμές (και είναι αρκετές...) που θέλω πολύ να ακούω trance και electronica και μάλιστα συγκεκριμένο στύλ. Για παράδειγμα, μου αρέσει όταν ακούω τις μουσικές του Paul Oakenfold γιατί ενώ "βαράει" κάργα, δεν πάει να βγάζει προς τα έξω μελωδία...όπως μου αρέσει και να ακούω electropop αφού στίχος και μουσική συνδυάζουν κάτι μοναδικό..
Anyway, είναι πολλά αυτά που ακούμε και που μας φτιάχνουν την ώρα που οδηγούμε το αμαξάκι μας, αλλά στην τελική πιστέυω οτι η διάθεση της στιγμής είναι αυτή που κατά κάποιο τρόπο καθορίζει το τί τελικά γουστάρουμε να ακούσουμε...
Μήπως κάνω λάθος;;;;;;

Petaei to Seicento? Petaei.......ki as mhn einai PUG 206
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pugsang (Μάκης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 26 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 1292 Τόπος: Ραφήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Οκτ 2002, 12:11:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Miltellas έγραψε: | Από μένα κάτι διαφορετικό...
Οδηγούσα με μουσική. Heavy Metal κυρίως. Μετά διαπίστωσα ότι δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στην γρήγορη οδήγηση με την μουσική. Έτσι την περιόρισα για όταν είμαι σταματημένος και όταν πήγαινα αργά για κάποιον λόγο. Τώρα πια ακούω μουσική, μόνο σταματημένος... Και ακούω οτιδήποτε ακουστικά ενδιαφέρον πιάσω στο ράδιο. Ή όταν έχω τη γυναίκα μου μαζί με που με την CD θήκη αγκαλιά, δεν βαριέται να αλλάζει τα CD και να ψάχνει τους σταθμούς. Όταν πλακώνομαι όμως στα στροφιλίκια, ξέρει να το κλείνει...
Τί να κάνω ρε παιδιά; Ο παππούς τα βαρέθηκε όλα και ασχολείται πλέον μόνο με το σκληρότερο των ροκ! |
Εμενα με κάλυψε απόλυτα ο Μίλτος
pedal to the metal |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206 XS evo2
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Οκτ 2002, 12:26:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sidobre έγραψε: | Αν πρόκειται για καθαρά διαδρομή... ειδική τότε ο καλλιτέχνης είναι ένας!
Λέγεται "Sounds of the intake and the exhaust" και ο τραγουδιστής είναι ο κύριος Deux Cent Six. |
Mάλλον αυτό δεν το καταλάβατε... 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Οκτ 2002, 12:38:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sidobre έγραψε: | Sidobre έγραψε: | Αν πρόκειται για καθαρά διαδρομή... ειδική τότε ο καλλιτέχνης είναι ένας!
Λέγεται "Sounds of the intake and the exhaust" και ο τραγουδιστής είναι ο κύριος Deux Cent Six. |
Mάλλον αυτό δεν το καταλάβατε...  |
Γιατί δεν έχουμε όλοι "intake and exhaust"... Και τραγουδιστής χωρίς φωνή είναι σαν αυτοκίνητο δίχως άλογα!Όταν βάλουμε το ξανασυζητάμε 
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pugsang (Μάκης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 26 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 1292 Τόπος: Ραφήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Οκτ 2002, 12:44:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τάσο μαλλον εσυ δεν κατάλαβες 2 πράγματα:
1.Καθε διαδρομή είναι .... ειδική
2.Οπως & να έχει το πράγμα μουσική παίζει μονο οταν ειναι η γυναίκα μου μέσα.Αλλιως ο 16αβάλβιδος με καλύπτει.
pedal to the metal |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|